Dodaj do ulubionych

Normo Jean gdzie jesteś?

16.07.02, 13:15
HELP. Była i nagle, nie ma jej. Może wiecie gdzie jest Norma_Jean.
Obserwuj wątek
    • Gość: norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.saint / *.gazeta.pl 16.07.02, 13:24
      Czy Ty nie czytasz maili??? Wysłałam kilka od rana!!!
      • Gość: kaprikorn Do Normy Jean IP: green.d* / 10.9.16.* 16.07.02, 14:03
        Gość portalu: norma_jean napisał(a):

> Czy Ty nie czytasz maili??? Wysłałam kilka od rana!!!

Słoneczko moje. U nas nic nie działa. Poczta? Maile wychodzą ale ... nic nie
        dociera. Na forum też ledwo, ledwo mogę się dostać.
    • Gość: kaprikorn Do Normy Jean IP: green.d* / 10.9.16.* 16.07.02, 14:50
      Słoneczko. Już myślałem, że gdzieś przepadłaś. Zawał serca. Dobrze, że płot
      był za niski. Może wieczorem uda się nam połączyć.
      Pozdrawiam.

mm
      • Gość: norma_jean Re: Do Normy Jean IP: *.saint / *.gazeta.pl 16.07.02, 15:09
        Wieczorem będę na pewno. Teraz po prostu nic nie działa.

W porządku wszystko???

A płoty omijaj do cholery ciężkiej!!!!
        • Gość: kaprikorn Re: Do Normy Jean IP: green.d* / 10.9.16.* 16.07.02, 15:25
          Wszystko jest dobrze. Jestem już sam. W mieszkanie jeszcze Sajgon więc nici z
          kolacji u mnie, chyba że u Ciebie. A co, niech sobie gadają.
          Ściskam Cię mocno.
          :-)*

mm

• Gość: norma_jean Re: Do Normy Jean IP: *.saint / *.gazeta.pl 16.07.02, 15:48
            Do czasu jak przyjadę sajgon posprzątasz :-)))

Będziesz wieczorem na necie???

****NJ
            • Gość: kaprikorn Re: Do Normy Jean IP: green.d* / 10.9.16.* 16.07.02, 15:58
              Jasne. Będzie czyściutko i pachnąco.
              Będę po 22.

mm
    • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:53
      Hej Słoneczko. Jestem z Tobą.

mm
    • Gość: pan_laga Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 00:52
      kaprikorn napisał:

> HELP. Była i nagle, nie ma jej. Może wiecie gdzie jest Norma_Jean.

nie zyje od 62 roku.
      amen
      pan laga
      • Gość: kaprikorn Da: Pan Laga IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 08:38
        Hłe, Hłe, Hłe. Bardzo śmieszne.
        • desperado_ Re: Da: Pan Laga 21.07.02, 17:43
          Gość portalu: kaprikorn napisał(a):

> Hłe, Hłe, Hłe. Bardzo śmieszne.

To nie jest śmieszne. Norma Jean znana jako Marilyn Monroe zmarła po
          przedawkowaniu barbituranów. To smutne i nie wiem czemu rechoczesz.
          d.
    • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 08:49
      Dzień dobry Normo Jean.
      Ja jestem. Wysłałem Ci maila z kaprikorn.

Buziaki.

mm
      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 17.07.02, 09:57
        Dzien dobry :-))

Przeczytałam, zaraz odpiszę.

Humorek mi dzisiaj dopisuje i mam nadzieję, że tka już zostanie.

Buzi
        • kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? 17.07.02, 11:17
          Nic nie przyszło. Patrzę tylko na tego ogóra jak przewala oczami i mam ochotę
          go walnąć.
          Może z norma_jean na kaprikorn uda Ci się coś wysłać.

Buziaki

mm
          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 17.07.02, 11:19
            Jezuuu!! Co się z tą Twoją pocztą dzieje??
            Zaraz wyślę coś z Normy

Buzi
            • wierna1 Re: Do Normy i kogoś tam. 17.07.02, 11:23
              Czy wy potrzebujecie publiczności dla swoich umizgów?
              Jest coś takiego jak skrzynka w gazecie. Zaśmiecacie tylko forum.
              • norma_jean Do tej co się uważa za najmądrzejszą. 17.07.02, 11:28
                Słyszałaś o tym, że to forum jest dla wszystkich??? I że skrzynki czasem nie
                działają?
                Wygaś sobie wątek i nie czytaj, nic Cię to nie obchodzi co tu piszemy.
              • Gość: kaprikorn Re: Od kogoś tam do Wierna1 IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 15:05
                Może i zaśmiecamy. Ale my musimy publicznie obnosić się z naszą miłością.
            • norma_jean Kapri!!! 17.07.02, 11:48
              Dostałeś czy nie???
              • Gość: Vika Re: Kapri!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 11:58
                No pieknie!!!!Tu sie schowalas?A ja chce kielbaski!!!!!!!!:-))))Buzi na
                dziendoberek-bez podtekstow.
                • norma_jean Re: Kapri!!! 17.07.02, 12:02
                  Buzi!!!

A ta znowu o tej kiełbasce.
                  Czeko się zdenerwuje :-))
                  • Gość: Vika Re: Kapri!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 13:08
                    norma_jean napisała:

> Buzi!!!
                    >
                    > A ta znowu o tej kiełbasce.
                    > Czeko się zdenerwuje :-))
                    >
                    • norma_jean Vika!! 17.07.02, 13:13
                      Qrcze, lecę zwolnić się u szefowej i pakuję manele (w szczególności
                      kiełbaskę :-))
                      Ta wizja bardzo mi się podoba.

A zapijać bedziem karotką (ukłon w stronę Czeko naszej drogiej :-))
                      • Gość: Vika Re:Norma!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:10
                        Ja wole sok truskawkowy i owocowe jogurty na smietanie.....moga byc?.-)
                        • norma_jean Re:Norma!!!! 17.07.02, 15:18
                          Ależ jak najbardziej słoneczko. Ale wódeczka nadal w planach???
                          • Gość: Vika Re:Norma!!!! IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:27
                            norma_jean napisała:

> Ależ jak najbardziej słoneczko. Ale wódeczka nadal w planach???
                            >
                            • Gość: kaprikorn Impreza. IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 15:30
                              A ja. A o mnie pomyślałyście?
                              • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 15:37
                                Ooops, sorry słoneczko ale to babska impreza :-)))

Vika - ja moge w każdej chwili. No i trzeba sie spieszyć zanim nam Prezesowa do
                                Hameryki ucieknie byznes zakładać. Musimy to w końcu omówić przy kieliszeczku
                                (-ach)

Pozdr.
                                • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:43
                                  No to koniecznie u mnie,KONIECZNIE!!!!!!!!!W ogrodku pod parasolem,nad
                                  basenem,na lezaczkach...tesciowa tez bedzie.Zasluzyla dziewczyna,niech ma za to
                                  sprzatanie:-)
                                  • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 15:46
                                    Teściowa jest obowiązkowa :-)) (co ja dzisiaj tak rymuję?)

Ah, Vika, Ty się nie zdziw jak ja zaraz w samochód wsiądę i jutro rano Cię
                                    telefon obudzi (a numer jest na któryms wątku hi hi hi poszukam)
                                    I na śniadanko będzie pyyyyszna kiełbaska. Bo chyba Czeko nie każe nam
                                    przetrwać drugiego bezmięsnego dnia ????
                                    • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 15:55
                                      norma_jean napisała:

> Teściowa jest obowiązkowa :-)) (co ja dzisiaj tak rymuję?)
                                      >
                                      > Ah, Vika, Ty się nie zdziw jak ja zaraz w samochód wsiądę i jutro rano Cię
                                      > telefon obudzi (a numer jest na któryms wątku hi hi hi poszukam)
                                      > I na śniadanko będzie pyyyyszna kiełbaska. Bo chyba Czeko nie każe nam
                                      > przetrwać drugiego bezmięsnego dnia ????
                                      >
                                      • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:22
                                        Ale jakbym już jechała to Czeko należałoby pzrecież zabrać no nie?? A ta gdzieś
                                        polazła i się nami nie interesuje! A wieczorkiem mnie tu nie będzie aż dopiero
                                        jutro!

Buziaki******
                                      • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:23
                                        Ale jakbym już jechała to Czeko należałoby pzrecież zabrać no nie?? A ta gdzieś
                                        polazła i się nami nie interesuje! A wieczorkiem mnie tu nie będzie aż dopiero
                                        jutro!

Buziaki******
                                • Gość: kaprikorn Re: Impreza. IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 15:45
                                  To może jakiś striptiz zrobię, albo coś takiego.
                                  Będzie ubaw po pachy. Mogę jeszcze panie po imprezce do domków rozwieść.
                                  Proszę, proszę.
                                  • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 15:50
                                    Vika czy my chcemy chippendela??? Hmmm... no nie wiem nie wiem. Znaczy - ja go
                                    znam, i byłoby na co popatrzeć :-))) ale to chyba zbyt poważna impreza żeby
                                    wpuszczać tam facetów, którzy nie mają pojęcie o wielkim byznesie jaki mamy
                                    zamiar rozpocząć. No co TY na to???
                                    • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 16:00
                                      Jak chcesz to go zabierz.Ostatecznie wyslemy ich gdzies z moim chlopem:-)
                                      • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:04
                                        A wiesz co?? W ostateczności żeby miał kto po wódkę latać ;-))

Taaak, norma się rozmarzyła....

A Czeko nie ma... qrcze żeby ona nas z koncerny nie wywaliła bo ja już
                                        przygotowania do bycia twarzą czynię - na razie ogoliłam nogi :-)))
                                        • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 16:10
                                          norma_jean napisała:

> A wiesz co?? W ostateczności żeby miał kto po wódkę latać ;-))
                                          >
                                          > Taaak, norma się rozmarzyła....
                                          >
                                          > A Czeko nie ma... qrcze żeby ona nas z koncerny nie wywaliła bo ja już
                                          > przygotowania do bycia twarzą czynię - na razie ogoliłam nogi :-)))
                                          >
                                          • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:15
                                            I przynajmniej będzie nas miał kto potem pozbierać i w kacurku pielęgnować :-))
                                          • Gość: kaprikorn Re: Impreza. IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 16:21
                                            To ja się bardzo Cieszę, bo ja bez Mojej Normy to żyć ni jak nie mogę.
                                            Stroje odpowiednie sobie już szykuję. Golę twarz bo nogi zawsze mam
                                            wydepilowane, łącznie z linią bikini. To ja lecę się już pakować.
                                            O której się spotykamy?

Norma, to ja wpadam po Ciebie pół godziny wcześniej. Bądź gotowa.
                                          • Gość: kaprikorn Re: Impreza. IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 16:24
                                            O której się spotykamy?

• Gość: kaprikorn Re: Impreza. IP: green.d* / 10.9.16.* 17.07.02, 16:27
                                            O której się spotykamy?

• Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 16:29
                                              To mniej wiecej kiedy sie Was spodziewac?
                                              • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:40
                                                Viki!!!

Ustalimy szczegóły. Qrcze urlopu nie mam, ale coś wykombinuję.

Buziaki najsłodsze na świecie
                                                • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 16:55
                                                  No to kiedy masz urlop.Serio sie pytam bo jak macie przyjechac to sie trzeba
                                                  solidnie przygotowac a nie tak jak tu te kasztany"gosc w dom - chleb do
                                                  szafy"...No to sie umowmy solidnie i juz:-)
                                                  • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 16:59
                                                    Chleb to ja mogę przywieźć razem z kiełbaską.

Przemyślę sprawę do jutra, prześpię i ustalimy.

A czy ten Twój hotel to drogi?? I czy dalej te duchy grasują bo nie
                                                    doczytałam :-))

Pozdr
                                                  • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 17:07
                                                    Duchy juz nie i jeszcze nie...teraz jest o dwoch hrabinach a co do hotelu...to
                                                    owszem jest drogi.Nie mysl o hotelach tylko o terminach.Naprawde jesli chcesz
                                                    wpasc tu do mnie to wazne jest ustalenie tylko kiedy-reszte (oprocz kielbasy)
                                                    zostaw w domu i mnie na glowie:-)Terminy goscinne musze miec opracowane i
                                                    zaplanowane precyzyjnie.Sama rozumiesz:praca.Ale wszystko sie da zalatwic:-))))
                                                  • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 17:09
                                                    Vikuś ja na poważnie tylko musze pomyśleć bo ogólnie dużo jeżdżę i też muszę
                                                    terminarz przepatrzyć. No a jakiś łykend???
                                                  • norma_jean Re: Impreza. 17.07.02, 17:11
                                                    Aha - jakbym nagle przestała pisać to znaczy że musiałam w trybie pilnym wyjść
                                                    z pracy (znajomi przylecieli z Anglii i czekam na telefon) Jutro tu jestem od
                                                    9:00

Buziaki
                                                  • Gość: Vika Re: Impreza. IP: *.ewave.at 17.07.02, 17:17
                                                    norma_jean napisała:

> Aha - jakbym nagle przestała pisać to znaczy że musiałam w trybie pilnym
                                                    wyjść
                                                    > z pracy (znajomi przylecieli z Anglii i czekam na telefon) Jutro tu jestem od
                                                    > 9:00
                                                    >
                                                    > Buziaki
                                                    >
    • Gość: kaptikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 18.07.02, 08:12
      Hej Słoneczko. Ja jestem.

Buziak na dzień dobry.

• norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 18.07.02, 10:10
        Ja juz tez jestem Zaraz napisze.

Slodkie buziaki
        • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: green.d* / 10.9.16.* 18.07.02, 11:04
          Doszło mój promyczku.
          Sprawdź skarbeńku u siebie.

Buziaczki

mm
          • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:26
            Chciałam powiedzieć, że tyż się uganiam za normą. Ale to tyyyylko przez
            byznes...

pzdr.
            czeko

:)
            • norma_jean Czekuś!!!! 18.07.02, 11:31
              A ja myślałam że Ty tak.... z miłości :-(((
              • Gość: czeko Re: Czekuś!!!! IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:33
                Hie hie...No juuż...poklepiemy po główce, lepiej? :)

• Gość: Vika Re: Dziewczyny....... IP: *.ewave.at 18.07.02, 11:50
                  No czesc moje Panie i Panowie.Wlasnie wstalam niewyspana i zla a zeraz mysle,ze
                  ze zlosci sie upije.Rachunek za telefon dostalam!!!!!!!Wiecie ile????????!!!!!!!
                  -800 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((Powiem krotko
                  QRRRRRWA MAC!!!!!!!!!!
                  • norma_jean Czekuś i Vika :-)) 18.07.02, 11:54
                    czeko: poklepiemy, poklepiemy - a buzi to nie łaska??

Vika - ło Matko Bosko cz Ty rozmawiasz z hameryką 24/24???? No ja już myślałam
                    że jak dostaję rachunek 100eur to tragedia!! Może ogłosimy składkę na necie???

Pozdr
                    • Gość: czeko Re: Czekuś i Vika :-)) IP: *.chello.pl 18.07.02, 11:58
                      Tak tak, Vika czeko uprząta ścieżki, dzwoni po jej szkołach, przekupuje ludzi,
                      żeby ktoś się z tą beznadziejnną czeko zaprzyjażnił :)

Norma....jak zagrozisz "To była blondynka" to zrobię wszystko, jak tresowany
                      terier :)

pzdr.
                      czeko
                      • norma_jean Re: Czekuś i Vika :-)) 18.07.02, 12:06
                        Kochanie tego bym Ci nie zrobiła :-)))

A jak tam dzisiaj???? Zmieniła rodzina repertuar????

Strasznie mi wolno dzisiaj forum biega i dlatego odpisuję z lekkim poślizgiem,
                        sorry

Buziaki
                        • Gość: czeko Re: Czekuś i Vika :-)) IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:15
                          Z rodziną dzis jestem skłócona, więc tylko by spróbowali przeprowadzić
                          zmasowane natarcie na CD....oj krew by się polała...

A ja dzisiaj jadę odbierać wizę do Junajted Stejts....

No chyba, że się rozmyslili :)

• Gość: Vika Re: Czekuś i Norma:(((((((((((( IP: *.ewave.at 18.07.02, 12:41
                            Wlasnie kupilam 10 puszek smietany bitej w spreju i postanowilam popelnic
                            samobojstwo.Nazre sie tej smietany az sie rozpukne i nikt nie zaplaci tego
                            rachunku......nikt.......po moim trupie.......:(((((((((
                            Czeko,wybacz ale mimo szczerych checi juz nie zdaze sie z Toba
                            zaprzyjaznic.Wczesniej smierc z przezarcia.........zegnajcie......wlasnie
                            wzielam gleboki talerz i najwieksza lyche jaka mialam w
                            domu......hlip,hlip,hlip.......:(((((((
                            • norma_jean Czeko ratujemy Viki!! 18.07.02, 12:45
                              Viki Skarbie nasz najdroższy promyczku tego forum nie zostawiaj nas!!!! My
                              ogólnonarodową składkę zorganizowałyśmy, cegiełki i obligacje będziemy
                              sprzedawać, ale rachunek zapłacimy tylko nas nie zostawiaj!!!!

A poza tym jak wydasz swoją książke to będziesz multimilionerką, więc o co
                              chodzi z tym głupim 800 eur. Myśl przyszłościowo!!!!!

Buziaki
    • Gość: kaprikorn OŚWIADCZENIE IP: green.d* / 10.9.16.* 18.07.02, 12:36
      Chciałem Wszystkim powiedzieć, że wczoraj dopuściłem się grzechu zaniedbania
      wobec Normy Jean.
      Prosiła mnie o kontakt, a ja nie odczytałem jej wiadomości i nie
      odpowiedziałem.
      Norma Jean jest teraz na mnie zła i nie chce mi przebaczyć.

Bardzo jest mi przykro z tego powodu i jeszcze raz proszę Cię o wybaczenie.

Składam publicznie moje przyrzeczenie, że nigdy już tak nie zrobię.

Jeżeli nie dotrzymam słowa i nie będzie wypadek losowy to Norma Jean będzie
      mogła wyrazić publicznie swoją opinię na mój temat.
      • Gość: czeko Re: OŚWIADCZENIE IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:38
        biedaczysko....norma, ty serca nie masz?
        • norma_jean Re: OŚWIADCZENIE 18.07.02, 12:42
          No dobra... niech będzie że mu wybaczam, bo kto nam będzie ten striptease
          robił :-)))

Kapri Kochanie oświadczam publicznei że Ci wybaczam, ale po raz ostatni. A
          nastepnym razem to już nie wybacze tylko przyjadę no Ł. i zobaczysz do czego
          zdolne są rozzłoszczone dziwczynki!!!

Buziaki
          • Gość: czeko Brawo! Brawo! A teraz buzi... n/txt IP: *.chello.pl 18.07.02, 12:55
          • Gość: Vika Re: OŚWIADCZENIE IP: *.ewave.at 18.07.02, 13:01
            Zabieram sie za druga konserwe.....juz misie zygac chce....Mozliwe,ze mi nie
            starczy charakteru na samobojstwo,bo ta sierota po gestapowcach,moj
            chlop,twierdzi,ze na poczcie sie musieli pomylic bo rachunki mamy zaplacone do
            konca sierpnia i na zapas.A miesiecznie tego bylo po 500 od stycznia.
            Teraz siedzi i liczy na drugim kompie i przez telefon zagrozil poczcie,ze chce
            podlaczyc telefon w przez firme UTA,bo taniej i lepiej dziala i w ogole im
            napyskowal to oni tez sprawdzaja....:-(((jak sie przestane odzywac to
            sprawdzcie wieczorem tytul"Dwie hrabiny von X a moze i wiecej..."Mozliwe ,ze z
            tego wszystkiego wezme sie do roboty...:((((Buuuuuuuuuu
            Czy w razie czego zatrudnicie mnie na tym stolku kierownika od sokowirowek?Bo
            jak zbankrutuje to musze szukac drugiego etatu....Doniesiono mi poczta
            pantoflowa,ze podpisalyscie moja nominacje AZ GESIM PIOREM.....buuuuuu,ja nie
            wierze,ja mysle,ze to tylko plotki zawistnego personelu fizycznego......
            • norma_jean Re: OŚWIADCZENIE 18.07.02, 13:08
              Dla pewności podpisałyśmy czeko gęsim ja kaczym, kontrakt jest bezterminowy bez
              prawa do zwolnienia przez którąkolwiek ze stron, służbowy samochód (może być
              audi TT?), telefon bez limitu, dom z basenem, przeloty dla rodziny, pensja do
              negocjajcji choć of corz zaczynamy je do 1000000$. Viki!!! Czy to Ci odpowiada,
              czy powinnyśmy jeszcze coś zmienić?? Rozumiesz sama że Twoje stanowiesko jest w
              naszym kmoncernie strategiczne i nie możemy sobie pozowlić na Twoje odejście.

Pozdr
              • Gość: Vika Re: OŚWIADCZENIE IP: *.ewave.at 18.07.02, 13:43
                norma_jean napisała:

> Dla pewności podpisałyśmy czeko gęsim ja kaczym, kontrakt jest bezterminowy
                bez
                >
                > prawa do zwolnienia przez którąkolwiek ze stron, służbowy samochód (może być
                > audi TT?), telefon bez limitu, dom z basenem, przeloty dla rodziny, pensja do
                > negocjajcji choć of corz zaczynamy je do 1000000$. Viki!!! Czy to Ci
                odpowiada,
                >
                > czy powinnyśmy jeszcze coś zmienić?? Rozumiesz sama że Twoje stanowiesko jest
                w
                >
                > naszym kmoncernie strategiczne i nie możemy sobie pozowlić na Twoje odejście.
                >
                > Pozdr
                >
                • norma_jean Re: OŚWIADCZENIE 18.07.02, 13:58
                  Ja teraz spożywać się udaję, po powrocie Ci powiem, zasięgnę wiedzy w
                  literaturze fachowej ale wydaje mi się że na cukier do ruskiej marmolady to
                  przynajmniej w początkach działalności nas nie stać :-(((
                  • Gość: Vika Re: Obiadek jest w bagnie(b)... IP: *.ewave.at 18.07.02, 14:07
                    norma_jean napisała:

> Ja teraz spożywać się udaję, po powrocie Ci powiem, zasięgnę wiedzy w
                    > literaturze fachowej ale wydaje mi się że na cukier do ruskiej marmolady to
                    > przynajmniej w początkach działalności nas nie stać :-(((
                    >
                    • norma_jean Re: Obiadek jest w bagnie(b)... 18.07.02, 14:55
                      Oj ajm sory ja niedoinformowana z braku czasu tu tylko na dwóch wątkach siedzę
                      i na towarzyskim za mąż wychodzę. A co jutro będzie na obiad??? ja bym chciała
                      szpagetti.

Pozdr
                      • Gość: Vika Re: Obiadek jest w bagnie(b)... IP: *.ewave.at 18.07.02, 15:18
                        Beda.I do wyboru lazanie:-)
                        • norma_jean Re: Obiadek jest w bagnie(b)... 18.07.02, 15:25
                          dzienki!!!
    • Gość: kaprikorn Do mojego Promyczka. IP: green.d* / 10.9.16.* 18.07.02, 16:02
      Czy jest tu mój promyk?
      Promyczku, słoneczko, bardzo tęsknie za Tobą. Serce moje śmieje się ze
      szczęścia, że jesteś ze mną i płacze bo zobaczyć się z Tobą dziś nie mogę.
      Tęsknie tak bardzo. Każda minuta bez Ciebie nie ma końca.

mm
      • Gość: Vika Re: Do mojego Promyczka. IP: *.ewave.at 18.07.02, 16:06
        Blablabla...a pozniej taki alimentow nie chce placic...Marsz po alkohol bo my
        tu musimy interesy oblewac...:-))))))
        • norma_jean Tu Promyczek :-)) 18.07.02, 16:09
          Vika - jak ja kocham twoje trzeźwe (??) spojrzenie na świat!!!
        • Gość: kaprikorn Re: Do mojego Promyczka. IP: green.d* / 10.9.16.* 18.07.02, 16:18
          Ja Mojego promyczka NIGDY nie skrzywdzę. My już tak razem zostaniemy do końca
          Świata. Tej miłości nikomu nie uda się zniszczyć. Promyczek i Ja. Ja i mój
          Promyczek już na zawsze.

Pa Słoneczko. Nie słuchaj co mówią Tobie ci złośliwcy. Oni są zazdrośni.
          Tak, nie mogą pojąć jak można się tak bardzo kochać.

Całuję Cię.

mm
          • norma_jean Re: Do mojego Promyczka. 18.07.02, 16:22
            Ja sobie to wydrukowałam i teraz mi się już nie wywiniesz :-))

Mam Cię na własność na piśmie :-))

Papatki Skarbie, postaram się wieczorem napisać

Buzi
            • Gość: Vika Re: Do normy wroc Norma!!!!!!!! IP: *.ewave.at 18.07.02, 16:38
              ty tez zacznij trzezwo(hihihi)myslec.-)na szczescie masz jeszcze nas-czyli
              swiadkow.My dla Ciebie bedziemy falszywie zeznawac.Niech nie bedzie taki
              cwany.My wszystko wiemy...on chce kumoterstwa w koncernie a moze i na korupcje
              Cie chce naciagnac.Ty uwazaj lepiej...pozniej go ukazemy.Liloom juz go wezmie w
              karby:-)))))))
              • norma_jean Wracam!!! 18.07.02, 16:47
                No juz ja mu dam popalić nie bój się. Mam dowód na piśmie i miliony świadków. A
                w naszym Koncernie faceci to mogą co najwyżej prace fizyczne za pensję poniżej
                argentyńskiej średniej krajowej wykonywać. I zrobię podział majątku!!

W końcu jestem kierowniczką oddziełu terenowego naszego klubu, nie??? Już i tak
                dałam dziś plamę z sesemesem, teraz musze się zrehabilitować.

Buzi
    • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 23:45
      Słoneczko. Jestem z Tobą. Jak mogę Ci pomóc?
      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 18.07.02, 23:47
        Dziękuje Kochanie. Po prostu bądź.
        • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 00:22
          Jestem z Tobą. Pamiętaj o tym. Zawsze.
          Twój kaprikorn.
    • Gość: kaprikorn Do mojego Promyczka. IP: green.d* / 10.9.16.* 19.07.02, 08:07
      Ja już jestem.
      Buziaki.

mm

• norma_jean Dzień dobry 19.07.02, 09:16
        Też jestem.

Zaraz napiszę.

Buziaki
        • kaprikorn Re: Dzień dobry 19.07.02, 11:38
          Promyczku.
          Jesteś gdzieś blisko?

mm
          • norma_jean Re: Dzień dobry 19.07.02, 11:44
            Jestem Kochanie
    • kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? 19.07.02, 22:46
      Słoneczko, Promyczku. Trzymaj się. Jutro dam znać.

Buziaki

mm
      • Gość: Vika Re: Kapri.... IP: *.ewave.at 19.07.02, 22:54
        A ja Ci za grosz nie wierze...miales Norme przywiezdz do mnie na impreze i po
        wodke z moim chlopem latac i co?Moze,chcesz powiedziec,ze dotrzymales slowa?!;-)
        • norma_jean Re: Kapri.... 20.07.02, 02:25
          Vika! ja mam już plan. Jutro przystępuje do jego omówienia czy chcesz czy
          nie :-)))

Buziaki
          • Gość: Vika Re....juz jest jutro i co???????? IP: *.ewave.at 20.07.02, 08:24
            • norma_jean Re: Re....juz jest jutro i co???????? 20.07.02, 14:25
              Vika!!!
              Ty o barbarzynskich godzinach wstajesz!!!

a kapri nas olał i pojechał się plażować nad zimne polskie morze :-((
    • Gość: czeko CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.chello.pl 20.07.02, 21:49
      że lubię normę_jean ! :)

Ale się wysiliłam :)
      • Gość: Vika Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.ewave.at 20.07.02, 21:58
        No trudno...przezyje,nie jestem zazdrosna.A powaznie Czeko:nie przyjechalabys w
        ten dlugi weekend do mnie na pare dni...Po zaopatrzenie moj chlop polata:-)
      • norma_jean Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... 21.07.02, 14:27
        czy będzie na miejscu jeśli powiem, że ślicznie dziękuję i powiem to samo a
        nawet więcej - bardzo lubię czeko!!!

I Vikę też :-))

Przesyłam buziaki**************
        • Gość: czeko Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.chello.pl 21.07.02, 14:33
          Kurcze wierzę w umiejętności zaopatrzeniowe twojego chłopa, ale kurcze nie
          mogę!!! Łeee...i to tak nie nie mogę, bo nie chcę, ale tak nie mogę, bo nie
          mogę. A taka niemożność jest najgorsza...

A ja tak bym chciała się z wami spic i podszczypywac te niemieckie bestyjki po
          tyłkach :) Może tam tego "Bena" bym znalazła? (Nasz typ norma!)

No...przepraszam...Vike tez lubię :) Z tą normą to był impuls :)

pozdrawiam koncern (no i będzie zjazd bez prezesa)

czeko
          zrozpaczona
          • norma_jean Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... 21.07.02, 14:36
            Czekuś!!! Nie rób nam tego!!! Ja po Ciebie do Warszawki przyjadę, i date
            zmienię tylko bądź!! Przeca sama nie obrobie tych wszystkich tyłeczków ;-))
            • Gość: Vika Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.ewave.at 21.07.02, 14:55
              I Norma ma racje!!!!!!!!!!!!:-)Tez Was lubie!OBIE-zuzamen w kupie:-))))))jak
              powiedzial pewien Polak kupujac marchewke i pomidory od turasa na NASCHMARKT
              • Gość: czeko Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.chello.pl 21.07.02, 15:06
                Norma serio nie mogę....poszczypiesz troche za mnie? I rzuc im jeszcze
                krwiste "scheisse" ok? :) Hallo Menner, czeko ist eine atractive Frau mit
                schone Breste :)

Vika popraw błędy :)

Ale może zjazd w przyszłym roku, po powrocie czeko? Ja jestem za....

• norma_jean Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... 21.07.02, 15:11
                  Zdecydowanie za!!!
                • Gość: Vika Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.ewave.at 21.07.02, 15:15
                  Gość portalu: czeko napisał(a):

> Norma serio nie mogę....poszczypiesz troche za mnie? I rzuc im jeszcze
                  > krwiste "scheisse" ok? :) Hallo Menner, czeko ist eine atractive Frau mit
                  > schone Breste :)
                  >
                  > Vika popraw błędy :)
                  >
                  > Ale może zjazd w przyszłym roku, po powrocie czeko? Ja jestem za....
                  A cymu niii...cy joz jezd bez blynduf?.-)
                  >
                  • Gość: czeko Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.chello.pl 21.07.02, 15:31
                    Eeehhh Vika, zamiast się nabijac powiedz, co poprzekręcałam :)
                    • Gość: Vika Re: CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ.... IP: *.ewave.at 21.07.02, 18:23
                      Ze nic nie poprzekrecalas,ja tyz ni...Naprawde sie wybierasz do tyj Hameryki?!
                      Toz to qzwa nac hohlernie daliko....Jezuuuuuuuu,ale mnie leb boli.Jedni tacy,co
                      tu wczoraj u nas byli pochlali troche a mnie dzisial leb boli...ciekawe
                      dlaczego?
                      No ale powaznie:Strasznie bym chciala zebyscie tu dziewczyny do mnie
                      przyjechaly.Trudno,skoro masz inne plany...to odlozymy zjazd koncernu do
                      przyszlego roku.Slyszalam(bo prosta baba jestem),ze w tej Ameryce to tylko
                      dzikie ludzie som i bizony...ale kompa tam majom...:-)W razie czego to tam sa
                      podobno cafejki internetowe-To niech Pani Prezes uprzejmie nie zmieni nicka i
                      czasem wpadnie do nas na kontrole:-)
                      • Gość: czeko Vikuś =) IP: *.chello.pl 22.07.02, 09:49
                        jasne Vika, że się zjedziemy! Ja jestem tego pewna, że Normę złapię za pazuchę
                        i luuuuu tego twojego opa na maszynie obaczyć! :)

A to Hameryki serio, szkołę skończyć, póżniej na studia zdać jakieś
                        niepopularne, coby rok przeczekać i na ukochaną historyję zdać :) Taki wielki
                        czekoplan. Mam nadziejęk, że krótszy niz sześcioletni....

• Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 22.07.02, 11:12
      A Normie chciałam powiedziec, że się powinna tu udzielać, bo nie każdy ma ten
      zaszczyt posiadania wątku imiennego!

Na przykład ja, czeko, nieeeeee dooostąpiiłam...

Łeee...
      • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 23.07.02, 15:38
        Hi hi hi, tak tylko chciałam co by mi się wątek nie zgubił :-))))
        Kapri wyjechał i nie ma mnie tu kto adorować to przez dwa tygodnie sama musze
        interesu pilnować :-)))

Pozdr
        • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:12
          Od czasu do czasu podrzucę, ja jeszcze młoda jestem, a norma jeszcze się
          przedzwiga...

zyg zyg

czeko

• norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 23.07.02, 17:14
            No nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja to stara?????????????????????????????????????????????????????????

Ale za pomoc of corz baaaaardzo dziękuję :-))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:24
              na pewno starsza od młodocianej pani prezes! :)

a starszym trza pomagać, tam panią prezes wychowano ;)

czeko
              • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 23.07.02, 17:26
                No dobra ale na moje oko to góra z dziesieć lat :-)))

Ale pomagaj kochanie, bo ja już tu ledwo dyszę :-)))))
                • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:36
                  żeby to dyszenie tylko ciekawskich nie przyciągnęło... :)

czeko
                  • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 23.07.02, 17:40
                    A co tam...świeża krew (co ja dzisiaj z tą krwią w kółko?)
                    • Gość: czeko to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:05
                      ...pan Wicherek zapowiadał ;)
                      • Gość: Anonim Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.ewave.at 23.07.02, 18:53
                        Pani Prezesunia Kochana i Najsliczniejsza na swiecie tu sobie plotkuje o jakims
                        starym ramolu co siem jakim wichrkiem nazywo a on nie jezd zadyn wicherek,bo to
                        tajfun jezd-ja go znom!Niech sie Pani stzeze!!!!! a Vika to siem chce lajdacyc
                        razem s tym burakiem co to ma jakies kompany.Oni jesce razym do knajpy gotowi
                        isc jak ich Pani Prezesunia Kochana Nasa nie powstrzymo.Cego i sobie i Pani
                        zyce,Jament.
                        • Gość: czeko Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:56
                          Vika, trza iść z mężczyzną do knajpy, wszak to niezobowiązujujące, a póżniej
                          rozkochac i rzucić ;)

czeko
                          prezes
                          jak najbardziej za rozzwiązłością!
                          • Gość: Vika Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.ewave.at 23.07.02, 19:05
                            nie ma glupich!To dopiero na trzecia propozycje.Teraz nie mam czasu i on to
                            musi zrozumiec...w koncu wie ,ze ja mam chlopa......:-)To niech walczy!Na druga
                            propozycje poczekam....i nawet nie zadzwonie z usprawiedliwieniem.....Hihihi:-)
                            Czekus-takie postepowanie naprawde dziala!:-)
                            Jesli mu sie znudzi mnie MOLESTOWAC,To znaczy ,ze dobrze zrobilam,ze olalam.-)))
                            • Gość: czeko Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 19:15
                              Vika czekaj czekaj- ty sie po prostu umawiasz i nie przychodzisz? Ja bym wtedy
                              palcem dla ciebie nie ruszyła...
                              • Gość: Vika Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.ewave.at 23.07.02, 19:19

> Vika czekaj czekaj- ty sie po prostu umawiasz i nie przychodzisz? Ja bym
                                wtedy
                                > palcem dla ciebie nie ruszyła...
                                Masz SWIETA RACJE!!!!!!!!
                                ale....cicho on o tym nie wie.-) a wie,ze chce poderwac ZONE innemu chlopu...to
                                w jakim swietle JA go widze...jak myslisz?
                                • norma_jean Re: to powietrze znad Transylwanii... 23.07.02, 19:23
                                  Melduję się na chwilkę i zaraz uciekam ale wrócę bo was kocha :-))

Vika - jak ja nie mam chłopa a Ty masz i to jakby dwóch to ja chyba zacznę
                                  stosować twoje metody.

Czekuniu - Ty nie jedź to tej Hameryki. Ty widzisz jakie tu podgryzanie jakiś
                                  anonim w paradę nam włazi, ja sobie bez mojej prezeski rady nie dam!!!

Buzi
                                  • Gość: Anonim Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.ewave.at 23.07.02, 19:34
                                    norma_jean napisała:

> Melduję się na chwilkę i zaraz uciekam ale wrócę bo was kocha :-))
                                    >
                                    > Vika - jak ja nie mam chłopa a Ty masz i to jakby dwóch to ja chyba zacznę
                                    > stosować twoje metody.
                                    >
                                    > Czekuniu - Ty nie jedź to tej Hameryki. Ty widzisz jakie tu podgryzanie jakiś
                                    > anonim w paradę nam włazi, ja sobie bez mojej prezeski rady nie dam!!!
                                    >
                                    > Buzi
                                    >
                                    • norma_jean Re: to powietrze znad Transylwanii... 23.07.02, 20:15
                                      To ja poprosze o intensywny kurs łapania chłopow na haczyk :-))
                                      • Gość: czeko Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 20:48
                                        hehe ja też się wpiszę na listę, bo moje metody sa kiepskie i ostatnio chyba
                                        nieskuteczne.

Ale do faceta nie zadzwonię !!!!

czeko
                                        • norma_jean Oczywiście!! 23.07.02, 20:52
                                          Nie zadzwonisz bo nalezysz do klubu dumnych a my razem z Tobą :-))

A Pan D. milczy. Guuuuupi!!!!! Ale przystojny sk...syn. Cholera klina se musze
                                          znaleźć.
                                          • Gość: czeko Re: Oczywiście!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:14
                                            Przystojnych na świecie niemało. Ale czy my jestesmy ładne? ;)
                                            • norma_jean Re: Oczywiście!! 23.07.02, 21:16
                                              czekuś my jesteśmy szlyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najpienkniejsze!!! I niech sie ktos spróbuje nie zgodzić - w zęby!!!!
                                      • Gość: Vika Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.ewave.at 23.07.02, 21:15
                                        Przeciez juz trwa ten kurs i juz sie dzieje...a tamten co chcial z mojego
                                        chlopa rogala zrobic a ze mnie ta...no wiecie, to sobie poczeka.
                                        Qzwa nac!Na razie nie dzwoni...co mu sie stalo...?????EEEEEEE......:((((((((((
                                        i tak nie zadzwonie......i juz.
                                        • Gość: czeko Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:37
                                          Vika, to może do sklepu jubilerskiego zadzwoń? :)

Tam zazwyczaj rozmowne i ciekawskie panie przy telefonach pracuja :)

czeko
                                          humorek niczego sobie
                                          • norma_jean Re: to powietrze znad Transylwanii... 23.07.02, 21:39
                                            Sie udzielam na moim osobistym wątku :-)))))))))
                                            • Gość: czeko Re: to powietrze znad Transylwanii... IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:47
                                              Dziękujemy za przypomnienie nam swojej osoby ;)
                                              • norma_jean Re: to powietrze znad Transylwanii... 24.07.02, 21:27
                                                czeko!!
                                                A miałas mi pomagać!!! Co jest???
                                                • Gość: Vika Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.ewave.at 24.07.02, 21:40
                                                  przed chwila przylazl do sklepu pod pozorem,ze chce plyty kupowac...Zwialam do
                                                  biura ze strachu.....ja wcale nie chce romansu...na co mi...chlop,ktory podrywa
                                                  zony innym chlopom.To jakis lachudra,ktory poluje na cudze zony i dlatego go
                                                  mam w nosie.Co innego przejrzec sie w meskich oczach a co innego kurewsto-
                                                  nazywajac rzeczy po imieniu:-)))Co o tym myslicie.....
                                                  • norma_jean Re: A ten bubek tapicer..... 24.07.02, 21:43
                                                    Tak trzymaj Vika!!!!

Pozdr
                                                  • Gość: czeko Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:16
                                                    Popieram. Nawiewanie na zaplecze. Yhhmmm....a nie nawiał za tobą? Ja bym sie w
                                                    ogóle nie umawiała, nawet, żeby dac nauczkę. A cz on na pewno wiedział, żes
                                                    czyjas?

czeko
                                                    podwójny prezes
                                                    czeko Int
                                                    Warszawski Klub Dumnych
                                                  • Gość: Vika Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.ewave.at 24.07.02, 22:47

> Popieram. Nawiewanie na zaplecze. Yhhmmm....a nie nawiał za tobą? Ja bym sie
                                                    w
                                                    > ogóle nie umawiała, nawet, żeby dac nauczkę. A cz on na pewno wiedział, żes
                                                    > czyjas?
                                                    >
                                                    > czeko
                                                    > podwójny prezes
                                                    > czeko Int
                                                    > Warszawski Klub Dumnych
                                                    no przeciez u mojego chlopa w biurze pracowal i moj chlop przy tym byl!!!!!!!
                                                  • norma_jean Re: A ten bubek tapicer..... 24.07.02, 22:49
                                                    To ten Twój chłop też tapicer?? A ja myślałam, że traktorzysta ;-)))))
                                                  • Gość: czeko Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:52
                                                    to ja już nie wiem kto Vika, kto chłop, a kto tapicer...
                                                  • Gość: vika Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.ewave.at 25.07.02, 10:54
                                                    no, moj chlop to ma sklep z plytami i sprzetem hifi.A tapicer to jest ten co u
                                                    nas w biurze zrywal i zakladal podlogi i teraz za mna lata ale nic nie wylata i
                                                    basta:-((((((
                                                  • norma_jean Re: A ten bubek tapicer..... 25.07.02, 11:13
                                                    Tapicer zakładał podłogi????? Yyyyyy, to ja chyba nie wiedziałam do tej pory
                                                    czym się tapicerzy zajmują :-)))
                                                  • Gość: Vika Re: A ten bubek tapicer..... IP: *.ewave.at 25.07.02, 11:29
                                                    ja tez nie wiedzialam ale Norma powiedziala we wtorek ,ze tapicer to sie z nia
                                                    nie kluce;-)
                                                  • norma_jean Re: A ten bubek tapicer..... 25.07.02, 11:41
                                                    Jaaaaaa??????? Pijana byłam czy co?????
                                                  • norma_jean A w następnym poście........ 25.07.02, 23:17
                                                    czekuś napisze Normuni coś miłego!!!
                                                  • Gość: czeko hie hie hie IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:23
                                                    -Kumie chwalą nas!
                                                    -kto?
                                                    -Wy mnie, a ja was!
                                                  • norma_jean Re: hie hie hie 25.07.02, 23:26
                                                    Yyyyy....a co mamy robić??? Kapri mnie chwali ale teraz na forum nie może.
                                                    Chyba, że tu jego smsy zamieszczę :-)))
                                                  • Gość: czeko Re: hie hie hie IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:31
                                                    Love is in the air people....

LOVE IS IN THE AIR!
    • kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? 30.07.02, 19:55
      Hej Słoneczko. Jestem przy Tobie. Tak bardzo tęsknię za Tobą. Spalam się tu.
      Usycham z miłości. Skarbie. Nie mogę być dłużej bez Ciebie.

mm
      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 30.07.02, 22:03
        ehkhem... :)

Norma w Paryżu?
        • Gość: norma_jean Norma is back!!!!! n/txt IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 14:03
    • Gość: czeko] Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 31.07.02, 21:39
      Backstreet boys tyz byli back no i jeszcze all right :)

czeko

"Backstreet Boys all right"

• norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 31.07.02, 22:28
        No nie!!!! To tak się żone z wojaży wita??? A buzi??? I tak tu juz za takie
        jedne robimy więc co tam!!!

:-))))
        • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 31.07.02, 22:52
          Norma gorąąąące buzi z języczkiem i soczyste macnięcie po pośladzie. Przekaż
          dalej- najlepiej Vice :).

Nice to have you back!

czeko
          • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 31.07.02, 22:57
            łał!!! No teraz jestem w domu :-)))

Buziaki, żonko, a wierna mi byłaś???
            • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 31.07.02, 23:04
              Jest pewien forumowicz w którym kocham się równicześnie :)

Ale wierności jak narazie dotrzymałam :)

czeko
              • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 31.07.02, 23:22
                Kto to taki??? Zabiję!!!!!!!!
                • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 01.08.02, 10:43
                  Kochanie moje, ja tu jestem i czekam na Ciebie :-))

Musimy popracować trochę, koncern upadł, a z czegoś trzeba żyć!!!
                  • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 01.08.02, 11:56
                    Nie zabijaj norma bo wtedy umrę i ja! A miłość ma do niego WIELKĄ jest :)

A koncern wysadziła nam Vika...

kuss
                    czeko
                    • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 01.08.02, 12:02
                      Dobra, ale kto to? Ja ci muszę zdradzić, że Kapri nasz drogi, przebywający
                      obecnie w okolicach Ustki, oświadczył mi się wczoraj na Towarzyskim i został
                      przyjęty :-))) W długi łykend w Poznaniu jest spotkanie Towarzyskiego i mamy
                      zamiar zawrzeć związek i oczywiście natychmiast skonsumować ;-))))

Ale najpierw praca - koncern trza odbudować, może być dla odmiennychhi hi hi!!!

Buziaki
                      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 01.08.02, 17:36
                        No tak....zdradzamy się równolegle ;)

Kto? Kogo tak miłuje? Ach...Teeen, jak mu tam....Eh zapomniałam, bo to związek
                        tylko dla seksu :)

No ten....Stachursky, nie nie Nadmorsky :)

Cos nam się małżeństwo rozpada...

czeko
                        • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 01.08.02, 19:54
                          Czekuś, ja Cie nie rozumiem!! Taki piękny związek tworzyłysmy, tego nie mozna
                          zaprzepaścić!!! Ty bądź tam sobie z kim chcesz, ja moze nawet ślub z Kaprim
                          wezmę, ale to przecież w nie przeszkasza naszemu wspaniałemu małżeństwu!!
                          Tolerancyjne jesteśmy, nie?? Nawet dla les, czy bi :-))))))))))

Buziaki
                          • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 02.08.02, 00:12
                            To może trójkąt z Nadmorskym? A Kapri to samiec? Wszystko da się zgrać :)))

czeko
                            • Gość: norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 00:22
                              Wreszcie moja czeko!!!

Buziaki

NJ
                              • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 02.08.02, 00:25
                                Czeko już idzie spaciułkać :) Trochę się dzisiaj zmęczyła, tak pieczołowicie
                                prezenty dla host rodzin zawijała... :)

No i odkryłam świetną bazę w wawie, jak norma będzie to ją zabiorę!

czeko
                                spać
                                czas
    • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 03.08.02, 09:30
      Znikneła mi
      norma_jean
      pewnie z kaprim
      wyślubiła się
      lecz ja wciąż nadmorskiego
      kocham
      więc tak strasznie już
      nie szlocham

czeko
    • sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? 03.08.02, 12:43
      Choć nad morzem w bród kobiety
      Ja wciąż tęsknię mej nimfety
      Choć czasami mocno bodzie
      Nie ma lepszej dziś w przyrodzie
      Choć wybędzie mi daleko
      I tak kocham moją czeko!

nadmorski
      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 03.08.02, 14:42
        sombre pisze jak szalony
        chyba szuka sobie żony
        laski topless niedaleko
        jemu tęskno do małej czeko!
        czy mnie oczy me nie mylą,
        czy to śmierdzi pedofilią?

:))))

czeko
        • Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:55
          Niech się czeko nie frapuje
          Nie ma znowuż lat dziesięciu
          Znać jej miłość nie pasuje
          Duma tylko o poczęciu :-P

:))

sombre
          • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 03.08.02, 17:00
            Ach sombre z tobą miłość?
            w tym ogrodzie? na hamaku?
            chybabym musiała
            napić się kompotu z maku

czeko
            • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 03.08.02, 19:14
              sombre mi ewidentnie zniknął
              chyba sam kompotu łyknął

• liloom pozdrawiam! 03.08.02, 19:29
                Aaaaa tu mi sie schowalyscie...
                i gadacie sbie grzecznie!
                ja zagladam na chwileczke
                i pozdrawiam was serdecznie.

W brzuchu burczy mi straszliwie
                wiec do kuchni juz uciekam
                robic obiad bo zbyt dlugo
                z gotowaniem chyba zwlekam.

(ps. to wszystko slonce:))))))
                tworczosc wlasna nie przepisana hehehe
                • sombre Jakże gorrrrąco 03.08.02, 19:49
                  Nie rób tego, nie rób luba
                  nie dla Ciebie maku zguba!
                  nie dam ja Ci więc radości
                  hamakowej mej miłości!

Zatem innej woń ogrodu
                  przyjdzie chłonąć w gruszy cieniu
                  inna zasmakuje miodu
                  chwili wiecznej w oka mgnieniu!

Tobie droga dźwięk gitary
                  niechaj duszę pieści czule
                  smakuj luba słodkiej czary
                  marzeń młodych strojnych w tiule!

Na dnie nocy Cię całować
                  słowem strojnym z ust poety
                  wschodem słońca adorować
                  narodziny cud kobiety!

sombre
                  przechodzi
                  sam siebie ;)
    • kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? 03.08.02, 20:01
      Ja znów Normy mojej szukam.
      Z wody wielkiej powróciłem
      I znów pustkę zobaczyłem
      Leże w łóżku, bardzo płaczę
      Kiedy Normę mą zobaczę?
      Tęsknie do niej tak ogromnie
      Chyba zaraz się ubiorę i wyruszę
      W długą drogę szukać ukochanej
      Normo moja ukochana gdzieś się skryła
      Ja żyć bez Ciebie nie dam rady.
      Idę szukać, nie ma rady .

mm
      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 03.08.02, 21:39
        Norma nie moja, nie mój Nadmorsky
        jakie z tego, czeko, wnioski?
        Trza na hamak z kaprim skoczyć

no, niech to zostanie wierszem białym, bo się strasznie ale to strasznie
        zawstydziłam :)

ani wróbla, ani kanarka
        czeko
        • Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.02, 11:07
          Ależ skąd, jam na zawsze Twój.
          Ma miłość stałą i odwieczną jest.
          Odkąd Cię zobaczyłem, z miłości oszalałem!

sombre
          norma
          miała
          rację
          • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 04.08.02, 11:52
            już nie wiem na hamak wskoczyć czyj
            czy obu absztyfikantom dać w .... :))))

czeko
            sombre wciska
            kit
            a do tego
            też mu sie haiku
            zachciewa
            • Gość: sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.02, 16:31
              Kit zostawmy majstrom-szyba
              im się bardziej w życiu przyda
              jam rycerzem jest mej Pani
              za to chcesz prać mnie po...??? :)))

sombre
              szczerość
              najlepsza
              na rynku
              • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 04.08.02, 19:38
                I co ja mam tu napisać
                lepiej mi powolnie zdychać
                A ty sombre atmosfery nie truj
                w czekozdjęcie się nie wpatruj
                bo się jeszcze wmig zakochasz
                i za nastką się rozszlochasz

czeko
                poetką nie zostanę
                coś mi to
                nie leży

łatwiej wprost wygarniać ...

• Gość: kaprikorn Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 20:55
      Cześć dzieciaki.Normy nie czytaliście? Powinna być już albo zaraz będzie w
      domu.
      Słoneczko jak będziesz to pchnij do mnie SMS. Bo ja tu szykuję moją chatkę na
      Twoje przybycie.

Buziaczki
      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 11:23
        Nirktórym to się dom oferuje...

A inni mają tylko hamak w ofercie...

czeko
        wybieram
        ...
        ...
        ...
        hamak :)
        • norma_jean Re: Normo Jean gdzie jesteś? 05.08.02, 11:42
          Czekuniu Skarbeczku z Tobą to nie tylko na hamaku ale i na gwoździach mogę
          leżeć :-)))

Jak humorek przedwyjazdowy, trzymasz się???
          Romans z nadmorskim kwitnie??

Buziaki
          • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 12:17
            Nadmorsky mi nawiał i już mnie nie chce. Taki los.

"Jestem samaaaaa-taaaki looos. Niekochanaaaaa- taki loooos" :)

Norma, ty się pojawiaj częściej, ja cię mailami w szachu trzymam a ty mnie z
            kaprim, na boku, po cichu...

czeko
            biiiiii....gamistka

hie hie hie :))))))
    • sombre Re: Normo Jean gdzie jesteś? 04.08.02, 23:49
      Nie chcąc martwić czekolady
      znaczę kres tu swej ballady
      ja tam kocham bardzo całe
      forum nasze doskonałe
      ślicznie za to Wam dziękuję
      kłaniam się i lewituję

sombre
      jak dobrze znów
      być dzieckiem

:)))
      • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 09:17
        Padł nam tu sombre miły
        już na rymy nie ma siły
        to nie honor mój sombre
        mnie się wciąż rymować chce!

czeko
        wróćcie mi
        sombre
    • Gość: czeko Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.chello.pl 05.08.02, 10:17
      Miałam żonkę normę_jean
      z Nadmorskym zabawiłam się
      norma ze swym cud blond lookiem
      przed nosem trzasnęła drzwiami z hukiem
      gdzie mam biedna podziać się???

Normo_jean, ile ci można maili wysyłać! Już mi! Na posterunek! :)

czeko
      jak sie pojawisz
      to ja
      ładnie
      przeprosze
      • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: green.d* / 10.9.16.* 05.08.02, 12:09
        Czeko miła, Norma już sie pojawiła
        tylko netka u Niej słabo biega.
        Choć mi żonę odbić chciałas
        Nic nie powiem bo rozumiem
        Bo też się w Niej zakochałem
        Dziewcze z Niej jest doskonałe
        Nie ma drugiej takiej w siecie całym.

mm

• Gość: czeko Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.chello.pl 05.08.02, 12:27
          Norma wpierw mą żonką była
          lecz gdy ciebie obaczyła...

ehhh...żal gardło ściska...

czeko
          ehh
          h
          h
          • Gość: norma_jean Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.saint 05.08.02, 12:35
            czekuniu Skarbeczku pojawiam się w miarę możliwości swoich i netu. Teraz
            spadam na godzinkę bo najwyższy szef w całej firmie na obiad mnie zaprosił
            (Łaaaaaał, jeszcze karierę zrobię :-)))

Ja Cię z Kaprim nie na boku. On zdrajca jest i tyle. Tak to już jest z facetami
            nie wiedza czego chcą. My już sobie same zostaniemy.

Papatki

NJ
            • kaprikorn Re: Normo Jean ponawiam pytanie! 05.08.02, 12:50
              Ja zdrajca? Że niby ja na boku, z kim?Mów szybko.

mm

• Gość: czeko Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.chello.pl 05.08.02, 12:54
              Właśnie! O! Nadmorsky od rana mi maila nie napisał! A jaki ten Nadmorsky ma
              profil :)))! Normaaa :)!

Ale olewamy facetów! O! Norma...kariera nie w tą stronę...a na obiad co?
              Karotka? :)

czeko
              biii...gamistka?
              już nie
              tylko z normą
              zostac chce
              niech Nadmorsky nie pisze
              niech się naje
              liszek

rymy zrozpaczonej :)
              • Gość: sombre Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.08.02, 13:25
                Ja tam wiem, czego, a w zasadzie kogo chcę!
                My nadmorscy jesteśmy stali w uczuciach - to zasługa wysokiego stężenia jodu,
                hyhy. Ja tam mogę nawet liszki wsuwać dla Ciebie skarbeńku. Ale w taaakim
                układzie, to chyba kto inny do liszek się pisze? :-)

Kapri, czas chyba nastał, by się spotkać na piwsku i obgadać ten stan
                normoczekowski :)) Co Ty na to? :)

nadmorski
                bryza pieści
                • Gość: norma_jean Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: *.saint 05.08.02, 13:40
                  Czekuniu Kochanie, olewamy facetów i zostajemy same z odpowiednią metką :-)))

Na obiadek karotki nie było tylko mocniejsze napoje i bardzo dobre jedzonko.

Kapri - Ty juz tam wiesz kto w Twoim serduszku zagościł, więc ja się zmywam.

nadmorsky - smacznych liszek :-)))

Buziaki

NJ
                  • Gość: kaprikorn Re: Normo Jean ponawiam pytanie! IP: green.d* / 10.9.16.* 05.08.02, 14:11
                    Zaraz zaraz. o co chodzi? Jak wyznałem Ci miłość, to ja jak nadmorski,
                    zajodowany już byłem i już mi tak zostało. A liszek jesc nie bebe,już
                    wole coś poliszać bo gorąc z nieba wali od rana.

A rozumiem. Obiadek był, i mocne trunki, znaczy się ten główny szef ... i kapri
                    out. OK. rozumiem.

nadmorski, wychodzimy.

mm
                    • norma_jean Re: Normo Jean ponawiam pytanie! 05.08.02, 14:19
                      Ty Kapri zdaje się mojego maila nie dostałeś czy co???

Ty się lepiej zastanów kogo Ty kochasz.
                      • Gość: kaprikorn UWAGA Stan przed zawałowy IP: green.d* / 10.9.16.* 05.08.02, 14:37
                        Co to ma znaczyć? Żadnego m@ila nie dostałem.
                        Już czuję jak mi pompka zaczyna wariować.
                        - Proszę o tlen, siostro tlen poproszę. Halo gdzie jest siostra? Czy ktoś może
                        mi podać tlen? - RATUNKU. uoechrrrrrrrrrrr

^^^^^^^-^--^---^----^-----^------^^^^^--------------------------------------

- Proszę wyłączyć ten monitor, niech on nie piszczy. Już nic nie możemy dla
                        niego zrobić.
                        - Panie doktorze, niech pan patrzy. Taki młody. Ach.

• norma_jean Re: UWAGA Stan przed zawałowy 05.08.02, 14:40
                          Zaraz spróbuję wysłać jeszcze raz.
                        • Gość: sombre Re: UWAGA Stan przed zawałowy IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.08.02, 14:44
                          AAaaaaaa, Kapri mi tu ledwo dycha!
                          Stary czekaj zaraz Ci podam coś mocnego, co preferujesz???
                          Trzymaj szklanicę (_) to Cię postawi na nogi!!!

A ja liszek nie tknę, bo dla ZABAWY nie jadam :-P

sombre
                          kapri będzie
                          żył
    • Gość: koziorożec Propozycja IP: green.d* / 10.9.16.* 05.08.02, 16:00
      Mam propozycję. Spotkajmy się na stypie po pogrzebie kaprikorna.
      • norma_jean Re: Propozycja 05.08.02, 16:29
        Nie, nie, nie. Ja się nie zgadzam. Moje Kochanie musi żyć.

Kochanie wybaczysz mi???
        Buziaki
        • Gość: czeko Re: Propozycja IP: *.chello.pl 05.08.02, 16:54
          Norma- decyduj. Ja czuję się przez Nadmorskyego zdradzona, sponiewierana i
          ześcierowana (zamieniona w ścierę). Ha! Oprócz tego swoim dwudziestym
          dziewiątym kobiecym zmysłem czuje, że on też już kogoś ma na boku! Tak!
          Właśnie! A kto ostatnio nie chciał pić karotki? A kto od pożycia intymnego
          stroni? Kto mnie nie dopieszcza? No kto? NADMORSKY! Nadmorsky kiedyś był takii
          kochany, wiersze pisał, kwiatki zrywał, wianki plótł...A ostatnio nadmorsky z
          rzadka w domu bywa, w środku nocy przychodzi....ON KOGOS MA! Kogos och i ach...

Skoro podejżenia padły na kapriego również, proponuje wrócić do naszego
          wspólnego łoża małżenskiego Normo_jean...

Daje ci czas- tyle, ile zajmie rekonwalescencja zawałowca.

Jak nie ide dalej szukać, pewnie Vika się skusi na moje wdzięki :)))) hehehe
          haha hihi :)))))

Decyduj normo_jean. Poczekam za drzwiami.

czeko
          niech profil nadmorskyego
          dopieszcza bryza
          ja już
          nie chcę
          och!
          ACH!

• norma_jean Re: Propozycja 05.08.02, 17:05
            Skarbie mój najdroższy, les ulubiona :-)))))

TYLKO TY!!!!!

A faceci precz!!!

Kapri....KCB
            • Gość: CZEKO Re: Propozycja IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:09
              tak tak norma- do mnie to "tylko ty" a do kapriego "kocham ciebie bardzo" ?
              Myślałaś że czeko, detektyw peacemaker się nie zorientuje? Tak myslałaś????

TO SIE POMYLIŁAŚ!!!
              • norma_jean Re: Propozycja 05.08.02, 17:12
                Yyyyy, qrna taki popularny ten skrót?????

Czekuniu najdroższa moja - ale Ciebie bardziej!!! Najbardziej we
                wszechświecie!!!!!!
                • Gość: czeko a jakże! IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:17
                  A co czeko miała pomysleć, że pomyliłas litery i kapriego do KGB wysyłasz?

Ja potrzebuję wyłączności norma...
                  • norma_jean Re: a jakże! 05.08.02, 17:19
                    Ooooonlyyyyy yoooooouuuuuu!!!! (Jak śpiewał taki jeden, co go nie pamiętam bo
                    do Michała W. nie był podobny :-))))
                    • Gość: czeko Re: a jakże! IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:26
                      A ja zacytuję "łen aj fol in law it łil bi forewer..."

niepotrzebujemy samca! Samiec...Samiec twój wróg! Zdradzający samiec..Pod
                      ciągnik go! Hej kobiety na traktory!

czeko
        • Gość: ER Re: Propozycja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 17:03
          - panie doktorze, panie doktorze - siostra oddziałowa Lenka biegła i krzyczała
          a obie rzeczy robiła z całych sił.
          - panie doktorze powiedziała raz jeszcze wpadając do pokoju lekarskiego.
          - On żyje.
          - Co? Jak to możliwe? Chyba coś pani przewidziało siostro - powiedział
          Sztrosmajer
          - nie nie. Poruszył się. Naprawdę.

I o to kolejny cud. Zwycięstwo miłości nad mrokiem i śmiercią.
          - On żyję. Wiadomość obiegła cały Świat.
          -----------
          • norma_jean Re: Propozycja 05.08.02, 17:08

A czemuż to tak szybko skończyłeś??? Pogawędkę telefoniczną znaczy? Jakaś
            kochanka na horyzoncie się pojawiła??!!
            NJ
            • Gość: czeko czemu tak szybko skończyłeś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:11
              "POGAWĘDKE TELEFONICZNA ZNACZY" :)))

CZeko ma głowę pełna bzdur i czeko się bardzo uśmiała... :))))

• norma_jean Re: czemu tak szybko skończyłeś? 05.08.02, 17:13
                Oj Czekuniu, Czekuniu!!! Głodnemu chleb na myśli :-)))
                Znaczy ja, jako rasowa les muszę się dobrze sprawić tej nocy bo żonka
                niedopieszczona :-)))))

Buzi
                • Gość: czeko Re: czemu tak szybko skończyłeś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:16
                  Tak tak norma, buzi! I z drugiej strony1 No i jeszcze tu :)))

Nadmorsky to obibok. Hamak to tylko mit. On w tym hamaku tylko śpi do góry
                  ogromnym brzuszyskiem i tyle :)

czeko
                  • norma_jean Re: czemu tak szybko skończyłeś? 05.08.02, 17:17
                    Wycałuje całe ciałko i zrobię to co kobiety jeszcze ze sobą robią (niech no
                    siem tylko dowiem :-))))

Buzi
                    • Gość: czeko Re: czemu tak szybko skończyłeś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:22
                      norma widziałam w szeksz szopie takiego....no takiego...no takie to
                      dwustronne...no nie mogę! zawstydziłam się! ale kupię!

czeko
                      • norma_jean Re: czemu tak szybko skończyłeś? 05.08.02, 17:25
                        Jej, czeko kup kup!!!

Albo wyślemy Kapriego, niech nam się o sprzęt postara bo my siem wstydzimy hi
                        hi hi!!!!
                        • Gość: czeko Re: czemu tak szybko skończyłeś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:28
                          sami sobie na to zapracowali! niech nas teraz zasponsoruja i wszystkie nasze
                          gadzety ! :))))))

Ale to fajoskie norma było, nawet czeko przystanęła i się tym pocieszyła... :)

czeko
            • kaprikorn Re: Propozycja 05.08.02, 22:43
              Nie mam kochanki. Jesteś Tylko Ty.
    • Gość: czeko Re: Normo Jean gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:06
      No właśnie normo_jean, gdzie jesteś? Ja ci tu poważne pytania stawiam, czy
      spędzisz ze mna resztę życia pytam, oddanie ciała i ducha oferuję, normo_jean!

Z facetami nie ma co gadać- jeden ma słabe serce i szybko ci zemrze pewnego
      wieczora przed telewizorem, drugi jest profilowym narcyzem :). Nie ma co tracić
      czasu.

Normo jean, zapytam z angielska- ŁIL JU MERY MI EGEN?

czeko
      jak śpiewa mój idol
      "a ja mam już dość,
      no kurde czego? wara ofiara"
      :)))))

DOSĆ FACETÓW! ONI KOGOS MAJĄ!

przepraszam swojego idola, jeszcze nie opanowałam tekstu :)))
      • norma_jean Ąj łil!!!!!! Of corz aj łil!!! 05.08.02, 17:10
        It łil bi maj pleżer tu mery ju maj direst Tcheco :-)))))))
        Bikoz aj low ju!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: czeko Re: Ąj łil!!!!!! Of corz aj łil!!! IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:13
          soł łot łil łi du with kapri and nadmorsky?

krualiti rulez!
          • norma_jean Re: Ąj łil!!!!!! Of corz aj łil!!! 05.08.02, 17:16
            Aj fink łi hef tu tel dem gót baj!!!!

Łi dont nid dem nat et ol.

Olfo aj łil mys Kapri lytel bit.
            • Gość: czeko Re: Ąj łil!!!!!! Of corz aj łil!!! IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:24
              łel nadmorsky hez newer laft mi for siur
              aj dont łont to bi bitrejd ani mor
              ajm sik of tiz

czeko
              • norma_jean Re: Ąj łil!!!!!! Of corz aj łil!!! 05.08.02, 17:33
                Ju ar komplitli łrajt. Dej ar newr fejful. So łi łil stej tugewer for olłejs.

KISSS
        • Gość: czeko a ja miałam od normy_jean dostac kartkę z paryża.. IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:14
          ...i nie dostałam :( A adres tyle na kompie kaligrafowałam :(

czeko
          • norma_jean Aleś Ty niecierpliwa!!! 05.08.02, 17:18
            Zetrwej chwilka, dojdzie for siur!!!
            • Gość: czeko TRE BIEN! IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:20
              Więcej się przez rok nauki nie nauczyłam :)

jak ja nie cierpie francuskiego! pfla pfla pfla i tyle...Niemiecki....niemiecki
              to jest klasa :)

czeko
              • norma_jean Sehr gut!!! 05.08.02, 17:26
                Czeko, ja umiem tyko tyle - Ich wil nur dich :-)))))
                • Gość: czeko CZEKO IDZIE NA PIWO IP: *.chello.pl 05.08.02, 17:30
                  :)))))))

A po francusku godasz?

Spadam noremko na piwo, bo się umówiłam.

Buziaki

czeko
                  przy okazji kupie nam sprzęt :)

• norma_jean Norma idzie do domu :-))) 05.08.02, 17:35
                    jakby mnie nie było wieczorkiem, to się nie martw, dalej Cię kocham :-)))
                    • Gość: czeko Re: Norma idzie do domu :-))) IP: *.chello.pl 05.08.02, 21:20
                      Czeko wróciła z piwa! Czeko miała zabawę na 102! (czeko nic nie piła,
                      uprzedzam, zanim powiem, co czeko robiła)

Czeko wdrapała się na ścieżkę dla robotników na moście kolejowym nad
                      Wisłostradą, taka drożynka nad ulica z jakiegoś drutu, tak, że samochody migają
                      pod stopami i czeko poczęła robić panom tirowcom striptiz :)). Czeko miała
                      ubaw, panowie i panie w samochodach mieli ubaw, mam nadzieję, żę wypadków nie
                      spowodowałam :). Ale bawiłam się przednio. Musze kiedyś powtórzyć z
                      kamerą... :))

"Czeko na moście" już w kinach!!!

czeko
                      dobrze sobie
                      pobouncować
                      na
                      moście

• Gość: czeko Dostałam kartkę! IP: *.chello.pl 05.08.02, 21:26
                        Ale się norma rozpisałaś...ojoj...:)

I tak dzięki :)

czeko
                        zadowolona
                        kartkę se
                        poogląda
                        • norma_jean Re: Dostałam kartkę! 05.08.02, 21:56
                          Sorry Kochanie, miałam ok. 15 kartek do wysłania i malutko czasu. nastęonym
                          razem sie bardziej postaram.

A teraz już musze uciekać spać, bo jutro wstaję o 5:45 :-((((

Buziaki dla mojej ślicznej Czekuni
                          • Gość: czeko Re: Dostałam kartkę! IP: *.chello.pl 05.08.02, 21:59
                            Ok ok...:)

A na komplementy to ty mnie normiątko nie bierz :)

czeko
                            nie dam
                            sobie
                            kitu
                            wciskać
    • kaprikorn Halo 05.08.02, 22:23
      Spisz już?
      • Gość: czeko Re: Halo IP: *.chello.pl 05.08.02, 22:31
        czeko nie, norma tak!
        • kaprikorn Re: Halo 05.08.02, 22:36
          Witaj. Qrczaki norma mnie zabije. Umówiliśmy się na SMS a ja gdzieś posiałem
          telefon.
          • Gość: czeko Re: Halo IP: *.chello.pl 05.08.02, 22:41
            Qrczaki...takie śliczne, dlatego ich nie jem :).

Norma nie zabije, norma wyrozumiała kobita jest, do tego MOJA! :)
            • kaprikorn Re: Halo 05.08.02, 22:47
              Ja to wiem. Już czuję jak pręży się do skoku.
              • Gość: czeko Re: Halo IP: *.chello.pl 05.08.02, 22:59
                Na pocieszenie moge ci oddać Nadmorskyego. I tak sie na mnie obraził :(.

czeko
                Warszawski Klub Dumnych
                i wszystko
                jasne
              • norma_jean Re: Halo 05.08.02, 23:00
                Mariusz, masz przechlapane. na szczescie ni cCi sie nie stało. nie śpie jeszcze
                bo usiłuje sie z Toba skontaktować. Wpadłeś na to, że się będe martwić, czy
                qrwa ze swoja Asia taki byłeś szczęśliwy???

Sorry, chwilowo jestem wyprowadzona przez Ciebie z rownowagi.
                • Gość: sombre Nocny kącik !!!#%&"%!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.08.02, 23:19
                  Nie obraził się bynajmniej. Tylko się ten tego jak wyżej. Bo straszne
                  faktycznie wykroczenie popełnił, chcąc zobaczyć fotkę. Adminie zaaresztuj
                  nadmorskiego, bo poczyna sobie jak facet od gróźb papieskich!
                  To nie jest Klub Dumnych. Jaki to klub napiszę w mailu.

sombre
                  • norma_jean Re: Nocny kącik !!!#%&'%!!! 05.08.02, 23:22
                    Ja nic nie wiem, ja sie nie wtrącam. Prosze tylko moja żonke ukochaną pocieszyc
                    natychmiast.
                    Jakby Kapri zrobił to samo ze mna zanim sie zabije to byłoby całkiem nieźle.
                    • mariusz.matusiak Re: Nocny kącik !!!#%&'%!!! 05.08.02, 23:30
                      Naprawdę tego chcesz?
                      • norma_jean Re: Nocny kącik !!!#%&'%!!! 05.08.02, 23:31
                        Proszę....
                  • Gość: czeko Re: Nocny kącik !!!#%&'%!!! IP: *.chello.pl 05.08.02, 23:32
                    Tak sombre, pobocz się na mnie jeszcze w mailu. Zła czeko, bo sombre nie
                    rozumie jej żartów.
                • mariusz.matusiak Re: Halo 05.08.02, 23:26
                  I jak, teraz lepiej?
                  • norma_jean Re: Halo 05.08.02, 23:28
                    No powiedzmy. Ale chyba jeszzce jestem zła, poza tym dlaczego zmieniłes
                    nick'a???

No postaraj się troche, bo będe płakac w nocy...
                    • mariusz.matusiak Re: Halo 05.08.02, 23:33
                      Nie zmnieniłem. Skoro wszyscy wiedzą już jak mam na imię to moga też poznać
                      reszte.
                      • norma_jean Re: Halo 05.08.02, 23:33
                        Jesteś zły?
                        • mariusz.matusiak Re: Halo 05.08.02, 23:39
                          Nie, już nie.
                          • aleksandra.draminska Re: Halo 05.08.02, 23:43
                            tak lepiej?
                            • mariusz.matusiak Re: Halo 05.08.02, 23:50
                              To teraz mnie pobiłaś.
                              Qrde.
                              Kocham Cię.
                              • aleksandra.draminska Re: Halo 05.08.02, 23:53
                                Jeśli sobie życzysz moge nawet podac swoje dane teleadresowe, hasło do
                                wszytskich kont mailowych jakie posiadam, wymiary, kolor oczu. Czy juz mi
                                wybaczono chwile paniki kiedy zmartwiłam sie o kogos?
                                • mariusz.matusiak Re: Halo 05.08.02, 23:56
                                  Nic nie musisz podawać. To ja mogę Ci podawać śniadania do łóżka do końca
                                  życia.
                                  • aleksandra.draminska Re: Halo 05.08.02, 23:58
                                    Pa Koteczku, teraz juz naprawde musze iść spać.
                                    Zanim sie wykąpię to chyba moge jeszcze dostać malutkiego smsika na dobranoc???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka