Dodaj do ulubionych

(b) bagna nigdy dość

31.07.02, 10:56

To w związku z tym, ze w poniedziałek nie było w ogóle wątków bagiennych i że
ten założony dziś przez lyche na razie nie żyje i...
co będę ściemniał. Lubię sobie popatrzeć na swój nick na forum... czuję się
wtedy lepszy... i piękniejszy (jakbym mógł być jeszcze piękniejszy, ale to
inna sprawa)... i w ogóle...

.y.

----------------------------------
What is home without Plumtree's Potted Meat?
Incomplete.
Obserwuj wątek
    • kwik Re: (b) bagna nigdy dość 31.07.02, 10:58
      ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius ydorius

jeszcze?
      :)
      • ydorius Re: (b) bagna nigdy dość 31.07.02, 11:01

Dziękuję. Teraz połączę to z mailem Aise, która kiedyś mi wysłała coś o takiej
        treści:

rewelacja rewelacja rewelacja rewelacja rewelacja rewelacja rewelacja rewelacja

i będę się w to wpatrywał.
        A w ogóle. To może założę sobie nowego nicka na gazecie i nikt mnie nie pozna.
        O.

.y.

Incomplete.
        • kwik Re: (b) bagna nigdy dość 31.07.02, 11:02
          to moze tak:

ydorius > rewelacja ydorius > rewelacja ydorius > rewelacja ydorius > rewelacja

> A w ogóle. To może założę sobie nowego nicka na gazecie i nikt mnie nie
          pozna.

sprobuj :)
      • bukowski27 dobra dobra... wy tu gadu gadu... 31.07.02, 11:05
        a: w niedziele o 20.00 PR III porcupine tree... ubiegloroczny koncert... z
        kwietnia... pewnie z warszawy jak znam zycie... polecam...
        • kwik Re: dobra dobra... wy tu gadu gadu... 31.07.02, 11:07

wlasnie sie zastanawialam co zrobie z okienkiem: niedziela 20-22. juz wiem:))
          • bukowski27 kwik... wiec wiem juz, 31.07.02, 11:10
            ze zle narsyowany cjhlopiec ci sie spodobal (?!?!?!), czy o jakichs kolejnych
            nowoscuach (sa?) cos mi powiesz?

doves wlasnei wydali pyte... podobno gorsza... nie slyszalem jeszcze...
            • kwik czarlee 31.07.02, 11:16
              ale spodobal mi sie stary, nie nowy-filmowy (slyszales grantowego? i jak?)

z nowosci ostatnio przesluchuje ich3 (sasiad robi fajne imprezy).

z poprzednich rzeczy notorycznie slucham coldplaya, hood i lambchop. i no-mana.

ps. kolega y.y. (wczesniej znany jako y.; hmm jakies podobienstwa? :)) obiecal
              wybrac cos milego dla mojego ucha.
              • bukowski27 coldplay nowy 31.07.02, 11:23
                pod koniec sierpnia... czy jakos tak... po mtv juz hasa nowe video.. dobre..
                dobre.. bdb, tej nowej plyty nie znam.. wlasciwie to dopiero pare dni temu
                dowiedzialem sie ze on jest autorem calej muzyki... wczesniej myslalem, ze to
                taki typowy skladak-soundtrack... tylko z jego jednym kawalkiem.. moze sie
                zaprzyjaznie z nim... znasz mercury rev?
                • ydorius Re: coldplay nowy 31.07.02, 11:44

Ja tam z coldplaya lubię jedną piosnkę: don't panic a i to tylko dlatego, ze
                  brzmi jako żywo cover radiohead... A tak, to nie mogę ich znieść... rozlazłe...
                  wyjące... britpopowe... no nie mogę...

.y.

Incomplete.
                  • bukowski27 nie.. no britpopowy to na ten przyklad 31.07.02, 11:50
                    travis jest... zgdzam sie ze radiohead i coldplay to raczej dwie rozne polki...
                    ale ja ich lubie bardzo... a parachutes to zarzynalem.. ze hoho.. lubie...
                    njabardziej nie don't panic, tylko shiver.... parwei jakbym buckley'a
                    slyszal... co nie kwik?:)
                    • kwik jak ja nie lubie klasyfikacji blalblalbalbalal 31.07.02, 11:57
                      :)) na pol gwizdka. senny buckley po obfitym podwieczorku:))
                      • bukowski27 aaaaaa... jak nie to nie.. 31.07.02, 12:03
                        jak sie ze mna nie zgadzacie, to ide sie sam ze soba pozgadzac.. do drugiego
                        pokoju...
                        • kwik e tam czarlee 31.07.02, 12:19

no przeciez sie zgadzam. ze "prawie jak buckley", tak powiedziales.
            • Gość: Vika Re:Cale szczescie,ze mi ....odbiera radio polskie IP: *.ewave.at 31.07.02, 11:19
              • bukowski27 vika, to ty muzyczni etez takich rzeczy sluchasz?? 31.07.02, 11:24
                ooooo (zdziwienie)... jak tak to masz fajnie... pewnie co chwila ktos do wiedni
                aprzyjezdza... i koncerty daje... u mnie to ostatnio adrianna biedrzynska
                wystepowala... dni gminy byly...
                • kwik Re: vika, to ty muzyczni etez takich rzeczy sluch 31.07.02, 11:29
                  n oi jak zaniosles kwiaty i poprosiles o autograf?

ps. poszukam utworu coldplaya w mtv. nie moge sie doczekac.
                  nie znam merc rev. czarlee, bylam wylaczona muzycznie przez 5 lat (wiec co ja
                  moge wiedziec o wspolczesnej muzyce, no co? :) teraz nadrabiam.
                • Gość: Vika Re: vika, to ty muzyczni etez takich rzeczy sluch IP: *.ewave.at 31.07.02, 11:30
                  bukowski27 napisał:

> ooooo (zdziwienie)... jak tak to masz fajnie... pewnie co chwila ktos do
                  wiedni
                  >
                  > aprzyjezdza... i koncerty daje... u mnie to ostatnio adrianna biedrzynska
                  > wystepowala... dni gminy byly...
                  Phi!A niech sobie przyjezdza kto chce!Ja tam i tak z uporem perwersyjnego
                  maniaka slucham polskiego radia jak leci i moj chlopina tez,chociaz kasztan.-)
        • ydorius właśnie... wy tu gadu gadu... 31.07.02, 11:24

a tam maile w skrzynkach czekają...
          no...

.y.

P.S. Kwik, coś miłego dla ucha... coś miłego dla ucha... może różowe ładne
          nauszniki..?

Incomplete.
          • kwik Re: właśnie... wy tu gadu gadu... 31.07.02, 11:26
            a fuj. nauszniki. a fuj. i jeszcze rozowe. a fuj.

ps. flowermix, metanoia i signify first.
          • bukowski27 y. skoro o tym rozmawiamy... 31.07.02, 11:27
            stars die 1993-1997 - porcupine tree... wiesz cos o tym wydawnictwie??? bo mni
            eono z pewnych wzgledow interesuje... wzgledy nazywaja sie RAINY TAXI... chyba
            nie umieszczone na zadnym regularnych albumie... w zalozeniu jest to jakis
            dwuplytowy zestaw odrzutow z sesji, stron b... slyszales? masz?
            • kasiulek Ej, Wy super-muzyczni! 31.07.02, 11:33
              A mnie sie ostatnio najbardziej podoba Zero Seven, dostalam od mojego
              chlopa:)))))
            • Gość: Vika Re: buki i Kwik-skoro juz o tym... IP: *.ewave.at 31.07.02, 11:35
              www.audiophiles.at
              To adresik mojego katalogu w sklepie,ktory prowadzimy sobie w
              Wiedenkowie.Poszukaj sobie czego chcesz jeden z drugim a jak co...to walcie do
              cioci Viki jak w dym:-)Buziaki
              • kasiulek Ciocia! 31.07.02, 11:39
                Gość portalu: Vika napisał(a):

> www.audiophiles.at
                > To adresik mojego katalogu w sklepie,ktory prowadzimy sobie w
                > Wiedenkowie.Poszukaj sobie czego chcesz jeden z drugim a jak co...to walcie
                do
                > cioci Viki jak w dym:-)Buziaki

ZE tak powiem: jede Menge tam macie!!!!:)))))
                Fajna stronka!
                • Gość: Vika Re: Ciocia! IP: *.ewave.at 31.07.02, 11:45
                  kasiulek napisała:

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                  >
                  > > www.audiophiles.at
                  > > To adresik mojego katalogu w sklepie,ktory prowadzimy sobie w
                  > > Wiedenkowie.Poszukaj sobie czego chcesz jeden z drugim a jak co...to walci
                  > e
                  > do
                  > > cioci Viki jak w dym:-)Buziaki
                  >
                  >
                  > ZE tak powiem: jede Menge tam macie!!!!:)))))
                  > Fajna stronka!
                  Grafike opracowal moj chlopina.A swoja droga to szukamy polskich
                  wykonawcow.Tych najnowszych i starszych.Potrzebne nam sa probki bo chcemy
                  zrobic prezentacje polskiej muzyki wspolczesnej.Jesli ktos zna porzadnych
                  dystrybutorow to prosze o kontakt:-)
                • bukowski27 po kolei: 31.07.02, 11:46
                  ciocia: eeeeee... no szacunek... troche ni emoja branza... ale generalni eto
                  mam slabosc do talich osob;)))) jak bede w wiedniu, to odwiedze i powiem z
                  pania vika poprosze.. (ale najpier zalicze mexico platz... i ten taki z duzym
                  kolem mlynskim, dobra?)

kasiu: chodzi o zero7:)))) lubie chyba najbardziej in the waiting line...

y. ja tak tylko pytalem czy calosc jako calosc spojna i warto miec??? i czyt ni
                  ema tam jakichs powtorzen z wersji wydawanych studyjnie?

kwik. to gdzies ty przerz 5 lat byla??? w korei polnocnej??? to jak bedziesz w
                  empiku, to popros pana o plyte MERCURY REV - "DESERT'S SONGS"...(albo: song...
                  he.. no nie wiem...;))) numer 8 (bodajze): funny bird... zapisac, zanmotowac,
                  posluchac...
                  • kwik Re: po kolei: 31.07.02, 11:49
                    w poludniowej:)
                    zapisalam i poslucham.

• kasiulek Booki 31.07.02, 11:50
                    bukowski27 napisał:

>
                    > kasiu: chodzi o zero7:)))) lubie chyba najbardziej in the waiting line...
                    >

Hehe, no wlasnie:) Ja fonetyczníe zapisalam:)))
                    Ale fajny ten moj, co? Fajne mi CD daje, prawda?:)))
                  • ydorius coldplay, porcipiniak... 31.07.02, 12:03
                    To co mam, czyli kasetowe wydanie to są same rarites, czyli nawet jak sa
                    studyjne piosnki radosne, to w zmienionych aranżacjach (jakies demówki itepe).
                    Co jest na dwupłytowym albumie pod tą samą nazwą - nie wiem. Szukałem ostatnio
                    w Empiku, ale nie mają jeszcze... za to kupiłem Tomahawk, solowy projekt
                    Pattona z FNM... Jeden z kilkuset jego solowych projektów, jeżeli mam być
                    ścisły... Nie słuchałem za wiele, ale tak na pierwsze rzuty to jest super...

Ale Coldplay - nie. Słuchałem chyba z pięciu ich piosenek, poza tym były
                    teledyski... no smędzenie jakich mało... nie mogłem się przekonać...

.y.

Incomplete.
                    • kwik Re: coldplay 31.07.02, 12:13
                      i wlasnie o to smedzenie chodzi :)) (swietne w pracy miedzy setkami telefonow,
                      maili, ludzi itp.)

• ydorius Re: coldplay 31.07.02, 12:21

Ja się po prostu lubuję w innych smędzeniach...

.y.

Incomplete.
                  • Gość: vika Re: po kolei: IP: *.ewave.at 31.07.02, 12:10
                    bukowski27 napisał:

> ciocia: eeeeee... no szacunek... troche ni emoja branza... ale generalni eto
                    > mam slabosc do talich osob;)))) jak bede w wiedniu, to odwiedze i powiem z
                    > pania vika poprosze.. (ale najpier zalicze mexico platz... i ten taki z duzym
                    > kolem mlynskim, dobra?)
                    Eeeeeee...lepiej z Bozena lub Haraldem Dexinger.a tenefon masz do nas?
            • ydorius a ji łowszem 31.07.02, 11:36

ale only on the kaseta magnetofonowa. I także Staircase infinite mam w wersji
              analogowej, by nie rzec analogicznej...
              Ale chyba za życia ag (RIP) pościągałem kilka kawałków... Rzucę okie w domu po
              płytach, może się z tego stars die uzbiera... :-))

.y.

Incomplete.
              • Gość: Vika Re: a ji łowszem IP: *.ewave.at 31.07.02, 12:45
                QUZWAAAAAAAA!!!!!!byl tu taki jeden i mnie wqzwil jak cholera,malpa z psim
                ryjem jedna.CZY MA KTO KIELICHA NA NERWY?????????????
                • Gość: Vika Re: a ji łowszem IP: *.ewave.at 31.07.02, 13:05

> QUZWAAAAAAAA!!!!!!byl tu taki jeden i mnie wqzwil jak cholera,malpa z psim
                  > ryjem jedna.CZY MA KTO KIELICHA NA NERWY?????????????

No co jest do ciezkiej czarnej zarazy!!!!!!!!!dostane tego kielicha na nerwy
                  czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • kwik Re: a ji łowszem 31.07.02, 13:08
                    za cicho krzyczalas:))
                    masz tu grala:))
                    lepiej?

• Gość: Vika Re: a ji łowszem IP: *.ewave.at 31.07.02, 13:13
                      Jeszcze raz....no teraz moze byc:-)
                      No bo co byscie zrobili jakby przylazl kominiarz i bez pozwolenia chcial
                      czyscic komin.Sobie niech rure przeczysci a nie tutaj.Wziol forse tak jakby
                      czyscil i nareszcie sobie poszedl.Ale upierdliwy byl,ze niech go zlapie
                      padaczka poporodowa...lajza jedna.
                      • Gość: Vika Re:Obiaaaaadeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 31.07.02, 13:32
                        A na obiadek dzisiaj:Zupka pieczarkowa,na drugie papryka nadziewana mieskiem w
                        sosie pomidorowym i kluseczki,a na deserKumpot cioci Viki z podwojna dzisiaj
                        zawartoscia alkoholi,ciasteczka z kremem i kakalko.Potem polezymy na hamaczkach
                        w szuwarkach i juz.Mozemy tez sobie pospiewac cos wesolego.Np:marsz pogrzebowy
                        Chopina.Chomik mi zdechl ze starosci:-(pogrzeb jutro.stypa dzisiaj wieczorkiem.
                        • kwik vika 31.07.02, 15:57
                          leze na hamaku wciaz.
                          stypa na hamakach? :)))

• konyo Re: vika 31.07.02, 16:42
                            czyzbys kogos pochowala? ;) swiec panie nad jego dusza wiec...

kwik napisała:

> leze na hamaku wciaz.
                            > stypa na hamakach? :)))
                            >
                            >
                            • kwik konyo :) 31.07.02, 16:46
                              vika pochowala chomika. stop. ja odpoczywam. stop. na hamaku. stop. jak zwykle.
                              stop. tez mi sie cos od zycia nalezy, nie? stop.

• Gość: Vika Konyo!!!!!!nie sluchaj jej bo glupstwa gada... IP: *.ewave.at 31.07.02, 16:52
                                kwik napisała:

> vika pochowala chomika. stop. ja odpoczywam. stop. na hamaku. stop. jak
                                zwykle.
                                >
                                > stop. tez mi sie cos od zycia nalezy, nie? stop.
                                Mozliwe,ze bredzi po moim kumpociku.Stypa juz sie rozpoczela.Pgrzeb chomika z
                                wielka ceremonia jutro w Bagnie.Przybycie w strojach plazowych obowiazkowe.
                                • konyo Re: Konyo!!!!!!nie sluchaj jej bo glupstwa gada.. 31.07.02, 16:55
                                  vika,

niestety mam tylko pomaranczowe kapielowki (rozumie sie, ze przyciagaja uwage).
                                  nie chcialbym zbeszczescic pogrzebu. jesli nie znajde czarnych kapielowek to
                                  sie po prostu pomnodle za chomika do pana wszystkich gryzoni. ok?

> kwik napisała:
                                  >
                                  > > vika pochowala chomika. stop. ja odpoczywam. stop. na hamaku. stop. jak
                                  > zwykle.
                                  > >
                                  > > stop. tez mi sie cos od zycia nalezy, nie? stop.
                                  > Mozliwe,ze bredzi po moim kumpociku.Stypa juz sie rozpoczela.Pgrzeb chomika z
                                  > wielka ceremonia jutro w Bagnie.Przybycie w strojach plazowych obowiazkowe.
                              • konyo Re: konyo :) 31.07.02, 16:52
                                odpowiedz jest - nie. od zycia generalnie nic sie nie nalezy (to typowa postawa
                                anarchosyndykalistyczna). za kazdym razem trzeba zyciu wydrzec z gardla.
                                niestety zazwyczaj zostaja nam strzepy:)

kwik napisała:

> vika pochowala chomika. stop. ja odpoczywam. stop. na hamaku. stop. jak
                                zwykle.
                                >
                                > stop. tez mi sie cos od zycia nalezy, nie? stop.
                                >
                              • rashomon Odgłos paszczą. 31.07.02, 16:52
                                a ja mam papużki Aise
                                które tak fajnie skreczują jak im się nad głową ręką przeleci
                                :))

nazwałem je srajptaszki
                                bo tak sobie od niechcenia srajo

a co było dotąd na Bagnisku?

zapowiadam że w najnowszym Vide
                                będzie szaleństwo pod znakiem z deczka judeistycznym

Judeistyczny Front Wyzwolenia Narodowego
                                czy
                                Front Judeistycznego Wyzwolenia Narodowego?

i co to może być
                                z czego są najbardziej gorzkie i prawdziwe i bagienne cytaty?

jak nie z.....

dzieńdoberman
                                • kwik drodzy obecni 31.07.02, 16:58
                                  lezenie na hamaku sie nalezy, bez dwoch zdan.
                                  i jutro tez sie nalezy.

ciociu jakie atrakcje przewidziano podczas jutrzejszej ceremonii? kto wyglasza
                                  plomienne mowy?

dobry
                                  doberman sturmbahnfuhrer
                                  witamy
                                  ile stopni C ma wrzaca robota?

• rashomon Re: drodzy obecni nie mają racji 31.07.02, 17:05
                                    kwik napisała:
                                    > ile stopni C ma wrzaca robota?

wciąż sto
                                    i ciąży jak kamień u szyi
                                    o a propos - miałem zapłacić za gaz

bo inaczej Łomiarz gazownik dobierze się mi do palnika
                                    i zrobi z dudu Jesień Średniowiecza
                                    • kwik Re: drodzy obecni nie mają racji 31.07.02, 17:07
                                      gazuj do gazowni wnet
                                      czynne do 16.00
                                      chyba..
                                      ze skok na kase gazowni?

• rashomon Re: drodzy obecni nie mają racji 31.07.02, 17:11
                                        piszą że do 18
                                        więc lezę

Rudzką 18 zresztą

dać im w gaz

ps
                                        kubek smakowy dostałem
                                        taki przezroczyście uroczysty

po postu ładny
                                        aż śliniankotok ratatam tratuje nazębek

wracam za
                                        raz
                                        • kwik Re: drodzy obecni nie mają racji 31.07.02, 17:14
                                          bierz gazrurke
                                          bez niej nie wpuszczaja przez prog
                                          i czestuja pierogami

kubek smakowy mozna zafoliowac :))

• Gość: rashomon end of the end IP: *.papagayo.com.pl 31.07.02, 17:43
                                            bierę gazrurkę
                                            i idę
                                            na szczecin
                                            ze szczeciną niegoloną w kółko

pa
                                            moja droga
                                            Kej

generalnie
                                            fajnie byłoby mieć więcej czasu na kobiety....
                                            a

i zdrowia

:)

ps7
                                            for hiz e dżaligud feloł
                                            for hiz e dżaligud feloł
                                            for hiz e dżaligud feloooł

!!!!!
                                            zapomniałem
                                • Gość: Vika Wszystko ladnie,pieknie ale aby uhonorowac IP: *.ewave.at 31.07.02, 17:01
                                  chomika kompielowki maja byc w kolorach razacych i odblaskowych.Dzisiaj
                                  nauczymy sie chorem spiewac marsza pogrzebowego chopina w rytmie cha-cha,zeby
                                  go jutro odspiewac pompatycznie i z uczuciem na uroczystosci ku czci.I juz.Nie
                                  sprzeciwiac sie bo kranik z kumpocikiem zakrece.Intelektualisci moga napisac
                                  tren do smichu,pod warunkiem,ze nie bedzie za dlugi.Zrozumiano?
                                  • kwik pytasz, czy zrozumiano. otoz 31.07.02, 17:05
                                    nie. o tej porze? :))

ps. jakie byly ostatnie slowa chomika?
                                    • konyo Re: pytasz, czy zrozumiano. otoz 31.07.02, 17:07
                                      stawiam na "o k....":)

kwik napisała:

> nie. o tej porze? :))
                                      >
                                      > ps. jakie byly ostatnie slowa chomika?
                                      • kwik Re: pytasz, czy zrozumiano. otoz 31.07.02, 17:09
                                        jestem za " ja p...." :)

ciotka, odezwij sie - ja oka ja oka
                                        a moze chomik byl niemy? jak czeski film.

• Gość: Vika Re: Oto co powiedzial w ostatniej chwili swego IP: *.ewave.at 31.07.02, 17:13
                                        konyo napisał:

> stawiam na "o k....":)
                                        >
                                        > kwik napisała:
                                        >
                                        > > nie. o tej porze? :))
                                        > >
                                        > > ps. jakie byly ostatnie slowa chomika?

chomiczego zywota:Dobra ta wodka ale ostatnio cos mi nie sluzy...Polej!!!!!!
                                        Wypil i wyciagna kopyta ale przedtem kazal pozdrowic wszystkich i zapisal nam w
                                        spadku do podzialu zeszloroczna nadgnila brukiewke co ja mial schowana na
                                        czarna godzine...Taaaa...porzadny z niego byl chomik...z charakterem.
                                        • kwik Re: Oto co powiedzial w ostatniej chwili swego 31.07.02, 17:16
                                          ten chomik mial kopyta? ej ciotka, i podkowy tez pewnie mial? :))

• Gość: Vika No dobra-poprawka: IP: *.ewave.at 31.07.02, 17:19
                                            kwik napisała:

> ten chomik mial kopyta? ej ciotka, i podkowy tez pewnie mial?

:kopnal w kalendarz.
                                            A teraz trzeba sie zastanowic jak go pochowac,zeby bylo uroczyscie.Co lepiej
                                            kremacja czy trumna?
                                            • kwik Re: No dobra-poprawka: 31.07.02, 17:21
                                              to zalezy. jezeli ma byc zabawa + atrakcje to skrzynka lepsza.
                                              a kremacja? raz, dwa i zadnej przyjemnosci.

on ci twoj byl to decyduj :)

• Gość: Vika Re: No dobra-poprawka: IP: *.ewave.at 31.07.02, 17:31
                                                kwik napisała:

> to zalezy. jezeli ma byc zabawa + atrakcje to skrzynka lepsza.
                                                > a kremacja? raz, dwa i zadnej przyjemnosci.
                                                >
                                                > on ci twoj byl to decyduj :)
                                                Mnie tam wszystko jedno.ja chce zeby byla uroczystosc.Okazja jest,glowny
                                                bohater uroczystosci tez.przebieg tejze zalezec bedzie od trzezwosci
                                                uczestnikow ale scenariusz trzeba i tak wymyslec.Bez scenariusza ani rusz...:-((
                                                • kwik Re: No dobra-poprawka: 31.07.02, 17:36
                                                  proponuje bez scenariusza (chcesz jeszcze komus placic?)
                                                  na zywiol. i cztery wiatry.

a teraz sie klaniam i zegnam. dzis sroda. to najlepszy dzien na.. sama wiesz.:))

• aise_ WITAM!!!! A KU KU! 31.07.02, 22:20
                                                    tak sobie pomyslalam, ze obacze co piszecie (trzeba zachowac czujnosc), ale cos
                                                    slaaaaabo, no słaaaabo mowie wam....
                                                    tylko 61 wpisów?
                                                    pora pozna (u mnie +2h)
                                                    ide spac
                                                    (w kraju zulu gula wszyscy ida spac o tej porze...)

a.

p.s. ygrek - czeka na ciebie jeszcze 5 odcinkow tego samego maila...:-)
                                                  • Gość: Vika Re: WITAM!!!! A KU KU! IP: *.ewave.at 01.08.02, 00:56
                                                    aise_ napisała:

> tak sobie pomyslalam, ze obacze co piszecie (trzeba zachowac czujnosc), ale
                                                    cos
                                                    >
                                                    > slaaaaabo, no słaaaabo mowie wam....
                                                    > tylko 61 wpisów?
                                                    > pora pozna (u mnie +2h)
                                                    > ide spac
                                                    > (w kraju zulu gula wszyscy ida spac o tej porze...)
                                                    >
                                                    > a.
                                                    >
                                                    > p.s. ygrek - czeka na ciebie jeszcze 5 odcinkow tego samego maila...:-)
                                                    Eeeeeeeeeeeeeeee,nie znasz sie.Bagna sa dwa:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka