muszek0 31.07.02, 12:26 podoba się kobietom wąs? niekoniecznie jak u kazika: '...krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie'. moja koleżanka z pracy twierdzi, że wąs jest 'dupkowaty'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: wąs 31.07.02, 12:29 Wasy bleeeeeeeeeee... Podobnie dwurzedowa marynarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: wąs IP: 157.25.84.* 31.07.02, 12:46 A co masz do dwurzedowe marynarki ? Jest nie modna ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: wąs 31.07.02, 14:19 Gość portalu: Liver napisał(a): > A co masz do dwurzedowe marynarki ? > Jest nie modna ? > > Nie, tak naprawde to nie wiem, czy jest modna czy nie:)) Ale po prostu mi sie nie podoba:))) A zwlaszcza grubi panowie w takich marynarach (np. pan Drozda z TV:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: wąs 31.07.02, 12:31 Niektórym pasuje. Chociaż ja raczej wolę gołe twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: wąs IP: 195.7.152.* 31.07.02, 12:32 ja w ogole nie lubie zarostu, ani wasow ani brody. co wcale nie znaczy, ze dyskwalifikuje kogos z zarostem ;) wydaje mi sie, ze po 'glebszym' poznaniu takie rzeczy przestaja miec znaczenie ale faktem jest, ze na tzw. zachodzie troche sie z tych naszych wasow smieja... ... ponoc polaka bardzo latwo poznac... po wasie wlasnie :) tam wasy sa bardzo rzadkie. czesciej juz te ostatnio modne 'kozie' brodki z malenski zarostem dookola ust Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: wąs 31.07.02, 12:34 Nie no, sagan, co Ty piszesz? To nic dziwnego, ze tych wąsów nie noszą, skoro są one rzadkie... Rzadkie wąsy to już wogóle zgon... :-)))) .y. (świeżoogolony. A taka ładna broda była...) ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: wąs IP: 195.7.152.* 31.07.02, 12:38 no musi byc jakas zachodnia wada genetyczna... ... rodza sie rzadko z wasem i tak im zostaje :)) wlasnie dzis wracam z rozjazdow do domu i bardzo sie ciesze na domowa porcje Plumtree's Potted Meat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wąs IP: *.ewave.at 31.07.02, 12:39 A ja tutaj widzialam koze w meskim przebraniu:-)))))))))))) A koza wygladala tak:na czubku lba-naturalna lysina,piegowata i blyszczaca.Od wysokosci uszu,z tylu lba rzadkie i luste dlugie kudly-takie mniej wiecej do pasa.Na koncu brody tego pyska cienki warkoczyk ,dlugosci ok.20cm,podkrecony w kierunku widza i zdobny na koncu w kokardke.Calosc ryzo-zolta.......bleeeee ohyda!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 powiedz kolezance ze sie nie zna... 31.07.02, 12:35 ja sam nosze wasaod 18 roku zycia... skoro was jest dupowaty, to jak twoja kolezanka wytlumaczy moje fantastyczne powodzeni eu kobiet... no powiedz muszek... no jak??? przeciez wiesz jak jest.. znamy sie nie od dzis... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: powiedz kolezance ze sie nie zna... 31.07.02, 12:40 nie no, co ty bukowski. przecież ta twoja kempka to nie wąsy, z bliska to owszem coś się da zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: powiedz kolezance ze sie nie zna... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.07.02, 12:41 niektorym pasuje, ale noszenie wasa typu "małyszowy" (-->jakis taki przerzedzony, niemrawy, slabowity) nie jest najlepszym pomyslem. Mnie zawsze zastanawialo jak mezczyzni modeluja swoje wymysle bokobrody albo wasiki? Takie cienkie paseczki pozawijane maja na przyklad. ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: powiedz kolezance ze sie nie zna... IP: *.ewave.at 31.07.02, 12:42 bukowski27 napisał: > ja sam nosze wasaod 18 roku zycia... skoro was jest dupowaty, to jak twoja > kolezanka wytlumaczy moje fantastyczne powodzeni eu kobiet... no powiedz > muszek... no jak??? przeciez wiesz jak jest.. znamy sie nie od dzis... Jak chlop nie ma porzadnych wasow to wyglada jak.......golowas.Szkoda gadac!Ale musza to byc porzadne wasy i zadbane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie sluchajcei muszka... 31.07.02, 12:47 jasne ze mam porzadne wasy... jak nie przymnierzajac junkier pruski... a pekaesy to jeszcze lepsze niz kazimierz deyna w 1974... prawdziwe kobiety dla prawdziwych mezczyzn!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nie sluchajcei muszka... IP: *.ewave.at 31.07.02, 12:57 bukowski27 napisał: > jasne ze mam porzadne wasy... jak nie przymnierzajac junkier pruski... a > pekaesy to jeszcze lepsze niz kazimierz deyna w 1974... > > prawdziwe kobiety dla prawdziwych mezczyzn!!!!!!!! No!Masz szczescie,bo jak klamiesz to Cie przestane kochac i dopiero bedziesz mial!!!!!!!!!!!!>-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 hasło jest ok 31.07.02, 13:07 bukowski27 napisał: > > prawdziwe kobiety dla prawdziwych mezczyzn!!!!!!!! tak, było to napisane przed wejściem do akademii 'fantastycznych kochanków'. to hasło zawsze było mottem naszego szkolenia. ech, te czasy już nie wrócą... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A co sa prawdziwe kobiety? 31.07.02, 14:21 bukowski27 napisał: > prawdziwe kobiety dla prawdziwych mezczyzn!!!!!!!! Takie calkowicie au naturel? Z owlosionymi nogami i innymi miejscami?:))) Bez makijazu i z tlustym wlosem?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: wąs IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 12:40 Wasy wykluczone. Jak widze wasacza to zaraz mam przed oczami jego obraz przy obiedzie :( wiem, ze nie wszystkim jedzenie przykleja sie do wasow, ale mam takie skojarzenie).A juz nastolatek z wasem, to porazka totalana. Kidys uswiadomilam mojemu koledze z pracy, ze tymi okropnymi wasami zakrywa swoje bardzo ladne usta (zobaczylam je na zdjeciu, na ktorym nie mial jeszcze wasow). Kolega wasow juz nie ma... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: wąs IP: 157.25.84.* 31.07.02, 12:50 Jak pijesz mleko to na wąsach zostaje osad i zasze można stwierdzić: synu, masz mleko pod nosem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzaraW Re: wąs IP: *.sfs.pl 31.07.02, 12:52 Wąs mały, mizerny - to nie. Ale wąs "wikinga" coś jak James Hetfield z Metalliki, to owszem, intrygujący. Ewentualnie wąs z kozią brudką - ale nie u każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabell Re: wąs IP: *.com.pl / 10.16.25.* 31.07.02, 12:58 U mojwgo szefa mały wąsik połączony z bródką jest zniewalający ... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: wąs 31.07.02, 13:08 A mnie słowo wąs kojarzy się z kapitanem Wąsem ze Złotoploskich :)))))))))) a swoją drogą nie lubię wąsatych facetów, bleeee, tzn. ktoś tam może je mieć, ale nie mój facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula i ma rację ;-) IP: *.cedler.com.pl / 192.168.0.* 31.07.02, 14:12 chyba mało która kobieta lubi wąsy. Co nie znaczy że w ogóle zarost jest niemile widziany. Ale same wąsy? ble... Ps. Moja koleżanka miała kiedyś wielbiciela z wąsem, nazywała go "wąsaty" i właśnie z powodu wąsa oraz sweterków w serek, które namiętnie nosił, nie chciała z nim się wiązać. Wiem że to trochę płytkie, ale on właśnie przez to wydawał jej się niemęski... co prawda sugerowałyśmy jej, że skoro tylko to jej przeszkadza, mogłaby mu delikatnie napomknąć, że nie przepada za zarostem, ale ona nie miała odwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś