Dodaj do ulubionych

czy nosicie stringi?

13.08.02, 11:41
Czy 40 kobieta rozm. 42 może nosić stringi?
Czy to wykracza poza normy estetyczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: czy nosicie stringi? IP: 157.25.126.* 13.08.02, 11:47
      ja uważam, że może - może wszsytko w czym się dobrze czuje
      oczwiście nie mam na myśli stringów na plaży, bo to może trochę przesada, ale
      jako normalną bielizne, czemu nie?
      ja uwielbiam stringi i chyba nigdy z nich nie zrezygnuję :))
    • Gość: ania Re: czy nosicie stringi? IP: 217.98.124.* 13.08.02, 11:48
      Nie nawidzę !!!!.....ale mam jedne prześliczne na rozbierane randki...hihihih
    • kini Re: czy nosicie stringi? 13.08.02, 11:50
      Jeju, a sama nie możesz tego ocenić? Jeśli stringi wpijają ci się w biodra, a
      pośladki masz z cellulitis, to chyba wygląda to średnio.
    • loginka1 Re: czy nosicie stringi? 13.08.02, 11:55
      Jak dla mnie nawet powinna. Bo nie chodzi o to jak wyglądasz w samych
      stringach, tylko w pełnym umundurowaniu. Bardziej nieestetyczne są majty na
      sporej pupie przebijające się przez spódnicę czy spodnie.
      • nie-chucherko Re: czy nosicie stringi? 13.08.02, 12:35
        O to mi wlasnie chodzilo. Czy nie budzi niesmaku przebijajaca skąposc?
        Czy nie myslicie sobie widzac taka, ze juz nie powinna?
        Bo o to czy mozna sie tak pokazac chlopu przeciez nie pytam :-)
    • Gość: Emu Re: czy nosicie stringi? IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 13.08.02, 12:40
      Ja osobiście takiej bielizny nie noszę, uważam ją za skrajnie niewygodną, ale
      jeżeli chodzi o to, jaka bielizna się spod ubrania przebija - mój Boże, "niech
      się wstydzi ten kto widzi"! No co, tęga kobieta ma chodzić bez bielizny, żeby
      broń Boże coś nie wyłaziło? Też jestem tęga i się takimi drobiazgami nie
      przejmuję, jeśli cokolwiek się przebija (w co nota bene wątpię, bo nie noszę
      obcisłych ubrań), to już sprawa uprzejmości ludzi, koło których jestem, by
      tego nie zauważali.
      • Gość: waluś Re: nawet się podobają chłopom takie damy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 13:13
        A cóz, ze jesteś przy tuszy? W stringach mozesz wyglądać całkiem cacy!!!!!!
    • Gość: tanka1 Re: czy nosicie stringi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 15:39
      Przepraszam uprzejmie, a od kiedy to rozmiar 40 czy też nawet 42 zalicza się do
      tzw "przy tuszy" ..........????
      • dixit Re: czy nosicie stringi? 13.08.02, 16:00
        Gość portalu: tanka1 napisał(a):

> Przepraszam uprzejmie, a od kiedy to rozmiar 40 czy też nawet 42 zalicza się
        do
        >
        > tzw "przy tuszy" ..........????

Nie pamietam dokladnie, ale chyba przynajmniej od pierwszych Bondow ;-))
    • Gość: mal Re: czy nosicie stringi? IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 13.08.02, 16:18
      pewnie, że tak - tylko znajdź takie, które nie będą Ci się wpijać w bioderko.
      ja mam taki rozmiar (mniej lat, ale to bez znaczenia) i najbardziej lubię
      koronkowe stringi.
      • Gość: A27 Re: czy nosicie stringi? IP: *.proxy.aol.com 14.08.02, 04:04
        Powiem szczerze - stringi uwazam za dosc niewygodnie, ale chodze w nich, gdy
        mam na sobie obcisle portki, bo nie lubie, gdy ludziki sa w stanie zobaczyc
        kontury moich majtek. Gdybym szla na wycieczke w gory na pewno byl stringow nie
        zalozyla.

Nie uwazam, ze kobieta noszaca rozmiar 40-42 powinna miec jakies obiekcje przed
        stringami. W koncu robia chyba stringi w tym rozmiarze, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka