olinek1981 29.07.05, 09:37 ...a sam zasuwa na piechotę do pracy! Ale mam fajnego mężusia, cooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:38 Gratulacje.tez niedawno otrzymalam taki prezent.Szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
olinek1981 Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:42 łe tam, nie będzie chodzil na piechotkę - dostanie służbowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:44 a jaki? bo ja bym nie chciala dostac samgopchaj-a, poza tym po to sama zarabiam zeby kupowac sobie to co potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:48 Tu sie odezwala twoja zazdrosc.kupuj sobie sama jak twoj maz chytrus jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:52 nie mam meza:) w moim zwiazku jest tak, ze ja place za siebie i on placi za swoje potrzeby. co nie znaczy, ze ja nie kupuje mu koszul, garniturow, krawatow itd. gdy on znajdzie cos sensownego i ciekawego tez mi kupuje. ale nie widze sensu w tym aby facet mi kupowal samochod skoro mnie sama stac na jego kupno. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:54 No ale co to ma do rzeczy? Napisalas to zeby ta, ktorej maz ofiarowal samochod, poczula sie jak szmata czy jak?Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:56 wiesz kim jest 'szmata"?... poza tym czekam na odp. jakie auto dostala od meza. to chyba naturalne pytanie. sens mojej wypowiedzi jest zachowany, wybacz moja diciekliwosc. pytam sie autorki postu a nie Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:59 nie. ciekawa jestem jakie auta sobie Panie kupuja, bo ja tez jestem w posiadaniu nowego auta. i lubie dyskutowac o designie i upodobaniach kobiet w kwestiach motoryzacyjnych. jak cos Cie ugryzlo to sie podrap. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:03 nie bulwersuj sie tak. adeus! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:03 A nie,absolutnie, kpie z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 09:56 nooo:) mam nadzieje, ze ma blisko do pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalj Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:29 Hej magdzie - fajnie sie jezdzi to nowa Dacia?? Niezly design ma przyznaje :). pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:30 :))) nie mam Dacii;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olinek1981 Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:57 magdzie - kupilismy samochód - jak w małżeństwie - razem, ale jest on dla mnie bo mój luby woli do pracy chodzic na piechotę a poza tym niedługo dostanie służbowy samochodzik. Oprócz tego jak chcę to też kupuję mu koszule, krawaty itp bo też mnie na to stać ;) Mam Fiacika Brava, bardzo fajnie mi się nim jeździ, a wybrałam go dlatego że nie żaden sprowadzany tylko kupiony był w salonie i miał tylko jednego właściciela, no i nie był rozbity jak większośc tych przywożonych ( a obejrzałam ich sporo) - zaraz będzie Fiat - łe tam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 10:59 ;))) no to gratuluje!!! i o to mi chodzilo. a simona sie mnie czepiala, nie widze powodu. auto zgrabne, fukncjonalne, bardziej miejskie niz rodzinne... i z pewnoscia sie w nim dobrze czujesz;) pzdr.! i szerokiej drogi!;) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 11:01 Brawo, wykupilas sie. Odpowiedz Link Zgłoś
olinek1981 Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 11:20 Dzięki dziewczyny ;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach dluzej zachowa zdrowie i mlodziencza sylwetke 29.07.05, 10:49 a ty , jak bedziesz dupe wozila to sie roztyjesz, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 11:25 ja tam mojemu kupiłam, żeby bidula nie musiał w autobusie siedziec. taka jezdem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 11:39 a moj se sam kupil przed slubem co by do roboty mogl jezdzic.A teraz kupil mi co bym mogla se tez do roboty jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 11:57 a mój to miał, ale kiepski. tera ma fajoski! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 29.07.05, 12:03 Fajna zonka z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: A MI MĄŻ KUPIŁ SAMOCHÓD ;)))... 31.07.05, 21:32 Zlituj się i weż go na stopa ;) A potem wywieź do lasu i spraw, by nigdy tego nie żałował ;D Odpowiedz Link Zgłoś