undyna 19.08.05, 10:04 Mam trzy miejsca w aucie do Bielawy na regałowisko, udostępnię za zrzutę na paliwo, jadę dzisiaj po pracy (18-19) z Wrocławia, kto chętny? Na pytania dodatkowe odpowiem w tym wątku do godz. 14-15:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: Bielawa 19.08.05, 10:06 no nie wytrzymalam( niech to szlag) i odpisuje, a mialam nie pisac;))) kocham Bielawe!!! uwielbiam rybki smazone w jednej gospodzie, strumyk, ktory ostatnio czesciej jest wyschniety niz plynacy, ogromne porcje pierogow ruskich i ... i ... wiesz, ze chetnie bym pojechala, ale jutro popoludniu jade nad jeziorrro... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Bielawa 19.08.05, 10:30 w której gospodzie? namiary i gdzie te pierogi:))))!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Bielawa 19.08.05, 10:32 kurde, ja dosc czesto jezdzilam tam z rodiznka a ostatnio z moim facetem. tam jest taki staw (nieduzy) hodowlany. lowia Ci rybke i sobie smacznie ja konsumujesz. a pierogi hmmm chyba tez tam. i nie tylko Pierogi tam takie dobre. zestawy obiadowe cud-miód. łatwo tam trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Bielawa 19.08.05, 10:07 uważaj bo tam gwałca w fabryce poscieli (chyba ze po to jedziesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Bielawa 19.08.05, 10:32 na gwałt nie jadę, biorę zresztą ze sobą mojego Rycerza;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Bielawa 19.08.05, 11:37 ależ fatalistyczne wizje mi tutaj roztaczasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Bielawa 19.08.05, 10:13 OOOO i udyna tez z Wroclawia??? :))) To moze jakas walke miast zrobimy na fk, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Bielawa 19.08.05, 10:33 nie walka miast, tylko zabawa w Bielawie, no jak jedziemy? nawet jak nikt nie pojedzie, to mam to gdzieś i tak jadę, pogoda będzie extra, nie mówiąc o muzyce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: Bielawa 19.08.05, 10:37 Ech... chcialabym, chciala, ale juz plany inne. Ale baw sie dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 też Wrocław ??? 19.08.05, 11:23 no to pozdrawiam, turniej miast to moze nie... ale mozna by sie jakoś pozbierać :) To ja założę wątek aga Odpowiedz Link Zgłoś