Dodaj do ulubionych

czy któraś z pań tu piszących

23.08.05, 21:52
ma w poprzek czy wszystkie wzdłuz macie?
Obserwuj wątek
    • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 21:54
      a moze jednak w kropki??
      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:04
        a te kropki to piegi czy mendy ?
        • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:12
          ja bym obstawiala za opcją nr 3
          • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:15
            > ja bym obstawiala za opcją nr 3
            czyli co padłe i naćpane muchy?
            • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:17
              hmm a mi sie wydawało, że mucha do ćpania nie jest przystosowana...
              • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:29
                ladys18 napisała:

> hmm a mi sie wydawało, że mucha do ćpania nie jest przystosowana...

przystosowana to nie jest, ale casami sie jej zdarzy jak za bliko przeleci :)
                • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:31
                  heh mozliwe, w koncu nacpac mozna się rowniez droga kropelkowa:P
                  • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:34
                    ladys18 napisała:

> heh mozliwe, w koncu nacpac mozna się rowniez droga kropelkowa:P
                    albo grając w kreski. I tu wracamy do tematu czy w poprzek ???
                    • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:36
                      zarówno wzdłuz jak i w poprzek mozna stosowac zamiennie. Teraz juz wiesz..... :D
                      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:38
                        czy ja wiem czy stosowanie zarówno w pooprzek jak i wzdłuż jest takie dobre? Co
                        za dużo to niezdrowo
                        • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:40
                          od przybytku głowa nie boli.. poza tym - wzdłuz, tak samo jak w poprzek, to
                          tylko marne kopie kropek:P
                          • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:55
                            ladys18 napisała:

> od przybytku głowa nie boli.. poza tym - wzdłuz, tak samo jak w poprzek, to
                            > tylko marne kopie kropek:P
                            to nieprawda kropka jest uboższa nie moze być w poprzek
                            • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:57
                              nie ma rzeczy niemozliwych na tym swiecie .. poza tym skad wiesz ze ta kropka
                              jest skonczona w swojej skonczonosci? bo w innym przypadku mozze byc w poprzek,
                              wzdłuz, a nawet wszerz.....
                              • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:00
                                jeżeli nie ma rzeczy niemożliwych na tym swiecie to dobrze że zapytalem czy
                                któtaś za pań tu piszących ma w poprzek :)
                                • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:04
                                  mozliwość niemozliwa, staje sie mozliwa jedynie wtedy kiedy te mozliwość ktos
                                  umozliwi.. oto streszczenie Wszechswiata w jednym zdaniu:D
                                  • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:05
                                    jeteś bardzo kobieca Nic nie zrozumialem a ty sie napisałaś :)))))
                                    • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:07
                                      skoro nic nie zrozumiales, to znaczy, ze nie ma rzeczy niemozliwych ;)
                                      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:17
                                        czyli mialem racje :)
                                        • ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:19
                                          mozliwe:p mozliwe ze w poprzek, i ze to nie pomylka:P mozliwe, ze wzdłuz, i ze
                                          to wcale nie kropki :) heh która godzina?:D
                                          • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:25
                                            ladys18 napisała:

> mozliwe:p mozliwe ze w poprzek, i ze to nie pomylka:P mozliwe, ze wzdłuz, i ze
                                            > to wcale nie kropki :) heh która godzina?:D
                                            oczywiście że mozliwe. przecież nie ma rzeczy niemożliwyc

a wracając do mandaryny. zadziwiajace co znaczy dobry fotograf.
                                            kurde ona jest chyba zoną tego wiśniewskiego z "ich troje". To wiele tłumaczy.
                                            Jeżlei ta pani jest tak gupia na jaka wyglada na niepozowanych zdjeciach to
                                            dobrze mu tak (wiśniewskiemu)

• ladys18 Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:27
                                              ta pani w ogole nie miesci sie w zadnych znanych mi normach
                                              estetyczno-intelektualnych:p ale kolorem akryli pasuje do koloru włosow męza:P
                                              • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:38
                                                fakt pod względem stylu to panstwo wiśniewscy sa dobrana parą. Dobrze im tak :)
    • angel-m Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:16
      A co, ty masz w poprzek, że się pytasz?
      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 22:28
        pytam bo chce wiedzieć. Ciekawość to pierwszy stopien do piekła
    • niutaki Re: na skos, pasuje? n/t 23.08.05, 23:09

• diabel-tasmanski Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:18
        symetria jest oznaką zdrowia
        • ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:22
          a czy na skos to nie to samo co w poprzek?
          • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:26
            na skos to nie na wprost , ale także ni w poprzek
            • ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:28
              no jak to nie? skos to poprzek:p na pewno, widzialam takie cos w trójkącie:p
              • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:39
                w jakim trojkącie? bo trójkaciki mie sie jakoś dziwnie kojarza :)
                • ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:43
                  mnie sie kojarza z matematyka:p i z lodami waniliowymi i tez chorobami
                  przenoszonymi dorga kropelkowa:p
                  • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:50
                    a ja myśląc o trójkąciku zastanawiam sie czy w poprzek czy nie w poprzek :)
                    • ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 23.08.05, 23:54
                      na wspak:D i od tyłu przez srodek cięciwą:P
                      • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 24.08.05, 00:10
                        :)
                        Mozna i tak. jak sie nie zna odpowiedzi to trzeba spekulowac experymentowac a
                        nuż sie uda

• ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 24.08.05, 00:12
                          i zeby było latwiej i szybciej skorzystac z cyrkla <lol>
                          • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 24.08.05, 00:13
                            gagety czasem też sie przydaja :)
                            • ladys18 Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 24.08.05, 00:14
                              mhm no i mop jak juz bedzie po ...... :P
                              • diabel-tasmanski Re: Nie pasuje. Nie bedzie zachowanba symetria 24.08.05, 00:28
                                No a kto będzie używal mopa ? chyba niższy
    • pink.freud Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:32
      Czemu mi się wydaje, że jesteś kobietą i do tego znajomą?;)))
      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:41
        a do kogo piszesz do mnie? ja nie nie znam a moze tylko nie pamietam. rozniew
        zyciu bywa :)
        • pink.freud Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:43
          Pamietam Cię z FT, pisałem pod nickiem robert78:)
          • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 23.08.05, 23:53
            a teraz to i ja ciebie pamietam. Mialeś pretensje do tego ciula pascala że ci
            posty wywala. Teraz juz mu przszło nawet o sexie można pisać.
            Nie rozumiem dlaczego nie pamietasz że nie jestem kobietą.
            • pink.freud Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:11
              Hehe.. nie cierpię pedała. Zabawne na FM adminem jest pedał, który udaje faceta, a na FT kobieta, która udaje pedała;)))
              Oczywiście pamiętam, ale parę razy przyszła mi do głowy taka myśl:)
              • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:29
                a to dlaczego taka myśl ci do glowy przyszła? jestem ciekaw
          • kot_z_cheshire Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:04
            I w ten sposób, posród poprzecznych, poziomych, pionowych, w kropki i naćpanych
            padłych much doszło do spotkania....Niezbadane są okoliczności przyrody:)
            • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:11
              Tak są na ziemi rzeczy o których sie fizjologom nie sniło :)
    • trzydziecha1 Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:48
      Podobno góralki mają w poprzek.
      • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 00:49
        w takim razie zapytam na forum zakopane :)
        • kot_z_cheshire Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 01:07
          A nie przyszło Ci do głowy, że niektóre nie mają wcale??? To jest dopiero zaga
          (t)ka:)
          • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 01:09
            takie co nie maja wcale wcale mnie nie interesują :)
            • kot_z_cheshire Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 01:12
              Zdaje się, że Ciebie tylko anomalia interesują..Więc pomyślałam, że warto
              podrzucić jeszcze jedną:)
              • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 01:20
                anatomia tez mnie interesuje. szczególnie anatomia kobiet ze zwróceniem
                wyjątkowej uwagi na ich morfologie
                • kot_z_cheshire Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 01:23
                  Sprawdzasz czy geny i inne są w porządku? Czy jakieś ukryte choróbsko się nie
                  czai?
                  • diabel-tasmanski Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 07:30
                    aż tak niskopoziomowo to nie.
                    Poprawna budowa tez jest ważna :)
    • mmagi Re: czy któraś z pań tu piszących 24.08.05, 11:41
      a Ty masz z przodu czy z tyłu;-)???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka