Dodaj do ulubionych

Gdzie na kurs?

02.09.02, 10:27
Mieszkam w Łodzi, chciałabym przejść taki kurs samoobrony dla kobiet. Dokąd
mam się zgłosić?
Obserwuj wątek
    • pawel.drozdziak Re: Gdzie na kurs? 03.09.02, 13:56
      anna.kozajda napisała:

> Mieszkam w Łodzi, chciałabym przejść taki kurs samoobrony dla kobiet. Dokąd
      > mam się zgłosić?

nie masz dokad. Przynajmniej jesli chodzi o zajecia w rodzaju takich jakie my
      robimy - czegos takiego w Lodzi nie ma. Z tego co znam w Lodzi, to chyba
      najlepsze co mozesz zrobic to zglosic sie do klubu uczacego fizycznej samoobrony
      tel 042 678 42 93
      kom 0504 466 866
      Ich trening jest czysto fizyczny a i w tym zakresie ma kilka powaznych brakow,
      ale to i tak najlepsze miejsce o jakim w Lodzi wiem. Powodzenia.
      • paulinho Re: Gdzie na kurs? 03.09.02, 21:52
        Ja bym dorzucil jeszcze tel 0502 401 528 do sekcji Brazylijskiwgo jiu-jitsu,
        ten klub polecam, oraz sekcje Jeet kune do, ponoc dobra, namiarow niestety nie
        znam.
      • pszczolka.maja Re: Gdzie na kurs? 19.11.02, 14:32
        pawel.drozdziak napisał:

> robimy - czegos takiego w Lodzi nie ma. Z tego co znam w Lodzi, to chyba
        > najlepsze co mozesz zrobic to zglosic sie do klubu uczacego fizycznej
        > samoobrony, tel 042 678 42 93
        > Ich trening jest czysto fizyczny a i w tym zakresie ma kilka powaznych
        > brakow, ale to i tak najlepsze miejsce o jakim w Lodzi wiem. Powodzenia.

To ja poproszę o jakieś namiary w Gdańsku! Jeśli można :)

Czy nie myśleliście Panowie o otwarciu filii w innych miastach? Na pewno
        cieszyłyby się dużym powodzeniem. Sama najchętniej zapisałabym się właśnie na
        Wasz kurs, tylko niestety za dużo km między nami :) Pozdrawiam.
        • paulinho Re: Gdzie na kurs? 21.11.02, 01:53
          W Gdansku WSDP niestety nie ma. W przyszlosci bedzie Total Defence, to system
          opracowany na bazie Bjj. Na razie zapraszam to mojego klubu - Bjj. Treningi w
          poniedzialki, srody i piatki na godzine 18.30 w SP nr 52 we Wrzeszczu, ul
          Kosciuszki 111 (rog z Hallera).
          • piasia Re: Gdzie na kurs? 22.04.03, 10:14
            W Częstochowie takie kursy od pewnego czasu organizuje Straż Miejska. Zajęcia
            są bezpłatne, uczą wykorzystywania tego co pod ręką - torebki, parasola,
            kluczy, siatki z zakupami. Chwyty obronne też mają proste - typu "kciuk w oko,
            kopniak w piszczel". Na zajecia przychodzi się w codziennym stroju, nie ma mowy
            o dresie i adidasach - kobieta ma się nauczyc bronić w stanie takim, w jakim
            jest.

W tym roku kursu jeszcze nie było, jak ogłoszą, to dam znać.

pzdr
    • kasani Re: Gdzie na kurs? 26.08.03, 14:30
      Czy są organizowane takie kursy w regionie Zagłębia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka