rybbbka4 02.09.05, 23:29 że nie lecę na obecnego tu Pana s.e. , wszelka zbierzność wydarzeń mogąca to sugerować jest przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szary.eminent Re: Oświadczam 02.09.05, 23:31 hahahahhahahahahahhaha Rybbbcia uwielbiam Cie;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:31 rybbbka4 napisała: > że nie lecę na obecnego tu Pana s.e. , wszelka zbierzność wydarzeń mogąca to > sugerować jest przypadkowa. Dobra dobra nie jestem w temacie ale juz wiem ze cos jest w temacie ,nie poznaje kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Oświadczam 02.09.05, 23:33 kwitnie i nawet strach gdzies cos dopisac, bo wszedzie "ich" pelno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Oświadczam 02.09.05, 23:34 mandana napisała: > kwitnie i nawet strach gdzies cos dopisac, bo wszedzie "ich" pelno:))) To jacys obcy chyba???inwazja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:36 szary.eminent napisał: > mandana napisała: > > > kwitnie i nawet strach gdzies cos dopisac, bo wszedzie "ich" pelno:))) > > To jacys obcy chyba???inwazja;))) Ja jestem Rudego-Tadka szwagra brat ale nie przeszkadzajcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Oświadczam 02.09.05, 23:37 Rudy-tadek mnie ostatnio wq...l!ale wybaczylem,bo ja dobra istota jezdem i tyz mam Tadek na drugieee. Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:41 szary.eminent napisał: > Rudy-tadek mnie ostatnio wq...l!ale wybaczylem,bo ja dobra istota jezdem i tyz > mam Tadek na drugieee. Chyba mnie pomyliles z kims ,no chyba ze to ty ktory mnie zakapowal Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 02.09.05, 23:44 mandana napisała: > a ja jestem rudej mamy mojej mamy owoc:)) To sie lupy nie trzyma przemysl to jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 02.09.05, 23:49 mandana napisała: > trzyma, trzyma:)) to jest 3 generacja:) moze i 3-cia ale i tak sie nie trzyma ,ktos znas sie nie zna ale to chyba ty Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 02.09.05, 23:53 mandana napisała: > ktos sie z kim lub na czym nie zna? :)) z tym sensem sie nie znasz bo go tam nie bylo a jesli byl to ty jestes owocem twojej babci ktora nie jest twoja mama- jak w misiu Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mosfet 02.09.05, 23:55 a co Ty taki zgryzliwy, juz ide sobie, ide:( dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 02.09.05, 23:59 mandana napisała: > a co Ty taki zgryzliwy, juz ide sobie, ide:( > dobranoc. A ja przeciez nie wyganiam , to tak tylko bylo dla formalnosci jak masz wiecej niz 16 lat to mozesz jeszcze sobie posiedziec chyba ze reglamentowany prad jest Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mosfet 03.09.05, 00:02 a nie, nie reglamentowany, obojetne ile siedze na necie, tyle samo place na miesiac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: mosfet 03.09.05, 00:04 Mandana, on zawsze taki zgryźliwy, ale tak wogóle to bardzo fajny koleś:) musisz mu trochę wybaczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana rybka 03.09.05, 00:05 no wiesz, ja jestem tu nowa, i nie znam nikogo jeszcze dobrze, i jak mysle, ze ktos "zgryzliwie" do mnie to wole sobie isc... Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mosfet 03.09.05, 00:04 tak czy owak nie moge spac, bo jade rano o 4 do polski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: mosfet 03.09.05, 00:09 No gdzie jesteś teraz skoro o 4 wracasz dopolski??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: mosfet 03.09.05, 00:10 nie wracam, ja tu zyje, a do polski jade kupic sobie kozuszek na zime:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:13 mandana napisała: > nie wracam, ja tu zyje, a do polski jade kupic sobie kozuszek na zime:)) ale pamietaj ze sztuczny musi byc bo na granicy Ciebie nie przepuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: MOSFET 03.09.05, 00:15 mandana napisała: > co Ty?! na serio?!!! Nie wolno wywozic kozuchow tylko sztuczne i z mleka , a ty jaki chcialas? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: MOSFET 03.09.05, 00:16 ja nie chce sztucznego, tylko prawdziwy, to co mam zrobic?!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: MOSFET 03.09.05, 00:20 mandana napisała: > ja nie chce sztucznego, tylko prawdziwy, to co mam zrobic?!! Zmadrzec!!!Wiesz ile zwierzatek musi zginac zeby jasnie pani mogla miec kozuszek. Teraz pisze powaznie chyba nie jestes trendy ale noszenie futra z zwierzat to wiocha i ja np,nigdy z taka laska bym sie nie umuwil . Przmysl to jeszcze w Nowym Targu widzialem takie fajne z owiec i sie ladnie prezentowaly Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:12 rybbbka4 napisała: > No gdzie jesteś teraz skoro o 4 wracasz dopolski??? Rybka gdzuie jest to dopolski bo cos mi to mowi ta nazwa ale nijak nie moge znalezc w atlasie .Rozumiem ze zamieszkiwana jest przez dopolakow? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: mosfet 03.09.05, 00:13 Wredoto Ty jedna!!! siedź Ty tam pod tą białorusiom i daj normalnym ludziom żyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:15 rybbbka4 napisała: > Wredoto Ty jedna!!! siedź Ty tam pod tą białorusiom i daj normalnym ludziom > żyć!!! Co ty znowu z ta dobialorusia mam akcent jakis i zaciagam ze sie uczepilas Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:23 rybbbka4 napisała: > To taki mechanizm wyparcia;) Aha. Co tak poza tym slychac oprocz tego ze podrywasz tutaj wszystkich samcow ? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: mosfet 03.09.05, 00:25 Ja nie podrywam:) ja czasami pozwalam się podrywać;) nic tu nie słychać, większość raczej żyła ślubem Mamby:) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:28 rybbbka4 napisała: > Ja nie podrywam:) ja czasami pozwalam się podrywać;) nic tu nie słychać, > większość raczej żyła ślubem Mamby:) A rybka skoro sie juz tak dobrze znany ze wiem gdzie mieszkasz to moze zdradzisz mi jak masz na imie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: mosfet 03.09.05, 00:37 rybbbka4 napisała: > Sprawdź @ RE Ide spac ciezki dzien mialem ,pogadamy jutro milej nocy i snow najlepiej o podwyzce bo chyba tam u was slabo placa ? bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: rybka, to bylo do mnie? n/t 03.09.05, 00:17 ale ja nie z bialorusi, nawet po rusku nie umiem, bee:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Oświadczam 02.09.05, 23:37 tak, marsjanie:)) no ale fakt, jak tu cos do tematu napisac, jezeli watki sie koncza Wasza konwersacja? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:37 Ale ktoś kto wie co to jest n. trigeminus zawsze jest mile widziany:) Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:35 To forum zmienia ludzi:) a kolega wyjechał sobie na 3 tygodnie i nawet znaku życia nie dał:( Masz pozdrowienia od Mamby:) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:37 rybbbka4 napisała: > To forum zmienia ludzi:) a kolega wyjechał sobie na 3 tygodnie i nawet znaku > życia nie dał:( Masz pozdrowienia od Mamby:) Tydzien mnie nie bylo ale jak to w zyciu tydzien to czasami tylko chwilka a czasami cala wiecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:40 rybbbka4 napisała: > Aż tak ze mną źle?? To ty pracujesz w sluzbie zdrowia ,ja nie podejmuje sie diagnozy ale uwazaj milosc to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:42 Ja jestem szczepiona:) wiesz, mamy takie okresowe:) a gdzie byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:46 rybbbka4 napisała: > Ja jestem szczepiona:) wiesz, mamy takie okresowe:) a gdzie byłeś? Na szczepieniach tez mialem takie okresowe Zalatwiam formalnosci bo wyjezdzam do stanow Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:47 A na długo? sam wyjezdżasz? a co z pieskiem?:( Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:50 rybbbka4 napisała: > A na długo? sam wyjezdżasz? a co z pieskiem?:( Na ile nie wiem moze forever , pieska do buschu nie puszcza ,zostanie z rodzicami niestety, ale jeszcze nie dostalem wizy mam problem z tym choc juz bylem Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:55 Ale powinno sie udać:) rozumiem że starasz się o turystyczną? to bardzo poważna decyzja że forever... przecież w polsce jest fajnie..:) to teraz tak podjąłeś tą decyzję czy już wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:57 rybbbka4 napisała: > Ale powinno sie udać:) rozumiem że starasz się o turystyczną? to bardzo poważna > > decyzja że forever... przecież w polsce jest fajnie..:) to teraz tak podjąłeś > tą decyzję czy już wcześniej? Czasami los podejmuje decyzje za nas. A co mamba sie dzisiaj {c}hajta ja myslalem ze to zarty takie byly? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 02.09.05, 23:59 Oni już w trakcie nocy poślubnej!! to nie były żarty:) widzisz ile Cię ominęło:) Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Oświadczam 03.09.05, 00:00 rybbbka4 napisała: > Oni już w trakcie nocy poślubnej!! to nie były żarty:) widzisz ile Cię ominęło: > ) Nie wiem czy wiesz ale to oni tak przez internet sie poznali czy jak to bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
rybbbka4 Re: Oświadczam 03.09.05, 00:02 Z tego co wiem to chyba normalnie się poznali, a że w pracy nie mieli za dużo zajęć to czasem tu zaglądali i stali się rozpoznawalni do tego stopnia że pare osób z forum poszło na ich ślub!! Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Romans? 02.09.05, 23:39 asiulka81 napisała: > Jakie to słodkie!!! Skandal !!takie frywolne zabawy zadnego poczucia przyzwoitosci ,jak ta zwa sezon na leszcza Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: Romans? 02.09.05, 23:39 Za wszystkie niedogodnosci forumowiczow przepraszam i postaram sie zniwelowac problemy zwiazane z moim forumowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 A może to miłość...? 02.09.05, 23:41 Nie ma nic piękniejszego niz rodzące się uczucie? Ach... początki bywają takie intrygujące... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: A może to miłość...? 02.09.05, 23:42 asiulka81 napisała: > Nie ma nic piękniejszego niz rodzące się uczucie? Ach... początki bywają takie > intrygujące... Asiulka!!!!-poszla Ty spac! Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: A może to miłość...? 02.09.05, 23:43 asiulka81 napisała: > Nie ma nic piękniejszego niz rodzące się uczucie? Ach... początki bywają takie > intrygujące... No widzisz ,po co wam lzawe romanse ,achociaz bez foni i wizji to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś