zona_matka_polka 11.09.02, 19:14 Nie ma tekstu, bo co tu wiecej mowic... Co wiedziala powiedziala... :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: Lajf to jest straszny brutal :( n/txt IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.09.02, 19:17 A dlaczego, zonomatkopolko? Dlaczego...? sombre Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka sombre 11.09.02, 19:25 Nie ma sensu wywalac tu calego bolu... Nic mi sie nie chce, tylko smutna jestem i czekam nie wiem na co... Minie, ale ze jest brutal to zdania nie zmienie... Ide gdzies, moze zapalic na balkon albo drinka sobie zrobie... Niewazne... Pozdrow Czeko Odpowiedz Link Zgłoś
maria_conchita Re: sombre 11.09.02, 19:27 oj, matko polko, mamy wiele wspolnego, nie dosc, ze wielbimy tego samego mezczyzne (muszka), to jeszcze w tym samym nastroju..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Lajf to jest straszny brutal :( n/txt IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.09.02, 19:45 No ze lajf jest brutal to sie ogolnie zgodze. A Wam dziewczyny zycze, aby nastroj jednak nie upodabnial sie do mojego nicka ;) Czeko pozdrowie, tylko czy bedzie wiedziala od kogo? sombre Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Lajf to jest straszny brutal :( n/txt 11.09.02, 19:49 i full of dolki u uuuu uuuuuuj lup! kardiolog wylazuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Lajf to jest straszny brutal :( n/txt IP: *.madison.chorus.net 12.09.02, 05:10 "Once you find yourself in a hole the first thing you should do is stop digging" blablabla Nie wiem od kogo ale dziekuje czeko Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Lajf to jest straszny brutal :( n/txt 12.09.02, 07:52 zgadza sie :-(((( bo "w zycie piekne sa tylko chwile..." :-((( Odpowiedz Link Zgłoś