pamela_anderson 12.09.02, 11:23 Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nell26 Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 11:25 pamela_anderson napisała: > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! Nieeesaaaamooowiteeee Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 11:26 nell26 napisała: > pamela_anderson napisała: > > > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! > > Nieeesaaaamooowiteeee > > A co? Ty masz inaczej? A w ogóle może byś była łaskawa zerknąć do wątku o Kalim i Nel:) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 11:28 pamela_anderson napisała: > nell26 napisała: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! > > > > Nieeesaaaamooowiteeee > > > > > A co? Ty masz inaczej? A w ogóle może byś była łaskawa zerknąć do wątku o Kalim > > i Nel:) Zerknelam i co? Dalej twierdze, ze te kawaly o blondynkach to najprawdziwsza prawda:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 11:32 nell26 napisała: > pamela_anderson napisała: > > > nell26 napisała: > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! > > > > > > Nieeesaaaamooowiteeee > > > > > > > > A co? Ty masz inaczej? A w ogóle może byś była łaskawa zerknąć do wątku o > Kalim > > > > i Nel:) > > Zerknelam i co? Dalej twierdze, ze te kawaly o blondynkach to najprawdziwsza > prawda:))))) > > Wiesz, co jest najgorsze na tym forum? Większość piszących tu kobiet ma ciemne włosy. Kiedyś był taki wątek o wyglądzie to wiem. A Ty i tak nie jesteś "tą" Nell, o której myślę, bo dawno już zostałabym nazwana głupią krową. Ale jesteś na najlepszej drodze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 11:37 pamela_anderson napisała: > nell26 napisała: > > > pamela_anderson napisała: > > > > > nell26 napisała: > > > > > > > pamela_anderson napisała: > > > > > > > > > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! > > > > > > > > Nieeesaaaamooowiteeee > > > > > > > > > > > A co? Ty masz inaczej? A w ogóle może byś była łaskawa zerknąć do wąt > ku o > > Kalim > > > > > > i Nel:) > > > > Zerknelam i co? Dalej twierdze, ze te kawaly o blondynkach to najprawdziws > za > > prawda:))))) > > > > > Wiesz, co jest najgorsze na tym forum? Większość piszących tu kobiet ma ciemne > włosy. Kiedyś był taki wątek o wyglądzie to wiem. A Ty i tak nie jesteś "tą" > Nell, o której myślę, bo dawno już zostałabym nazwana głupią krową. Ale jesteś > na najlepszej drodze:))) Kiedy ci nazwalam glupia krowa? Z reguly wole uzywac bardziej zawoalowanych obelg... No chyba, ze ktos mnie sprowokuje uzywajac prostackich epitetow w pierwszej kolejnosci... Ech, co tam bede pisala, wlasnie powinnam w tej chwili robic cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan A z której strony Ci się podoba?Może z lotu ptaka? IP: 157.25.84.* 12.09.02, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: A z której strony Ci się podoba?Może z lotu p 12.09.02, 12:16 Ale z Ciebie świntuszek! Po prostu pykam sobie w klawiaturkę i co chwila zerkam na ekran, a w ekranie dobija się moja twarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: A z której strony Ci się podoba?Może z lotu p 12.09.02, 12:17 Ale z Ciebie świntuszek! Po prostu siedzę sobie przed ekranem, a w nim moja twarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 12.09.02, 12:12 pamela_anderson napisała: > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! Hmm a czym to się Pamelcia zajmuje, oprócz pisania na forum gw.... uchylisz mi rąbka spódnicy, ups tajemnicy :))))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Oj Gucwuś! 12.09.02, 12:19 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > Siedzę i nie mogę się na nią napatrzeć! > > > Hmm a czym to się Pamelcia zajmuje, oprócz pisania na forum gw.... uchylisz mi > rąbka spódnicy, ups tajemnicy :))))) > > Pozdrawiam. Ale sprośności wypisujesz. Zapożyczyłam sobie to stwierdzenie od niejakiego Schopenchauera i bardzo mię się spodobało. Ciekawam cóż takiego robił też Schopenjakmutam, że doszedł do takiego stwierdzenia. No bo ja, to wiadomo co, ale facet...hm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Oj Pamelcia IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 12.09.02, 12:44 święty to ja nie jestem, ale ze spódnicą mi się wymknęło, ale to tylko rąbek spódnicy, wyżej nie sięgam :))))) pozdrawiam i idę na śniadanie! Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Gucwuś 12.09.02, 12:46 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > święty to ja nie jestem, ale ze spódnicą mi się wymknęło, ale to tylko rąbek > spódnicy, wyżej nie sięgam :))))) > > > pozdrawiam i idę na śniadanie! A ja zadzieram kiecę i też lecę! Smacznego, kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 12:13 mi sie tz moja praca podoba. tylko za bardzo nie ma na co patrzec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 12:21 Gość portalu: sagan napisał(a): > mi sie tz moja praca podoba. tylko za bardzo nie ma na co > patrzec... ;) No jak to nie ma na co?! A Twoja twarzyczka odbijająca się wdzięcznie w ekraniku komputerka? Toż nie ma ładniejszego widoku! I zmarszczek tak bardzo nie widać, i w ogóle...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 12:25 no kiedy moja sie nie odbija... chyba za jasno w pokoju??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 12:27 Gość portalu: sagan napisał(a): > no kiedy moja sie nie odbija... chyba za jasno w > pokoju??? ;) To postaw z boku lusterko. Trochę się będą dziwili, ale w końcu to nie ich sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 12:32 pamela_anderson napisała: > To postaw z boku lusterko. Trochę się będą dziwili, ale > w końcu to nie ich sprawa:) w pokoju jestem sama, wiec nikt by sie nie dziwil :) tylko czy ja chce na siebie ciagle patrzec??? tu pryszcz, a tam zmarszczka... na dodatek jeszcze rozdwojony wlos... brr... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 12:34 Gość portalu: sagan napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > To postaw z boku lusterko. Trochę się będą dziwili, ale > > w końcu to nie ich sprawa:) > > w pokoju jestem sama, wiec nikt by sie nie dziwil :) > tylko czy ja chce na siebie ciagle patrzec??? tu pryszcz, > a tam zmarszczka... na dodatek jeszcze rozdwojony wlos... > brr... ;) Przestań, bo właśnie jem śniadanie. To ciesz się, że nie rozdwojona jaźn. Włosy podetnij, pryszcza zaatakuj maścią Tormentiol, a zmarszczek udawaj, że nie widzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 12:38 pamela_anderson napisała: > Przestań, bo właśnie jem śniadanie. > To ciesz się, że nie rozdwojona jaźn. Włosy podetnij, > pryszcza zaatakuj maścią Tormentiol, a zmarszczek > udawaj, że nie widzisz:) to bardzo cie prosze, przestan jesc, ja tutaj wywlekam na swiatlo dzienne najwieksze rozterki mej duszy i ciala, a Ty sie pychasz :( pfuj, nieladnie... ;) wlosow nie obetne, bo zapuszczam... pryszcze mam takie dziwne, ze nic im nie pomaga :( na szczescie nie czesto :) a zmarszczek z daleka rzeczywiscie nie widac :) chyba, ze sie usmiecham (a robie to ciagle), to mi sie wszystko kolo oczu i nosa zmarszcza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 12.09.02, 12:42 na pryszcze stosuj medycynę naturalną w postaci....mężczyzny. jeszcze w liceum (kiedy to było :((( ) była w klasie koleżanka, średnio urokliwa i do tego mocno obsypana na twarzy trądzikiem, pryszczami, jak zwał tak zwał, w każdym bądź razie po znalezieniu amatora na swoje wdzięki po kilku tygodniach pryszcze zniknęły!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 12:43 tradzik i pryszcze to nie to samo... ... a metoda nie zawsze skutkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Gucwuś, co ty bredzisz? 12.09.02, 12:48 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > na pryszcze stosuj medycynę naturalną w postaci....mężczyzny. jeszcze w liceum > (kiedy to było :((( ) była w klasie koleżanka, średnio urokliwa i do tego mocno > > obsypana na twarzy trądzikiem, pryszczami, jak zwał tak zwał, w każdym bądź > razie po znalezieniu amatora na swoje wdzięki po kilku tygodniach pryszcze > zniknęły!!!!!!!! > > Pozdrawiam Ja już jestem trochę, albo ho ho, mężatką, i nadal mi się pryszcze trafiają. A wujkowie, jak byłam dziewczyną, też mi mówili, że po chłopie mi przejdzie. Jakiś zaboboniasty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa No wiesz....Pamelko IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 12.09.02, 14:22 to są fakty, żadne zabobony, a że nie przy każdej jednostce osobowej się sprawdza ta metoda to co innego :)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 12:45 Gość portalu: sagan napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Przestań, bo właśnie jem śniadanie. > > To ciesz się, że nie rozdwojona jaźn. Włosy podetnij, > > pryszcza zaatakuj maścią Tormentiol, a zmarszczek > > udawaj, że nie widzisz:) > > to bardzo cie prosze, przestan jesc, ja tutaj wywlekam na > swiatlo dzienne najwieksze rozterki mej duszy i ciala, a > Ty sie pychasz :( pfuj, nieladnie... ;) > > wlosow nie obetne, bo zapuszczam... > pryszcze mam takie dziwne, ze nic im nie pomaga :( na > szczescie nie czesto :) > a zmarszczek z daleka rzeczywiscie nie widac :) chyba, ze > sie usmiecham (a robie to ciagle), to mi sie wszystko > kolo oczu i nosa zmarszcza :))) Kup Tormentiol, mówię ci, pomoże. A na twarz fluid Revlon Colorstay, rewelacyjny! Włosy obetnij, bo napisałaś że jesteś stara baba, a długie jeszcze bardziej postarzają. A zmarszczki od €śmiechów są piękne, więc się nie przejmuj. Co ja taka radosna jestem i życzliwa? Na ogół wszystkim tutaj dowalam , a dzisiaj jakiś wyjątek? Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.ewave.at 12.09.02, 14:11 pamela_anderson napisała: Co ja taka radosna jestem i życzliwa? Na ogół wszystkim tutaj > dowalam , a dzisiaj jakiś wyjątek? Pa! Zbytnio ufasz swoim mozliwosciom biedulko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Do starej ciotki Viki 12.09.02, 14:41 Gość portalu: Vika napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > Co ja taka radosna jestem i życzliwa? Na ogół wszystkim tutaj > > dowalam , a dzisiaj jakiś wyjątek? Pa! > > Zbytnio ufasz swoim mozliwosciom biedulko:-) Za to Ty swoje przeceniasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do starej ciotki Viki 12.09.02, 14:46 Dajcie już spokój kobitki nie zaczynajcie znowu, a może czas już zawrzeć rozejm na forum? W końcu już tyle czasu jesteśmy tutaj razem, że moglibyśmy wszyscy żyć w zgodzie, nie mówię tutaj żeby była taka miłość że aż mdli ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do starej ciotki Viki IP: *.ewave.at 12.09.02, 15:06 Dla kogo jestem ciotka to zainteresowani wiedza:-) Co do rozejmu to nie ja jestem zlosliwa i wredna. Co do starosci to ludzie kultralni staruszkow raczej traktuja z szacunkiem.Brak kultury niektorych z tego forum,zrzucam na karb ich sczeniackiego braku oglady:) Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 15:12 pamela_anderson napisała: > Włosy obetnij, bo napisałaś że jesteś stara baba, a > długie jeszcze bardziej postarzają. nie obetne i juz! :) ... a moze obetne i zrobie sobie baleage??? czy jak to sie pisze...??? :))) mila dzis jestes, to fakt :) obiecaj, ze sie poprawisz, to Ci wybacze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Strasznie podoba mi się moja praca! 12.09.02, 15:40 Gość portalu: sagan napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Włosy obetnij, bo napisałaś że jesteś stara baba, a > > długie jeszcze bardziej postarzają. > > nie obetne i juz! :) > ... a moze obetne i zrobie sobie baleage??? czy jak to > sie pisze...??? :))) > > mila dzis jestes, to fakt :) > obiecaj, ze sie poprawisz, to Ci wybacze :))) Tylko co masz mi wybaczyć? Czyżbym z Tobą też miała na pieńku? E, chyba nie. Jak zwał tak zwał wiemy, że chodzi o pasemka. Trzymaj się i nie puszczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Strasznie podoba mi się moja praca! IP: *.desy.de 12.09.02, 15:48 pamela_anderson napisała: > Tylko co masz mi wybaczyć? Czyżbym z Tobą też miała na > pieńku? E, chyba nie. wybacze Ci, zes sie rozkleila i na pare postow mila zrobila :) to byl wiersz dla Ciebie :))) > Jak zwał tak zwał wiemy, że chodzi o pasemka. > Trzymaj się i nie puszczaj. nie puszcze! a to wcale nie beda zwykle pasemka, tylko takie 'trendi'... (czytasz watki na cosmopolitan??? tam jest wytlumaczone, jak byc trendi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Do Sagana 12.09.02, 15:51 Gość portalu: sagan napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Tylko co masz mi wybaczyć? Czyżbym z Tobą też miała na > > pieńku? E, chyba nie. > > wybacze Ci, zes sie rozkleila > i na pare postow mila zrobila :) > > to byl wiersz dla Ciebie :))) > > > Jak zwał tak zwał wiemy, że chodzi o pasemka. > > Trzymaj się i nie puszczaj. > > nie puszcze! a to wcale nie beda zwykle pasemka, tylko > takie 'trendi'... (czytasz watki na cosmopolitan??? tam > jest wytlumaczone, jak byc trendi... :))) Ładny wiersz, postaram się oddźwięczyć:))))Dzięki. Nie czytam Cosmo, bo mnie nudzi prasa kobieca, jedynie toleruję co drugi mc Twój Styl. Trendi to pewnie takie kolorowe, jak u kwoki na ogonie? Ty nadgodziny robisz, czy co, bo ja już spadam. To cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Do Sagana IP: *.desy.de 12.09.02, 15:55 pamela_anderson napisała: > Nie czytam Cosmo, bo mnie nudzi prasa kobieca, jedynie > toleruję co drugi mc Twój Styl. Trendi to pewnie takie > kolorowe, jak u kwoki na ogonie? ja cosmo nie czytam, czytam forum cosmo, na ktorym straszne jatki sie dzieja :))) trendi, ktore ja chce, to takie rozne odcienie tego samego koloru, jasne i ciemne. a kolor ten - rudy oczywiscie :) ja 'prawie od urodzenia' ruda jestem i nie wyobrazam sie sobie inaczej :) > Ty nadgodziny robisz, czy co, bo ja już spadam. To > cześć! ja mam tzw. nienormowany czas pracy :( jeszcze troche posiedze... ... ale jutro na 3 tygodnie na wakacje! hurrrraaaa!!! 3maj sie Pamela :) Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Do Sagana 13.09.02, 08:43 Gość portalu: sagan napisał(a): > pamela_anderson napisała: > > > > Nie czytam Cosmo, bo mnie nudzi prasa kobieca, jedynie > > toleruję co drugi mc Twój Styl. Trendi to pewnie takie > > kolorowe, jak u kwoki na ogonie? > > ja cosmo nie czytam, czytam forum cosmo, na ktorym > straszne jatki sie dzieja :))) > > trendi, ktore ja chce, to takie rozne odcienie tego > samego koloru, jasne i ciemne. a kolor ten - rudy > oczywiscie :) ja 'prawie od urodzenia' ruda jestem i nie > wyobrazam sie sobie inaczej :) > > > Ty nadgodziny robisz, czy co, bo ja już spadam. To > > cześć! > > ja mam tzw. nienormowany czas pracy :( > jeszcze troche posiedze... > ... ale jutro na 3 tygodnie na wakacje! hurrrraaaa!!! > 3maj sie Pamela :) To życzę Ci na tych wakacjach "mocnych" wrażeń i wracaj bez pryszczy. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś