Dodaj do ulubionych

kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy ....

24.09.02, 20:32
w związku z założonym zamówieniem :odpowiadam.
latający dywan tureckiego sprzedawcy nadlatuje
w kierunku stolicy.
proszę o potwierdzenie gotowości-przyjęcia
tegoż dywanu oraz jego właściciela.
przypominam:
1)pobyt czasowo nieograniczony
2)menu dywanu,wg.wcześniejszych ustaleń(paprochy,sierść,zgniłe warzywa,etc.)
3)z właścicielem warunki proszę ustalić na miejscu... :))))))))))
jak coś nie cierpi zwłok(i)-gołąb pocztowy czeka na Twojej rynnie.
Obserwuj wątek
    • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 24.09.02, 21:35
      o 8.45 mam spotkanie z kolejnymi sprzedawcami (l.d)
      -na fitnesie ma się rozumieć,będą ćwiczyć przeloty
      przez ,z,do -okna.
      • kwik pivobelu 25.09.02, 09:24
        przypominam, ze zamowienie dotyczylo calego konteneru dywanow. uprzejmnie
        donosze, ze sesja fotograficzna (zdjecie a 7 zeta:)) w przygotowaniu
        (specjalnosc zakladu: dwa ujecia na jednym zdjeciu :)))))

ps. prosze o relacje nt. ofiar przelotow. nie moge sie doczekac.
    • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 09:50
      najbardziej martwi mnie omawianie warunkow z wlascicielem.
      wymienmy sie doswiadczeniami nt. radzenia sobie z gawedziarzami-
      erotomanami:))))))))
      • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 10:04
        własciciel jest lekko otumaniony lotem.
        proszę wpierwej zaserwować mu double kebab.
        to raczej będą negocjacje z kastratem :(((((((((
        moje doświadczenia w rozmowach są ściśle tajne.

-teraz lecę na rozmowy z nowymi klientami-
        -może uda mi się wykończyć ich wcześniej-
        -to wpadnę tutej nieco później-
    • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 09:57
      przykro nam bardzo,ale zamówienie dotyczyło 1 dywanu!!
      proszę raz jeszcze spojrzeć w blankiet-poz.1/232323/002
      jeżeli nasza usługa spodoba się Pani/Panu,jesteśmi gotowi
      ściągnąć całe niebo latających dywanów oraz ich ewłaścicieli(jeden kontener??-
      to proszę zgłosić się do servisco) .

po dzisiejszym treningu aklimatyzacyjnym (przeloty kontrolowane),
      przeżyło niemalże całe składowisko dywanów.
      zgonu doznali:
      -dywan perski
      -brat dyw. perskiego oraz jego ukochany teść i kuzyn cioteczny.
      ===co do zdjęć to miały być 3 filmy na jednej klatce!!!!====
      • kwik pivko przeciwko 25.09.02, 10:05
        zamowienie calego kontenera ma charakter strategiczny (trzeba zgromadzic zapasy
        na nastepny sezon:)
        chcecie zarobic, pivobela, czy nie?
        mam nadzieje, ze konterer dywanow nie jest rownoznaczny z kontenerem
        wlascicieli. tego me skolotane serce oraz stawy nie wytrzymaja :)

> ===co do zdjęć to miały być 3 filmy na jednej klatce!!!!====

ewentualnie mozna zamknac wlasciciela w klatce - obwozny cyrk latajacy. zdzichu
        bedzie sprawdzac bilety. a my pojdziemy na wino. pasuje?
        • gero1 MIKu 25.09.02, 10:45
          What the fuck, co to za dywany za moimi plecami, te turek "ajane denke joksa
          ksa rym".
          • kwik MIGu 25.09.02, 10:50
            dywany to wakacyjne reminiscencje (nie, nie bylam w krajach arabskich).
            zamiast dywanow moze byc srebrna bizuteria lub obwozna sprzedaz kredensow (na
            czyms trzeba te zdjecia z wakacji ustawic, nie?)
            • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 10:59
              Przywozisz dywany z wakacji? Do słuchania muzyki lepsza jest drewniana podłoga,
              sama o tym mówiłas.
              • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:03
                nie zapomnialam o podlodze, a dywany chcieli mi wcisnac na sile. nie ze mna
                takie numery, wiec nadal slucham lezac na drewnie. ostatnio muzyki hinduskiej (
                pivobela, czekam:)) i gomeza. niestety na pol gwizdka tzn. jedno ucho (drugie
                nie slyszy, bo chore. takie sa skutki wakacji na morzu:)
                • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 11:09
                  To moze posłuchajmy razem dzisiaj radia tok fm po 21, znaczy kazdy u siebie.
                  Niedawno odkryłem, ze puszczaja muzyke prawie z kazdej strony swiata, chyba
                  hinduska tez sie przeplata.
                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:12
                    juz o tym slyszalam (od ciebie, gdzies na forum:). jestesmy umowieni wiec.
                    poznasz mnie po rozy w zebach (i tangu argentynskim oczywiscie:)
                    • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 11:14
                      a ty mnie po węzu dusicielu i tańcu orietalnym
                      • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:16
                        a stepowac umiesz?
                        • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 11:17
                          z wężęm w tańcu orietalnym, zwariowałaś?
                          • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:19
                            sam mowiles cos o mieszaniu gatunkow i stylow. w tym sila. i nadzieja.
                            • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 11:25
                              No tak grunt to zaszokowac, pocwicze... zaczne od obejrzenia kilku filmów z
                              Fredem Asterem, np. HAVANA, to chyba z Fredem Asterem?
                              • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:32
                                albo r.redfordem, bozyszczem mas. ale co on wie o stepowaniu...
                                • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 11:54
                                  Niewiele, tyle co inni ludzie prezydenta. Ale zrobic dobra impreze potrafi,
                                  dlatego ma ksywe Big Gadsby. Ech te lata 20te... Charlston i te sprawy, à
                                  propos, mozeby tak włączyc Charlston do przedmiotów obowiazkowych w
                                  akademii? "I you knew Susie like I know Susie...."
                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 11:59
                                    lata 20, lata 30, pozniej do wspomnien beda pretekstem
                                    no i te schody, schody, schody.....

ciagle mieszajac: schody + ryczacy james brown + nenah cherry "i got you under
                                    my skin" (IMHO wersja lepsza niz sinatry:)
                                    • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 12:12
                                      albo ...strangers in the night exchanging punches.... chodziaz to nie sa juz
                                      lata 20-te, czasy bardziej wspólczesne.
                                      • kwik Re: MIGu 25.09.02, 12:16
                                        albo pulling punches (david sylvian)- max. wspolczesnie
                                        lubo tez inny utwor:
                                        ...I play my red guitar
                                        It's the devil in the flesh
                                        It's the iron in my soul.
                                        • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 12:28
                                          a gdzie tu linia melodyczna? bo nie moge sie doszukac. Chyba za bardzo
                                          zasłonieta sekcja perkusyjna.
                                          • kwik Re: MIGu 25.09.02, 12:43
                                            czy ty tez masz chore ucho?
                                            linia jest czysta, prowadzona klarownie i przejrzyscie.
                                            chyba, ze mowisz o perkusiscie, zaslonietym przez bebny i talerze. masz racje,
                                            trzeba cos z tym zrobic.
                                            • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 13:03
                                              to ty masz chore ucho, vide kilka postów wyzej. Ja na zdrowie nie narzekam,
                                              moze rzecziwiscie gdzie tam jest, tylko taka niesmiala jak pierwszokomunistka,
                                              to tak dla wywołania w słuchaczu nastroju. A co u ciotki Melancholii? Wróciła
                                              z wód?
                                              • kwik Re: MIGu 25.09.02, 13:06
                                                kontakt z ciotka Melancholia urwal sie bezpowrotnie.
                                                i cale szczescie.
                                                jej oczywiscie.
                                                • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 13:16
                                                  Ciotka Melancholia ma w zwyczaju wpadać z niezapowiedziana wizytą, pomimo
                                                  wielokrotnych zapewnien, ze juz odwiedzac wiecej nie zamierza, bo to daleko,
                                                  bilety drogie, a ona ma serce słabe i rente niska. Ja juz w jej zapewnienia nie
                                                  wierze.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 13:20
                                                    mozna zachowac sie niekulturalnie i po prostu nie otworzyc drzwi.
                                                    dzialanie usprawiedliwione w przypadku niezapowiedzianych wizyt niechcianych
                                                    gosci. przeciez ona tez czesto tak robi.
                                                    :)
                                                • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 13:21
                                                  Ciotka Melancholia ma w zwyczaju wpadać z niezapowiedziana wizytą, pomimo
                                                  wielokrotnych zapewnien, ze juz odwiedzac wiecej nie zamierza, bo to daleko,
                                                  bilety drogie, a ona ma serce słabe i rente niska. Ja juz w jej zapewnienia nie
                                                  wierze.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 13:24
                                                    uwierzysz, jak nie zobaczysz?
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 13:26
                                                    Krótkie wizyty, zwłaszcza jesienia toleruje, nawet lubie z nia wieczorem
                                                    pogawedzic, nie lubie tylko jak za długo u mnie przesiaduje, jakby nie miała
                                                    innych kuzynów, a niech troche pojezdzi tez po europie z z beczka tetrofuranu
                                                    na pace.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 13:34
                                                    byle tylko nie przyjechala z nia jej daleka kuzynka ze strony ojca, Czarna
                                                    Rozpacz. jej wizyty sa nie do zniesienia.
                                                    cale szczescie tej jesieni oraz zimy ma zakaz wstepu. przyjezdza do mnie
                                                    siostrzenica Serotonina. zapowiedziala sie i juz nie moge sie doczekac.
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 13:51
                                                    Tak ta to czuje bluesa i lubi sie zabawic. Para w kotły i dawaj w tango z róża
                                                    w zebach. Zyrafy wchodza do szafy a pawsiany na sciany... taka wizyta, to jakby
                                                    przetoczył sie huragan lub tez inny monsun.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 14:00
                                                    i o to chodzi.

slyszales sciezke z "monsunowego wesela"? nie da sie zbyt dlugo na drewnie
                                                    lezec:)))
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 14:31
                                                    Nie słyszałem, ale sie wybieram, na film, nie na wesele. Po 21 tez sa czasem
                                                    takie momenty, ze nie poleżysz, chociaz to wieczorowa pora.

Przepiórki smakowały?
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 14:37
                                                    > Przepiórki smakowały?

prosze o rozwiniecie mysli - nie jestem pewna, czy rozumiem.
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 14:46
                                                    Jako ze po przerwie pisze, wiec zapytuje uprzejmie, czy obiad smakował, czy
                                                    przepiórki były dopieczone , mozelskie spat-auslese wystarczajaco wylezakowane..
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 14:50
                                                    wlasnie sie wybieram. dzis bedzie ryz + kurczak po indyjsku(ugotowane wczoraj o
                                                    23.10).
                                                    uprzedzajac twoje pytanie, odpowiadam: pyszne :))
                                                    ps. a do obiadu zamiast wina bedzie wschodnia muzyka :))
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 15:01
                                                    zapal sobie jeszcze z 5 kadzidełek i masz nastrój jak na Victoria Station w
                                                    Kalkucie. Uważaj tylko na Swiete Krowy.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 15:32
                                                    gero - alez z ciebie zlosliwa bestyjaa.
                                                    nie dam sie wyprowadzic z rownowagi, gdyz najedzony kwik= kwik w dobrym humorze

:))
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 15:40
                                                    a kazdy kwik po jedzeniu nie zapomni o Gauloises i ty chciałas pod Miedziankę
                                                    hłe hłe...
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 15:44
                                                    zlosliwosci ciag dalszy?
                                                    kondycja zalezy nie tylko od palenia / nie palenia gitanow.
                                                    miedzianka mi nie straszna. i mam na to papiery.
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 15:49
                                                    wcale nie jestem w tym momencie złosliwy, tylko z nas dwojga to ja widziałem
                                                    Miedzianke i wiem, ze jesli nie rzucisz nałogu, nie masz szans na wjechanie.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 15:55
                                                    1. rzucenie nastapi lada moment.
                                                    2. mam szanse. i to duze. mylisz sie, drogi gero:)

i tak mozemy sie droczyc przez nastepny miesiac...
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 16:21
                                                    Lada moment to świeto w calendar greacam, niestety nie państwowe. A miedzianka
                                                    to nie podjazd pod argicole. To powazna sprawa.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 16:30
                                                    do lada momentu zostalo pare chwil, uwierz na slowo.
                                                    jesli chcesz tak powaznie to pytanie: miescisz sie w normach dla swojego wieku
                                                    w probach wysilkowych?
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 16:31
                                                    a jakie sa dla mojego wielku próby wysiłkowe?
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 16:33
                                                    nie proby tylko normy. nie wiem, w jakim jestes wieku. zrob sobie badania to
                                                    pogadamy.
                                                  • gero1 Re: MIGu 25.09.02, 16:50
                                                    W wieku jestem takim, ze pamietam piatek z pankracym, ale smoka telesfora juz
                                                    nie. Na forme nie narzekam, na dróżce do powsina wyprzedzam wiekszosc
                                                    rowerzystów, nie tylko tych niedzielnych.
                                                  • kwik Re: MIGu 25.09.02, 16:55
                                                    gratuluje i zycze dalszych sukcesow na drodze nie tylko do powsina.

jak zdrowko szanownych golebi na XIII p.?
    • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 16:49
      a turcy ćwiczą i ćwiczą.
      kwiku, a co dostał właściciel dywanu na tzw. obiad?
      czyżby kości po Twoim kurczaku po indyjsku?
      • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 16:51
        nic mi nie wiadomo, aby wlasciciel dywanu byl gdzies w poblizu.
        jezeli tak jest, daj znac, trzeba sie ewakuowac :))
        • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 16:56
          a kto pilnuje dywanu???????
          przecież może odlecieć w niezidentyfikowane miejsce...
          hmmm.widzę,że nie jest Pani zainteresowana naszą usługą.
          co za lekkomyślność w obejściu dywanu!
          • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:02
            Kogo tu obchodza dywany na wystawke z nim. A gołebie okres godów mają za soba,
            co nieznaczy ze zaprzestały całkowicie dudnienia o parapety. Nie ma to jak
            pojechać w jakies egzotyczne miejsce, gdzie człowieki sasiedni hotel tylko
            nieznacznie przesłania romantyczny widok na pas lotniska...
            • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:06
              ostatnio mialam lepsze widoki w calkiem nieegzotycznym miejscu. golabkow na
              szczescie nie bylo na obiad.
              • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:10
                To odpoczełas trochę od dzwigu budowlanego i stacji benzynowej... Dzwig tez ma
                swoja romantyke
                • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:12
                  nic mi o tym nie wiadomo (tzn. o romantyce dzwigu).
                  chyba, ze chodzi o zurawia. w sosie zurawinowo-jablkowym.
                  to jest dopiero romantyzm z melancholia razem wziete.
                  widelce w pogotowiu.
                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:15
                    No tak, wy z Bródna, co wy mozecie wiedziec o romantyce dzwigów.
                    • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:21
                      brodna uczepiles sie, jak rzep.
              • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:12
                jest pani w błędzie.pierwsze pieniądze zostały zainkasowane z pani banku.
                prawo tu nie ma nic do rzeczy.kontener już też do pani jedzie.

a te egzotyczne miejsca,o których pisał pani znajomy,,he he,pogratulować wyboru.
                egzotyka z hotelem w tle?
                • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:18
                  nie mam konta w banku, kase trzymam w duzej skarpecie (rozmiar 47). nie bylo
                  szans, zeby sie do niej dostac.

hotel? egzotyka? nic z tych rzeczy. chyba, ze gero zatanczy orientalnie. z
                  szabla i wezem.
                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:23
                    O przepraszam, ja nie tancze z definicji, chyba ze kolezanka Kwik bedzie
                    zazarcie i zawziecie nalegac, ale nawet wtedy nie solo z szabalmi, bo jeszcze
                    komus krzywde zrobie. Od tanczenia to tu jest kolezanka Kwik, do niej w tej
                    spawie.
                    • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:25
                      bede zazarcie i zawziecie nalegac. nie daj sie prosic

ps. z pivobela juz tanczylam. co to byl za wieczor. tzn. wieczory :)))))))))))
                      • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:27
                        Ale bez szabli. Gadziny tez nie bede stresował.
                      • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:28
                        nasz taniec miał być ogggromną tajemnicą!!
                        a to już musi wychlapać.
                        stało się, trudno.
                        opowiedz zatem o naszym tańcu z benkiem ladenem
                        • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:29
                          że waaas?
                          • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:32
                            sie tak nie dziw. przeciez wiesz, ze mam stopien kpt. (sluzby niejawne:)
                            • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:35
                              kwiku, nie bądź taka skromna.
                              nie ma czego się wstydzić,również.

będziecie tańczyć na szosie?
                              koniecznie -odblaski,zmierzch bliski
                              • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:37
                                to nie kwestia skromnosci czy wstydu
                                tylko tajemnicy panstwowej
                                ciebie tez obowiazuje:)

tancze wszedzie, moze byc i szosa (zwlaszcza na polnocny zachod, az do drogi na
                                berlin:)
                                • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:45
                                  nic mnie nie obowiązuje już.
                                  ja nic nie podpisywałam ,
                                  tak jak Ty to lekkomyślnie zrobiłaś.

że tańczysz wszędzie to wiem, pamiętam.
                                  do tej pory muszę się tłumaczyć za Twoje szleńcze podrygi
                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:49
                                    komu sie tlumaczysz? mam zrobic z tym porzadek?
                                    • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:52
                                      tak tłumaczę się :Elvisovi,Travolcie i takim tam...

a!! mam prośbę z drogówki,żebyś na 2 raz założyła opony
                                      jak będziesz krążyć w drodze na berlin
                                      • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:00
                                        presleyem sie nie przejmuj. to moj uczen. ma wobec mnie pewne zobowiazania.

ciemno bylo, w dodatku nie slysze, wiec te opony to zupelny przypadek.
                                        mam nadzieje, ze zaden funkcjonariusz nie zginal, gdy przejezdzalam obok.
                                        • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:07
                                          kwik napisała:

> presleyem sie nie przejmuj. to moj uczen. ma wobec mnie pewne zobowiazania.
                                          >
                                          > ciemno bylo, w dodatku nie slysze, wiec te opony to zupelny przypadek.
                                          > mam nadzieje, ze zaden funkcjonariusz nie zginal, gdy przejezdzalam obok.
                                          >
                                          >
                                          • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:10
                                            wez kredytowy na ladena:)
                                            nie kupuj na glodniaka (i nie bierz ilosci hurtowych:))

milego wieczoru z kara i wina :)
                                            • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:15
                                              kredyt na ladena wyczerpał się wczoraj, sorry.
                                              głodna chodzę cały czas.

tobie,moja droga,życzę wieczoru: tańca i różańca.
                                              może też coś w stylu: światło i cień?
                                              • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:16
                                                chyba zalegne na drewnie. i wlacze hinduska plyte, na ktora nie moge sie
                                                doczekac:)
                                                • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:21
                                                  kwik napisała:

> chyba zalegne na drewnie. i wlacze hinduska plyte, na ktora nie moge sie
                                                  > doczekac:)
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:23
                                                    juz jutro? a gniazdko odgruzowane na blysk? dzwonili ze sklepu, ze czekaja na
                                                    ciebie z przecieciem wstegi, pospiesz sie, jeszcze zdazysz:)
                                                  • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:28
                                                    wstęgę to zachowam dla ciebie.
                                                    własnoręcznie sie na niej powiesisz.

tak nabrudziłaś, że nie mogę do dziś wynieśc gruzu
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:28
                                                    pivo, sklep ci zamkną...
                                                  • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:32
                                                    gero1 napisał:

> pivo, sklep ci zamkną...
                                                    nie zamkną, kwik załatwiła, że jest całodobowy,
                                                    ale dzięki za troskę (miłą)......
                                                  • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:34
                                                    ok.spadam
                                                    bardzo miłych negocjacji wam życzę.
                                                    oby nocy starczyło na nie.
                                                    bo o tańcu to już zapomnijcie.
                                                    gawędziarze, he he
                                                    całuski wam przesyłam..chyba
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:36
                                                    juz ty mnie lepiej nie caluj:) gero nie trzeba nabierac (w przeciwienstwie do
                                                    bena:). i nie poklepuj mnie po ramieniu, no.
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:34
                                                    przyjezdzam jutro. stop. pomoge. stop. wiadra z gruzem to moja specjalnosc. stop
                        • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:30
                          ze byl taniec, to zadna tajemnica.
                          najistotniejsze sa szczegoly, ktorych nie zamierzam zdradzac. zwlaszcza tych
                          nt. bena :))))))))

gero: kiedy pokaz tanca? i gdzie: na 167 km do radomia?
                          • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:33
                            Mowa była o tancu, anie o POKAZIE tanca to chyba subtelna rożnica, jak sądze,
                            zwłaszcza dla kogos, kto do tej pory nie tańczył z definicji...
                            • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:34

najwyzszy czas na zmiane definicji. tzn. decyzji. to jak bedzie?
                              • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:39
                                Na schau nie wyrażam zgody, nie chodzi tylko o mnie ale o dobre imie całego
                                klanu. Nie chce aby za mna w rodzinnej miejscowosci dzieci kamieniami rzucały.
                                • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:41
                                  a gastspiel w innej miejscowosci? no zgodz sie..
                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:49
                                    Ale bez kamer, mówi sie gastauftritt, no dobra, musisz przyznać, ze musiałaś
                                    uzyc całej swojej siły kobiecosci, zeby przełamac mój opór i ze było to bardzo
                                    trudne.
                                    • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:51
                                      poczatkowo wydawalo sie zadaniem ponad moje sily.
                                      ale udalo sie. oczywiscie duze znaczenie miala zyczliwosc kolegi gero. to jego
                                      zasluga.

a wydawalo sie ze to wojski w rog dmie. a to echo gralo.
                                      • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:56
                                        Ale z róża w zębach, to może tak nie od razu? Jesli ktos sie uczy grac na
                                        fortepianie, tez nie zaczyna od mozarta, ale np. od Schumanna
                                        • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:02
                                          roza w zebach to moja dzialka, niech cie twoja piekna glowka (oraz porazajacy
                                          blekit oczu) o to nie martwi.
                                          • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:08
                                            Tak tylko zasugerowałem, Jesli chcesz z różą w zębach, nie ma spawy, co do
                                            miejsca to droga na berlin z uwagi na zbyt duże natęzenie ruchu odpada, na
                                            autostradzie nie wolno sie zatrzymywac, chyba ze w karambolu.
                                            • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:12
                                              taniec kameralny czy widowiskowy? zdecyduj sie wreszcie.
                                              na drodze na berlin mozna nawet zawrocic, nie tylko zatrzymac sie.
                                              sprawdzone :))
                                              • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:17
                                                ha, ha..kwik nieźle zawraca, zwłaszcza na drodze do berlina
                                                -przed samą granicą
                                                • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:20
                                                  pivobela, schlafen gehen barlogen, natychmiast:)
                                                  • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:24
                                                    kwik napisała:

> pivobela, schlafen gehen barlogen, natychmiast:)
                                                    >
                                                    >
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:27
                                                    niemry sa z telewizji, ja nie mam z nimi nic wspolnego.
                                                    a ty nie tesknisz za mna troche?

ps. zdzicha sie nie boje, on mi z reki je:)
                                                  • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:30
                                                    z której ręki ci je?
                                                    bo mi z prawej.

trochę tęsknię,ale trochę.
                                                    brakuje mi twojego wysokiego śmiechu ...:)
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:32
                                                    oduczylam sie juz. spadl z wysokosci. i zabil sie na smierc :)
                                          • pivobela Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:11
                                            o jezu zapomniałam kwiku!! zostawiłaś u mnie swoje
                                            różowe kalosze..jak będziesz tańczyć?może przesłać ci je, zaraz?
                                            czy chcesz nowe? to był rozmiar 47, czy 57? nie pamiętam
                                            • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:14
                                              zostawilam specjalnie. na wieczna pamiatke naszej przyjazni :)
                                              • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:16
                                                kameralny z nutką imtymności bez swiateł jupiterów i kaksnów przejeżdzających
                                                cięzarówek. Bez nocki w komisariacie.
                                                • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:19
                                                  przyjemnie sie z toba negocjuje.
                                                  nie pojdziemy na komisariat. oni przyjada sami.
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:21
                                                    Wtedy ty pójdziesz z panami, mnie chroni imunitet.
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:24
                                                    a ci panowie chronia mnie. nic sie nie boj.
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:26
                                                    Ja sie nie boje, panowie mnie tylko wylegitumuja, od kiedy to chłop boi sie
                                                    wylegitymowania. A w koncu tiurma tez dla ludzi, wiec to ty sie nie bój.
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:31
                                                    takie rzeczy mi nie straszne.
                                                    mam duza odpornosc immunologiczna.... tzn. immunitetowa.
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:36
                                                    Wiec oki doki. Moze jeszcze kilka słów o repertuarze, jak rozumiem
                                                    uwspółczesniony, ale nie za barzdzo
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:38
                                                    repertuar kazdy, jaki sie nawinie pod reke. wszak muzyka szarpie kazda struna
                                                    mej duszy (ktos tak kiedys powiedzial:)
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:40
                                                    Ja tak powiedziałem, wydaje mi sie,ze to zbyt powazna sprawa, podobnie jak
                                                    Miedzianka, aby zostawic ja przypadkowi.
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:44
                                                    tancze do wszystkiego, wybor repertuaru pozostawiam wobec tego tobie, jezeli to
                                                    takie wazne. ide teraz pooddychac swiezym powietrzem. wracam za 4 minuty, mam
                                                    nadzieje, ze do tego czasu przedstawisz obszerna liste repertuarowa:)
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:52
                                                    Pozdrowienia dla wujka Galuaza.
                                                    IV Liceum (T'Love)
                                                    10 w skali Beuforta
                                                    40 kasztanów
                                                    500 miles
                                                    A
                                                    Ach co to był za ślub
                                                    Ach śpij
                                                    Acropolis adieu (Mireille Mathieu)
                                                    A Hard Day's Night (The Beatles)
                                                    Ada
                                                    Aicha
                                                    A ja ja jaj (Voyager)
                                                    A ja wole moją mamę (M. Jeżowska)
                                                    Akropolis adieu (M. Matieu)
                                                    Alibaba (reedycja Andrzej Zaucha)
                                                    All my loving (The Beatles)
                                                    All shock up (E. Presley)
                                                    All i have to do is dream (The Everly Brothers)
                                                    Andzia (Oddział Zamknięty)
                                                    An Angel (Kelly Family)
                                                    And I love her (The Beatles)
                                                    Anna (Blackout)
                                                    Anna Maria (Czerwone Gitary)
                                                    Antonina (Wojciech Gąsowski z zespołem TEST)
                                                    Appassionata (Gniatkowski)
                                                    Augustowskie noce (Koterbska)
                                                    Autobusy i tramwaje (T.Love)
                                                    Autostop (Karin Stanek)
                                                    A wszystko to bo ciebie kocham (Ich troje)
                                                    B -
                                                    Bal na Gnojnej
                                                    Bal wszystkich świętych (Budka suflera)
                                                    Banks the Ohio
                                                    Bando
                                                    Bananowy song (Vox)
                                                    Baranek (Kult)
                                                    Barbie girl (Aqua)
                                                    Bara bara (Milano)
                                                    Ballada wagonowa (M. Rodowicz )
                                                    Bardzo smutna piosenka retro (Pod Budą)
                                                    Barwy jesieni (Cz. Gitary)
                                                    Baw mnie (Krajewski)
                                                    Beata (J. Laskowski)
                                                    Bela donna (Gniatkowski)
                                                    Bednarz (ludowa)
                                                    Believe (Cher)
                                                    Biała mewa (Imperium)
                                                    Białe łabędzie
                                                    Biały miś
                                                    Biedroneczki są w kropeczki (K. Sobczyk)
                                                    Black&withe (Kombi)
                                                    Black Magic Woman (Carlos Santana)
                                                    Bliska moim myślom
                                                    Blue (Eifel 65)
                                                    Błękitna chusteczka (Petersburski)
                                                    Będziesz moją panią (J. Grechuta)
                                                    Bo ty się boisz myszy (Cz. Gitary)
                                                    Bo z dziewczynami (J. Połomski)
                                                    Bo wszyscy polacy (Bayer full)
                                                    Brzydula (M. Koterbska)
                                                    Bubliczki
                                                    Budujemy nowy dom
                                                    Był taki ktoś
                                                    Byłaś serca biciem (A. Zaucha)
                                                    Błękitna chusteczka
                                                    C -
                                                    California blue (R. Orbison)
                                                    Cała jesteś w skowronkach (Skaldowie)
                                                    Cała sala (J. Połomski)
                                                    Cansone d'amore (reedycja L. K. Stawski)
                                                    Capri
                                                    Casablanca
                                                    Can't help falling in love (E. Presley)
                                                    C'est la vie (K. Krawczyk)
                                                    Chałupy welcome to (Z. Wodecki)
                                                    Che sara
                                                    Cherman (R. Gawliński)
                                                    Child in Time (Deep Purple)
                                                    Chłopcy radarowcy (A. Rosiewicz)
                                                    Chłopiec z gitarą (K. Stanek)
                                                    Chłopaki nie płaczą (T. Love)
                                                    Ci sara (Al bano & Romina Power)
                                                    Ciao Italia (Top One)
                                                    Cicha woda (Z. Kurtycz)
                                                    Coco jumbo (Mr. President)
                                                    Coment ca va
                                                    Con te Partiro (Andrea Bocelli)
                                                    Córka rybaka (R. Schubert)
                                                    Co się stało kwiatom (Brekout)
                                                    Cose della vita (E. Ramazotti)
                                                    Co ty tutaj robisz (Elektryczne Gitary)
                                                    Coś optymistycznego (Kasia Kowalska)
                                                    Country roads (J. Denver)
                                                    Córka grabarza (Gawrych)
                                                    Cóż wiemy o miłości (Trubadurzy)
                                                    Crying time (Ray Charles)
                                                    Cudownych rodziców mam (U. Sipińska)
                                                    Cyganeczka Zosia
                                                    Cyganka (J. Lech)
                                                    Czas jak rzeka (Cz. Niemen)
                                                    Czas na sen (Shazza)
                                                    Czas nas uczy pogody (G. Łobaszewska)
                                                    Czas wybaczeń
                                                    Czego sie boisz głupia
                                                    Czerwone jagody (ludowa)
                                                    Czerwone słoneczko (2+1)
                                                    Człowiek z liściem (Elektryczne gitary)
                                                    Czy będzie ci ze mną dobrze
                                                    Czy mnie jeszcze pamiętasz (Cz. Niemen)
                                                    Czy słyszysz co mówię (Czerwone Gitary)
                                                    Czy te oczy mogą kłamać ?
                                                    D -
                                                    Daj mi tę noc (Bolter)
                                                    Daj mi wreszcie święty spokój (Univers)
                                                    Da una lacrima
                                                    Deszcz jesienny deszcz
                                                    Deszczowa piosenka
                                                    Diamentowy kolczyk (A. Jurksztowicz)
                                                    Diana (P. Anka)
                                                    Dla ciebie mamo (V. Villas)
                                                    Dlaczego ja ? (z rep. S. Fox)
                                                    Dlczego nie chcesz spać ? (Ach śpij)
                                                    Dni, których nie znamy (Marek Grechuta)
                                                    Dobra miłość między nami (E. Grochowiecka)
                                                    Dobre dni (K. Giżowska)
                                                    Dopóki jesteś (Skaldowie)
                                                    Dorosłe dzieci (Turbo)
                                                    Dozwolone od lat 18 (Czerwone Gitary)
                                                    Dwadzieścia lat a może mniej (J. Lech)
                                                    Dwie tęsknoty
                                                    Dziewczyno ma
                                                    Dziewczyna bez zęba na przedzie (K. Staszewski)
                                                    Dziewczyna z konwaliami (Z. Wodecki)
                                                    Dziewczyny które mam na myśli (Krawczyk & Smoleń)
                                                    Dzisiaj, jutro, zawsze (B. Łazuka)
                                                    Dziś, gdy ciebie mi brak (Cz. Niemen)
                                                    Dziś prawdziwych cyganów już nie ma (M. Rodowicz)
                                                    Dziwny ten świat (Cz. Niemen)
                                                    Dumka na dwa serca (E. Górniak i M. Sczęśniak)
                                                    E
                                                    El condor passa
                                                    F -
                                                    Faj duli
                                                    Flames of love (Pet shop boys)
                                                    Fransua
                                                    Furman
                                                    G
                                                    Gdy mi ciebie zabraknie (Ludmiła Jakubczak)
                                                    Gdybym miał gitarę
                                                    Gdy maluję ciebie (V. Manx)
                                                    Gdybyś kochał hej !
                                                    Gdy nam śpiewał Elvis Presley (K.Krawczyk)
                                                    Gdy kiedyś znów (Czerwone Gitary)
                                                    Gdy w ogrodzie botanicznym
                                                    Gdzie te prywatki (W. Gąsowski)
                                                    Głęboka studzienka
                                                    Goodbye (M. Hopkins)
                                                    Graj piękny cyganie
                                                    Grajek
                                                    Gwiazdo miłości (Halina Kunicka)
                                                    Guantanamera
                                                    H -
                                                    Hamlet (Manam)
                                                    Hallo Mary Lou
                                                    Harcerz
                                                    Hastamaniana
                                                    Hazard (Richard Marx)
                                                    Heca, heca (ludowa)
                                                    Help me make'it
                                                    Hej Joe (J. Hendrix)
                                                    Historia jednej miłości (A. Lipnicka)
                                                    Horiłka
                                                    House Of The Rising Sun (The Animals)
                                                    I -
                                                    I can't stop loving you (R. Charles)
                                                    I love do bólu (R. Chojnacki)
                                                    I'm sorry (Clark)
                                                    I'm in the mood for love
                                                    Imagine (J. Lennon)
                                                    Irlandia
                                                    I started e joke (Bee Gees)
                                                    J -
                                                    Jabłuszko pełne snu (M. Wojnicki)
                                                    Jadą wozy kolorowe (M. Rodowicz)
                                                    Jagódka
                                                    Jak długo na Wawelu
                                                    Jak się masz kochanie (Happy End)
                                                    Jambolaya
                                                    Jambolaya (Anna Jantar)
                                                    Jan serce (S. Krajewski)
                                                    Jaskółka uwięziona (Stan Borys)
                                                    Jeden dzień w roku (Cz. Gitary)
                                                    Jenny (Edyta Bartosiewicz)
                                                    Jesienny pan
                                                    Jest super (T'Love)
                                                    Jesteś tylko jedna (Univers)
                                                    Jesteśmy na wczasach
                                                    Jest gdzieś taki dom (Brekout)
                                                    Jestem z miasta (Elektryczne Gitary)
                                                    Jezu jak się cieszę (Klauss Mitffoch)
                                                    Johana
                                                    Johny Angel
                                                    Join me (Him)
                                                    Jolka (Budka Suflera)
                                                    K -
                                                    Kalifornia
                                                    Kapitańskie tango
                                                    Karmazynowa noc (I. Trojanowska)
                                                    Kashmir (Led Zeppelin)
                                                    Kasztany (Natasza Zylska)
                                                    Każdy dzień (Voyager)
                                                    Kiedy powiem sobie dość (ONA )
                                                    Kiedyś przecież spotkamy się znów (Wiślanie 69)
                                                    Kiler (El. Gitary)
                                                    Kiss me quick (E. Presley)
                                                    Klub wesołego szampana (Formancja Nieżywych Schabuff)
                                                    Kochać (P. Szczepanik)
                                                    Kocham cię kochanie moje (Manam)
                                                    Kolorowe jarmarki (J. Laskowski)
                                                    Kolorowe sny (Just 5)
                                                    Koncert jesienny na dwa świerszcze i wiatr w kominie (M. Umer)
                                                    Koniczynka
                                                    Konik na biegunach
                                                    Kormorany (P. Szczepanik)
                                                    Kowboje
                                                    Króliczek (Skaldowie)
                                                    Krótko żyją motyle (Anna Kryszak)
                                                    Kto tak jak ty (L.K.Stawski)
                                                    Kulig (Skaldowie)
                                                    Kwiat paproci
                                                    Kwiaty (No To Co)
                                                    Kwiaty we włosach (Cz. Gitary)
                                                    L -
                                                    Lady in red (Chris de Burgh)
                                                    Lambada
                                                    La piu bella
                                                    Lawa (M. Ostrowska)
                                                    Lemon tree
                                                    Leniwe sny (Kombi)
                                                    Let it be
                                                    Let it be me
                                                    Lato jak ze snu (Beata Kozidrak)
                                                    Living next door to Alice (Smookie)
                                                    Letni wiatr
                                                    Letni sen (Sixteen)
                                                    Lets come on (R. Valenz)
                                                    Lornetka
                                                    Love hurts (R. Orbison)
                                                    Love me tender (E. Presley)
                                                    Lowes is the prize (DJ. Bobo)
                                                    Lucill
                                                    Luz bluz (Urszula)
                                                    M -
                                                    Macarena
                                                    Made in England (E. John)
                                                    Magiczne słowa (Ziyo)
                                                    Mała wojna (Lady Punk)
                                                    Maleńka Ewo (Gniatkowski)
                                                    Małgośka (M. Rodowicz)
                                                    Małe szczęścia (R. Janson)
                                                    Mały biały domek
                                                    Mały książe (K. Sobczyk)
                                                    Mama (Spice Girls)
                                                    Mama Maria
                                                    Mamamia
                                                    Marchewkowe pole (Lady Punk)
                                                    Maria
                                                    Maria Maria (Santana)
                                                    Marina (M. Marini)
                                                    Maryjanna
                                                    Maschatchusets (Bee Gees)
                                                    Masz jeszcze czas (Univers)
                                                    Matko ja wiem
                                                    Mały biały domek
                                                    Maxi sinel (Papa Dance)
                                                    Mija rok (Cz. Gitary)
                                                    Miłość jak wino (Eleni)
                                                    Mississippi
                                                    Młodym być i więcej nic
                                                    Moda i miłość (Cz. Gitary)
                                                    Mogę wszystko (LO 27)
                                                    Mogłaś Małgoś (Andrzej i Eliza)
                                                    Moja mała blondyneczko
                                                    Moja Julio
                                                    Moja muzyka (Bayer full)
                                                    Moje jedyne marzenie (A. Jantar)
                                                    Monika (R. Shubert)
                                                    Moon river
                                                    Morning has broken (Cat Stivens)
                                                    Morskie opowieści
                                                    Morze
                                                    Mówili na nią słońce (Rozzi Rozmus)
                                                    Mr. Tambourin man (Bob Dylan)
                                                    My cyganie
                                                    Mydełko Fa
                                                    My girl
                                                    My heart will go on (Celine Dion)
                                                    N -
                                                    Na dancingu
                                                    Na pozór (B. Mec)
                                                    Na wójtowej roli
                                                    Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga
                                                    Na wyspach (Tercet egzotyczny)
                                                    Na dobre i na złe
                                                    Na drugim brzegu tęczy (Brekout)
                                                    Na francuskiej
                                                    Nasza jest noc
                                                    Najładniejsza (Voyager)
                                                    Na jednej z dzikich plaż
                                                    Na na (Lady Punk)
                                                    Na opolskim rynku (J. Lakowski)
                                                    Nasze randez vou (Kombi)
                                                    Never endi
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:53
                                                    wystarczy do pierwszego wiaduktu.
                                                    co przy drugim?
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:54
                                                    Na dancingu
                                                    Na pozór (B. Mec)
                                                    Na wójtowej roli
                                                    Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mruga
                                                    Na wyspach (Tercet egzotyczny)
                                                    Na dobre i na złe
                                                    Na drugim brzegu tęczy (Brekout)
                                                    Na francuskiej
                                                    Nasza jest noc
                                                    Najładniejsza (Voyager)
                                                    Na jednej z dzikich plaż
                                                    Na na (Lady Punk)
                                                    Na opolskim rynku (J. Lakowski)
                                                    Nasze randez vou (Kombi)
                                                    Never ending story (Lhimal)
                                                    Nie było ciebie tyle lat (K.Giżowska)
                                                    Nie liczę godzin (Andrzej i Eliza)
                                                    Na mów nic (Cz. Gitary)
                                                    Nie płacz kiedy odjadę (M. Marini)
                                                    Nie płacz Ewka (Perfect)
                                                    Nie stało się nic (R. Gawliński)
                                                    Nie spoczniemy (Cz. Gitary)
                                                    Niebo z moich stron (Cz. Gitary)
                                                    Niecierpliwi (R. Chojnacki)
                                                    Niedomówienia (P. Szczepanik)
                                                    Nie jesteś sama (S. Krajewski)
                                                    Nie odchodź (piosenka z filmu Niedźwiedź pana Adamsa)
                                                    Nie widzę ciebie (St. Węglorz)
                                                    Nie mogę ci wiele dać (Perfect)
                                                    Nie wyjeżdżaj kochany (K. Giżowska)
                                                    Nie zapomnisz nigdy (J. Połomski)
                                                    Nie zmogła go kula
                                                    Niepewność (Marek Grechuta)
                                                    Nigdy więcej (P. Szczepanik)
                                                    Nikifor (No To Co)
                                                    Nogi (Czarno-Czarni)
                                                    Now and forever (Richard Marx)
                                                    O -
                                                    Odjechałaś tak nagle
                                                    Obozowe tango
                                                    Och Ela
                                                    Och Ziuta
                                                    Odpływają kawiarenki
                                                    Odrobinę szczęścia w miłości
                                                    Oh boy
                                                    Oh Susanna
                                                    Oh lady Be Good
                                                    Ojciec chrzestny
                                                    O Magdaleno
                                                    Ona i on
                                                    Oni zaraz przyjdą tu
                                                    Only you
                                                    On zimny (ludowa)
                                                    Oprócz
                                                    Orkiestry dęte
                                                    Orła cień
                                                    O smokach
                                                    O sobie samym
                                                    P -
                                                    Peggy Brown
                                                    Paloma
                                                    Pamiętam ten dzień
                                                    Pamiętasz była jesień
                                                    Panie Waldku, pan się nie boi
                                                    Papierowy księżyc
                                                    Paranoid
                                                    Parasolki
                                                    Parostatek
                                                    Peny Lane
                                                    Piąty bieg
                                                    Pieski
                                                    Piosenka przypomni ci
                                                    Piosenka z przedmieścia
                                                    Please don't go
                                                    Płonie ognisko w lesie
                                                    Po słonecznej stronie życia
                                                    Pod papugami
                                                    Pogoda dla bogaczy
                                                    Poison girl
                                                    Pomaluj mi świat
                                                    Port
                                                    Poszła bym za tobą
                                                    Powiedz stary gdzieś ty był
                                                    Pożegnaj mnie dziewczyno
                                                    Prawie do nieba
                                                    Prawy do lewego
                                                    Pretty woman
                                                    Przeżyj to sam
                                                    Przyjaciel wie
                                                    Przy ognisku
                                                    Pszczółka
                                                    Ptaki, pola, lasy
                                                    Puppy love
                                                    Puste koperty
                                                    Pyłem księżycowym
                                                    Pytała się pani
                                                    R -
                                                    Radio
                                                    Radość o poranku
                                                    Remedium
                                                    Ricky king medlej
                                                    Rudy rydz
                                                    Rycz mała rycz
                                                    Rym cym cym
                                                    Rysunek na szkle
                                                    Rzeka
                                                    S -
                                                    Sam ze soba na sam
                                                    Samba sikoreczka
                                                    Santa Maria
                                                    Serduszko puka w rytmie cha cha
                                                    Serwus panie chief
                                                    Sh boom
                                                    Shirley
                                                    Sid i Nancy
                                                    Singin in the rain
                                                    Siwy włos
                                                    Skalinada
                                                    Skończyły się wakacje
                                                    Skóra
                                                    Skrzypeczki
                                                    Słodkiego miłego życia
                                                    Słoneczne reagge
                                                    Smak ciszy
                                                    Sokoły
                                                    Soldier
                                                    Soldier of fortune
                                                    Solo grazie
                                                    Some broken hearts
                                                    Sos
                                                    Speddy Gonzales
                                                    Srebrne wesele
                                                    Statki na niebie
                                                    Strefa półcienia
                                                    Streets of Philadelphia
                                                    Suliko
                                                    Summertime
                                                    Sweet smile everyday
                                                    Szalała
                                                    Szalona
                                                    Szczęśliwej drogi
                                                    Ś -
                                                    Śpij kochanie śpij
                                                    Świat nie wierzy łzom
                                                    T -
                                                    Tabakiera
                                                    Tacy sami
                                                    Taka Warszawa
                                                    Tak bardzo się starałem
                                                    Takie ładne oczy
                                                    Tańczmy
                                                    Takie tango
                                                    Tango andrusowskie
                                                    Tango Milonga
                                                    Teardrops
                                                    The shadow of your smile
                                                    The sound of silence
                                                    Thriller
                                                    Tic tac
                                                    Time after time
                                                    Tin Pan Alley
                                                    Tobie i mnie
                                                    Together Forever
                                                    To ostatnia niedziela
                                                    Top of the world
                                                    Troszeczkę ziemi, troszeczkę słońca
                                                    True blue
                                                    Tulipan
                                                    Twist (Manam)
                                                    Twoje marzenia (LO27)
                                                    Tyle samo prawd ile kłamstw
                                                    Tyle słońca w całym mieście
                                                    Tylko we Lwowie
                                                    Ty jak z bajki
                                                    U -
                                                    U cioci na imieninach
                                                    Umówiłem się z nią na dziewiątą
                                                    Unchained melody
                                                    Un-Break My Heart
                                                    Upływa szybko życie
                                                    Uptown girl
                                                    V -
                                                    Vademecum skauta
                                                    Venus
                                                    Viva forever
                                                    Volare
                                                    W -
                                                    W Czarnocinie
                                                    Wala twist
                                                    Walercia
                                                    Warszawa (T'Love)
                                                    Wytrąciłaś mnie z równowagi
                                                    Wciąż bardziej obcy
                                                    W domach z betonu
                                                    W drogę
                                                    Where Do You Go (No Mercy)
                                                    Whisky
                                                    Wesołe jest życie staruszka
                                                    Whoops now
                                                    Wielka miłość
                                                    Wielkie podzielenie
                                                    Wild world
                                                    Windą do nieba
                                                    Wiśniowy sad
                                                    Wojenko wojenko
                                                    Wołanie przez ciszę
                                                    Wolne ptaki
                                                    Wolność
                                                    Woman Is the Nigger Of The World (J. Lennon)
                                                    Wonderfull world
                                                    Wschodami gwiazd
                                                    W siną dal
                                                    Wspomnienie
                                                    Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał
                                                    Wszystko czego dziś chcę
                                                    Wypijmy za błędy
                                                    Wyznanie
                                                    Y -
                                                    Yesterday
                                                    You got it
                                                    You are my destiny
                                                    Z -
                                                    Zachodzi słoneczko
                                                    Zagraj mi piękny cyganie
                                                    Zamki na piasku
                                                    Za starzy za młodzi -
                                                    Zaopiekuj się mną
                                                    Zapomnisz kiedyś, że to ja
                                                    Zawsze tam gdzie ty
                                                    Zielone pola nad Soliną
                                                    Złota kareta
                                                    Złotowłosa Anna
                                                    Złoty krążek
                                                    Znamy się tylko z widzenia
                                                    Znów jesteś ze mną
                                                    Zocha
                                                    Zostawcie Titanica
                                                    Zośka
                                                    Ż -
                                                    Żółte kalendarze
                                                    Żółty jesienny liść
                                                    Życie

na początek wystarczy
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 18:59
                                                    masz jak w banku (wirtualnym). dzieki.wszsytko co mile szybko sie konczy.
                                                    musze juz uciekac. prosze mnie pozegnac czule:)))
                                                  • gero1 Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 19:00
                                                    Pamietaj umówieni jesteśmy po 21. Sciskam przyduszając.
                                                  • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 19:01
                                                    dzieki za upomnienie. odwzajemniam usciski. do uslyszenia na falach:)
          • kwik Re: kwiku-latający dywan tureckiego sprzedawcy .. 25.09.02, 17:03
            dywanu powinien pilnowac wlasciciel albo sprzedawca, czyzbym sie mylila?
            przelewu jeszcze nie robilam, prawo jest po mojej stronie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka