Gość: Vika IP: *.ewave.at 25.09.02, 14:09 Wlasnie wstalam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: DIENDOBRY!!!!!!!!GDZIE SA AUTORZY????? 25.09.02, 14:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > Wlasnie wstalam:-) To gdzie ty pracujesz? U mnie w pracy nie ma łóżek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika nie szkodzi!jestes jeszcze wazniejsza.... IP: *.ewave.at 25.09.02, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika nie szkodzi!jestes jeszcze wazniejsza.... IP: *.ewave.at 25.09.02, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nie szkodzi!jestes jeszcze wazniejsza.... IP: *.ewave.at 25.09.02, 14:43 Qrde!!Co ja mam z tym Bazylem...Akurat na klawiaturze otworzyl sobie koci zaklad kosmetyczny... Lece podrzucac watki ,ktore spadly.Autorzy gdzies sie szwedaja...trzeba ich zebrac do kupy.-)Juz wstalam robic z Wami porzadki leniuszki.-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 do Viki 25.09.02, 14:52 hej, nie wiesz czy dzis byl albo jest tu matrek? Potrzebowałabym go bardzo na chwilke:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Viola. IP: *.ewave.at 25.09.02, 15:41 viola2 napisała: > hej, > nie wiesz czy dzis byl albo jest tu matrek? > Potrzebowałabym go bardzo na chwilke:( > pozdrawiam Nie wiem.moze sie pokarze wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: nie szkodzi!jestes jeszcze wazniejsza.... 25.09.02, 14:43 naprawde??? nie mow nawet takich rzeczy bo jestem rozchwiana emocjonalnie i jeszcze sie poplacze ;-) serio! lezka sie juz zakrecila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nie szkodzi!jestes jeszcze wazniejsza.... IP: *.ewave.at 25.09.02, 16:02 anula73 napisała: > naprawde??? > nie mow nawet takich rzeczy bo jestem rozchwiana emocjonalnie i jeszcze sie > poplacze ;-) > serio! lezka sie juz zakrecila... Anula wlaz na priva i chwilke na mnie poczekaj.Zaraz sie odezwe:-) Odpowiedz Link Zgłoś