pajdeczka 16.10.02, 08:53 Czy przeczytałaś mój wczorajszy list, napisany do Ciebie ze skrzynki Poison1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick nie.. 16.10.02, 09:43 jeszcze nie zglądałam do skrzynki. przeczytam to Ci o tym powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agick w odpowiedzi.. 16.10.02, 09:45 stwierdzam, że żadnego listu nie dostałam. wyślij jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: w odpowiedzi.. 16.10.02, 11:27 agick napisała: > stwierdzam, że żadnego listu nie dostałam. > wyślij jeszcze raz. > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: czekam... 16.10.02, 11:47 agick napisała: > poważnie, nic nie dostałam... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick sprawdziłam pocztę... 16.10.02, 12:03 i nic tam nie ma - nie mam żadneg spam założonego więc może coś na łączach jest nie tak. poczekam jeszcze..... to ze skrzynki poison1@gazeta.pl..? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: sprawdziłam pocztę... 16.10.02, 12:05 Wiesz co, nie wiem co o tym sądzić. Piszę z paroma osobami na Poison1 i nie mam problemów. Mam więc propozycję - napisz choć jedno słowo na Poison1, ok? agick napisała: > i nic tam nie ma - nie mam żadneg spam założonego więc może coś na łączach jest > > nie tak. > poczekam jeszcze..... > to ze skrzynki poison1@gazeta.pl..? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ No to sie wiemy 16.10.02, 12:21 pajdeczka napisał: > agick napisała: > > > poważnie, nic nie dostałam... > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No to sie wiemy 16.10.02, 12:40 poison_ napisała: > pajdeczka napisał: > > > agick napisała: > > > > > poważnie, nic nie dostałam... > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick przepraszam, że przerwę tę pasjonującą.. 16.10.02, 12:43 wymianę zdań - paj, nie mam nic - właśnie sprawdzałam skrzynkę.. już mnie nie ma - można kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Zajrzyj Aqick teraz 16.10.02, 12:59 agick napisała: > wymianę zdań - paj, nie mam nic - właśnie sprawdzałam skrzynkę.. > > już mnie nie ma - można kontynuować. > Odpowiedz Link Zgłoś
agick dostałam 16.10.02, 13:14 i odpisałam.. ja też muszę wziąć się do pracy. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aqick 16.10.02, 13:34 Jeśli będziesz miała wolną chwilę, zajrzyj jeszcze raz do skrzynki. Co to za debil ten "numer one the best"? Widzisz, jaki śmietnik? agick napisała: > i odpisałam.. > ja też muszę wziąć się do pracy. > pozdrawiam, > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick paj... 16.10.02, 14:24 zauważyłam i dałam ignor - wyszłam z założenie nie mój cyrk, nie moje małpy... dostałaś mój mail..? ps. dzięki za "bufonadę" wczoraj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
poison_ Ja nie jestem kobietą kretynko 16.10.02, 14:18 > > Poszedł 12,47 i mam potwierdzenie. Więcej nie piszę. Nie mam czasu, obsługuję > klientów. Dla satysfakcji Poison_ dodam, że są to sami przystojni mężczyźni > przed 30tką, z nadzianymi dobrze portfelami. A niech sobie głupia o takich > pomarzy. > > Odpowiedz Link Zgłoś