Dodaj do ulubionych

ciągle sama

03.12.05, 22:04
mam do was takie pytanie: dlaczego wciaz jestem sama? nawet nie wiecie jak sie czuje beznadziejnie,moje zycie jest takie puste! co z tego, ze mam duzo znajomych, ze spotykamy sie od czasu do czasu, robimy imprezki,ale coz tego? wszyscy znajomi maja ta druga polowe, a ja dalej wszedzie chodze sama...to jest takie okropne, nie mam sie nawet do kogo przytulic! zaczelam studia, myslalam ze moze cos sie zmieni, ze kogos poznam, a tu nic...:( najbardziej boje sie tego, ze tak bedzie juz zawsze...
Obserwuj wątek
    • maretina Re: ciągle sama 03.12.05, 22:07
      piszesz, jakbys miala z 50 lat. dziewczyno...zaczelas studia! ile masz lat? 19?
      druga polowka? spoko, poczekja i zobaczysz, jak polowki beda sie zarly i
      rozstawaly. masz maaaaaaaaaaaaaaaaase czasu! wyluzuj i nie zachowuj sie jak
      desperatka, bo to najlepszy odstraszacz!
      • onlyju Re: ciągle sama 04.12.05, 19:52
        Maretinko, ale masz pieknego Kajtusia! Jak tam sie rozwija? Cudny chlopak, juz
        sie nim gdzies zachywcalam, ale powtorze, bo naprawde najpiekniejsze dziecko,
        jakie widzialam. Bezkonkurencyjne. Czekam na nowe zdjecia z niecierpliwoscia!
        (na reklamie swiatecznej Gerbera tez jest sliczne dziecko).
    • ma_gala Re: ciągle sama 04.12.05, 19:43
      jak na razie to wszystko, naprawdę wszystko przed Tobą... ja mam 25 lat, od
      dwóch lat jestem sama... uwierz mi - chciałabym być na studiach - tam ma się
      mnóstwo sposobnosci żeby kogoś poznać!! ciesz sie tym i korzystaj! ja źle
      wybrałam - dlatego teraz jestem sama, a jak się wpada w kierat: praca i studia
      podyplomowe (gdzie wększość to już ma swoje zaobroączkowane połówki) to chce
      się wyć z nieszczęścia!! gdzie ja mam kogoś poznać??? ktoś ma jakiś pomysł???
      Spędzę kolejny beznadziejny Sylwester, bo skoro przez 2 lata nic się nie
      zmieniło, to wątpię zeby przez te trzy tygodnie... Jestem towarzyska,
      otwarta... i ... nic z tego!! :-(( Dlatego nie dołuj się - masz na to czas, a
      póki co - rozejrzyj się dookoła, bo pewnie jest wokół Ciebie mnóstwo facetów!!
    • yoma Re: ciągle sama 04.12.05, 19:57
      Bo kto by chciał taką z pustym życiem? Najpierw wzbogać sobie.
      • agrest15 Re: onlyu, 04.12.05, 20:22
        nie wlaz tak w doope pimpkowi, dzieciak jak dzieciak.
        • onlyju Re: onlyu, 04.12.05, 20:47
          Nie zdarzylo mi sie jeszcze wejsc komukolwiek w doope. Na konflikty nie mam
          sily, a agrest lubie, wiec zapominam o sprawie. Winszuje.
    • ma_te_do Re: ciągle sama 04.12.05, 20:38
      Rozejrzyj się w pracy albo na uczelni.Albo wyjdź z domu ze znajomymi na jakąś
      imprezę,wbrew pozorom nawet w najbardziej beznadziejnych miejscach mozna
      spotkac kogoś ciekawego kto podobnie jak ty znalazł się tam przez przypadek
    • ramadayes Re: ciągle sama 04.12.05, 20:59
      envy, młodziutka jesteś, tak naprawdę dopiero zaczynasz życie i wszystko przed
      tobą! czas bycia samą to czas poznawania siebie. więc poświęć ten czas dla
      siebie, zajmij się jakimś hobby, ale nie zapominaj o znajomych, spotykaj się z
      nimi jak najczęściej. nie szukaj faceta rozpaczliwie i na siłę, bo w ten sposób
      go nie znajdziesz. właśnie jak sobie odpuścisz, zaakceptujesz to, że jesteś
      sama, wtedy może pojawi się jakiś ciekawy facet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka