Dodaj do ulubionych

Odchudzacie się od dzisiaj?

01.01.06, 20:56
Ja próbuję, nawet mi się udaje :) takie postanowienie noworoczne, oże nie
jestem gruba (170 cm, 55 kg) ale źle się czuję bo przytyłam jakieś... 3 kilo
moze nawet , a jak jest u was, też macie takie tradycyjne postanowienie
noworoczne?
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 21:08
      nie robię nigdy żadnych postanowien noworocznych, a juz tym bardziej o
      odchudzaniu. Niedługo sesja, to dla mnie naturalna kuracja odchudzajaca i
      zazwyczaj bardzo skuteczna
    • beberebe Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 21:09
      ja mam 173 cm i 52 kg Nie chce się odchudzać , mogłabym nawet troche przytyć :-)
      • polla4 Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 21:11
        to wcinaj smalec i schabowych więcej
    • zosiasamosia81 Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 21:14
      Ja się będę odchudzać. Od jutra bo dziś mam jeszcze troszkę pyszności w
      lodówce. Ale od jutra zdecydowanie tak! I nie ważne co o tym myślicie wiem że
      może nie zawsze będę mogła sobie odmówić dobroci ale w większości przypadków na
      pewno tak i to jest bardzo ważne. Co prawda teraz będę broniła magistra a to
      dużo stresu. Dla mnie stres jest niestety tuczący i to nie dlatego że więcej
      jem. Po prostu tak mam jak się denerwuję to tyję. Ale mimo wszystko ja
      spróbuję. Wspierajmy się!
    • natasza.m.m Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 21:17
      Ja w każdą niedzielę postanawiam, że od poniedziałku się odchudzę. Oczywiście w
      poniedziałek o tym zapominam. Zazwyczaj przypomina mi się wieczorem jak się
      najem... i wtedy obiecuję sobe, że zaczynam od następnego poniedziałku. Widzisz,
      że ja nie muszę mieć postanowień noworocznych - ja mam całoroczne
      • khaki3 Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 01.01.06, 22:37
        A ja juz od 2 tygodni cwicze pilates :) Co drugi dzien cwicze:) mam wtedy
        dzioen cwiczen.Dzisiaj tez jest dzien cwiczen i jeszcze nie cwiczylam ale juz
        niedlugo zaczne.Bo niedawno wtracilam duuuza porcje lasagni :) Chcialabym
        przytyc ale zachowac zgrabny brzuszek( zachowac nalezy rozumiec jako zdobycie
        poprzez ciezka prace ladnego i sportowego brzuszka)
        • paul_ina <lol> 01.01.06, 23:39
          khaki rozłożyłaś mnie na łopatki :)
          wklejam Twój post do genialnych myśli wielkich ludzi :D

Ja od świąt (czyli tydzień) ćwiczę rano na czczo przez godzinę. Jak na razie dobrze idzie i świetnie się czuję. Jutro będę ćwiczyła z płytą z Shape - ciało. Zobaczymy... :)
          • khaki3 Re: <lol> 01.01.06, 23:47
            No a ja juz po cwiczeniach:) W sumie to robie 180 sklonow na brzuszek:) jestem
            genialnie wytrzymala.Jak maszyna jak robot.I nawet zakwasow nie mialam po
            pilates.A tak w ogole to jedzenie czekolady chyba nie sprzyja cwiczeniom co?Czy
            pol tabliczki czekolady wedla z nadzieniem ytruskawkowym sie liczy?czy mozna
            wybaczyc sobie i zjesc drugie pol i isc spokojnie spac?Bo gdyby to byla np.
            czekolada z marcepanem to wtedy bym sobie wyrzuty robila ale ze z truskawka to
            chyba nic strasznego?

Pocieszams ie wiem :/
            • polla4 do khaki3 02.01.06, 00:04
              khaki, hoduj sadełko na mroźną zimę, a tak powaznie przecież jestes szczxupła
              dzioucha nie? Wcinaj wedla i nie katuj sie masakrycznie tym pilates. A co to za
              wynalazek?? właśnie wcięłam udko z kurczaka x2 i idę po sernik. Życie jest
              piekne!!! Jeszcze tylko szczęśliwie się zakochać i będę w raju. Pa i dobranoc
              • khaki3 Re: do khaki3 02.01.06, 00:36
                Pollus jaka Ty kochana jestes:) A sadelko hoduje tylko brzuszek chce wycwiczyc
                bo jakos tak nie sympatycznie wyglada.Pozatym rzucilam palenie wiec zajmuje sie
                cwiczeniami zeby nie myslec o paleniu:)A serniczka to i ja bym zjadla:)
                • starawyjadaczka Re: do khaki3 02.01.06, 18:05
                  khaki3 napisała:

A serniczka to i ja bym zjadla:)

o własnie! przypomniałas mi o serniku ktory lezy w lodowce
    • klub_ag Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 02.01.06, 18:03
      Zapraszam do wielkiego odchudzania tutaj : www.odchudzanie.konin.biz

pozdrawiam
    • sumire Re: Odchudzacie się od dzisiaj? 02.01.06, 18:05
      Ani pół raza w życiu się nie odchudzałam.
      Oszczędzać za to od dziś zamierzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka