rebeccy 05.01.06, 16:26 czy to normalne że dorosły mężczyzna strzela focha bo mam grypę??? dlatego że nie jestem tak miła jak zazwyczaj? w głowie mi się to nie mieści. a naogół on zachowuje się pryzwoicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: grypa 05.01.06, 16:28 kolejna co zawyża iloraz inteligencji u kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: grypa 05.01.06, 16:29 moze potrzeba mu troche czulosci i wspolczucia jak kazdemu kto jest chory Odpowiedz Link Zgłoś
rebeccy Re: grypa 05.01.06, 16:32 przecież to ja jestem chora?? może jakoś niejasno się wyraziłam? a może to taka ironia z twojej strony? przez gorączkę słabo myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: grypa 05.01.06, 16:38 rebeccy napisała: > przecież to ja jestem chora?? może jakoś niejasno się wyraziłam? a może to taka > > ironia z twojej strony? przez gorączkę słabo myślę ;) To zmienia postać rzeczy )))))) Życzę zdrowia ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: grypa 05.01.06, 16:39 A ten facet jest do kitu wybacz, że ci to mówię (((( Odpowiedz Link Zgłoś
rebeccy Re: grypa 05.01.06, 16:42 thanks było odnosnie życzeń zdrowia, a facet właśnie że na ogół do rzeczy, wielokrotnie sprawdzony w wielu innych kontekstach, stąd moje tym większe zdziwienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś