martusia189 20.01.06, 20:19 co mam poradzić na to że bardzo podoba mi się mój pan od angielskiego jest boski.I dla czego on tak namnie zawsze zawiesza wzrok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
06messja Re: Piekny anglista 20.01.06, 20:27 to romantyczne, chociaz male szanse na zwiazek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: Piekny anglista 20.01.06, 20:33 wyluzuj ,facet lingwista to porażka, jedyna pociech to byłby specjalista od francuskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Piekny anglista 20.01.06, 20:38 >I dla czego on tak namnie zawsze zawiesza wzrok? skoro jest boski totylko zazdroscic;) wez prywatne lekcje, moze przejdziecie na francuski;) hhehe a tak powaznie - jak roznica wieku miedzy wami??? Odpowiedz Link Zgłoś
ala241 Re: Piekny anglista 20.01.06, 21:17 tez znam pewnego szalenie zabojczo przystojnego angliste, moze to ten sam..? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Piekny anglista 20.01.06, 21:21 martusia189 napisała: > co mam poradzić na to że bardzo podoba mi się mój pan od angielskiego jest > boski.I dla czego on tak namnie zawsze zawiesza wzrok? Może dlatego że jesteś boska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Piekny anglista 21.01.06, 06:15 Poczekaj trzy lata do osiemnastki, to Ci przejdzie.. Nie zawiesza, zdaje Ci się.. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Piekny anglista 21.01.06, 11:09 Piekny facet? BLE, facet jest przystojny, kobieta jest ladna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ilsa.lund Re: Piekny anglista 21.01.06, 21:52 Johnny, znasz go? To Twój kumpel?;) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Piekny anglista 22.01.06, 00:34 heh.. ;P to ja tak flirtowqlam z moim instruktorem od nauki jazdy... dzis byla ostatniajazda - skonczylo sie bezpowrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
21magnolia Re: Piekny anglista 22.01.06, 02:31 Ile masz lat? Jesli jestes nieletnia albo on zonaty, to nie zaczynaj nic z nim. Najlepiej by bylo gdybys przenosla sie do grupyllub klasy, ktorej on nie uczy. Nie jestes jedyna, ktorej on sie podoba, a on na pewno zdaje sobie sprawe z efektu, jaki wywiera na uczennicach. Bedzie bardzo zle o nim swiadczyc jesli to wykorzysta. Nie prowokuj "niebezpiecznych" sytuacji probujac byc z nim sama. Wpakujesz sie w powazne klopoty, nawet jesli tylko emocjonalnie. To nie jest "tylko". Nie pozwol mu zlamac sobie serca. Odpowiedz Link Zgłoś