aankaa 01.12.02, 13:40 duuuuuuuuuuuuuuuuuużeeeeeeeeeeeeeeeeeee (i pewnie jeszcze przez sen) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecha Re: niedzielne cmoki dla Krechy IP: *.hwr.Arizona.EDU 01.12.02, 17:57 śniło mi się, że ktoś mnie całuje ha! teraz wiem kto... przesyłam buziaczki niedzielne: popołudniowe i wieczorne :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: niedzielne cmoki dla Krechy 01.12.02, 18:01 Gość portalu: krecha napisał(a): > śniło mi się, że ktoś mnie całuje > ha! teraz wiem kto... > > przesyłam buziaczki niedzielne: > popołudniowe i wieczorne > :)))))))))))))) Ode mnie tez buziak.Wykapalam Bazyla.Gdzies za tydzien chyba zaczne na Was juz czekac:-)))))) Chociaz troche mnie zalujecie?.-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha vika :))) IP: *.hwr.Arizona.EDU 01.12.02, 20:20 vika411 napisała: no nareszcie sie obudzilas :))) przesylam buziaczki na niedziele wieczor co znaczy 'wykapalam bazola'? ten Bazyl to to samo co aankii baziol? troche Cie zalujemy - ze sie tak zameczasz nocami ale u mnie tez nie jest piknik cholera i qrna musze pracowac pozdrooffka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: vika :))) 01.12.02, 21:18 moje wieczorne / popołudniowe Bazyl to kot Viki boziole to winko (przeczytaj na głos) Liloom a ja swojego kota nie kąpię całusy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa kolejne 01.12.02, 22:23 buziaki (w zaśnieżonym mieście tego najbardziej brakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: kolejne IP: *.hwr.Arizona.EDU 01.12.02, 22:55 ale Ci zazdroszcze!!! tego śniegu u mnie na podwórku nie ma, chociaż w górach wygląda, ze już spadł :))) (wczoraj tam było tak siwo, że aż czarno i biało) :)))) całuski wieczorne i na dobranoc ***************** i :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: kolejne 01.12.02, 22:57 jak już spadnie w Twoim ogródku przestaniesz zazdrościć - odśnieżać podjazd trzeba a u mnie - dzielny cieć z miotłą od kilkunastu godzin z naturą walczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: kolejne IP: *.hwr.Arizona.EDU 02.12.02, 03:17 u nas sie nie odsnieza jak spadnie 5 cm to jest ogloszony stan kleski zywiolowej np. szkoly sa pozamykane niektore biznesy tez nie odsnieza sie z dwoch powodow (1) nie ma czym i nie ma kto (2) i tak samo stopnieje po poludniu buziaczki i usmiechy poranne ****** :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha aankoo... IP: *.hwr.Arizona.EDU 03.12.02, 01:48 przesylam buziaczki w srodku nocy :))) jutro jadem na trzy dni do kaliforni chyba nie bendem mnial okazii do internetowania siem wienc jak nic nie bendzie ode mnie to nie znaczy ze nie chcem tylko ze nie mogiem pozdrooffka :))) *** Odpowiedz Link Zgłoś