Gość: rzulw IP: *.12.14.vie.surfer.at 29.12.02, 16:48 Czesc ! Jestem na miejscu, przyjechalismy cali i zdrowi. "Maruchowscy" odpoczywaja, a Ciotka z Haraldem lataja jak szaleni :))))) pozdro i dozo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 29.12.02, 17:03 z tej radości nie zapomnijcie, że najważniejsze dopiero za dwa dni !!! cmoki dla Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) IP: 213.216.82.* 29.12.02, 18:21 Ciesze sie,ze nastroj Ci sie poprawil. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 07:48 Gość portalu: Lena napisał(a): > Ciesze sie,ze nastroj Ci sie poprawil. > Pozdrowienia. trudno miec zly nastroj z taka ekipa. pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 07:46 Hello cmoki i dla Ciebie. Szkoda jednak, ze zostalas "po tamtej stronie" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) IP: *.hwr.Arizona.EDU 29.12.02, 19:04 czesc wszystkim, fajnie macie, bo juz na miejscu; ja za godzinke wychodze z domu, a TAM bede dopiero za 17 godzin (buuuu.... jak ja uwielbiam samoloty) pozdrooffka, krecha Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 29.12.02, 19:33 pamiętaj, leć nisko i powoli miłej podróży Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 07:50 A my sie wlasnie szykujemy zeby Cie "przejac" z lotniska :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 08:27 Gość portalu: rzulw napisał(a): > Czesc ! > Jestem na miejscu, przyjechalismy cali i zdrowi. "Maruchowscy" odpoczywaja, a > Ciotka z Haraldem lataja jak szaleni :))))) > pozdro i dozo. Pozdrowienia z Polski :-) I co tam slychac w Wiedniu? Jak przygotowania do Sylwestra? Pozdrawiam Was wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) IP: *.12.14.vie.surfer.at 30.12.02, 10:17 Szkoda,ze nie ma Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 10:41 Gość portalu: marucha napisał(a): > Szkoda,ze nie ma Ciebie Czesc Mareczku! Jak sie tam macie? Duzo ludzi? Humory dobre? Buziaki dla wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Przesylka telepatyczna. 30.12.02, 10:54 Zawartosc nieoclonej przesylki :) Moje dobre mysli dla Was. Bawcie sie dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Przesylka telepatyczna. 30.12.02, 23:24 melinek napisał: > Zawartosc nieoclonej przesylki :) Moje dobre mysli dla Was. > Bawcie sie dobrze. > > Pozdrawiam > Przesylka oclona, mimo wszysto otrzymujesz zwrot... czyli w ogrzanym Twoimi myslami pudeleczku, rownie sympatyczne mysli dla Ciebie od nas. baw sie dobrze i najleprzego tego z trojka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 11:29 SIE !:) Dzieki za sylwestrowe pozdrowienia, oczywiscie wszystkim zycze rownie udanej zabawy. ps. Wszystkich zainteresowanych informuje, ze moja komora dziala tam gdzie jestem i wszystkie SMS (za ktore wielkie dzieki) na bierzaco otrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Rzulwiku :))) 30.12.02, 11:45 Życz tam wszystkim zebranym w Austrii szampańskiej zabawy i... Do Siego Roku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulwiku :))) 30.12.02, 23:18 Wszyscy zebrani zycza i Tobie rownie dobrej zabawy i wszystkiego najleprzego w tym "trzecim", nowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa witajcie wszyscy po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 15:55 pytanie pierwsze - czy na lotnisku była dziewczynka w krakowskim ubranku, czy flaszka ? pytanie drugie - czy zajrzycie (choć na chwilkę) na forum ? Buziaki dla znanych (olbrzymie) i nieznanych (trochę mniejsze, to zrozumiałe) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw On tu jest! Wasz Samsu.... tfuuuu..... 30.12.02, 21:14 KRECHA :) dzierzy w reku "orez" (sztuccow kupe) i stoi w drzwiach kuchennych zmeczony, "wylataty" i molestowany przez cztery kobiety i trzech facetow nie w lodce nie liczac kota :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: On tu jest! Wasz Samsu.... tfuuuu..... 30.12.02, 23:05 rzulw napisał: i trzech facetow nie w > lodce nie liczac kota :))))) > to i klasykę macie na podorędziu ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: On tu jest! Wasz Samsu.... tfuuuu..... 30.12.02, 23:12 bardzo mi przykro :( ... nie zadbalem o to. Jesli mozesz pomoc, to poratuj knizka. Tytul wiadomy (tylko z psem). Jak fajnie, ze to nie szwajcaria i sera znosic nie musze (w ogrodku) :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: On tu jest! Wasz Samsu.... tfuuuu..... 30.12.02, 23:20 mam całą w ciągu tych dwudziestu godzin przepisać ???? bułka z masłem (stoi na drugiej półce od lewej), tylko kto to przeczyta Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: On tu jest! Wasz Samsu.... tfuuuu..... 30.12.02, 23:15 "wylataty" "wylatany" - mialo byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
damazy1 Re: Witam wszystkich po 'drugiej' stronie :) 30.12.02, 23:30 bum bum bum... mam nadzieje ze robicie zdjecia!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Czesc Damazy :) 31.12.02, 11:31 No ba !!!! Juz nie dlugo dostaniesz piersza foto-relacje :))) pozdrawki i pozdrowienia dla rodziny. Spedzcie dzisiejszy wieczor radosnie i szczesliwie. Powodzenia w "nowym". ps. Xawery zadowolony z pily ? Odpowiedz Link Zgłoś