Dodaj do ulubionych

jak oduczyc swojego faceta

25.05.06, 11:58
picia kawy????? mój kochany ma strasznie wysokie cisnienie jak na swoj wiek a
nie moge jego oduczyc pic kawy, niech pije jedna dziennie a nie 3, do lekarza
nie pojdzie bo po co a czasami mówi ze czuje sie tak jakby zaraz serce mu
miało wyskoczyc, ja tez po lekarzach nie chodze, nie lubie ale sa przypadki
ze trzeba. Co mam robic???juz mnie szlag trafia:)
Obserwuj wątek
    • bitch.with.a.brain Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:00
      nic nie robic.Powiedziec,że ci bardzo zalezy na nim i tym,zeby jeszcze troche
      pożył.Ale nie zmusisz go. Jeśl iejst uzależniony tak szybko nei przestanie.
      Po prostu traktuj go jak doroslego który sam decyduje o swoim zyciu
      • asiaz28 Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:05
        tak go traktuje, juz wczoraj sam stwierdził ze chyba za duzo kawy pije i musi
        isc do lekarza,a ja kuje zelazo poki gorace i powiedzialam ze jutro (czyli
        dzisiaj) pojde z nim do lekarza....ale dzisiaj napisał mi w smsmie ze jednak
        czuje sie bardzo dobrze i nie idzie na zadne badania, ci faceci!!!!!!!!!
        • bitch.with.a.brain Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:06
          nie tlyko faceci:) Mnie mój mężczyzna gnębi żebym o siebie dbała i chadzała do
          lekarzy,ale mu sie nie bardzo udaje:)
          Odpuścił,po co mnei stresować zrzedzeniem:)
    • krwawabestia Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:04
      kawa tak duzo nie podnosi
      niech nie pije herbaty alkocholu i niech zacznie biegac długie dystansy w
      umiarkowanym tempie to mu sie polepszy i niech sie nie stresuje i duzo musi sie
      bzykac
      • asiaz28 Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:10
        bzykac hahaha dobre dobre, narazie to wykluczone, herbaty nie pije w ogole,
        alkohol sporadycznie tylko ta kawę żłopie jak smok a co do biegania to hmmm
        cudu trzeba, trudny facet:):)dzieki
    • karol2209 Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:09
      trudny temat, ja tez mam wysokie cisnienie i kawę piję... ale 1 dziennie i to
      rozpuszczalną, wiem jakie to niebezpieczne (wylew, paraliż i te sprawy) i to
      moze sie zdarzyc w młodym wieku (ja 25), musisz go spokojna stonowana romową
      (pełna racjonalnyc argumentów) przekonac ze powinien isć do lekarz i brac leki
      przed wszyskim (bo dlugo nie pozyje - serio!) a pozniej pracowac nad tym zeby
      ograniczyl picie kawy, widze ze bardzo go kochasz i martwisz sie o niego -
      super - ale on to powien docenic i jesli mu zalezy na Tobie to zrobi mały
      uczynek dla swojego zdrowia, a moze jest ktos inny kto przemówi mu do
      rozsądku?? pozdro.
      • asiaz28 Re: do karola!!!! 25.05.06, 12:12
        dzięki, bardzo go kocham i naprawde chce jak najlepiej dla niego, nie jestem z
        tych co ciagaja po lekarzach bo "ma katarek",ale sama widze co sie dzieje i nie
        chce go stracic!!!!!!a wiem ze nadcisnienie to nie "katarek", chyba jeszcze raz
        z nim porozmawiam i moze rzeczywiscie poprosze kogos, kto stoi z boku zeby tez
        cos napomknął mu o tym, dziekiiiiiiiiii:):)
      • asiaz28 Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:13
        dodam ze ma 28lat
        • krwawabestia Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:23
          i nie ciagaj go do koscioła lepiej zrob mu loda to obniza cisnienie tetnicze
    • asiaz28 Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:25
      do Kościoła nie chodzimy
    • aiczka Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:52
      Powiedz, że zapach kawy zaczął Cię przyprawiać o mdłości i nie zniesiesz go w
      domu. Tym samym zliwkfidujesz przynajmniej poranną kawę. Moja mama naprawdę nie
      lubi zapachu kawy i w związku z tym cała rodzina pije ją tylko sporadycznie i
      poza domem.
      • aiczka Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 12:55
        Co ja napisałam? "zliwkfidujesz"???
        W każdym razie chyba dorosły mężczyzna powinien zdołać nie pić kawy "po prostu".
    • frutinka Re: jak oduczyc swojego faceta 25.05.06, 13:25
      Kup mu bezkofeinową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka