Gość: XXX IP: *.*.*.* 14.01.03, 09:03 info.onet.pl/627764,69,item.html no? słucham opinii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: Która z was to potrafi? IP: 213.25.39.* 14.01.03, 09:11 Jeśli w twoim pytaniu słowo-klucz to *potrafi* to jeszcze uściślij o co ci chodzi. Czyżby o "zabawy" z dwoma facetami na raz lub jednym po drugim ? Niby żadna filozofia a jaki materiał do dyskusji .... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Która z was to potrafi? IP: *.*.*.* 14.01.03, 09:36 Może rzeczywiście ti "potrafi" było trochę prowokacyjne niechcący. Nie chodzi mi oczywiście z dwoma, trzema.....itd naraz lub po kolei, bo to nic dziwnego ani niezwykłego, nie takie "kompozycje już świat widział. Chodziło mi raczej o to, że o takim przypadku słyszę po raz pierwszy a przecież od historii o konieczności ustalania ojcostwa spośród czasem licznego grona kandydatów się wręcz roi. To co naprawdę taki ewenement czy może ktoś przypadkiem zadzł sobie trud zbadania obu bliźniaków a nie przyjął z góry,że muszą być jednakowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Która z was to potrafi? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:16 Czytałam też ostatnio o słoniu z dwoma trąbami, też ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Która z was to potrafi? IP: 213.25.39.* 14.01.03, 09:34 niedzwiedziczka napisała: > A Ty potrafisz? Jesli to było pytanie do mnie odpowiedź brzmi :chyba nie potrafię, taki typ urozmaiconej aktywnosci seksualnej mnie nie pociąga a już dociekanie ojcowstwa przez sąd - odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Chyba żadna IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 10:50 Z biologicznego punktu widzenia ta historia jest bardzo mało prawdopodobna. Jeśli były to bliźniaki jednojajowe to zupełnie niemożliwe, musiałaby dziewczyna kochać się z dwoma facetami naraz w dosłownym tego słowa znaczeniu, i dwa różne plemniki w tym samym momencie musiałałyby dopaść jajeczko. Jeśli dwujajowe, to już bardziej możliwe ale pozostaje pytanie dlaczego jedno jajo się zapłodniło a drugie sobie czekało spokojnie na innego tatusia, czyżby coś przeczuwało? Chyba, że jaja zrobiły sobie jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Która z was to potrafi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 11:19 Pojemna dziewoja lubiąca się zabawić :)) Odpowiedz Link Zgłoś