Dodaj do ulubionych

Która z was to potrafi?

IP: *.*.*.* 14.01.03, 09:03
info.onet.pl/627764,69,item.html
no? słucham opinii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: Która z was to potrafi? IP: 213.25.39.* 14.01.03, 09:11
      Jeśli w twoim pytaniu słowo-klucz to *potrafi* to jeszcze uściślij o co ci
      chodzi. Czyżby o "zabawy" z dwoma facetami na raz lub jednym po drugim ? Niby
      żadna filozofia a jaki materiał do dyskusji .... :))))))
      • Gość: XXX Re: Która z was to potrafi? IP: *.*.*.* 14.01.03, 09:36
        Może rzeczywiście ti "potrafi" było trochę prowokacyjne niechcący. Nie chodzi
        mi oczywiście z dwoma, trzema.....itd naraz lub po kolei, bo to nic dziwnego
        ani niezwykłego, nie takie "kompozycje już świat widział. Chodziło mi raczej o
        to, że o takim przypadku słyszę po raz pierwszy a przecież od historii o
        konieczności ustalania ojcostwa spośród czasem licznego grona kandydatów się
        wręcz roi. To co naprawdę taki ewenement czy może ktoś przypadkiem zadzł sobie
        trud zbadania obu bliźniaków a nie przyjął z góry,że muszą być jednakowe.
    • niedzwiedziczka Re: Która z was to potrafi? 14.01.03, 09:13
      A Ty potrafisz?
      • Gość: julka Re: Która z was to potrafi? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:16
        Czytałam też ostatnio o słoniu z dwoma trąbami, też ciekawe.
      • Gość: Lena Re: Która z was to potrafi? IP: 213.25.39.* 14.01.03, 09:34
        niedzwiedziczka napisała:

> A Ty potrafisz?

Jesli to było pytanie do mnie odpowiedź brzmi :chyba nie potrafię, taki typ
        urozmaiconej aktywnosci seksualnej mnie nie pociąga a już dociekanie ojcowstwa
        przez sąd - odstrasza.

• Gość: julka Chyba żadna IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 10:50
          Z biologicznego punktu widzenia ta historia jest bardzo mało prawdopodobna.
          Jeśli były to bliźniaki jednojajowe to zupełnie niemożliwe, musiałaby
          dziewczyna kochać się z dwoma facetami naraz w dosłownym tego słowa znaczeniu,
          i dwa różne plemniki w tym samym momencie musiałałyby dopaść jajeczko.
          Jeśli dwujajowe, to już bardziej możliwe ale pozostaje pytanie dlaczego jedno
          jajo się zapłodniło a drugie sobie czekało spokojnie na innego tatusia, czyżby
          coś przeczuwało?
          Chyba, że jaja zrobiły sobie jaja:)
    • Gość: Xanatos Re: Która z was to potrafi? IP: proxy / 213.17.170.* 14.01.03, 11:19
      Pojemna dziewoja lubiąca się zabawić :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka