Dodaj do ulubionych

bardzo wazne pytanie !!!

24.10.01, 14:43
Gdzie można kupić (w jakich sklepach) feromony ?
Obserwuj wątek
    • bukowski27 ja to feromony to produkuje sam z siebie chyba... 24.10.01, 14:52
      no powaznie.
      • suzume Re: ja to feromony to produkuje sam z siebie chyba... 24.10.01, 16:22
        bukowski27 napisał(a):

> no powaznie.

ale ona to by pewnie wolała niewieście, co by samców wabić i zniewalać (ale też
        chyba powinna je chałupniczo produkować...)
        • bukowski27 no na samców to ja nie wiem... 25.10.01, 10:05
          chociaz... taki jeden chłopak to mi powiedzaił... ze całkiem całkiem jestem...
          ale on gra w orkiestrze... a to sie chyba nie liczy. co?
          • suzume no widzisz... 25.10.01, 10:21
            a może ona lubi muzyków? bądź człowiekiem, użycz koleżance.
            • bukowski27 suzume 25.10.01, 11:05
              jezeli chce to nie ma sprawy... tylko nie wiem do konca jakbysmy to
              załatwili... bo ja tego nie konfekcjonuje w zadnych tam butelkach... musiałoby
              to byc ciało o ciało... nie zeby mi to przeszkadzało... ale jej moze... ale
              jakby jakas kobieta chciał to prosze bardzo. adres znacie.
              • suzume od suzume 25.10.01, 11:16
                jeśli sama nie produkuje, a Ty się nie wykręcasz od pomocy koleżance, to nie
                wiem czy ona ma duży wybór i może aż tak grymasić :)
                • bukowski27 suzume 25.10.01, 11:36
                  oczywiscie ze moze grymasic. jak najbardziej. ja chetnie pomagam kobietom w
                  potrzebie... dobrze zeby była brunetką z ielonymi oczami... piekna szczupła
                  wysoka madra... bogata moze tez byc... a co.
                  • suzume Re: suzume 25.10.01, 14:10
                    to się nazywa ekskluzywna oferta skierowana do wąskiej grupy odbiorców ;)
                    słusznie i naukowo!

bukowski27 napisał(a):

> oczywiscie ze moze grymasic. jak najbardziej. ja chetnie pomagam kobietom w
                    > potrzebie... dobrze zeby była brunetką z ielonymi oczami... piekna szczupła
                    > wysoka madra... bogata moze tez byc... a co.

• bukowski27 Re: suzume 25.10.01, 14:13
                      no ze naukowo to fakt. czy słusznie? nie wiem... jak na razie zadna nie
                      odpowiedziuała... zły znak... zły znak...
                      • suzume Re: suzume 25.10.01, 14:26
                        to może daj szansę także szatynkom? różnica w ubarwieniu niewielka...
                        • bukowski27 Re: suzume 25.10.01, 14:38
                          za namowa suzume. daj eszanse szatynkom i nie tylko... ja jestem liberalny i
                          skory do negocjowania...
                          • suzume Re: suzume 25.10.01, 15:11
                            bukowski27 napisał(a):

> za namowa suzume. daj eszanse szatynkom i nie tylko... ja jestem liberalny i
                            > skory do negocjowania...

zwłaszcza te "nie tylko" powinny zacząć się pchać drzwiami i oknami.
                            czy masz na myśli jakieś szanse wirtualne ("eszanse")?
                            • bukowski27 suzume 26.10.01, 09:23
                              jak ty to przewidziałas... jak ty to przewidziałas... normalnie, zachodze w
                              głowe...:)))
                              • suzume Re: suzume 26.10.01, 09:42
                                kobieca intuicja i takie tam :)
                  • Gość: Raf Re: suzume IP: *.citicorp.com 26.10.01, 09:33
                    Gdyby była brunetką z zielonymi oczyma, piękną, szczupłą, itd. to by nie potrzebowała feromonów...

> oczywiscie ze moze grymasic. jak najbardziej. ja chetnie pomagam kobietom w
                    > potrzebie... dobrze zeby była brunetką z ielonymi oczami... piekna szczupła
                    > wysoka madra... bogata moze tez byc... a co.

• suzume Re: suzume 26.10.01, 09:43
                      a Ty to się akurat znasz na feromonach brunetek... i może facetów z orkiestry też?

Gość portalu: Raf napisał(a):

> Gdyby była brunetką z zielonymi oczyma, piękną, szczupłą, itd. to by nie potrze
                      > bowała feromonów...
                      >
                      > > oczywiscie ze moze grymasic. jak najbardziej. ja chetnie pomagam kobietom
                      > w
                      > > potrzebie... dobrze zeby była brunetką z ielonymi oczami... piekna szczupł
                      > a
                      > > wysoka madra... bogata moze tez byc... a co.
                      >

• bukowski27 dobrze powiedziane suzume... 26.10.01, 09:47
                        dobrze powiedziane... ty to chyb atez masz troche testosteronu:)))
                        • suzume Re: dobrze powiedziane suzume... 26.10.01, 10:09
                          no to może też rozkręcę biznes?
                          ;)
                    • bukowski27 raf 26.10.01, 09:46
                      nie obalaj mojego swiatopogladu. ja twojego nie obalam. daj człowiekowi pozyc
                      marzeniami (co nie suzume? suzume ja wiem ze wy maci eintuicje. my mamy tylko
                      testosteron... fajnie to ktos wymyslił... ja tam jestem zadowolony)
                      • suzume Re: raf 26.10.01, 10:16
                        ja myślę, że on nie obala, tylko zazdrości, że sam biznesa nie wymyślił
                        szybko zrób jakieś patent, abo co
                        • bukowski27 suzume. 26.10.01, 12:07
                          zaszczegłem w sobie tylko znany sposób. bedziemy bogaci i bedziemy zyli długo i
                          szczesliwie. chcesz?
                          • Gość: gucio Re: suzume. IP: 194.181.183.* 26.10.01, 12:12
                            oj wy bukowski naiwni jestescie... su tylko tak wodzi na pokuszenie a pozniej
                            znika, kiedy trzeba przechodzic do konkretow.

trzymam kciuki,
                            g

bukowski27 napisał(a):

> zaszczegłem w sobie tylko znany sposób. bedziemy bogaci i bedziemy zyli długo i
                            >
                            > szczesliwie. chcesz?

• bukowski27 suzume tego nie czytaj to do gucia.. 26.10.01, 12:21
                              no tak mozesz myslec tylko dlatego ze mnie nie znasz... jestem
                              niekwestioniowanym miszczem w uwodzeniu kobiet i ich porzucaniu(nastepnie)...
                              dzieki za kciuki, ale suzume przydadzą sie bardziej... no powaznie...
                              • Gość: gucio Re: suzume tego nie czytaj to do charlesa IP: 194.181.183.* 26.10.01, 12:26
                                charles,

moze sie zalozymy o skrzyneczke pilsnera urquela?
                                g

bukowski27 napisał(a):

> no tak mozesz myslec tylko dlatego ze mnie nie znasz... jestem
                                > niekwestioniowanym miszczem w uwodzeniu kobiet i ich porzucaniu(nastepnie)...
                                > dzieki za kciuki, ale suzume przydadzą sie bardziej... no powaznie...

• Gość: bukowski27 suzume. tego tez nie czytaj. IP: *.katowice.pik-net.pl 26.10.01, 12:33
                                  mhm. załozymy sie ze...?
                                • Gość: bukowski27 suzume. tego tez nie czytaj. IP: *.katowice.pik-net.pl 26.10.01, 12:35
                                  mhm. załozymy sie ze...?
                                  • Gość: gucio Re: suzume. tego tez nie czytaj, absolutnie. IP: 194.181.183.* 26.10.01, 12:43
                                    charles,

ze ci sie uda umowic z su na randke, powiedzmy w ten weekend. jako dowod przesles
                                    mi emailem wspolna fotografie, a ja przesle ci skrzyneczke pod wskazany adres.

to jak? badz mezczyzna.
                                    g

Gość portalu: bukowski27 napisał(a):

> mhm. załozymy sie ze...?

• Gość: bukowski27 suzume. tego tez nie czytaj. IP: *.katowice.pik-net.pl 26.10.01, 12:39
                                  mhm. załozymy sie ze...?
                            • Gość: suzume Re: suzume. IP: *.man.polbox.pl 26.10.01, 12:42
                              a wy, gucio, zazdrośni jesteście i tyle - najpierw was jak na lekarstwo, a potem
                              jeszcze pretensje macie. depresja jesinna was już zgnębiła do końca? la donna e'
                              mobile i co ja, biedna myszka, mam robić?

Gość portalu: gucio napisał(a):

> oj wy bukowski naiwni jestescie... su tylko tak wodzi na pokuszenie a pozniej
                              > znika, kiedy trzeba przechodzic do konkretow.
                              >
                              > trzymam kciuki,
                              > g
                              >
                              > bukowski27 napisał(a):
                              >
                              > > zaszczegłem w sobie tylko znany sposób. bedziemy bogaci i bedziemy zyli dł
                              > ugo i
                              > >
                              > > szczesliwie. chcesz?
                              >

• Gość: gucio Re: suzume - la donna non mobile IP: 194.181.183.* 26.10.01, 12:49
                                a gdziez ja tam zazdrosny. po prostu radze koledze po mesku, izby sie nie dal
                                wodzic na pokuszenie jako i ja sie drzewiej dawalem. i na co mi przyszlo?
                                podrywac myszke... niech szczezna niewierne myszki.

ach,
                                g

Gość portalu: suzume napisał(a):

> a wy, gucio, zazdrośni jesteście i tyle - najpierw was jak na lekarstwo, a pote
                                > m
                                > jeszcze pretensje macie. depresja jesinna was już zgnębiła do końca? la donna e
                                > '
                                > mobile i co ja, biedna myszka, mam robić?
                                >
                                > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                >
                                > > oj wy bukowski naiwni jestescie... su tylko tak wodzi na pokuszenie a pozn
                                > iej
                                > > znika, kiedy trzeba przechodzic do konkretow.
                                > >
                                > > trzymam kciuki,
                                > > g
                                > >
                                > > bukowski27 napisał(a):
                                > >
                                > > > zaszczegłem w sobie tylko znany sposób. bedziemy bogaci i bedziemy zy
                                > li dł
                                > > ugo i
                                > > >
                                > > > szczesliwie. chcesz?
                                > >
                                >

• bukowski27 gucio. nie czytaj tego. to do suzume. 26.10.01, 13:02
                                  suzume. powiem krótko w żołnierskich słowach: chcesz półskrzynki piwa? za
                                  friko.
                                  • suzume Re: gucio. nie czytaj tego. to do suzume. 26.10.01, 15:27
                                    negocjuj dalej - gucio za zdjęcie tylko daje całą? a ty chcesz i su i pół
                                    skrzynki?

bukowski27 napisał(a):

> suzume. powiem krótko w żołnierskich słowach: chcesz półskrzynki piwa? za
                                    > friko.

• suzume od suzume do... (wy już wiecie do kogo...) 26.10.01, 13:04
                                  drodzy panowie. napisać kobiecie, żeby nie czytała, to... zresztą sami wiecie,
                                  że nie skutkuje.
                                  czuję się oburzona niskością zakładu. tylko "skrzyneczka pilsnera urquela"?
                                  przeprosiny przyjmuję on bądź off line
                                  su
                                  • bukowski27 gucio 26.10.01, 13:36
                                    jak widzisz nie da rady... moge sie z tobą załozyc o skrzynke calvadosów...
                                    (jak suzume? teraz dobrze?) jakby co to daj znaku. j awam miłego weekendu
                                    zycze... jestem umówiony... bede uwodził, demoralizował i porzucał... (ale to
                                    tylko z nudów... tak naprawde jestem wrazliwy i niepoprawnym romantykiem... i
                                    lubie jesien, wiersze... oraz spacery... a najbardziej to dzieci lubie...)
                                    • Gość: gucio Re: gucio do charlesa z ps do su IP: 194.181.183.* 26.10.01, 13:50
                                      charles,

ja sie moge z toba umowic nawet o skrzynke don perinion (bez rocznika). nie
                                      watpe, ze jestes lamaczem serc niewiescich, ale takiej gory lodowej jak suzume to
                                      by nawet lodolamacz atomowy lenin nie wzruszyl. czyzbys sie wycofywal?

pzdr,
                                      gucio

ps. suzume. czy uwazasz, ze skrzynka piwa ze jedno twe zdjecie to za malo????????

bukowski27 napisał(a):

> jak widzisz nie da rady... moge sie z tobą załozyc o skrzynke calvadosów...
                                      > (jak suzume? teraz dobrze?) jakby co to daj znaku. j awam miłego weekendu
                                      > zycze... jestem umówiony... bede uwodził, demoralizował i porzucał... (ale to
                                      > tylko z nudów... tak naprawde jestem wrazliwy i niepoprawnym romantykiem... i
                                      > lubie jesien, wiersze... oraz spacery... a najbardziej to dzieci lubie...)

• Gość: gucio Re: gucio do su. charles. nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 13:56
                                        najdrozsza,

czyzbym sie mylil, czy tez z jednego z twoich powyzszych postow przebija
                                        tesknota za guciem? nie chce sobie pochlebiac ale moze jednak, i w tej
                                        sytuacji, pojdziesz na randke ze mna a charlesowi zostawimy cala skrzynke. za
                                        to, ze jest romantykiem i (podkr) lubi jesien?

sciskam,
                                        g

ps. niedawne wezwanie do odszczekania trutnia ciagle aktualne.
                                        • bukowski27 ha!(wróciłem niespodziewanie) 26.10.01, 14:04
                                          widze ze ja to sie chyba troche wcinam. j asie nie chce wcinac... ja wam zycze
                                          i błogosławie... no. teraz ide uwodzic.

ps... ale jakbyscie mieli jakis siostry... albo koleazanki.. to wiecie...
                                          • Gość: gucio Re: ha!(wróciłem niespodziewanie) IP: 194.181.183.* 26.10.01, 14:09
                                            bukowski,

nie pekajcie na robocie! skoro tak wam swietnie idzie uwodzenie, to kontynujcie
                                            uwodzenie suzume. propozycja zakladu ciagle aktualna.
                                            g

ps. ja chyba rozwaze ewentualne szanse na randke z niejaka claudel. ona
                                            przynajmniej wie, gdzie sa konfitury.

bukowski27 napisał(a):

> widze ze ja to sie chyba troche wcinam. j asie nie chce wcinac... ja wam zycze
                                            > i błogosławie... no. teraz ide uwodzic.
                                            >
                                            > ps... ale jakbyscie mieli jakis siostry... albo koleazanki.. to wiecie...

• Gość: suzume Re: gucio IP: *.man.polbox.pl 26.10.01, 14:40
                                              Guciu, czywiście, że jedna skrzynka piwa za MOJE zdjęcie to za mało. ale to już
                                              sam powinieneś wiedzieć... btw. ciekawe, jak masz zamiar zweryfikować
                                              autentyczność onego? nie, żebym coś sugerowała, ale równie dobrze bukowski może
                                              wysłać ci nastrojowy skan z kolorowego periodyku wziętego z pierwszej z brzegu
                                              półki... ale to już wasze męskie układy.

> ps. ja chyba rozwaze ewentualne szanse na randke z niejaka claudel. ona
                                              > przynajmniej wie, gdzie sa konfitury.

stwierdzam, guciu, że łatwo się zrażasz i jakiś taki mało wytrwały jesteś :(
                                              żadne konfitury nie zastąpią ci pomidorowej!

> > widze ze ja to sie chyba troche wcinam. j asie nie chce wcinac... ja wam z
                                              > > ycze i błogosławie... no. teraz ide uwodzic.
                                              > >
                                              > > ps... ale jakbyscie mieli jakis siostry... albo koleazanki.. to wiecie...

wcina to się ciacha. ty pamiętaj, że biznesa rozkręcaliśmy.
                                              błogosławieństw ci u nas dostatek, ale ite przyjmiemy.
                                              i miłego uwodzenia (trenuj, trenuj...)
                                              • Gość: gucio Re: gucio IP: 194.181.183.* 26.10.01, 14:58
                                                Gość portalu: suzume napisał(a):

ciekawe, jak masz zamiar zweryfikować
                                                > autentyczność onego? nie, żebym coś sugerowała, ale równie dobrze bukowski może
                                                >
                                                > wysłać ci nastrojowy skan z kolorowego periodyku wziętego z pierwszej z brzegu
                                                > półki... ale to już wasze męskie układy.

siostro! watpisz w moj samczy instynkt? myslisz,ze gucia tak latwo wyprowadzic w
                                                pole? mylisz sie. gucio przygotowal caly system zabezpieczen, poczawszy od tego,
                                                ze kobieta na zdjeciu musi byc ruda i miec dokladnie wydepilowane nogi. lat ok.
                                                27. mam podawac dalej?

> stwierdzam, guciu, że łatwo się zrażasz i jakiś taki mało wytrwały jesteś :(
                                                > żadne konfitury nie zastąpią ci pomidorowej!

ja sie latwo zrazam? toz to potwarz jest nad potwarze! ilez to juz miesiecy
                                                dobijam sie o laske bohaterki mego fanklubu, i co? jakies komputery do mnie
                                                pisza. poza tym, na pomidorowke nie zaprosilas.

ach,
                                                g

• suzume Re: gucio po raz wtóry 26.10.01, 15:34

> ze kobieta na zdjeciu musi byc ruda i miec dokladnie wydepilowane nogi. lat ok.
                                                  > 27. mam podawac dalej?

cóż tam kolor włosów dla kozaka - jeden ruch adobem photoshopem i już
                                                  nóg spod spodni nie widać, bracie
                                                  wiek się zgadza
                                                  pod(aw)aj dalej

> ja sie latwo zrazam? toz to potwarz jest nad potwarze! ilez to juz miesiecy
                                                  > dobijam sie o laske bohaterki mego fanklubu, i co? jakies komputery do mnie
                                                  > pisza. poza tym, na pomidorowke nie zaprosilas.

kompu ci się nie podoba, czekaj tylko, jak mu powiem, to nawet klawiatura ci nie
                                                  odpowie.
                                                  na pomidorówkę przepis dostałeś, to gotuj ku chwale i się napawaj. ciekawe jak ty
                                                  chcesz tę zupę przez neta siorbać, a?
                                                  • Gość: gucio Re: suzume po raz enty IP: 194.181.183.* 26.10.01, 15:49
                                                    my tu gadu gadu a pomidorowka stygnie. dzis fanklubu zjazd ostatniej szansy. klub
                                                    iguana, godz. 00:00. incognito.

g
                                                  • suzume Re: suzume po raz enty 26.10.01, 15:53
                                                    zjazd haremowy? forget it

> my tu gadu gadu a pomidorowka stygnie. dzis fanklubu zjazd ostatniej szansy. kl
                                                    > ub
                                                    > iguana, godz. 00:00. incognito.
                                                    >
                                                    > g

• Gość: gucio gucio do charlesa. su nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:00
                                                    widzisz kolego?

czytales moja korespondencje z lodowa gora? to jest dokladnie to przed czym cie
                                                    ostrzegalem. su robi mala podpuche, ze feromony, pomidorowka i tralala, a potem
                                                    kopciuszek znika pod byle pretekstem antyharemowym. zaoszczedzilem ci krzyny
                                                    urquela. postaw chociaz jedno.

ach,
                                                    g

suzume napisał(a):

> zjazd haremowy? forget it
                                                    >
                                                    >
                                                    > > my tu gadu gadu a pomidorowka stygnie. dzis fanklubu zjazd ostatniej szans
                                                    > y. kl
                                                    > > ub
                                                    > > iguana, godz. 00:00. incognito.
                                                    > >
                                                    > > g
                                                    >

• suzume Re: gucio do charlesa. su nie czytaj 26.10.01, 16:05
                                                    zwłaszcza guciu, że "tralala" :)))
                                                    a harem to ty sobie wybij z głowy. to su jest od adorowania i bycia tą
                                                    najjedyniejszą. amen

> widzisz kolego?
                                                    >
                                                    > czytales moja korespondencje z lodowa gora? to jest dokladnie to przed czym cie
                                                    > ostrzegalem. su robi mala podpuche, ze feromony, pomidorowka i tralala, a potem
                                                    > kopciuszek znika pod byle pretekstem antyharemowym. zaoszczedzilem ci krzyny
                                                    > urquela. postaw chociaz jedno.
                                                    >
                                                    > ach,
                                                    > g
                                                    >
                                                    > suzume napisał(a):
                                                    >
                                                    > > zjazd haremowy? forget it
                                                    > >
                                                    > > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > my tu gadu gadu a pomidorowka stygnie. dzis fanklubu zjazd ostatniej
                                                    > szans
                                                    > > y. kl
                                                    > > > ub
                                                    > > > iguana, godz. 00:00. incognito.
                                                    > > >
                                                    > > > g
                                                    > >
                                                    >

• Gość: gucio Re: gucio do charlesa. su nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:12
                                                    nieladnie tak czytac cudza kotrespondencje. ale skoro juz sie stalo to sie
                                                    ustosunkuje. pozycja najjedyniejszej nie jest wieczna. nie zauwazono z twojej
                                                    strony dzialan zmierzajacych do utzrymania guciowych przywilejow forumowych.
                                                    gucio wiecej koszy nie zniesie. zwlaszcza od kreatury klawiatury.
                                                    g

suzume napisał(a):

> zwłaszcza guciu, że "tralala" :)))
                                                    > a harem to ty sobie wybij z głowy. to su jest od adorowania i bycia tą
                                                    > najjedyniejszą. amen
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > > widzisz kolego?
                                                    > >
                                                    > > czytales moja korespondencje z lodowa gora? to jest dokladnie to przed czy
                                                    > m cie
                                                    > > ostrzegalem. su robi mala podpuche, ze feromony, pomidorowka i tralala, a
                                                    > potem
                                                    > > kopciuszek znika pod byle pretekstem antyharemowym. zaoszczedzilem ci krzy
                                                    > ny
                                                    > > urquela. postaw chociaz jedno.
                                                    > >
                                                    > > ach,
                                                    > > g
                                                    > >
                                                    > > suzume napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > zjazd haremowy? forget it
                                                    > > >
                                                    > > > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > my tu gadu gadu a pomidorowka stygnie. dzis fanklubu zjazd ostat
                                                    > niej
                                                    > > szans
                                                    > > > y. kl
                                                    > > > > ub
                                                    > > > > iguana, godz. 00:00. incognito.
                                                    > > > >
                                                    > > > > g
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• suzume Re: gucio do charlesa. su nie czytaj 26.10.01, 16:30

> nieladnie tak czytac cudza kotrespondencje.

ostrzegałam! napisz tylko kobiecie "nie czytaj"...

> ale skoro juz sie stalo to sie
                                                    > ustosunkuje. pozycja najjedyniejszej nie jest wieczna.

pozycja obiektu również...

> nie zauwazono z twojej
                                                    > strony dzialan zmierzajacych do utzrymania guciowych przywilejow forumowych.

po pierwsze primo - wystarczy, że jestem
                                                    po drugie primo - skoro masz klapki na fasetkach, to i nie dostrzegasz prób
                                                    usiłowań. ale nie, to nie

> gucio wiecej koszy nie zniesie. zwlaszcza od kreatury klawiatury.

myślałby kto, ze z gucia taki koszykarz
                                                  • Gość: gucio Re: gucio do charlesa. su nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:38
                                                    ha, a ty zamiast mnie udobruchac zawczasu to jeszcze prowokujesz wyszydzajac moje
                                                    urocze niebieskie fasetki. a gdziez to pojawily sie przyklady twych prob
                                                    usilowan? peeep peeeep. czas sie obudzic. gucio sie wiecej otumaniac nie da. nie
                                                    to nie. lepsze konfitury w garsci niz pomidorowka na dachu.
                                                    g

suzume napisał(a):

>
                                                    > > nieladnie tak czytac cudza kotrespondencje.
                                                    >
                                                    > ostrzegałam! napisz tylko kobiecie "nie czytaj"...
                                                    >
                                                    > > ale skoro juz sie stalo to sie
                                                    > > ustosunkuje. pozycja najjedyniejszej nie jest wieczna.
                                                    >
                                                    > pozycja obiektu również...
                                                    >
                                                    > > nie zauwazono z twojej
                                                    > > strony dzialan zmierzajacych do utzrymania guciowych przywilejow forumowyc
                                                    > h.
                                                    >
                                                    > po pierwsze primo - wystarczy, że jestem
                                                    > po drugie primo - skoro masz klapki na fasetkach, to i nie dostrzegasz prób
                                                    > usiłowań. ale nie, to nie
                                                    >
                                                    > > gucio wiecej koszy nie zniesie. zwlaszcza od kreatury klawiatury.
                                                    >
                                                    > myślałby kto, ze z gucia taki koszykarz

• suzume Re: gucio do charlesa. su nie czytaj 26.10.01, 16:43
                                                    ;P
                                                    (skoro lubisz mieć lepkie łapy)

> ha, a ty zamiast mnie udobruchac zawczasu to jeszcze prowokujesz wyszydzajac mo
                                                    > je
                                                    > urocze niebieskie fasetki. a gdziez to pojawily sie przyklady twych prob
                                                    > usilowan? peeep peeeep. czas sie obudzic. gucio sie wiecej otumaniac nie da. ni
                                                    > e
                                                    > to nie. lepsze konfitury w garsci niz pomidorowka na dachu.
                                                    > g
                                                    >
                                                    > suzume napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > nieladnie tak czytac cudza kotrespondencje.
                                                    > >
                                                    > > ostrzegałam! napisz tylko kobiecie "nie czytaj"...
                                                    > >
                                                    > > > ale skoro juz sie stalo to sie
                                                    > > > ustosunkuje. pozycja najjedyniejszej nie jest wieczna.
                                                    > >
                                                    > > pozycja obiektu również...
                                                    > >
                                                    > > > nie zauwazono z twojej
                                                    > > > strony dzialan zmierzajacych do utzrymania guciowych przywilejow foru
                                                    > mowyc
                                                    > > h.
                                                    > >
                                                    > > po pierwsze primo - wystarczy, że jestem
                                                    > > po drugie primo - skoro masz klapki na fasetkach, to i nie dostrzegasz pró
                                                    > b
                                                    > > usiłowań. ale nie, to nie
                                                    > >
                                                    > > > gucio wiecej koszy nie zniesie. zwlaszcza od kreatury klawiatury.
                                                    > >
                                                    > > myślałby kto, ze z gucia taki koszykarz
                                                    >

• Gość: gucio Re: gucio do charlesa. su nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:49
                                                    zanim sie ustosunkuje, to powiedz prosze, coz znaczy to "p"

suzume napisał(a):

> ;P
                                                    > (skoro lubisz mieć lepkie łapy)
                                                    >
                                                    >
                                                    > > ha, a ty zamiast mnie udobruchac zawczasu to jeszcze prowokujesz wyszydzaj
                                                    > ac mo
                                                    > > je
                                                    > > urocze niebieskie fasetki. a gdziez to pojawily sie przyklady twych prob
                                                    > > usilowan? peeep peeeep. czas sie obudzic. gucio sie wiecej otumaniac nie d
                                                    > a. ni
                                                    > > e
                                                    > > to nie. lepsze konfitury w garsci niz pomidorowka na dachu.
                                                    > > g
                                                    > >
                                                    > > suzume napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > nieladnie tak czytac cudza kotrespondencje.
                                                    > > >
                                                    > > > ostrzegałam! napisz tylko kobiecie "nie czytaj"...
                                                    > > >
                                                    > > > > ale skoro juz sie stalo to sie
                                                    > > > > ustosunkuje. pozycja najjedyniejszej nie jest wieczna.
                                                    > > >
                                                    > > > pozycja obiektu również...
                                                    > > >
                                                    > > > > nie zauwazono z twojej
                                                    > > > > strony dzialan zmierzajacych do utzrymania guciowych przywilejow
                                                    > foru
                                                    > > mowyc
                                                    > > > h.
                                                    > > >
                                                    > > > po pierwsze primo - wystarczy, że jestem
                                                    > > > po drugie primo - skoro masz klapki na fasetkach, to i nie dostrzegas
                                                    > z pró
                                                    > > b
                                                    > > > usiłowań. ale nie, to nie
                                                    > > >
                                                    > > > > gucio wiecej koszy nie zniesie. zwlaszcza od kreatury klawiatury
                                                    > .
                                                    > > >
                                                    > > > myślałby kto, ze z gucia taki koszykarz
                                                    > >
                                                    >

• suzume Re: gucio do su. charles. nie czytaj 26.10.01, 15:22

> najdrozsza,
                                          >
                                          > czyzbym sie mylil, czy tez z jednego z twoich powyzszych postow przebija
                                          > tesknota za guciem?

no oczywiście, mój ty superguciu. kto inny ma takie rozczulające paseczki?

> nie chce sobie pochlebiac ale moze jednak, i w tej
                                          > sytuacji, pojdziesz na randke ze mna a charlesowi zostawimy cala skrzynke. za
                                          > to, ze jest romantykiem i (podkr) lubi jesien?

ależ guciu, cały czas randkujemy, czyż nie? (a że wirtualnie? kompu też człowiek)

> ps. niedawne wezwanie do odszczekania trutnia ciagle aktualne.

zapomnij

pozdrowionka
                                          • Gość: gucio gucio do su. charles. nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 15:28
                                            su,

widzisz, faceci juz tacy sa. lowia, lowia, a jak nie ma brania, to zwijaja wedke
                                            i ida z kumplami na piwo. supergucio, choc prawie ideal, to jednak nie wyjatek.
                                            poza tym, lepsze konfitury w realu niz wirtualna pomidorowka.

g
                                            • suzume Re: gucio do su. charles. nie czytaj 26.10.01, 15:47
                                              no to podzielcie się z bukowskim piwem (moją połowę też możecie rozpić). :)
                                              a oprócz claudel zdaje się adorujesz też onnanohito? żeby, ci tylko konfitury w
                                              zębach nie zgrzytały, jak się okaże, że ona jest suna-no onna.

su

> su,
                                              >
                                              > widzisz, faceci juz tacy sa. lowia, lowia, a jak nie ma brania, to zwijaja wedk
                                              > e
                                              > i ida z kumplami na piwo. supergucio, choc prawie ideal, to jednak nie wyjatek.
                                              >
                                              > poza tym, lepsze konfitury w realu niz wirtualna pomidorowka.
                                              >
                                              > g

• Gość: gucio Re: gucio do su. charles. nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 15:51
                                                na razie, to gucio to jeszcze zadnej poza suzume nie adorowal. taki to trwaly w
                                                uczuciach chlopina. ale nie reczy za siebie w poniedzialek.
                                                (jeszcze) twoj,
                                                g

suzume napisał(a):

> no to podzielcie się z bukowskim piwem (moją połowę też możecie rozpić). :)
                                                > a oprócz claudel zdaje się adorujesz też onnanohito? żeby, ci tylko konfitury w
                                                >
                                                > zębach nie zgrzytały, jak się okaże, że ona jest suna-no onna.
                                                >
                                                > su
                                                >
                                                >
                                                > > su,
                                                > >
                                                > > widzisz, faceci juz tacy sa. lowia, lowia, a jak nie ma brania, to zwijaja
                                                > wedk
                                                > > e
                                                > > i ida z kumplami na piwo. supergucio, choc prawie ideal, to jednak nie wyj
                                                > atek.
                                                > >
                                                > > poza tym, lepsze konfitury w realu niz wirtualna pomidorowka.
                                                > >
                                                > > g
                                                >

• suzume Re: gucio do su. charles. nie czytaj 26.10.01, 15:56
                                                  a czemuż to gucio nie ręczy?

> na razie, to gucio to jeszcze zadnej poza suzume nie adorowal. taki to trwaly w
                                                  >
                                                  > uczuciach chlopina. ale nie reczy za siebie w poniedzialek.
                                                  > (jeszcze) twoj,
                                                  > g
                                                  >
                                                  >
                                                  > suzume napisał(a):
                                                  >
                                                  > > no to podzielcie się z bukowskim piwem (moją połowę też możecie rozpić). :
                                                  > )
                                                  > > a oprócz claudel zdaje się adorujesz też onnanohito? żeby, ci tylko konfit
                                                  > ury w
                                                  > >
                                                  > > zębach nie zgrzytały, jak się okaże, że ona jest suna-no onna.
                                                  > >
                                                  > > su
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > > su,
                                                  > > >
                                                  > > > widzisz, faceci juz tacy sa. lowia, lowia, a jak nie ma brania, to zw
                                                  > ijaja
                                                  > > wedk
                                                  > > > e
                                                  > > > i ida z kumplami na piwo. supergucio, choc prawie ideal, to jednak ni
                                                  > e wyj
                                                  > > atek.
                                                  > > >
                                                  > > > poza tym, lepsze konfitury w realu niz wirtualna pomidorowka.
                                                  > > >
                                                  > > > g
                                                  > >
                                                  >

• Gość: gucio Re: gucio do su. charles. nie czytaj IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:01
                                                    ano nie reczy bo sama wirtualna pomidorowka gucio zyc nie moze.
                                                  • suzume Re: gucio do su. charles. nie czytaj 26.10.01, 16:16

> ano nie reczy bo sama wirtualna pomidorowka gucio zyc nie moze.

to niech nie marudzi, tylko rzuci nowy przepis
                                                  • Gość: gucio kacik kucharski IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:23
                                                    baranina jesienna po bułgarsku

1 udziec barani,
                                                    2 ząbki czosnku,
                                                    3 łyżki oliwy,
                                                    tymianek bazylia,
                                                    sol, pieprz

ponakluwac udziec ostrym nozem i naszpikowac pokrojonymi zabkami czosnku. posolic
                                                    i cały udziec wysmarowac oliwa. posypac przyprawami. przygotowac ognisko z dobrze
                                                    rozzarzonymi szczapami drewna (najlepiej z drzew lisciastych). nadziac udziec na
                                                    rozen, piec połtorej godziny.

ps. jesien sie konczy. zlituj sie.

suzume napisał(a):

>
                                                    > > ano nie reczy bo sama wirtualna pomidorowka gucio zyc nie moze.
                                                    >
                                                    > to niech nie marudzi, tylko rzuci nowy przepis

• suzume Re: kacik kucharski 26.10.01, 16:38
                                                    przepis brzmi nieźle, tylko skąd ja wezmę udziec (że o rożnie nie wspomnę)... nic
                                                    to, jak pisali w starych książkach kucharskich: "weż żubra świeżego, jak nie
                                                    masz, to łosia"...

> ps. jesien sie konczy. zlituj sie.

no przecież ty jesieni nie lubisz?

Na pociechę masz sałatkę (mój przepis autorski)

szpinak w liściach pokroić w grube paski i albo zostawić surowe, albo szybko
                                                    podsmażyć (tak, żeby nie nasiąkł tłuszczem, ale był chrupiący), zdjąć z patelni i
                                                    ostudzić.
                                                    łososia wędzonego pokroić w paski. surowy ogórek poszatkować jak na mizerię.
                                                    dodać szpinak i wymieszać. posypać rokpolem, siekanymi orzechami włoskimi i
                                                    siekanym zielonym pieprzem (marynowanym).
                                                    polać mieszaniną oliwy, soku cytrynowego, soli, pieprzu i ziół prowansalskich.
                                                    sok cytrynowy można zmieszać pół na pół z sokiem z pomarańczy (lub mandarynki),
                                                    albo całkowicie go nim zastąpić.
                                                    wariacje: jak kto lubi to dorzucić trochę gotowanych szparagów, karczochów z
                                                    zalewy albo marynowanych pieczarek.

i żebyś nie mówił, że o ciebie nie dbam, trutniu
                                                  • Gość: gucio Re: kacik kucharski IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:45
                                                    no kurde nic nie rozumie. ja ci tu podnoszone przez ciebie zalety ogniskowej
                                                    jesieni daje wykorzystac, a ty nic nie kumasz?

suzume napisał(a):

> przepis brzmi nieźle, tylko skąd ja wezmę udziec (że o rożnie nie wspomnę)... n
                                                    > ic
                                                    > to, jak pisali w starych książkach kucharskich: "weż żubra świeżego, jak nie
                                                    > masz, to łosia"...
                                                    >
                                                    > > ps. jesien sie konczy. zlituj sie.
                                                    >
                                                    > no przecież ty jesieni nie lubisz?
                                                    >
                                                    > Na pociechę masz sałatkę (mój przepis autorski)
                                                    >
                                                    > szpinak w liściach pokroić w grube paski i albo zostawić surowe, albo szybko
                                                    > podsmażyć (tak, żeby nie nasiąkł tłuszczem, ale był chrupiący), zdjąć z patelni
                                                    > i
                                                    > ostudzić.
                                                    > łososia wędzonego pokroić w paski. surowy ogórek poszatkować jak na mizerię.
                                                    > dodać szpinak i wymieszać. posypać rokpolem, siekanymi orzechami włoskimi i
                                                    > siekanym zielonym pieprzem (marynowanym).
                                                    > polać mieszaniną oliwy, soku cytrynowego, soli, pieprzu i ziół prowansalskich.
                                                    > sok cytrynowy można zmieszać pół na pół z sokiem z pomarańczy (lub mandarynki),
                                                    >
                                                    > albo całkowicie go nim zastąpić.
                                                    > wariacje: jak kto lubi to dorzucić trochę gotowanych szparagów, karczochów z
                                                    > zalewy albo marynowanych pieczarek.
                                                    >
                                                    > i żebyś nie mówił, że o ciebie nie dbam, trutniu

• suzume Re: kacik kucharski 26.10.01, 16:48
                                                    no i super. tylko skąd ja ci kurde rożen wezmę (bo po zastanowieniu stwierdziłam,
                                                    że baranów nie brakuje)
                                                    możemy zrobić tak: ty rożen, ja pomidorową. ale skoro nie doceniasz ognisk
                                                    jesiennych...

> no kurde nic nie rozumie. ja ci tu podnoszone przez ciebie zalety ogniskowej
                                                    > jesieni daje wykorzystac, a ty nic nie kumasz?
                                                    >
                                                    >
                                                    > suzume napisał(a):
                                                    >
                                                    > > przepis brzmi nieźle, tylko skąd ja wezmę udziec (że o rożnie nie wspomnę)
                                                    > ... n
                                                    > > ic
                                                    > > to, jak pisali w starych książkach kucharskich: "weż żubra świeżego, jak n
                                                    > ie
                                                    > > masz, to łosia"...
                                                    > >
                                                    > > > ps. jesien sie konczy. zlituj sie.
                                                    > >
                                                    > > no przecież ty jesieni nie lubisz?
                                                    > >
                                                    > > Na pociechę masz sałatkę (mój przepis autorski)
                                                    > >
                                                    > > szpinak w liściach pokroić w grube paski i albo zostawić surowe, albo szyb
                                                    > ko
                                                    > > podsmażyć (tak, żeby nie nasiąkł tłuszczem, ale był chrupiący), zdjąć z pa
                                                    > telni
                                                    > > i
                                                    > > ostudzić.
                                                    > > łososia wędzonego pokroić w paski. surowy ogórek poszatkować jak na mizeri
                                                    > ę.
                                                    > > dodać szpinak i wymieszać. posypać rokpolem, siekanymi orzechami włoskimi
                                                    > i
                                                    > > siekanym zielonym pieprzem (marynowanym).
                                                    > > polać mieszaniną oliwy, soku cytrynowego, soli, pieprzu i ziół prowansalsk
                                                    > ich.
                                                    > > sok cytrynowy można zmieszać pół na pół z sokiem z pomarańczy (lub mandary
                                                    > nki),
                                                    > >
                                                    > > albo całkowicie go nim zastąpić.
                                                    > > wariacje: jak kto lubi to dorzucić trochę gotowanych szparagów, karczochów
                                                    > z
                                                    > > zalewy albo marynowanych pieczarek.
                                                    > >
                                                    > > i żebyś nie mówił, że o ciebie nie dbam, trutniu
                                                    >

• Gość: gucio Re: kacik kucharski IP: 194.181.183.* 26.10.01, 16:52
                                                    a ty znow jak lenin - krok w przod, dwa kroki w tyl. zaswiadczam, ze dysponuje
                                                    goracym roznem oraz placem bojow kucharskich. to wchodzisz z ta pomidorowka czy
                                                    nie?
                                                    g

suzume napisał(a):

> no i super. tylko skąd ja ci kurde rożen wezmę (bo po zastanowieniu stwierdziła
                                                    > m,
                                                    > że baranów nie brakuje)
                                                    > możemy zrobić tak: ty rożen, ja pomidorową. ale skoro nie doceniasz ognisk
                                                    > jesiennych...
                                                    >
                                                    >
                                                    > > no kurde nic nie rozumie. ja ci tu podnoszone przez ciebie zalety ogniskow
                                                    > ej
                                                    > > jesieni daje wykorzystac, a ty nic nie kumasz?
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > suzume napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > przepis brzmi nieźle, tylko skąd ja wezmę udziec (że o rożnie nie wsp
                                                    > omnę)
                                                    > > ... n
                                                    > > > ic
                                                    > > > to, jak pisali w starych książkach kucharskich: "weż żubra świeżego,
                                                    > jak n
                                                    > > ie
                                                    > > > masz, to łosia"...
                                                    > > >
                                                    > > > > ps. jesien sie konczy. zlituj sie.
                                                    > > >
                                                    > > > no przecież ty jesieni nie lubisz?
                                                    > > >
                                                    > > > Na pociechę masz sałatkę (mój przepis autorski)
                                                    > > >
                                                    > > > szpinak w liściach pokroić w grube paski i albo zostawić surowe, albo
                                                    > szyb
                                                    > > ko
                                                    > > > podsmażyć (tak, żeby nie nasiąkł tłuszczem, ale był chrupiący), zdjąć
                                                    > z pa
                                                    > > telni
                                                    > > > i
                                                    > > > ostudzić.
                                                    > > > łososia wędzonego pokroić w paski. surowy ogórek poszatkować jak na m
                                                    > izeri
                                                    > > ę.
                                                    > > > dodać szpinak i wymieszać. posypać rokpolem, siekanymi orzechami włos
                                                    > kimi
                                                    > > i
                                                    > > > siekanym zielonym pieprzem (marynowanym).
                                                    > > > polać mieszaniną oliwy, soku cytrynowego, soli, pieprzu i ziół prowan
                                                    > salsk
                                                    > > ich.
                                                    > > > sok cytrynowy można zmieszać pół na pół z sokiem z pomarańczy (lub ma
                                                    > ndary
                                                    > > nki),
                                                    > > >
                                                    > > > albo całkowicie go nim zastąpić.
                                                    > > > wariacje: jak kto lubi to dorzucić trochę gotowanych szparagów, karcz
                                                    > ochów
                                                    > > z
                                                    > > > zalewy albo marynowanych pieczarek.
                                                    > > >
                                                    > > > i żebyś nie mówił, że o ciebie nie dbam, trutniu
                                                    > >
                                                    >

• suzume Re: kacik kucharski 29.10.01, 09:00
                                                    guciu, ze mną trzeba się umawiać z większym wyprzedzeniem niż parę godzin -
                                                    wybacz, nie siedzę oczekując w napięciu na hasło gucia.

jak tam było w iguanie?
                                                  • Gość: gucio Re: kacik kucharski IP: 194.181.183.* 29.10.01, 09:15
                                                    witaj su. jak minal weekend?

nie siedzisz w napieciu na haslo gucia? no prosze, kto by pomyslal?
                                                    w iguanie bylo ok. troche za duzy tlok przy barze (drinki sa wliczone w cene
                                                    wjazu wiec towarzystwo wali do baru aby sie jak najskuteczniej znieczulic) ale w
                                                    sumie chyba miejsce godne polecenia. pisze chyba, bo ostateczna opinie wydam za
                                                    tydzien po bardziej gruntownych badaniach. sporo atrakcyjnych kobiet milosniczek
                                                    tekili ale generalnie zero pomidorowki.

sciskam,
                                                    g

suzume napisał(a):

> guciu, ze mną trzeba się umawiać z większym wyprzedzeniem niż parę godzin -
                                                    > wybacz, nie siedzę oczekując w napięciu na hasło gucia.
                                                    >
                                                    > jak tam było w iguanie?

• suzume Re: kacik kucharski 29.10.01, 14:55

> witaj su. jak minal weekend?

a dziękuję, bardzo miło :)

> nie siedzisz w napieciu na haslo gucia? no prosze, kto by pomyslal?

uuups, no i się wydało

> sporo atrakcyjnych kobiet milosniczek
                                                    > tekili ale generalnie zero pomidorowki.

dobra tequilla też nie jest zła
                                                  • Gość: gucio Re: kacik kucharski IP: 194.181.183.* 29.10.01, 15:27
                                                    taaa, dobra tequila nie jest zla, ale co zrobic jak czlekowi pomidorowka
                                                    zawrocila w glowie a potem uciekla na dach? nic tylko sie isc i upic...

suzume napisał(a):

>
                                                    > > witaj su. jak minal weekend?
                                                    >
                                                    > a dziękuję, bardzo miło :)
                                                    >
                                                    > > nie siedzisz w napieciu na haslo gucia? no prosze, kto by pomyslal?
                                                    >
                                                    > uuups, no i się wydało
                                                    >
                                                    > > sporo atrakcyjnych kobiet milosniczek
                                                    > > tekili ale generalnie zero pomidorowki.
                                                    >
                                                    > dobra tequilla też nie jest zła

• suzume Re: kacik kucharski 29.10.01, 16:30
                                                    najlepiej krwawą mary :)

> taaa, dobra tequila nie jest zla, ale co zrobic jak czlekowi pomidorowka
                                                    > zawrocila w glowie a potem uciekla na dach? nic tylko sie isc i upic...
                                                    >
                                                    >
                                                    > suzume napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > witaj su. jak minal weekend?
                                                    > >
                                                    > > a dziękuję, bardzo miło :)
                                                    > >
                                                    > > > nie siedzisz w napieciu na haslo gucia? no prosze, kto by pomyslal?
                                                    > >
                                                    > > uuups, no i się wydało
                                                    > >
                                                    > > > sporo atrakcyjnych kobiet milosniczek
                                                    > > > tekili ale generalnie zero pomidorowki.
                                                    > >
                                                    > > dobra tequilla też nie jest zła
                                                    >

• suzume Re: suzume. 26.10.01, 15:18
                            no mowa
      • Gość: Michael Re: ja to feromony to produkuje sam z siebie chyba... IP: 157.25.121.* 25.10.01, 11:28
        bukowski27 napisał(a):

> no powaznie.

Jarek lepiej wracaj do roboty, a nie baw się w internet. Chyba, że się mylę i nie
        znamy się? Chociaż styl wypowiedzi, ten Bukowski i 27 coś mi mówią.

• bukowski27 michael 25.10.01, 11:38
          no. zdecydowanie nie jarek. tez na j. bo janusz. ale nie jarek... ja włąsnie
          pracuje... gapie sie w monitor... na tym moja praca polega...
          • Gość: Michael Re: michael IP: 157.25.121.* 25.10.01, 11:49
            bukowski27 napisał(a):

> no. zdecydowanie nie jarek. tez na j. bo janusz. ale nie jarek... ja włąsnie
            > pracuje... gapie sie w monitor... na tym moja praca polega...

No cóż moja pomyłka. Myślałem, że jesteś stoperem z mojej drużyny.
    • Gość: curious Re: bardzo wazne pytanie !!! IP: *.uni-forst.gwdg.de 24.10.01, 14:55
      mimoza napisał(a):

> Gdzie można kupić (w jakich sklepach) feromony ?

Chyba w sklepach ogrodniczych. Popytal bym tez lesnikow - ci uzywaja ich czesto. Oczywiscie chodzi o feromony
      insektow - kornikow albo innych brudnic nieparek. O ludzkich feromonach nic mi nie wiadomo....
    • mag_nolia Re: bardzo wazne pytanie !!! 24.10.01, 16:24
      podobno niektóre perfumy zawieraja feromony
      • ssaczek Re: bardzo wazne pytanie !!! 24.10.01, 23:55
        www.feromony.pl/
        • Gość: Helena Re: bardzo wazne pytanie !!! IP: *.waw.cdp.pl 25.10.01, 09:27
          Feromony nie dzialaja :-))
          Moj uroczy malzonek zakupil i w tajemnicy przede mna uzywal - zero reakcji
          ponad norme. Szkoda pieniedzy i zludzen
          Pozdrawiam
          • Gość: nina Re: bardzo wazne pytanie !!! IP: *.*.*.* 25.10.01, 12:06
            po Ci feromony? Kup sobie dobre perfumy nie duszące a zachęcające. To naprawde
            działa. Do tego delikatny make up i co drugi facet( żeby nie przesadzić) jest
            Twój.

pozdrawiam i miłej zabawy
            Nina
            • malwinamalwina Re: bardzo wazne pytanie !!! 29.10.01, 15:44
              su i gucio, jestescie przeuroczymi ludzmi.
              (dlaczego ten chlop ma brac tak straszne ryzyko spotkania i su i claudel ? czy ty jemu masz za zle ? ;-)

Malwinka (blondynka :-(((((((
              • suzume Re: bardzo wazne pytanie !!! 29.10.01, 16:29
                malwinamalwina napisał(a):

> su i gucio, jestescie przeuroczymi ludzmi.
                > (dlaczego ten chlop ma brac tak straszne ryzyko spotkania i su i claudel ? czy
                > ty jemu masz za zle ? ;-)
                >
                > Malwinka (blondynka :-(((((((

że niby ja? skąd! ja mu jeszcze raję onnanohito. claudel sam zaproponował. swoją
                drogą, co na to dr wasia (co, guciu)?

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka