nombrilek 12.06.06, 22:24 Co znacie jak para (która jest ze sobą) na jednym weselu zlapie welon i muszke??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:26 ze na weselu byl jeden kawealer i jedna panna? nombrilek napisała: > Co znacie jak para (która jest ze sobą) na jednym weselu zlapie welon i > muszke??? Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:29 chodzi mi o to że para w senie ze sa razem narzeczony i jego narzeczona i innych wiele stanu wolnego ale akurat oni zlapali? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:32 hmmmm moglbym Ci powrozyc z fusow z kawy, ale pije rozpuszczalna. Takze nie wiem :) nombrilek napisała: > chodzi mi o to że para w senie ze sa razem narzeczony i jego narzeczona i > innych wiele stanu wolnego ale akurat oni zlapali? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:35 Kurde, to forum ma ksiazkowe objawy agonii.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:40 w sensie ze niby jestesmy molami? ania.downar napisała: > Kurde, to forum ma ksiazkowe objawy agonii.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:42 I tej wersji sie trzymaj... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:51 No coż... wiem że watki typu zostawil mnie facet, albo co z tym kondomem albo nudzi mi sie są ciekawsze i wnosza zycie w to forum, a takim jak ten to forum umiera.. och alez mi przykro :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:54 No kurde, masz poniekad racje, ale nie do konca... Nombrilek, jesli podoba Ci sie facet, ktory zlapal na tym weselu cos tam, po tym jak Ty zlapalas cos tam, to BIERZ SIE ZA NIEGO. A potem nam tu odpowiedz na Twoje pytanie... Powodzenia, calkiem serio.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: przesądy weselne !!! 12.06.06, 22:55 ale czy to wazne kto to cos zlapie? to po prostu przypadek i tyle. nombrilek napisała: > No coż... wiem że watki typu zostawil mnie facet, albo co z tym kondomem albo > nudzi mi sie są ciekawsze i wnosza zycie w to forum, a takim jak ten to forum > umiera.. och alez mi przykro :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: przesądy weselne !!! 13.06.06, 11:28 Zawsze mi się wydawało, że cokolwiek się złapie rzucanego na weselu ma oznaczać, że będzie się następną osobą w towarzystwie, która stanie na ślubnym kobiercu. Jeśli wszystko zostało przechwycone przez jakieś narzeczeństwo, to chyba całkiem trafna wróżba. Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: przesądy weselne !!! 13.06.06, 11:34 Ja znam parę ,która złapała welon i muszkę no i się pobrali po dwóch latach od zdarzenia . ten przesad sprawdzić się może jedynie u par ,które są ze sobĄ ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś