Dodaj do ulubionych

Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ??

15.06.06, 22:48
dzoewczyny ta panna ma na 100% robione usta, kieruje pytanie do was czy jest
osoba ktora sobie powiekszala? Jaka metoda mozna taki efekt uzyskac? z gory
dzieki www.bajer.pl/?id=31232
Obserwuj wątek
    • pollka Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 15.06.06, 23:02
      ona ma tak naturalnie- jest z Polud Ameryki gdzie wlasnie sa takie piekne tego
      typu kobiety
      • wytrwala Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 15.06.06, 23:09
        skad to wiesz ?
        • wytrwala Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 15.06.06, 23:11
          pokazalam zdjecie chirurgowi ze chcialabym taki efekt i zreszta lekarz mowil,
          ze usta wygladaja na robione.... on sie raczej zna lepiej niz ty :-) a moze to
          ty i sie nie przyznajesz do zabiegu :P
          • khaki3 Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 15.06.06, 23:38
            Naturalne.Widac po jej "urodzie",ze nie jest w 100% polka.Ma jakies korzenie
            latynoskie. Jesli chcesz sobie powiekszyc usta i jak juz pisalas bylas u
            chirurga to po co jeszcze zamieszczasz takie pytanie w necie? Pozatym F.Uroda
            do tego typu pytan sie nadaje.No chyba,ze chcesz sobie podniesc srednia na tym
            serwerze i zamieszczasz swoja fotke gdzie sie da pod byle jakim pretekstem.
            • wytrwala Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 15.06.06, 23:59
              nie, ta panienka jest polka, w opisie przy innym zdjeciu ma ze pochodzi z
              kazimierza dolnego i ma 18 lat
              • wytrwala Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 00:05
                a moze jakas biedaczka wykorzystuje zdjecie jakies po prostu z netu.. nie
                wiem :-) chcialam zapytac tylko o usta, zawsze lepiej jak ktos sie jeszcze
                wypowie niz lekarz - opinie doswiadczonych pacjentek sa wazne :-) sa robione
                sa, nie wiem czym :(
              • aureliana Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 00:08
                bardo mozlwie ze sa naturalne. moja kolezanka, ktora znam od wczesnej
                podstawowki tez takie ma i zapewniam, ze miala takie zawsze;)
    • frutinka Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 00:22
      Jak na mój gust są naturalne. Po prostu pomalowane i wydęte w taki sposób, ze
      wydają się wydatniejsze. Ja mam nieco mniejsze, ale gdy chcę wyglądać ponętnie
      też potrafię je tak pomlować i "wydąć":), ze wyglądają całkiem podobnie:)
      • good_boy Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 13:54
        bierzesz kremik na powiększenie ust np. Dior ma chyba coś takiego, na to jasny błyszczyk. Albo - Wrzucasz zdjęcie w Photo Shopa i po obrobce możesz mieć nawet wersję ust Lil Kim. A tak w ogóle, dziewczyny!!!!! Takie wargi-obciągary wyglądają dobrze jedynie u kobitek stadionówek, ew. u tirówek z trasy na Poznan. Nie dajcie się zwieść, że to ładne. Podobają się tylko facetom-chętnym na 1 ruch* nko. A na pewno nie wartościowym facetom, z którymi chcialybyście spędzić więcej czasu anizeli jedną nocke.
        • asiulka81 Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 14:06
          a mnie sie ta laska podoba. jest sliczna.
          • baler_inca Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 14:52
            Według mnie ma wyjątkowo tępe spojrzenie. Odchyl głowę w lewo i spójrz jej
            twarzą w twarz - widzisz tam coś? Ja tylko bezdenną pustkę;)
            Ale usta ma ładne, to fakt. Lubię takie, lubię tez Angelinkę:)
            • asiulka81 Re: Usta - foto wlascicielki - powiekszal ktos ?? 16.06.06, 14:58
              baler_inca napisała:

> Według mnie ma wyjątkowo tępe spojrzenie. Odchyl głowę w lewo i spójrz jej
              > twarzą w twarz - widzisz tam coś? Ja tylko bezdenną pustkę;)
              > Ale usta ma ładne, to fakt. Lubię takie, lubię tez Angelinkę:)

jak mozesz ocenic na podstawie zdjecia, ze ktos ma tepe spojrzenie?
              chyba jestes zawistna...
              • bleman Ale czy z tepego spojrzenia wynika tepota umyslowa 16.06.06, 15:00
                ???
                ;-)
                • baler_inca Re: Ale czy z tepego spojrzenia wynika tepota umy 16.06.06, 22:12
                  A na podstawie czego mam ocenić, że spojrzenie jest tępe? Tego, co laska ma do
                  powiedzenia??
    • maialina1 mozna go uzyskac tak: 16.06.06, 14:44
      Idziesz do salonu kosmetycznego, ale nie pierwszego lepszego, tylko takiego
      drogiego w samym sercu miasta, i mowisz pani ze chcesz powiekszyc usta.
      Pani wstrzykuje strzykawka srodek chemiczny rozpulchniajacy tkanke z ktorej
      sklada sie w usta. Wstrzykuje sie to w gorna warge, po prawej i po lewej
      stronie. Co sie tyczy dolnej wargi to duza jest niemodna. Tylko gorna moze byc
      duza. I tylko po bokach, bron Boze po srodku!
      Teraz w modzie jest botoks, srodek ktory glownie wpuszcza sie pod zmarszki,
      zeby je wypelnic (i w ten sposob "znikaja"), ale obecnie uzywa sie go rowniez
      do powiekszania ust.
      Silikon odchodzi powoli do lamusa.
      Niestety nie wiem ile taki zabieg kosztuje.
      Mysle jednak ze minimum 1000 zl.

Aha, ten botoks po pwenym czasie "schodzi" i sztuczne usta trzeba co jakis czas
      podreperowac.
      • maialina1 Re: mozna go uzyskac tak: 16.06.06, 14:45
        Ostrzegam jednak: jesli zrobisz to zbyt drastycznie (czyli jesli powiekszenie
        bedzie duze) to z profilu uzyskasz "efekt wolajacego o wode karpia".
        Zaraz poszukam fotek i ci wkleje, zebys lepiej zobaczyla o co chodzi.
        • maialina1 przyklady, foto 16.06.06, 15:04

www.musicalstore.it/valentina/Galleria%20attrici/Nina%20Moric/Nina%20Moric%20%2010%20.htm

www.musicalstore.it/valentina/Galleria%20attrici/Nina%20Moric/Nina%20Moric%20%2029%20.htm

www.iconlandia.it/italiane/zoom.asp?foto=big/valeria_marini/valeria_marini_009.jpg

www.iconlandia.it/italiane/zoom.asp?foto=big/anna_falchi/anna_falchi_109.jpg

www.iconlandia.it/italiane/zoom.asp?foto=big/anna_falchi/anna_falchi_105.jpg

www.musicalstore.it/Valentina%202/Galleria%20attrici/Loredana%20Lecciso/Lecciso%20-%2013.htm

www.allcelebrity.it/Parietti/69.jpg
          www.4saltialcinema.it/qs/cinenews.jsp?idredaz=190

• maialina1 Re: przyklady, foto 16.06.06, 15:09
            Zeby mi zaraz nie bylo ze to wszystko naturalne :))
            Te fotki poznajdywalam glownie w serwisach o operacjach plastycznych.
          • asiulka81 Re: przyklady, foto 16.06.06, 15:09
            zadne z tych ust mi sie nie podobaja... widac ze sa sztuczne...

choc z ta sztucznoscia tez bywa roznie. moja gorna warga tez ponoc wyglada na
            zrobiona.
            • bleman Re: przyklady, foto 16.06.06, 15:11
              > zadne z tych ust mi sie nie podobaja... widac ze sa sztuczne...
              >
              > choc z ta sztucznoscia tez bywa roznie. moja gorna warga tez ponoc wyglada na
              > zrobiona.

poka poka, sami ocenimi ;-)
              • maialina1 Re: przyklady, foto 16.06.06, 15:12
                i jeszcze niespodzanka: pani z czwartego zdjecia (ta "zlota") to ta sama co
                pani z piatego zdjecia (ta co sie opala).
                • bleman ble, brzydka :/ 16.06.06, 15:14

• asiulka81 Re: przyklady, foto 16.06.06, 15:19
                  maialina1 napisał:

> i jeszcze niespodzanka: pani z czwartego zdjecia (ta "zlota") to ta sama co
                  > pani z piatego zdjecia (ta co sie opala).

ja pierdzile! ale retusz jej musieli walnac!
                  • bleman Photoshop czyni cuda :) 16.06.06, 15:19

• maialina1 Re: Photoshop czyni cuda :) 16.06.06, 15:25
                      Ona generalnie nie jest brzydka. Wystepuje we wloskiej telewizji.
                      Ale fakt ze jak ja czasem gdzies sfotografuja bez makijazu, to potworek. A juz
                      na tej lodce to szok! Cala czerwona i spuchnieta.
                      • asiulka81 Re: Photoshop czyni cuda :) 16.06.06, 15:27
                        ale silikony ma straszne. ohyda. sa oblesne.
                        • bleman Zazwyczaj duze silikony sa oblesne 16.06.06, 15:34

• krambambulia Okropne 16.06.06, 15:33
      właśnie dlatego, że widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka