charissa 11.02.03, 10:26 Nie smiejcie sie, ale................. szukam fajniutkiego wierszyka na kartke walentynkowa. Wczorak w wannie mi sie cos urodzilo w glowie, ale juz dzis nie pamietam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: wierszyk 11.02.03, 10:35 Jesli sie udzilo w glowie, jeszcze jej nie opuscilo. Wystarczy poszukac wsrod licznych zwoi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wierszyk 11.02.03, 10:42 melinek napisał: > Jesli sie udzilo w glowie, jeszcze jej nie opuscilo. > Wystarczy poszukac wsrod licznych zwoi. > A jak są nieliczne to gdzie szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: wierszyk 11.02.03, 10:51 Im mniej sa liczne, tym trudniej jego wlascicielowi znalezc. Na Walentynki zycze ci milosci slodkiej jak pralinki. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wierszyk 11.02.03, 10:41 charissa napisała: > Nie smiejcie sie, ale................. > szukam fajniutkiego wierszyka na kartke walentynkowa. Wczorak w wannie mi sie > cos urodzilo w glowie, ale juz dzis nie pamietam :( > W wannie? To lekki poród miałaś. Moja propozycja: "Mój Kochany w Dniu Świętego Walentego życzę Ci tego czego Bozia Ci nie dała i nie rób ze mnie już więcej - wała? Twoja Wala Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: wierszyk 11.02.03, 10:44 Pieknie................. Wiedzialam ze na was mozna liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wierszyk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:08 A tak było miło przez parę dni, jak pajda trzymała mordę na kłódkę i nie wtrącała się jędzowato do KAZDEGO wątku... Ech życie Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aniu - Ty pipo grochowa 11.02.03, 11:12 Gość portalu: Ania napisał(a): > A tak było miło przez parę dni, jak pajda trzymała mordę na kłódkę i nie > wtrącała się jędzowato do KAZDEGO wątku... Ech życie Pipa o takim samym imieniu , jak ty, dręczy w pracy mojego męża. Może to jesteś Ty, nawet z opisu pasujesz... Taka sama chamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Aniu - Ty pipo grochowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:24 Przecież masz w dupie swojego męża, fizola, debila i coś tam jeszcze na niego smarowałaś. Hmm... i to ja jestem chamska???? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Aniu - Ty pipo grochowa 11.02.03, 11:27 Gość portalu: Ania napisał(a): > Przecież masz w dupie swojego męża, fizola, debila i coś tam jeszcze na niego > smarowałaś. Hmm... i to ja jestem chamska???? Coś mi trąca durnym Mario ta Ania. Ale może się mylę. W każdym razie nie strzelę sobie włeb przez to. A od mojego męża - wara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pajdo - ty ograniczona krowo... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:00 Twój mąż to chyba sam od dawna wwykonuje pozycję "wara".. albo raczej waruj... waruje przy każdej fajnej dupie, byle z dala od twojej tłustej, złośliwej i przemądrzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajdo - ty ograniczona krowo... 11.02.03, 12:04 Gość portalu: Ania napisał(a): > Twój mąż to chyba sam od dawna wwykonuje pozycję "wara".. albo raczej waruj... > waruje przy każdej fajnej dupie, byle z dala od twojej tłustej, złośliwej i > przemądrzałem. Zadowolony jesteś tchórzu? Po mnie spływa co piszesz, a ponieważ wyczerpałeś już swoją inwecję, nie mam ochoty odpisywać. Żona miała rację, że cię kopnęła w tyłek. Ja bym na cie nawet nie splunęła. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male mała próbka... 11.02.03, 11:19 Mało mi serce przez gardło nie skoczy, Gdy w twoje pikne spoglądam oczy, Ściska mnie w gardle dusi w żołądku, kiedy Cię wspomnę mój słodki gołąbku. Gdziekolwiek spojrzę twój obraz dostrzegam, Cokolwiek robię myślami odbiegam. Do twej osoby. Lecz wiedz, że mam dosyć wewnętrznego wrzątku, Znajdę se innego i będzie w porządku. To ja Walentyna Two_ja Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: mała próbka... 11.02.03, 11:30 fe_male napisała: > Lecz wiedz, że mam dosyć wewnętrznego wrzątku, > Znajdę se innego i będzie w porządku. > > To ja > Walentyna Two_ja :) Teraz jak jestem na niego wkurzona to mam ochote mu tak napisac. Pajac z PMSem. > Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: mała próbka... 11.02.03, 11:35 charissa napisała: > :) > Teraz jak jestem na niego wkurzona to mam ochote mu tak napisac. Pajac z PMSem. Co to jest pajac z PMSem??? Proszę o rozszyfrowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: mała próbka... 11.02.03, 11:39 fe_male napisała: > charissa napisała: > > > :) > > Teraz jak jestem na niego wkurzona to mam ochote mu tak napisac. Pajac z > PMSem. > > > > Co to jest pajac z PMSem??? Proszę o rozszyfrowanie. W innym wątku Charisa pisała zachowanie swojego faceta, który ma zagrania jak primadonna - no i wysunełam przypuszczenie, że mężczyźni tez maja PMS - przecież jeżeli czegos do tej pory nie odkryto, to nie znaczy, że nie istnieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mała próbka... 11.02.03, 11:39 napięcie przedmiesiączkowe...:)) facet charissy ma focha..:) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: mała próbka... 11.02.03, 11:47 Ło rany ale ze mnie du... wołowa. Ale jest i dobra tego strona, nie wiedziałam znaczy się nie miałam (zmodyfikowana wersja twierdzenia drzazgi). Ja od zawsze miałam fochy o różnych porach dnia i nocy, miesiąca i roku - chumorzasta jestem, ale tak niedotkliwie dla otoczenia. Dla pocieszenia - mój też ma czasami takiego PMSa. Odpowiedz Link Zgłoś
charissa Re: mała próbka... 11.02.03, 11:48 fe_male napisała: > > Co to jest pajac z PMSem??? Proszę o rozszyfrowanie. to tak jak napisaly dziewczyny. pajac z PMSem to moj facet od 3 dni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: mała próbka... 11.02.03, 11:58 charissa napisała: > to tak jak napisaly dziewczyny. pajac z PMSem to moj facet od 3 dni ;-) No to statystycznie rzecz biorąc niedługo mu przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick a może.. 11.02.03, 12:07 cahrisso Ty się miej PMS..? od tak, od teraz..? może otrzeźwieje..?? wiesz, taka nowa sytaucja dla niego może być szokująco budząca - jeśli podczas jego humorów Ty starasz się jemu nieba przychylić, to się przyzwyczaił... więc może pora na nową jakość w waszym związku..? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mała próbka... 11.02.03, 11:35 fe_male napisała: > Mało mi serce przez gardło nie skoczy, > Gdy w twoje pikne spoglądam oczy, > Ściska mnie w gardle dusi w żołądku, > kiedy Cię wspomnę mój słodki gołąbku. > Gdziekolwiek spojrzę twój obraz dostrzegam, > Cokolwiek robię myślami odbiegam. > Do twej osoby. > Lecz wiedz, że mam dosyć wewnętrznego wrzątku, > Znajdę se innego i będzie w porządku. > > To ja > Walentyna Two_ja Dobre! Tylko te słodkie gołąbki... Nie znam tej potrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: mała próbka... 11.02.03, 11:39 pajdeczka napisała: > Dobre! Tylko te słodkie gołąbki... Nie znam tej potrawy. Tak naprawdę to chodziło o ptasie "mleczko". Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: mała próbka... 11.02.03, 12:05 fe_male napisała: > pajdeczka napisała: > > > Dobre! Tylko te słodkie gołąbki... Nie znam tej potrawy. > > Tak naprawdę to chodziło o ptasie "mleczko". > > Aha! Dobre skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś