mada478 27.07.06, 12:48 upal zar sie z nieba leje..a ja tu w pracy..az mi sie cisnienie podnosi jak slysze ilu moich znajomych jedzie na woodstock..:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada478 Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 08:28 w tym sęk ze nie moge...inaczej bym sie tak nie irytowala. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 10:10 99% uczestnikow Woodstocku nie wyglada tak,jakby mieli prace:)Czulabys sie nieswojo na tym spedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 10:24 magnusg napisał: > 99% uczestnikow Woodstocku nie wyglada tak,jakby mieli prace:)Czulabys sie > nieswojo na tym spedzie. I byłabyś mało przekonująca prosząc o pieniądze na wino :))). Odpowiedz Link Zgłoś
iron_wanienka Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 10:26 magnusg napisał: > 99% uczestnikow Woodstocku nie wyglada tak,jakby mieli prace:)Czulabys sie > nieswojo na tym spedzie. wiec jak wygladaja-jak obiboki?? bo sluchaja rocka itp? wszystko oceniasz tak powierzchownie?? zdziwilabys sie bardzo. 'na spedzie'??? a ty co-odwiedzasz tylko 'klubo-mordownie'?? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 10:32 Spokojnie, żartujemy przecież, a Ty od razu tak poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 10:21 pakuj manaty i jedz;/ dzisiaj juz podawali ,z ejest jedna ofiara smiertelna;/ Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaolenka Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 18:22 Wiesz, udaru można dostać wszędzie, tak samo jak zwymiotować - też można wszędzie, w domu, na plaży itd. więc to nie jest argument.. Odpowiedz Link Zgłoś
mada478 Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 12:22 zaraz ile mam lat...przed trzydziecha jestem..a ROCK..kocham...a na takich imprezach jest klimat(ale o tym wiedza tylko nieliczni) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik100 Re: wrrrrrrrrr 28.07.06, 17:50 Ja Cię rozumiem osobiście nie słucham rocka , ale mam kumpla , który go uwielbia też pojechał na Woodstock i wcale nie jest obibokiem, jest wykształcoy, porządny i ma dobrą pracę, więc nie oceniajcie żle wyszystkich bo normalni ludzie też tam jeżdzą. Odpowiedz Link Zgłoś