kontra_punkt 15.08.06, 21:59 Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę, która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenel.ka Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:05 kontra_punkt napisał: > Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę, > która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie? Heh ! Przypadkowo chyba znalazłam Ci kandydatkę :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=46840960&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:06 a dlaczego od razu zony?????????? chyba ze chcesz miec dzieci a jak tak to pisz ze chcesz kobiety ktora urodzi ci dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:10 > a dlaczego od razu zony?????????? Bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:13 Wybacz, ale odpowiedż na poziomie podstawówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wm32 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:13 to nie ma tam juz dziewczyn , wyginely czy może cos innego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:17 W pracy niemalże sami faceci, w knajpach ciężko o atrakcyjne towarzysko singielki a dyskotek nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:28 Uprasza się o czytanie ze zrozumieniem. Nie napisałem, że nie umiem tańczyć tylko, że nie lubię dyskotek. Tańczę świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:31 Ale możesz iść na kurs tańca aby poznać jakąś dziewczynę - w Twoim przypadku kandydatki na żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:34 Tu masz niewątpliwie rację! Tyle, że raczej mógłbym być tam nauczycielem (ech, ta moja skromność ;-)). Jest jeden szkopuł - chyba mam zbyt mało czasu na takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:39 Jak masz mało czasu to jak chcesz szukać tej żony??? Zaocznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:43 Wiem, że internet to droga na skróty ale dlaczego nie zacząć właśnie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:48 Pierwszą nić porozumienia można osiągnąć bez patrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:50 I tu się nie do końca zgodzę. A to pierwsze spojrzenie od którego miekna kolana. To jeszcze bez żadnego kontaktu werbalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:53 Chyba już wyrosłem z takich wzruszeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:55 To Ty chcesz kontraktu? Żony na etat??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:56 Ech, Ty to tak ze skrajności w skrajność. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:02 Rozgladales sie pod kosciolem w niedziele? Tam jest sporo panienek i szanse ze jeszcze nie zepsuta. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:06 Twoją poradę sobie odpuszczę, tym niemniej serdecznie dziękuję za dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:08 Przeciez nie mowie o moherowych beretach. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:47 mysle, ze raczej tu nalezy skonczyc, tzn potraktowac to jako ostatecznosc przez "kontakty w sieci" ludzie maja coraz wieksze roblemy w tworzeniu relacji interpersonalnych zdecydowanie wole "tradycyjny" sposob poznawania drugiej połowy choc oczywiscie znam 3 pary, ktore sie poznały przez net i są szczesliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:49 Ja też kilka par znam. Ale z drugiej strony, tak jak Ty jestem za poznawaniem tradycyjnym. Ja wiem, że ważne sa te wszystkie rzeczy jak osobowość, wnętrze i inne tym podobne. Ale lubię jak facet mi się fizycznie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:50 No widzisz? Jednak można. Nie chcę się żenić przez internet tylko poznać jakąś sympatyczną i inteligentną babkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:00 No to trzymając się Twoich wymagań, możesz już ustalać termin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:09 :)))))) Jaki ślub planujesz? Cywilny, konkordatowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:14 No tutaj na kompromis nie pójdę. Nie znoszę kleru, zwłaszcza katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:18 Tutaj nie będę kontynować swojego wywodu bo naraziłabym się na ostre biczowanie forumowe. Ale swoje zdanie na ten temat mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:19 A dlaczego by nie? Śmiało, zobaczymy jak nam wychodzi spieranie się. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:21 Ja się mogę pospierać. Nie o to chodzi. Po prostu boję się o burzę, która mogłaby się rozpętać. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:23 mala_mee napisała: > Ja się mogę pospierać. Nie o to chodzi. Po prostu boję się o burzę, która > mogłaby się rozpętać. no włąsnie-burza na forum to zawsze fajna rzecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:21 mala_mee napisała: > Tutaj nie będę kontynować swojego wywodu bo naraziłabym się na ostre biczowanie > > forumowe. > Ale swoje zdanie na ten temat mam. to dawaj:) swoje zdanie mowi sie otwarcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25 A potem kto mi bęcie łzy wycierał??? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:28 mala_mee napisała: > A potem kto mi bęcie łzy wycierał??? kto wie kto wie, co sie tu jeszcze wydarzy;) z łazami jakoś sobie poradzimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:13 mala_mee napisała: > :)))))) > Jaki ślub planujesz? > Cywilny, konkordatowy?? o łał:)) ale szybko poszło:)) jak zakupy na allegro:)) sto lat młodej parze!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:14 :))))) ja zbieram informacje. Bo ja konkretna jestem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:18 mala_mee napisała: > :))))) > > ja zbieram informacje. > Bo ja konkretna jestem :)))) własne widze:)) ale to sie chwali, nie ma co lat inwestowac w cos, co od razu moze byc skazane na porażke;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:17 Chwila, chwila, jeszcze się nie zgodziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:19 A kto powiedział, że ja już się zgodziłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:22 ale to co-jakis casting bedzie czy jak?? bo tu widze, ze kandydatki jednak są. np wypowiedzi niżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25 Ja musialabym najpierw zobaczyć żeby wiedzieć czy w kastingu chcę brac udział :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25 Na dół jeszcze nie dotarłem, zbyt absorbująca jest góra :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:26 Brzmi to cokolwiek dwuznacznie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:31 No cóż, od góry to się zazwyczaj zaczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:32 Niektórzy mają tendencję do zaczynania od dupy stony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:33 Takie początki też mogą być ekscytujące! Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:00 nie mowie nie, tylko ze ja bym chyba tak nie chciała zresztą, szczescia nalezy szukac w kazdy mozliwy sposob:) a co do tych par: jedna juz staneła na ślubnym kobiercu druga wasnie przeprowadza sie do wspolnego domu a terzecia na razie na etapie randkowania, bo to pol roku dopiero:) znam tez niestety smutne przypadki, kiedy jedna ze stron szukała zabawy w internecie, a druga cierpi po tym do tej pory-lecz z drugiej storny-czy w realnym zyciu tez tak nie ma....?? w kazdym razie mam nadziej ze "potkniesz sie" o ta wspaniałą babke i jej nie przegapisz Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:13 Dzięki za słowa otuchy. A Ty swoją połowę poznałaś w 'klasyczny' sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:17 w klasyczny, jak wszytskie poprzednie "połowy"... zartuje:)) ale faktycznie-nigdy nie umowiłam sie z facetem przez net! raz keidys dałam sie namowic kolezance na randke w ciemno-podobno facet był dla mnie stworzony!hmmm moze to okropnie zabrzmi, ale nie miał szans juz na starcie-miał 170 wzrostu i w kołko gadał o swojej cudownej pracy!! brrr wole poznawac osobiscie-i od razu wyrokowac, czy dam sie gdzies zaprosic czy bedziemy przyjaciółmi:)) a tak na marginesie-"polowe" poznałam własnie na tancach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:23 To widzę, że te moje umiejętności mogą się przydać :) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25 o tak!! facet tanczący to facet na wage złota-kazda chciałby miec takiego bo podperanie scian na imprezach nikogo nie bawi...zwłaszcza kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:28 Za tańczenie duży plus!!! Jak ja bym gdzieś poszła i tak z kilka godzin tańczyła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:31 mala_mee napisała: > Za tańczenie duży plus!!! > Jak ja bym gdzieś poszła i tak z kilka godzin tańczyła :)))) sam wiec widzisz kolego-kobiety sie garna do tanczących:)) moja teoria działa wyginam śmiało ciało;)) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:37 Moja przyjaciolka kiedys mi powiedziala, "jak w tancu tak w lozku" Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:39 souls_hunter napisał: > Moja przyjaciolka kiedys mi powiedziala, "jak w tancu tak w lozku" prawde Ci rzekła!!! dobra przyjaciółka:) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:41 loltka napisała: > prawde Ci rzekła!!! > dobra przyjaciółka:) Swiete slowa, lepszej jeszcze nie mialem choc zyje nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:39 Chcesz powiedzieć, że ja facet na parkiecie zachowuje się jakby kołoek połkną to i w łóżku nie bedzie z niego pożytku??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:47 Mam nadzieję, że to prawda, wówczas moje szanse rosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:47 Jak facet fajnie wygląda i jeszcze do tego fajnie się rusza :)))) Hmmmm :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:51 Słyszałem, że dla kobiet wygląd nie jest ważny? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:52 Ja tego nie powiedziałam. Dla mnie jest :))) A co? Odpadłbyś? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:01 > A co? Odpadłbyś? Wrodzona skromność nie pozwala mi zaprzeczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:05 Ale rzeczowej ocenie nie chcesz się poddać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:10 To fakt, zdjęcia na tym etapie 'znajomości' nie wyślę. Mogę najwyżej na parę pytań odpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:22 Czyste, szpony przycięte, paluchy nie sękate. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:29 Mało - jeżeli chodzi o włosy, w sumei jeżeli o oczy to też Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:58 To sprecyzuj bo nie bardzo wiem co jeszcze napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:00 O, znalazłeś się. Oczy duże czy małe, rzęsy długie? Włosy - przerzedzone czy w normie, długie czy krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:03 Zara, tylko do lujstra polete. Raczej duże, rzęsy też długie. Czupryna gęsta i schludna (tzn. krótka dość). Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:23 Tylko do złotego łańcucha. Łańcuch zgubiłem więc i dresik się zakurzyć zdążył. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:24 Keta z dużymi oczkami była??? Aby??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:32 Aaa, widzę, że muszę się podciągnąć w dresiarskim slangu ;) Nie pamiętam, zgubiłem zaraz po przyjęciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:33 Dobra, dresiarstwo sobie odpuść :))) Wykształcenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:45 Nawigacja na Akademii Morskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:51 W Warszawie. Właśnie mnie wzywa, nie będzie mnie jakiś czas (ok. 1h) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 16:27 Pytałam się o rodzaj pracy. A mnie już dzisiaj nie bedzie bo w pracy prądu zabrakło :)))) Do jutra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:12 kontra_punkt napisał: > Słyszałem, że dla kobiet wygląd nie jest ważny? moja babcia zawsez mowiła-facet jak jest piekniejszy od diabł to moze byc wazniejsza jest sylwetka:) oczywisice ejsli mowimy o wygladzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:13 No ale sylwetka w dalszym ciągu składa się na wygląd zewnętrzny. Co do tej sylwetki to tez się zgadzam. Ale twarz... twarz też wazna. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:53 To juz wiem co we mnie widziala. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:50 szczerze mowiac.... u mnie sie to wielokrotnie sprawdziło... ale to zalezy tez od Twojego temperamentu-moze sie okazac ze to co dla jednej kobiety"brak pozytku" dla innej jest "demon seksu" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: Szukam Żony 16.08.06, 20:53 Obys sie nie zniechecil. Po neciu duuzo roznego dziwactwa chodzi :-)) I co gorsza/lepsza piekna ocenic nie w sposob :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 21:53 O ocenę piękna wewnętrznego od biedy można się pokusić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 17.08.06, 08:35 Taaa, kazda dziewczyna z całą pewnością chciałaby usłyszeć, że piękna to ona nie jest ale jakie bogate wnętrze... Albo inaczej: "z daleka całkiem ładna" Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:33 oj nie mowie ze nie umiesz tanczyc-uprasza sie o niestosowanie nadinterpretacji :)) powtarzam-idz na kurs tanca, najlepiej na salse, przychodzi masa kobiet, i szukaja nie tylko partnera do tanca:)) a salsa łaczy ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:36 Masz rację, to ja nie błysnąłem! Sorki i dzięki za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:40 don't worry:)) kobiety poznaje sie w bardzo nietypowych miejscach:) najcześciej uprawiając hobby-no i jest szansa, ze nie ebdziesz sie z nia nudził jak pierwsze emocje opadną-w koncu fajnie realizowac wspolnie swoją pasje:)) i nie mow, ze nie znajdzisz czsu-na odrobine rpzyjemnosci zawsze warto znalezc im szybciej nauczysz sie czerpac radośc z niewielkiego "marnowania czasu" tym lepeij dla Ciebie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:36 A dlaczego tutaj szukasz? Zarejestruj się lepiej na jakichś randkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: Szukam Żony 16.08.06, 01:36 Musi być od razu żona? Kumpelek Ci nie brakuje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Szukam Żony 16.08.06, 09:14 najpierw szukaj znajomości, później żony:) Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: Szukam Żony 16.08.06, 10:08 No własnie. Bo randki z internetu (kiedy to idzie się na nie wyłącznie z założeniem, że ktoś się nada na partnera bądz nie) są co najmniej dziwne. Mało jest takich osób, co początkowo się wydały nieciekawe, a zyskały przy bliższym poznaniu? Im też trzeba dać szansę. A tak co? Jedno spotkanie, powierzchowna ocena i do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 10:44 Nie zamierzam oświadczać się na pierwszym spotkaniu. Ale moim celem jest aby znajomośc doprowadziła do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria293 Re: Szukam Żony 16.08.06, 11:21 A potencjalna rozwódka, szukająca kandydata na drugiego męza, moze być? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:21 Jeśli bezdzietna to oczywiście, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:00 To ja tez sie ustawiam w kolejce. Dziecko moze byc, najchetniej dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:07 Rozumiem, że Ty masz chłopca i chciałbyś taką ładną parkę stworzyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:12 Rozumujesz po czesci poprawnie. Siadaj, dostateczny z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:15 Tak, panie profesorze. Ale chciałabym wiedzieć w której częście swojej wypowiedzi błąd popełniłam. Oczywiście po to żeby go w przyszłoście nie powtarzać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:21 Pierwsza czesc jest poprawna. Co do drugiej to szukam dla siebie (zawsze chcialem miec corke). Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:26 Zaczynac wszystko od nowa (pieluszki, papki, ciapki)- nie chce mi sie. Wygodny sie zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
asskela Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:15 a gdzie fotka, życiorys, historia rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Szukam Żony 16.08.06, 13:22 kontra_punkt napisał: > Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę, > która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie? Jesteś dość kontrowersyjny ale chyba wiem o co Ci chodzi zadbany niezależny pragnący się ustatkować 30latku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:28 ??? To w moim poście jest jakieś drugie dno? Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:35 Ja tu juz widze 4 dna, a to dopiero poczatek. Tak wlasnie zyja tutaj posty na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:36 Ojjj, one żyją swoim życiem :)))) Nikt nad tym zapanować nie potrafi. Szczególnie jak opiekun na wakacjach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:44 A dlaczego kościelny odpada????? mam dla ciebie kandydatkę - wolna, mądra, fajna jak ja ale musiałby być kościelny niestety bo ja to odpadam ( jak przeczytałam to bezdzietne maja szansę, a ja mam córcię trzyletnia Bu.....:-(to był oczywiście żart - córka najdroższa memu sercu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:45 U mnie masz spore szanse tylko ta odleglosc hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:50 no tak niby tak, ale ty piszesz ze nie chcesz pieluch, a ja chce jeszcze jedno no fakt najchetniej chłopca, ale raczej własnego ( męszczyznom łatwiej bo nigdy nie wiedza czy to ich - więc co za różnica????- żart) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:57 dj73 napisała: > ( męszczyznom łatwiej bo nigdy > nie wiedza czy to ich - więc co za różnica????- żart) Ja musial bym miec brata blizniaka zeby nie byl moj. Taki jest podobny do mnie(syn). Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:50 Jednak nie. Kościelnego nie będzie, o wychowywaniu cudzego dziecka też nie marzę no i wiek w Twoim nicku (jeśli dobrze wnioskuję) świadczy, że jesteś starsza ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:51 No stara, stara dlatego nie siebie proponuję ( niestety - nie te lata) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:59 Na tym forum tylko Mała-mee - pamietaj, gdzie indziej WALKA!!!!!!:-) Do autora - ale z tym kościelnym to moze byc problem : Ja chce kościelnego a jestem przeciwniczką cywilnego ( nie będę w urzędzie firmy małżeńskiej zakładać )małżeństwo jest wiarą/uczuciem dla mnie nie papierkiem, a mój "Mąż" ateista ni diabła do kościoła ewentualnie ten cywilny, no i tak na kartę rowerową jedziem razem przez życie ( najważniejsze że razem ) Tak że czy żenic trzeba się odrazu ja PANNA jestem nikt mi tego nie zarzuci. Mąż rozwodnik lecz po cywilnym więc dla mnie kawaler - i bądz tu mądry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:08 nikt nie mówił ze zycie jest proste, ja wogóle dość skomplikowana jestem, a moje życie ohoho..........jeszcze właśnie mi cudzego syna do kompletu potrzeba ( co ja gadam , jeszcze mi "mąż" jakąs nowine przyniesie......) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:10 Może i skomplikowana ale wypowiadasz się całkiem do rzeczy (jak dla mnie :))) ). Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:57 Nigdy bym nie powiedział, że jesteś stara. Ale żonę to chciałbym mieć parę lat młodszą od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:59 No trzeba było tak od razu. Czyli ja się nie nadaję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:05 mala-mee to ty tez jestes wiekowa ? jak człowiek nie widzi to nic nie widzi :- (mądrze to ja jakosnie napisałam :-) Ja myslałam że ty małolata ( nie wiem gdzies , cos....) No to tylko swaty nam zostały :-( proponuje wątek - szukam mężą ( ale to na męskim by trzeba było) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:06 Nie, wiekowa nie jestem ale też nie jestem kilka lat młodsza od naszego poszukiwacza. Może z rok... Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:14 No, w tej kwestii mogę się nieco uelastycznić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:16 Ale może Ty byś chcial miłą, młodszą, taką, która da się jeszcze wychować???? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:19 Wolę już wychowaną, tatusiowanie mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:21 Nie boisz się, że taka wychowana ma swoje zdnia i może pyskować ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:01 Nie wyobrażam sobie, żeby moja żona nie miała swojego zdania. Służącej nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:02 Swoje - swoje czy swoje ale takie jak Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:08 Swoje-swoje koniecznie. Oczywiście bez przesady, kompromis obowiązuje obie strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:34 No proszę jak mi dobrze idzie. Zaczynam się denerwować by czegoś nie spartolić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:38 Uważaj, uważaj, w nerwach się zawsze głupie rzeczy robi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:08 ciekawa jestem a jak by się przy swoim upierała a godziło by to w twoje ego to co ugiołbyś się Odpowiedz Link Zgłoś
kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:39 Zbyt ogólnie to opisałaś bym mógł odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:42 kontra_punkt napisał: > Zbyt ogólnie to opisałaś bym mógł odpowiedzieć. No baw się dalej ja odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:12 Ja choć 80 to młodziutka dziewczynka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:12 Ja choć 80 to młodziutka dziewczynka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:18 no to sorry rok to za mało, to ile ta panna ma miec lat ( trzeba było napisać), no tak calineczka moze tak ja w roku 80 pamietam kolezanki zeszyt na ławce z napisem 80/81, i mysl własną : dzieci które sie teraz rodzą sa takie malutkie zawsze będa malutkie, a ja juz chodze do szkoły jestem dorosła :-)( hasło rok 1980 zawsze mi tą chwile przypomina) Uświadamianie sobie ile maja lat przeraża mnie No to ja jednak ide sobie gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:22 Ale to chyba było jeden z pierwszych zeszytów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:29 Ja zaczęłam chodzić do szkoły parę lat póżniej ale pamiętam tylko pierwsze zielone ławki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:21 kontra_punkt napisał: > Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę, > która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie? szczerze mówiąc, to wg mnie większość wolnych kobiet na tym i wielu innych forach to frustratki, więc raczej małe szanse..... Te fajniejsze juz są zapewne pozajmowane. Co ma wisieć, nie utonie. Myślę, że przyjdzie taki moment, w którym poznasz tę właściwą bez specjalnych zabiegów. Jak mówi przysłowie - nic na siłę, wszystko młotkiem :)) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:23 Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówczyną. Przynajmniej jeżeli chodzi o mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:25 mala_mee napisała: > Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówczyną. > Przynajmniej jeżeli chodzi o mnie :)) he he..... napisałam większość :)) Ciebie nie znam, bo już przestałam pisywać na kobiecie, więc nie mogę oceniać, ale punkt dla Ciebie za poczucie humoru. Tylko czekam, aż się na mnie zaraz te frustratki rzucą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:27 Zauważyłam, że przestałaś :)) Ponieważ jeszcze nie jestem ani zdesperowana ani sfrustrowana (z???) to nie poczułam się jakos urażona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:29 mala_mee napisała: > Zauważyłam, że przestałaś :)) > Ponieważ jeszcze nie jestem ani zdesperowana ani sfrustrowana (z???) to nie > poczułam się jakos urażona :))) ekhm...... kojarzysz mnie???? To już tyle m-cy minęło.... znam Cię, gadaj mi ino gibko, może nick'a zmieniłaś? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:30 Nie, Ty mnie nie znasz. Ja wtedy głównie czytala ale nie wypowiadałam się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:31 mala_mee napisała: > Nie, Ty mnie nie znasz. Ja wtedy głównie czytala ale nie wypowiadałam się :))) a czemuż to???? byłysmy aż takim strasznym TWA?????? teraz na analu siedzimy, macie z nami spokój :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:32 Wiem, wiem :))) Nie, nie byliście. Po prostu jakoś się wtedy nie wciągnęłam. A teraz są wakacje... Nie wiem tylko jak po wakacjach z nałogu się wyzwolę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:34 to rzeczywiście będzie problem :)))) forum wciąga niestety. A co ma byc po wakacjach???? Do szkoły będziesz chodziła???? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:36 :))))) W czasie wakacji sama siebie rozgrzeszam :)))) A po wakacjach, siedząc cały czas przy tym samym biurku, czuję pewnie wyrzuty sumienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:40 myślę, że wyrzuty sumienia możesz sobie juz dzisiaj wsadzić w kieszeń :)) ale fakt faktem, że przeginac nie można...... Kiedyś jeszcze na Kobiecie zrobiłam sobie m-ny odpust od forum, bo uzależnienie sięgnęło zenitu :))) Dobrze, że syn mnie czasami goni od kompa, a mąż musi czasami coś na drugim porobić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:42 Ja w obawie przed kompletnym uzaleznieniem, nie założyłam jeszcze internetu w domu. Mimo wszystko wolę kontakt z ludźmi jakby to powiedzieć bardzoej realny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:44 zgadza się, ale poprzez net można poznać i w realu fajne osoby. Ja tym sposobem pozyskałam kilku znajomych i nie żałuję :) a netu by mi panowie nie dali odłączyć, zakrzyczeliby mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:47 No ze mną na razie nikt nie walczy :))) (ale nie jest to jeszcze płaczliwa wypowiedź) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:49 :)) a kiedy powinna zacząć być takową? :)) jakby co, to kandydat sie w tym wątku sam zgłasza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:51 Bedzie płaczliwa jak osiągnę szczyt swojej desperacji. Na razie jeszcze nawet ona nie wykiełkowała. No zgłasza się niby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:53 a u Ciebie to od wieku zależne, czy jakichś innych czynników zwnętrzno- wewnętrznych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:54 Właściwie i od jednoego i od drugiego pewnie. Ale jeszcze nie wiem. jak już będę wiedziała to szybko doniosę co odkryłam. Za wczesnie na to żebym miała wyrobioną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:57 hmmm..... takaś młoda???? założyłabyś sobie wizytówkę, jak biały człowiek, anie strugasz taką tajemniczą :)))) wtedy ciekawość by mnie nie zżerała, bo bym sobie po cichu lukneła :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:59 Nie, nie młoda (29) ale dopiero od niedawna sama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:17 rozwódka???? czy może pogoniłaś kota adoratorowi, tudzież On Tobie (zawsze istnieje taka możliwość) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:18 Rozwódką nie zdążyłam być. Może to i lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:21 pewnie że lepiej, ja już mam 1 rozwód za sobą i czka mi się to obrzydliwie..... żałuję, że nie wystarczyło powiedzieć pa i móc spalić mosty..... ale życie przed Toba :)) może lepiej rozważ kandydaturę założyciela wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:23 Założyciel wątku nie chce się okazać :))) To po pierwsze a po drugie ehh, nie, nie napiszę co po drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:26 nie rób scen, wal śmiało :))) może założyciel sie łaskawie nam okaże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:54 mala_mee napisała: > Ale kandydat coś zamilkł :))) ano właśnie, liczyłam na jakąś błyskotliwą wymiane zdań i guzik.......:) mogę sobie pogadać do Joli, a Jolę wiadomno - głowa boli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:27 E..... ja tez będe bronic małej-mee fajan z niej dziewczyna i wolna ! A jesli tak mowa o dziewczynach na forum to i chłopaki tacy sami, bo niby jacy. Wiec wszystko pasuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:28 Dzięki. Bo jeszcze chwila i zaczęłabym się zastanawiać czy aby na pewno ze mną wszystko w porzadku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:30 dj73 napisała: > E..... ja tez będe bronic małej-mee fajan z niej dziewczyna i wolna ! > A jesli tak mowa o dziewczynach na forum to i chłopaki tacy sami, bo niby jacy. > > Wiec wszystko pasuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 16:06 I co, bedzie ten slub bom missnal zdiebko z powodu oddalenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 16:31 souls_hunter napisał: > I co, bedzie ten slub bom missnal zdiebko z powodu oddalenia sie. ekhm.... do mnie to pytanie???? ja nic nie wiem o żadnym ślubie, a powinnam?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach przyjdz na forum analno-oralne 16.08.06, 14:41 pelno tam fajnych, nagrzanych lasek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a tu link 16.08.06, 14:42 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293 Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a tu link 16.08.06, 14:43 kobieta_na_pasach napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293 o żesz Ty orzeszku :)))) anala nam reklamujesz? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: a tu link 16.08.06, 17:24 cos się strasznie ta dyskusja przemieszała, po przerwie nic nie kumam. Gdzie autor - pan młody i powiedzmy mała-mee, lub calineczka jako panna młoda - bo na tym skończyłam ( jakies niekontrolowane odcinki przeleciały ) halo, halo co sie stało.......bo mi sie czytac tych blisko 300 wypowiedzi nie chce :-) cos sie urodziło czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
noton Re: Szukam Żony 17.08.06, 01:44 Że też ja na to nie wpadłem! Jakie to proste! Odpowiedz Link Zgłoś