Dodaj do ulubionych

Szukam Żony

15.08.06, 21:59
Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę,
która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie?
Obserwuj wątek
    • tenel.ka Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:05
      kontra_punkt napisał:

> Zadbany, niezależny i pragnący się ustatkować trzydziestolatek pozna kobietę,
      > która także ma dosyć samotności. Czy są tutaj takie Panie?

Heh ! Przypadkowo chyba znalazłam Ci kandydatkę :D
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=46840960&v=2&s=0
      • krwawabestia Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:06
        a dlaczego od razu zony??????????
        chyba ze chcesz miec dzieci a jak tak to pisz ze chcesz kobiety ktora urodzi ci
        dzieciaki
        • kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:10
          > a dlaczego od razu zony??????????

Bo tak.
          • polla4 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:13
            Wybacz, ale odpowiedż na poziomie podstawówki :)
            • kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:15
              Wybaczam :)
    • wm32 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:10
      a skad Ty jestes ??? hahahah
      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:11
        z Warszawy
        • wm32 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:13
          to nie ma tam juz dziewczyn , wyginely czy może cos innego ???
          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:17
            W pracy niemalże sami faceci, w knajpach ciężko o atrakcyjne towarzysko
            singielki a dyskotek nie lubię.
            • loltka Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:25
              idz na kurs tanca:)
              • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:28
                Uprasza się o czytanie ze zrozumieniem. Nie napisałem, że nie umiem tańczyć
                tylko, że nie lubię dyskotek. Tańczę świetnie.
                • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:31
                  Ale możesz iść na kurs tańca aby poznać jakąś dziewczynę - w Twoim przypadku
                  kandydatki na żonę.
                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:34
                    Tu masz niewątpliwie rację! Tyle, że raczej mógłbym być tam nauczycielem (ech,
                    ta moja skromność ;-)). Jest jeden szkopuł - chyba mam zbyt mało czasu na takie
                    rzeczy.
                    • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:39
                      Jak masz mało czasu to jak chcesz szukać tej żony??? Zaocznie???
                      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:43
                        Wiem, że internet to droga na skróty ale dlaczego nie zacząć właśnie tutaj?
                        • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:46
                          Ale zobaczyc nie można.
                          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:48
                            Pierwszą nić porozumienia można osiągnąć bez patrzenia :)
                            • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:50
                              I tu się nie do końca zgodzę.
                              A to pierwsze spojrzenie od którego miekna kolana. To jeszcze bez żadnego
                              kontaktu werbalnego.
                              • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:53
                                Chyba już wyrosłem z takich wzruszeń ;)
                                • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:55
                                  To Ty chcesz kontraktu? Żony na etat???
                                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:56
                                    Ech, Ty to tak ze skrajności w skrajność.
                                    • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:56
                                      A tak!!!
                                    • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:02
                                      Rozgladales sie pod kosciolem w niedziele? Tam jest sporo panienek i szanse ze jeszcze nie zepsuta.
                                      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:06
                                        Sugerujesz, że ja jestem zepsuta???
                                        • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:08
                                          Jakesz bym smial?
                                          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:08
                                            No tak własnie myślę.
                                      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:06
                                        Twoją poradę sobie odpuszczę, tym niemniej serdecznie dziękuję za dobre chęci.
                                        • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:08
                                          Przeciez nie mowie o moherowych beretach.
                                          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:10
                                            Nie twierdzę, że mówiłeś.
                        • loltka chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:47
                          mysle, ze raczej tu nalezy skonczyc, tzn potraktowac to jako ostatecznosc
                          przez "kontakty w sieci" ludzie maja coraz wieksze roblemy w tworzeniu relacji
                          interpersonalnych
                          zdecydowanie wole "tradycyjny" sposob poznawania drugiej połowy
                          choc oczywiscie znam 3 pary, ktore sie poznały przez net i są szczesliwe:)
                          • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:49
                            Ja też kilka par znam.
                            Ale z drugiej strony, tak jak Ty jestem za poznawaniem tradycyjnym. Ja wiem, że
                            ważne sa te wszystkie rzeczy jak osobowość, wnętrze i inne tym podobne. Ale
                            lubię jak facet mi się fizycznie podoba.
                          • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:50
                            No widzisz? Jednak można. Nie chcę się żenić przez internet tylko poznać jakąś
                            sympatyczną i inteligentną babkę.
                            • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:51
                              Ja własnie taka jestem :)))
                              • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:55
                                Zdążyłem się zorientować.
                                • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:55
                                  To złośliwe było chyba :)))
                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 12:57
                                    Absolutnie nie.
                                    • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:00
                                      No to trzymając się Twoich wymagań, możesz już ustalać termin :)))
                                      • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:08
                                        Naszego spotkania?
                                        • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:09
                                          :))))))
                                          Jaki ślub planujesz?
                                          Cywilny, konkordatowy??
                                          • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:11
                                            Cywilny
                                            • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:12
                                              A co z kościelnym?
                                              • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:14
                                                No tutaj na kompromis nie pójdę. Nie znoszę kleru, zwłaszcza katolickiego.
                                                • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:18
                                                  Tutaj nie będę kontynować swojego wywodu bo naraziłabym się na ostre biczowanie
                                                  forumowe.
                                                  Ale swoje zdanie na ten temat mam.
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:19
                                                    A dlaczego by nie? Śmiało, zobaczymy jak nam wychodzi spieranie się.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:21
                                                    Ja się mogę pospierać. Nie o to chodzi. Po prostu boję się o burzę, która
                                                    mogłaby się rozpętać.
                                                  • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:23
                                                    mala_mee napisała:

> Ja się mogę pospierać. Nie o to chodzi. Po prostu boję się o burzę, która
                                                    > mogłaby się rozpętać.

no włąsnie-burza na forum to zawsze fajna rzecz:)
                                                  • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:21
                                                    mala_mee napisała:

> Tutaj nie będę kontynować swojego wywodu bo naraziłabym się na ostre
                                                    biczowanie
                                                    >
                                                    > forumowe.
                                                    > Ale swoje zdanie na ten temat mam.

to dawaj:) swoje zdanie mowi sie otwarcie;)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25
                                                    A potem kto mi bęcie łzy wycierał???
                                                  • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:28
                                                    mala_mee napisała:

> A potem kto mi bęcie łzy wycierał???

kto wie kto wie, co sie tu jeszcze wydarzy;)
                                                    z łazami jakoś sobie poradzimy;)
                                          • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:13
                                            mala_mee napisała:

> :))))))
                                            > Jaki ślub planujesz?
                                            > Cywilny, konkordatowy??

o łał:)) ale szybko poszło:))
                                            jak zakupy na allegro:))

sto lat młodej parze!!
                                            • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:14
                                              :)))))

ja zbieram informacje.
                                              Bo ja konkretna jestem :))))
                                              • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:18
                                                mala_mee napisała:

> :)))))
                                                >
                                                > ja zbieram informacje.
                                                > Bo ja konkretna jestem :))))

własne widze:))
                                                ale to sie chwali, nie ma co lat inwestowac w cos, co od razu moze byc skazane
                                                na porażke;))
                                            • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:17
                                              Chwila, chwila, jeszcze się nie zgodziłem :)
                                              • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:19
                                                A kto powiedział, że ja już się zgodziłam!!!!
                                                • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:20
                                                  Mówiłem tylko za siebie!
                                                  • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:22
                                                    ale to co-jakis casting bedzie czy jak?? bo tu widze, ze kandydatki jednak są.

np wypowiedzi niżej:)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25
                                                    Ja musialabym najpierw zobaczyć żeby wiedzieć czy w kastingu chcę brac
                                                    udział :))))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25
                                                    Na dół jeszcze nie dotarłem, zbyt absorbująca jest góra :)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:26
                                                    Brzmi to cokolwiek dwuznacznie :))))))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:31
                                                    No cóż, od góry to się zazwyczaj zaczyna :)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:32
                                                    Niektórzy mają tendencję do zaczynania od dupy stony :)))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:33
                                                    Takie początki też mogą być ekscytujące!
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:37
                                                    Spokojnie, spokojnie!!!
                            • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:00
                              nie mowie nie, tylko ze ja bym chyba tak nie chciała
                              zresztą, szczescia nalezy szukac w kazdy mozliwy sposob:)

a co do tych par:
                              jedna juz staneła na ślubnym kobiercu
                              druga wasnie przeprowadza sie do wspolnego domu
                              a terzecia na razie na etapie randkowania, bo to pol roku dopiero:)
                              znam tez niestety smutne przypadki, kiedy jedna ze stron szukała zabawy w
                              internecie, a druga cierpi po tym do tej pory-lecz z drugiej storny-czy w
                              realnym zyciu tez tak nie ma....??

w kazdym razie mam nadziej ze "potkniesz sie" o ta wspaniałą babke i jej nie
                              przegapisz
                              • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:13
                                Dzięki za słowa otuchy. A Ty swoją połowę poznałaś w 'klasyczny' sposób?
                                • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:17
                                  w klasyczny, jak wszytskie poprzednie "połowy"...
                                  zartuje:))
                                  ale faktycznie-nigdy nie umowiłam sie z facetem przez net! raz keidys dałam sie
                                  namowic kolezance na randke w ciemno-podobno facet był dla mnie stworzony!hmmm
                                  moze to okropnie zabrzmi, ale nie miał szans juz na starcie-miał 170 wzrostu i
                                  w kołko gadał o swojej cudownej pracy!! brrr
                                  wole poznawac osobiscie-i od razu wyrokowac, czy dam sie gdzies zaprosic czy
                                  bedziemy przyjaciółmi:))

a tak na marginesie-"polowe" poznałam własnie na tancach:))
                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:23
                                    To widzę, że te moje umiejętności mogą się przydać :)
                                    • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:25
                                      o tak!! facet tanczący to facet na wage złota-kazda chciałby miec takiego
                                      bo podperanie scian na imprezach nikogo nie bawi...zwłaszcza kobiety:)
                                    • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:28
                                      Za tańczenie duży plus!!!
                                      Jak ja bym gdzieś poszła i tak z kilka godzin tańczyła :))))
                                      • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:31
                                        mala_mee napisała:

> Za tańczenie duży plus!!!
                                        > Jak ja bym gdzieś poszła i tak z kilka godzin tańczyła :))))

sam wiec widzisz kolego-kobiety sie garna do tanczących:))
                                        moja teoria działa

wyginam śmiało ciało;))
                                        • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:33
                                          Ehhh, Twoje teorie :))))
                                          • souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:37
                                            Moja przyjaciolka kiedys mi powiedziala, "jak w tancu tak w lozku"
                                            • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:39
                                              souls_hunter napisał:

> Moja przyjaciolka kiedys mi powiedziala, "jak w tancu tak w lozku"

prawde Ci rzekła!!!
                                              dobra przyjaciółka:)
                                              • souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:41
                                                loltka napisała:

> prawde Ci rzekła!!!
                                                > dobra przyjaciółka:)

Swiete slowa, lepszej jeszcze nie mialem choc zyje nadzieja.
                                            • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:39
                                              Chcesz powiedzieć, że ja facet na parkiecie zachowuje się jakby kołoek połkną
                                              to i w łóżku nie bedzie z niego pożytku???
                                              • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:47
                                                Mam nadzieję, że to prawda, wówczas moje szanse rosną ;)
                                                • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:47
                                                  Jak facet fajnie wygląda i jeszcze do tego fajnie się rusza :))))
                                                  Hmmmm :)))))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:51
                                                    Słyszałem, że dla kobiet wygląd nie jest ważny?
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:52
                                                    Ja tego nie powiedziałam.
                                                    Dla mnie jest :)))

A co? Odpadłbyś?
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:01
                                                    > A co? Odpadłbyś?

Wrodzona skromność nie pozwala mi zaprzeczyć ;)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:05
                                                    Ale rzeczowej ocenie nie chcesz się poddać :))))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:10
                                                    To fakt, zdjęcia na tym etapie 'znajomości' nie wyślę. Mogę najwyżej na parę
                                                    pytań odpowiedzieć :)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:10
                                                    Wzrost?
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:15
                                                    188
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:16
                                                    Dłonie?
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:22
                                                    Czyste, szpony przycięte, paluchy nie sękate.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:23
                                                    Oczy i włosy
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:28
                                                    brunet, niebieskie
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:29
                                                    Mało - jeżeli chodzi o włosy, w sumei jeżeli o oczy to też
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:58
                                                    To sprecyzuj bo nie bardzo wiem co jeszcze napisać.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:00
                                                    O, znalazłeś się.
                                                    Oczy duże czy małe, rzęsy długie? Włosy - przerzedzone czy w normie, długie czy
                                                    krótkie.
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:03
                                                    Zara, tylko do lujstra polete.

Raczej duże, rzęsy też długie. Czupryna gęsta i schludna (tzn. krótka dość).
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:16
                                                    Sylwetka
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:20
                                                    Sportowa.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:21
                                                    dresik???
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:23
                                                    Tylko do złotego łańcucha. Łańcuch zgubiłem więc i dresik się zakurzyć zdążył.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:24
                                                    Keta z dużymi oczkami była???
                                                    Aby???
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:26
                                                    Nie rozumiem
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:27
                                                    O łańcuch się pytam :)))
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:32
                                                    Aaa, widzę, że muszę się podciągnąć w dresiarskim slangu ;)
                                                    Nie pamiętam, zgubiłem zaraz po przyjęciu :)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:33
                                                    Dobra, dresiarstwo sobie odpuść :)))
                                                    Wykształcenie??
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:36
                                                    Wyższe, a Ty?
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:37
                                                    Również
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:41
                                                    A konkretnie?
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:44
                                                    Chemiczne, a Twoje?
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:45
                                                    Nawigacja na Akademii Morskiej.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:46
                                                    A praca?
                                                  • kontra_punkt Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 15:51
                                                    W Warszawie. Właśnie mnie wzywa, nie będzie mnie jakiś czas (ok. 1h)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 16:27
                                                    Pytałam się o rodzaj pracy.
                                                    A mnie już dzisiaj nie bedzie bo w pracy prądu zabrakło :))))
                                                    Do jutra :)))
                                                  • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:12
                                                    kontra_punkt napisał:

> Słyszałem, że dla kobiet wygląd nie jest ważny?

moja babcia zawsez mowiła-facet jak jest piekniejszy od diabł to moze byc
                                                    wazniejsza jest sylwetka:)
                                                    oczywisice ejsli mowimy o wygladzie;)
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 14:13
                                                    No ale sylwetka w dalszym ciągu składa się na wygląd zewnętrzny.
                                                    Co do tej sylwetki to tez się zgadzam.
                                                    Ale twarz... twarz też wazna.
                                                  • souls_hunter Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:53
                                                    To juz wiem co we mnie widziala.
                                                  • mala_mee Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:55
                                                    Kto?
                                              • loltka Re: chyba jednak nie:) 16.08.06, 13:50
                                                szczerze mowiac....
                                                u mnie sie to wielokrotnie sprawdziło...
                                                ale to zalezy tez od Twojego temperamentu-moze sie okazac ze to co dla jednej
                                                kobiety"brak pozytku" dla innej jest "demon seksu"
                        • hrabina_feu Re: Szukam Żony 16.08.06, 20:53
                          Obys sie nie zniechecil. Po neciu duuzo roznego dziwactwa chodzi :-)) I co
                          gorsza/lepsza piekna ocenic nie w sposob :-))
                          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 21:53
                            O ocenę piękna wewnętrznego od biedy można się pokusić :)
                            • mala_mee Re: Szukam Żony 17.08.06, 08:35
                              Taaa, kazda dziewczyna z całą pewnością chciałaby usłyszeć, że piękna to ona
                              nie jest ale jakie bogate wnętrze...
                              Albo inaczej: "z daleka całkiem ładna"

Masakra...
                • loltka Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:33
                  oj nie mowie ze nie umiesz tanczyc-uprasza sie o niestosowanie nadinterpretacji
                  :))
                  powtarzam-idz na kurs tanca, najlepiej na salse, przychodzi masa kobiet, i
                  szukaja nie tylko partnera do tanca:))
                  a salsa łaczy ludzi!
                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:36
                    Masz rację, to ja nie błysnąłem! Sorki i dzięki za radę.
                    • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:39
                      No, nie popisałeś się :))
                    • loltka Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:40
                      don't worry:))
                      kobiety poznaje sie w bardzo nietypowych miejscach:)
                      najcześciej uprawiając hobby-no i jest szansa, ze nie ebdziesz sie z nia nudził
                      jak pierwsze emocje opadną-w koncu fajnie realizowac wspolnie swoją pasje:))
                      i nie mow, ze nie znajdzisz czsu-na odrobine rpzyjemnosci zawsze warto znalezc
                      im szybciej nauczysz sie czerpac radośc z niewielkiego "marnowania czasu" tym
                      lepeij dla Ciebie;))
    • anetta101 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:23
      wyślij fotke:)
    • qw994 Re: Szukam Żony 15.08.06, 22:36
      A dlaczego tutaj szukasz? Zarejestruj się lepiej na jakichś randkach :)
    • anulenka7 Re: Szukam Żony 16.08.06, 01:36
      Musi być od razu żona? Kumpelek Ci nie brakuje? ;-)
    • lady284 Re: Szukam Żony 16.08.06, 09:14
      najpierw szukaj znajomości, później żony:)
      • anulenka7 Re: Szukam Żony 16.08.06, 10:08
        No własnie. Bo randki z internetu (kiedy to idzie się na nie wyłącznie z
        założeniem, że ktoś się nada na partnera bądz nie) są co najmniej dziwne. Mało
        jest takich osób, co początkowo się wydały nieciekawe, a zyskały przy bliższym
        poznaniu? Im też trzeba dać szansę. A tak co? Jedno spotkanie, powierzchowna
        ocena i do widzenia.
        • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 10:44
          Nie zamierzam oświadczać się na pierwszym spotkaniu. Ale moim celem jest aby
          znajomośc doprowadziła do ślubu.
    • sereni Re: Szukam Żony 16.08.06, 09:21
      są :) Np. ja :-)
      • maria293 Re: Szukam Żony 16.08.06, 11:21
        A potencjalna rozwódka, szukająca kandydata na drugiego męza, moze być?
        • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 12:21
          Jeśli bezdzietna to oczywiście, że tak.
        • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:00
          To ja tez sie ustawiam w kolejce. Dziecko moze byc, najchetniej dziewczynka.
          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:07
            Rozumiem, że Ty masz chłopca i chciałbyś taką ładną parkę stworzyć???
            • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:12
              Rozumujesz po czesci poprawnie. Siadaj, dostateczny z plusem.
              • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:15
                Tak, panie profesorze.
                Ale chciałabym wiedzieć w której częście swojej wypowiedzi błąd popełniłam.
                Oczywiście po to żeby go w przyszłoście nie powtarzać :))))
                • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:21
                  Pierwsza czesc jest poprawna. Co do drugiej to szukam dla siebie (zawsze chcialem miec corke).
                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:23
                    A niechciałbyś własnej???
                    • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:26
                      Zaczynac wszystko od nowa (pieluszki, papki, ciapki)- nie chce mi sie. Wygodny sie zrobilem.
                      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:27
                        Przynajmniej otwarcie o tym mówisz...
    • asskela Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:15
      a gdzie fotka, życiorys, historia rodziny...
    • cyganeczka80 Szukam Żony 16.08.06, 13:22
      kontra_punkt napisał:

Jesteś dość kontrowersyjny ale chyba wiem o co Ci chodzi zadbany niezależny
      pragnący się ustatkować 30latku :)
      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:28
        ??? To w moim poście jest jakieś drugie dno?
        • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:35
          Ja tu juz widze 4 dna, a to dopiero poczatek. Tak wlasnie zyja tutaj posty na forum ;)
          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:36
            Ojjj, one żyją swoim życiem :))))
            Nikt nad tym zapanować nie potrafi. Szczególnie jak opiekun na wakacjach :))))
        • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:43
          dno?????:)
        • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:44
          A dlaczego kościelny odpada?????
          mam dla ciebie kandydatkę - wolna, mądra, fajna jak ja
          ale musiałby być kościelny niestety
          bo ja to odpadam ( jak przeczytałam to bezdzietne maja szansę, a ja mam córcię
          trzyletnia Bu.....:-(to był oczywiście żart - córka najdroższa memu sercu :-))
          • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:45
            U mnie masz spore szanse tylko ta odleglosc hmmmm.
            • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:50
              no tak niby tak, ale ty piszesz ze nie chcesz pieluch, a ja chce jeszcze jedno
              no fakt najchetniej chłopca, ale raczej własnego ( męszczyznom łatwiej bo nigdy
              nie wiedza czy to ich - więc co za różnica????- żart)
              • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:57
                dj73 napisała:

> ( męszczyznom łatwiej bo nigdy
                > nie wiedza czy to ich - więc co za różnica????- żart)

Ja musial bym miec brata blizniaka zeby nie byl moj. Taki jest podobny do mnie(syn).
          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:50
            Jednak nie. Kościelnego nie będzie, o wychowywaniu cudzego dziecka też nie
            marzę no i wiek w Twoim nicku (jeśli dobrze wnioskuję) świadczy, że jesteś
            starsza ode mnie.
            • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:51
              No stara, stara dlatego nie siebie proponuję ( niestety - nie te lata) :-)
              • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:53
                Aaaa, Ty w swatkę się bawisz :))))
                • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:59
                  Na tym forum tylko Mała-mee - pamietaj, gdzie indziej WALKA!!!!!!:-)
                  Do autora - ale z tym kościelnym to moze byc problem : Ja chce kościelnego a
                  jestem przeciwniczką cywilnego ( nie będę w urzędzie firmy małżeńskiej
                  zakładać )małżeństwo jest wiarą/uczuciem dla mnie nie papierkiem, a mój "Mąż"
                  ateista ni diabła do kościoła ewentualnie ten cywilny, no i tak na kartę
                  rowerową jedziem razem przez życie ( najważniejsze że razem ) Tak że czy żenic
                  trzeba się odrazu ja PANNA jestem nikt mi tego nie zarzuci. Mąż rozwodnik lecz
                  po cywilnym więc dla mnie kawaler - i bądz tu mądry :-)
                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:01
                    Aleś zamotała....
                    • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:08
                      nikt nie mówił ze zycie jest proste, ja wogóle dość skomplikowana jestem, a
                      moje życie ohoho..........jeszcze właśnie mi cudzego syna do kompletu potrzeba
                      ( co ja gadam , jeszcze mi "mąż" jakąs nowine przyniesie......) :-)
                      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:10
                        Może i skomplikowana ale wypowiadasz się całkiem do rzeczy (jak dla mnie :))) ).
              • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:57
                Nigdy bym nie powiedział, że jesteś stara. Ale żonę to chciałbym mieć parę lat
                młodszą od siebie.
                • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 13:59
                  No trzeba było tak od razu.
                  Czyli ja się nie nadaję :)))
                  • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:05
                    mala-mee to ty tez jestes wiekowa ? jak człowiek nie widzi to nic nie widzi :-
                    (mądrze to ja jakosnie napisałam :-)
                    Ja myslałam że ty małolata ( nie wiem gdzies , cos....)
                    No to tylko swaty nam zostały :-(
                    proponuje wątek - szukam mężą ( ale to na męskim by trzeba było)
                    • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:06
                      Nie, wiekowa nie jestem ale też nie jestem kilka lat młodsza od naszego
                      poszukiwacza. Może z rok...
                      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:14
                        No, w tej kwestii mogę się nieco uelastycznić ;)
                        • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:16
                          Ale może Ty byś chcial miłą, młodszą, taką, która da się jeszcze wychować????
                          • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:19
                            Wolę już wychowaną, tatusiowanie mnie nie interesuje.
                            • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:21
                              Nie boisz się, że taka wychowana ma swoje zdnia i może pyskować ???
                              :)))
                              • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:01
                                Nie wyobrażam sobie, żeby moja żona nie miała swojego zdania. Służącej nie
                                potrzebuję.
                                • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:02
                                  Swoje - swoje czy swoje ale takie jak Ty???
                                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:08
                                    Swoje-swoje koniecznie. Oczywiście bez przesady, kompromis obowiązuje obie
                                    strony :)
                                    • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:15
                                      Plus (to juz drugi)
                                      • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:34
                                        No proszę jak mi dobrze idzie. Zaczynam się denerwować by czegoś nie
                                        spartolić ;)
                                        • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:38
                                          Uważaj, uważaj, w nerwach się zawsze głupie rzeczy robi :)))
                                • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:08
                                  ciekawa jestem a jak by się przy swoim upierała a godziło by to w twoje ego to
                                  co ugiołbyś się
                                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:39
                                    Zbyt ogólnie to opisałaś bym mógł odpowiedzieć.
                                    • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:42
                                      kontra_punkt napisał:

> Zbyt ogólnie to opisałaś bym mógł odpowiedzieć.

No baw się dalej ja odpadam
                          • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:19
                            halo widzi mnie ktoś ;-)
                            • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:11
                              Widzę, widzę!
                  • kontra_punkt Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:05
                    Szkoda
                    • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:12
                      Ja choć 80 to młodziutka dziewczynka jestem :)
                    • cyganeczka80 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:12
                      Ja choć 80 to młodziutka dziewczynka jestem :)
                      • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:18
                        no to sorry rok to za mało, to ile ta panna ma miec lat ( trzeba było napisać),
                        no tak calineczka moze tak
                        ja w roku 80 pamietam kolezanki zeszyt na ławce z napisem 80/81, i mysl
                        własną : dzieci które sie teraz rodzą sa takie malutkie zawsze będa malutkie, a
                        ja juz chodze do szkoły jestem dorosła :-)( hasło rok 1980 zawsze mi tą chwile
                        przypomina) Uświadamianie sobie ile maja lat przeraża mnie
                        No to ja jednak ide sobie gdzie indziej
                        • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:22
                          Ale to chyba było jeden z pierwszych zeszytów :))))
                          • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:23
                            dzieki Bogu na szczęście tak :-)))))))))
                            • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:29
                              Ja zaczęłam chodzić do szkoły parę lat póżniej ale pamiętam tylko pierwsze
                              zielone ławki :)))
    • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:21
      kontra_punkt napisał:

szczerze mówiąc, to wg mnie większość wolnych kobiet na tym i wielu innych
      forach to frustratki, więc raczej małe szanse..... Te fajniejsze juz są zapewne
      pozajmowane. Co ma wisieć, nie utonie. Myślę, że przyjdzie taki moment, w
      którym poznasz tę właściwą bez specjalnych zabiegów. Jak mówi przysłowie - nic
      na siłę, wszystko młotkiem :))
      Powodzenia
      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:23
        Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówczyną.
        Przynajmniej jeżeli chodzi o mnie :))
        • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:25
          mala_mee napisała:

> Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówczyną.
          > Przynajmniej jeżeli chodzi o mnie :))

he he..... napisałam większość :)) Ciebie nie znam, bo już przestałam pisywać
          na kobiecie, więc nie mogę oceniać, ale punkt dla Ciebie za poczucie humoru.
          Tylko czekam, aż się na mnie zaraz te frustratki rzucą :)))
          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:27
            Zauważyłam, że przestałaś :))
            Ponieważ jeszcze nie jestem ani zdesperowana ani sfrustrowana (z???) to nie
            poczułam się jakos urażona :)))
            • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:29
              mala_mee napisała:

> Zauważyłam, że przestałaś :))
              > Ponieważ jeszcze nie jestem ani zdesperowana ani sfrustrowana (z???) to nie
              > poczułam się jakos urażona :)))

ekhm...... kojarzysz mnie???? To już tyle m-cy minęło.... znam Cię, gadaj mi
              ino gibko, może nick'a zmieniłaś? :)))))
              • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:30
                Nie, Ty mnie nie znasz. Ja wtedy głównie czytala ale nie wypowiadałam się :)))
                • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:31
                  mala_mee napisała:

> Nie, Ty mnie nie znasz. Ja wtedy głównie czytala ale nie wypowiadałam się :)))
                  a czemuż to???? byłysmy aż takim strasznym TWA?????? teraz na analu siedzimy,
                  macie z nami spokój :)))
                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:32
                    Wiem, wiem :)))
                    Nie, nie byliście.
                    Po prostu jakoś się wtedy nie wciągnęłam. A teraz są wakacje... Nie wiem tylko
                    jak po wakacjach z nałogu się wyzwolę :)))
                    • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:34
                      to rzeczywiście będzie problem :)))) forum wciąga niestety. A co ma byc po
                      wakacjach???? Do szkoły będziesz chodziła????
                      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:36
                        :)))))
                        W czasie wakacji sama siebie rozgrzeszam :))))
                        A po wakacjach, siedząc cały czas przy tym samym biurku, czuję pewnie wyrzuty
                        sumienia :)))
                        • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:40
                          myślę, że wyrzuty sumienia możesz sobie juz dzisiaj wsadzić w kieszeń :)) ale
                          fakt faktem, że przeginac nie można...... Kiedyś jeszcze na Kobiecie zrobiłam
                          sobie m-ny odpust od forum, bo uzależnienie sięgnęło zenitu :))) Dobrze, że syn
                          mnie czasami goni od kompa, a mąż musi czasami coś na drugim porobić :))
                          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:42
                            Ja w obawie przed kompletnym uzaleznieniem, nie założyłam jeszcze internetu w
                            domu.
                            Mimo wszystko wolę kontakt z ludźmi jakby to powiedzieć bardzoej realny :)))
                            • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:44
                              zgadza się, ale poprzez net można poznać i w realu fajne osoby. Ja tym sposobem
                              pozyskałam kilku znajomych i nie żałuję :) a netu by mi panowie nie dali
                              odłączyć, zakrzyczeliby mnie :)
                              • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:47
                                No ze mną na razie nikt nie walczy :)))
                                (ale nie jest to jeszcze płaczliwa wypowiedź)
                                • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:49
                                  :)) a kiedy powinna zacząć być takową? :))

jakby co, to kandydat sie w tym wątku sam zgłasza :)))
                                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:51
                                    Bedzie płaczliwa jak osiągnę szczyt swojej desperacji. Na razie jeszcze nawet
                                    ona nie wykiełkowała.
                                    No zgłasza się niby :)))
                                    • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:53
                                      a u Ciebie to od wieku zależne, czy jakichś innych czynników zwnętrzno-
                                      wewnętrznych? :)
                                      • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:54
                                        Właściwie i od jednoego i od drugiego pewnie.
                                        Ale jeszcze nie wiem. jak już będę wiedziała to szybko doniosę co odkryłam.
                                        Za wczesnie na to żebym miała wyrobioną opinię.
                                        • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:57
                                          hmmm..... takaś młoda???? założyłabyś sobie wizytówkę, jak biały człowiek, anie
                                          strugasz taką tajemniczą :)))) wtedy ciekawość by mnie nie zżerała, bo bym
                                          sobie po cichu lukneła :)
                                          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:59
                                            Nie, nie młoda (29) ale dopiero od niedawna sama :)))
                                            • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:17
                                              rozwódka???? czy może pogoniłaś kota adoratorowi, tudzież On Tobie (zawsze
                                              istnieje taka możliwość)
                                              • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:18
                                                Rozwódką nie zdążyłam być. Może to i lepiej :)))
                                                • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:21
                                                  pewnie że lepiej, ja już mam 1 rozwód za sobą i czka mi się to obrzydliwie.....
                                                  żałuję, że nie wystarczyło powiedzieć pa i móc spalić mosty..... ale życie
                                                  przed Toba :)) może lepiej rozważ kandydaturę założyciela wątku :)))
                                                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:23
                                                    Założyciel wątku nie chce się okazać :))) To po pierwsze a po drugie ehh, nie,
                                                    nie napiszę co po drugie...
                                                  • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 15:26
                                                    nie rób scen, wal śmiało :)))

może założyciel sie łaskawie nam okaże :)))
                                  • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:53
                                    Ale kandydat coś zamilkł :)))
                                    • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:54
                                      mala_mee napisała:

> Ale kandydat coś zamilkł :)))

ano właśnie, liczyłam na jakąś błyskotliwą wymiane zdań i guzik.......:)
                                      mogę sobie pogadać do Joli, a Jolę wiadomno - głowa boli :))
        • dj73 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:27
          E..... ja tez będe bronic małej-mee fajan z niej dziewczyna i wolna !
          A jesli tak mowa o dziewczynach na forum to i chłopaki tacy sami, bo niby jacy.
          Wiec wszystko pasuje :-)
          • mala_mee Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:28
            Dzięki. Bo jeszcze chwila i zaczęłabym się zastanawiać czy aby na pewno ze mną
            wszystko w porzadku :)))
          • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 14:30
            dj73 napisała:

> E..... ja tez będe bronic małej-mee fajan z niej dziewczyna i wolna !
            > A jesli tak mowa o dziewczynach na forum to i chłopaki tacy sami, bo niby
            jacy.
            >
            > Wiec wszystko pasuje :-)
            • souls_hunter Re: Szukam Żony 16.08.06, 16:06
              I co, bedzie ten slub bom missnal zdiebko z powodu oddalenia sie.
              • mamba30 Re: Szukam Żony 16.08.06, 16:31
                souls_hunter napisał:

> I co, bedzie ten slub bom missnal zdiebko z powodu oddalenia sie.

ekhm.... do mnie to pytanie???? ja nic nie wiem o żadnym ślubie, a
                powinnam?:)))))
    • kobieta_na_pasach przyjdz na forum analno-oralne 16.08.06, 14:41
      pelno tam fajnych, nagrzanych lasek:)
    • kobieta_na_pasach a tu link 16.08.06, 14:42
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293
      • mamba30 Re: a tu link 16.08.06, 14:43
        kobieta_na_pasach napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35293

o żesz Ty orzeszku :)))) anala nam reklamujesz? :)))))))
        • dj73 Re: a tu link 16.08.06, 17:24
          cos się strasznie ta dyskusja przemieszała, po przerwie nic nie kumam.
          Gdzie autor - pan młody i powiedzmy mała-mee, lub calineczka jako panna młoda -
          bo na tym skończyłam ( jakies niekontrolowane odcinki przeleciały ) halo, halo
          co sie stało.......bo mi sie czytac tych blisko 300 wypowiedzi nie chce :-) cos
          sie urodziło czy jeszcze nie?
          • dj73 Re: a tu link 16.08.06, 17:25
            an nie 300 jeszcze nie ma
    • noton Re: Szukam Żony 17.08.06, 01:44
      Że też ja na to nie wpadłem! Jakie to proste!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka