powodzenie 26.08.06, 16:49 witam, wybieram sie do ginekologa w najbliższym czasie po tabletki antyk. jak załatwić sobie refundowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: dopłaty 26.08.06, 16:59 piguły nie są refundowane, nawet jakbys je dostala z okazji leczenia hormonalnego przydatków - płacisz okrągłą sumke - nie ma zmiłuj. Odpowiedz Link Zgłoś
angie27 Re: dopłaty 26.08.06, 17:04 Diana 35 jest objęta refundacją. Jak masz problemy z trądzikiem, to mozesz zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dopłaty 26.08.06, 17:08 wszystkie moje kolezanki, ktore braly diane strasznie sie po niej roztyly, podkreslam : wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
angie27 Re: dopłaty 26.08.06, 19:44 Brałam Diane 2,5 roku bez przerwy, waga pozostala bez zmian. Za to trądzik zniknął i mam nadzieję, że już nie wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: dopłaty 26.08.06, 20:30 diane to swinstwo. mega dawki hormonow. nie jest to tez lek antykoncepcyjny w scislym tego slowa znaczeniu. w diane brak owulacji jest skutkiem ubocznym a nie nie zamierzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
powodzenie Re: dopłaty 26.08.06, 20:58 moja dawna znajoma kiedys miala jakies pigulki za 9zl i do tej pory nie wpadla :) nie wiem czy to na zolte recepty czy na co, ale wiem, ze niektorzy placa o wiele mniej. i chcialabym sie dowiedziec na czym to polega. problemow z tradzikiem nie mam, za to mam bardzo bolesne okresy Odpowiedz Link Zgłoś
earlgray Re: dopłaty 27.08.06, 16:47 Poproś o tab. microgynon21.jest refunowany- kosztuje cos ok 9 zk. Pozdrawiam ps.Microgynon to tabl 2 generacji, ktore sa bezpieczniejsze dla zdrowia niz te 3ciej,ktore sa drozsze i reklamowane z wiadomych powodow. Odpowiedz Link Zgłoś