Gość: Don Juan IP: 212.191.70.* 04.11.01, 12:53 I oglaszam to publicznie .Kto z panow jest jeszcze gotow sie do tego przyznac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Juan Re: don juan IP: 212.191.70.* 05.11.01, 10:40 Bo istnieje i madrze pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 hm. 05.11.01, 11:15 no w zasadzie twoje prawo. w sumie nie mam jak... tentego... polemizowac... bo jak sie kocha to si ekocha (co nie?). zresztą... ja jej nie dosc ze nie kocham, to nie lubie nawet,a włąsciwie nie lubie tego co pisze, bo do kobiety osobiscie nic nie mam... czy jest mądra? pewnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: hmmmmmmm IP: *.abo.wanadoo.fr 05.11.01, 11:34 madra kobieta a glupio pisze (?) Hmmmmmm... przestan pic cugiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 hmmmm... malwina 05.11.01, 12:53 hm. bo to jest tylko kwestai rozłozenia akcentów... ty widzisz sprzecznosc. ja widze nowe mozliwosci... tysiące nowych mozliwosci... ale wracając do meritum... znajomy przywius mi ze szwecji koniak jabłkowy z włoch o wszytsko mówiącej nazwie 'julia'... prosiłem go o calvaodsa... pytam sie go: no dobra. to ile? eeee... zapomnij... bardzo tani był... no to mu podziekowałem serdecznie (co sie bede napraszał)... w sumie całkiem smaczny (oczywiscie gdzi emu do clavadosa:))) ale taki całkiem całkiem... nie wiem o nic nic wiecej bo po włosku nie szprechen... a powiedz mi jeszcze tylko: czy tak wogóle to calvados to jest koniak? bo nie jestem pewien, a wiesz chciałbym przyszpanowac w towarzystwie... a nie chce obciachu sobie narobic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: hmmmm... malwina IP: 213.241.35.* 05.11.01, 17:28 Bukowski nie mecz bidnej Malwiny calve faktycznie pochodzi z jablek ale nie ma to nic podopbego do koniaku, mocny z dodatku sliwek,jablek,winogron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: aniolek charlie'ego IP: *.abo.wanadoo.fr 15.11.01, 11:13 nieeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 widzisz michal? 15.11.01, 11:43 nie miales racji... aniołek charliego??? no no fjufju... a wygladasz jak farach fawcett??? bo ja zdecydowanie nie wygladam jak charli... nie pale cygar i nie nosze kamizelek pod garnitur i zdecydowanie nie nosze jasnoniebieskich garnitórów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: efekt IP: *.abo.wanadoo.fr 15.11.01, 13:13 brakuje mi amerykanskiej szczeki natomiast umiem odrzucac blond wlosy...ze ho ho.... no, cos umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: czys ty oszalal ? IP: *.abo.wanadoo.fr 15.11.01, 15:39 miejze litosc ! ja umiem robic wrazenie.... fiuuuuuu wlosami... to wszystko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale tymi 15.11.01, 15:54 WŁOSAMI TO JAKOS TAK... NO NIE WIEM... ZABIJASZ PRZYNAJMNIEJ? ALBO OKALECZASZ NIEODWRACALNIE CHOCIAZ? HĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ale tymi IP: *.abo.wanadoo.fr 15.11.01, 16:00 jeden taki w temacie o rownouprawnieniu u feministek mnie pcha do sado mazo, ty teraz chcesz byc zabijany, dajcie mi spokoj panowie ! jam lagodnosc sama i delikatnosc .... Prosze mi tu nie fantazmowac ani pejcza ani skay'u ani katuszy nie bedzie tylko kino, lody, kino, lody...... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 malwina 15.11.01, 16:06 nooo... teraz to mnie w pomieszanie wprawiłas... pejcze... skóry...? błeee... ja co prawd ajestem lekko wyuzdany, ale nie az tak... skóry i takie tam to mnie wogóle nie biora... jakbys mnie ubrała w cos skórzanego i okładała batem... to nie dość że bym sie nie podniecił to jeszcze bym po prostu dostał przepukliny ze smiechu... ja o tym kungfu to tak wiesz... co ci bede mówił... no wiesz... jak umiesz kungfu, to znaczy że jestes wysportowana.. a jak jestes wysportowana... a co tam ci bede mówił... Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: malwina 15.11.01, 16:14 jestem absolutnie i zdecydowanie nie wysportowana ! na pohybel ze sportem! Jestem ohydna intelektualistka z nosem w ksiazkach, z pupa w muzeach i uchem w operze ! na ! i co z twoimi schematami ? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ech malwina 15.11.01, 16:27 ty tak... ot! jednym słowem... bez wysiłku... obaliłas mój swiatopoglad... tak ot! i co ja teraz musze zaczac budowac go od nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
malwinamalwina Re: ech 16.11.01, 09:49 nieszczescie moje nie zna granic : co ty mowisz ? jaki swiatopo po pokeke...No widzisz jak mi nie wychodzi, ja chcialam na twoich zmyslach zagrac a tu swiatocostam ci sie przewraca ! Ide na nauki bo co dotkne to klapa ! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: don juan IP: *.sympatico.ca 05.11.01, 17:14 Gość portalu: Don Juan napisał(a): > Bo istnieje i madrze pisze. Z pewnej wypowiedzi meza Pani Kingi nalezaloby wnioskowac, ze on za madrosc zbyt wysoko jej nie ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
curious Re: don juan 15.11.01, 15:36 Gość portalu: WC napisał(a): > Gość portalu: Don Juan napisał(a): > > > Bo istnieje i madrze pisze. > > Z pewnej wypowiedzi meza Pani Kingi nalezaloby wnioskowac, ze on za madrosc zbyt > wysoko jej nie ceni. JEZUS MARIA JOZEFIE SWIETY I WSZYSCY ANIELI!!!! To ona ma meza!!!???? Gosc albo bardzo cierpliwy (moze jogin albo mistrz zen), albo asceta (w stylu swietego Aleksego) albo nienormalny albo wszysto na raz. Albo to sciema i meza nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_psycho_sexy Re: Kocham Kinge Dunin ! 05.11.01, 19:12 ja tez ja kocham i zawsze kochalem ale dopiero ten watek mi to uswiadomil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ! IP: 212.191.70.* 11.11.01, 14:53 Brawo ! A jak powszechnie wiadomo tylko obcy mezczyzna potrafi docenic cudza zone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ! IP: 212.191.70.* 12.11.01, 14:30 Ale bez wzajemnosci . Cale szczescie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ! IP: 212.191.70.* 14.11.01, 12:57 Kingo , odezwij sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ! IP: 212.191.70.* 15.11.01, 17:42 Kinga ! Come back to me ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Kocham Kinge Dunin ! 15.11.01, 17:56 A ja jej nie kocham... wole facetow...:)))) A tak na powaznie, to mnie wkurza za to, ze jest taka okropnie przemadrzala i wszystko wie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ! IP: 212.191.70.* 15.11.01, 18:36 A ja wlasnie kocham kobiety madre . A szczegolnie te , ktore w dodatku jeszcze nosza okulary . Gdy je zdejmuja staja sie takie bezbronne i ufne ! Zacalowac by taka na smierc ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Do Don Juana 15.11.01, 18:41 Tia... ja tez jestem madra, ale nie przemadrzala... Ale okularow nie nosze, wole soczewki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Juan Re: Do kasiulka IP: 212.191.70.* 15.11.01, 18:47 Niesamowite ! Co za szczesliwy zbieg okolicznosci ! Jesli jestes przyrodnikiem z wyksztalcenia i do tego w wieku zblizonym do Kingi Dunin to juz sie pale Cie poznac ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Do Don Juana 16.11.01, 09:39 Po pierwsze: jestem kobieta... a nie NIM... Po drugie: przyrodnikiem nie jestem i cale szczescie... Po trzecie: od KIngi D jestem mlodsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Do kasiulka IP: 212.191.70.* 16.11.01, 13:05 Nie mialem watpliwosci co do twojej plci cha, cha ... A to i lepiej ze jestes mlodsza niz K D . Bo ja starszy cha, cha ...Juz mam ochote zmienic w tytule watku adresatke . I co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Do Don Juana 16.11.01, 13:35 A pisz sobie do kogo chcesz, nawet do samej Przemadrzalej Sowy KD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kocham Kinge Dunin ? IP: 212.191.70.* 18.11.01, 08:52 Musze sie jeszcze zastanowic . Moze to mi sie tylko tak wydaje ? Jak powiada komentator w radio RMF-FM , kazdy jest troche inzynier Mamon ; lubi te rzeczy , ktore juz zna .....Hmm...a ponadto zlo znane wydaje sie zawsze lepsze niz nieznane....Ale Kinge juz znam i wiem na co ja stac .....To moze Kasiulek bedzie jeszcze lepszy ...a do tego mlodszy ....No, no ...pokusa nie lada ... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Don Juan 18.11.01, 20:57 Ale Kasiulek nie taki latwy do wyrwania...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Chyba juz nie kocham Kingi Dunin ? IP: 212.191.70.* 19.11.01, 19:52 Kasiulek jest slodki ! A ze nie latwy , to tym lepiej . Najprzyjemniejsza jest przeciez sama gra wyobrazni i poczucie estetyki , zwlaszcza ze dr Depko wypowiada sie o meskich przyjemnosciach tak pesymistycznie . A jest wszak mezem uczonym i tego w naukach zaprawionym ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Chyba juz nie kocham Kingi Dunin ? 19.11.01, 23:03 Don Juanie, nie mozna tak latwo wypierac sie idealow!!!! Pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 don juan 20.11.01, 09:03 hm. wiesz stary... nie zebym cos tego... ale kasiulek na wiosne za mąz wychodzi... i to nawet sobie nie wyobrazasz w jakim stroju... nie jest łątwo stary... nie jest łatwo... kasuilek, przepraszam... ale musiałem to powiedziec... bo serce mi sie kroi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski 20.11.01, 09:38 Ja oczywiscie pamietam doskonale, ze wychodze za maz na wiosne:))))) I stroj tez pamietam... Uwiesc sie nie dam!!!! Obiecuje publicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Do Bukowskiego . Co robic ? IP: 212.191.70.* 20.11.01, 12:16 O kurde ...To moze sie jeszcze zastanowie ...Ten Kasiulek i tak dla mnie jest stanowczo za mlody ....i za madry . A w wieku Kingi ,jak to napisal gdzies na Forum taki jeden madry , kobiety sa podobno najbardziej namietne ... hm ...glupio wyszlo . Stary , masz sklep , znasz sie na interesach .... doradz cos ....jak tu teraz z tego wybrnac ? Jedyna nadzieja , ze Kinga tego nie czyta .... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 don juanie 20.11.01, 12:45 sparwa nie jest ani tak prosta ani tak oczywista... jak to sie potocznie mówi... moim zdaniem, powiniens zaprzeczac jakimkowleik stweirdzeniom kingi, ze dopusciłes (jakze niewinnego) romansu (a włąsciwie jego próby...) z kasiulkiem... powiedz, że na zdjeciach to nie ty... o niczymnie wiesz... a tak wogóle to nie było cie w kraju... i własciwie to zapytaj ją dlaczego cie sledzi? (czy juz ci nie ufa??? - ten text zawsze skutkuje...) to co powiedziałem powzyzej, to tylko tak mi sie wydaje... nie zebym był jakims tam autorytetem, czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski / Don Juan 20.11.01, 13:25 Stanowczo niniejszym zaprzeczam, zebym dopuscila sie kiedykolwiek romansu z Don Juanem!!!! I prosze mnie o to nie podejrzewac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re:Kingo ! Kocham Cie nieustannie ! IP: 212.191.70.* 20.11.01, 19:42 To komputer sie zawiesil i dlatego wyszedl znak zapytania zamiast wykrzyknika . A zawiesil ,sie bo ta intrygantka ( juz nie wymienie imienia ! ) tak mnie tu wzburzyla a teraz sie jeszcze wypiera . A zreszta i jej nick mnie zmylil bo myslalem , ze to chlopak . Mam nadzieje Kingo , ze nadal mi ufasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Don Juan 21.11.01, 12:40 Intrygantka na mnie???? No wiesz co... Ja tu nic nie intrygowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P....... Re: do Bukowskiego IP: *.sympatico.ca 21.11.01, 04:59 Wez sie lepiej za robote bo Ci Bedi lep urwie Przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Kingo ! Kocham cie jeszcze bardziej ! IP: 212.191.70.* 21.11.01, 13:08 Ludzie stworzeni zostali na podobienstwo pana Boga . A wielcy tego swiata jeszcze bardziej . Im bardziej sa nieczuli na prosby , grozby czy blagania tym bardziej sa do Niego podobni . Kinga zna te zasade i dlatego milczy . Ale niektory twierdza , ze Boga nie ma . To moze i kD nie istnieje ? A te felietony i ksiazki tak powstaly same przez sie w procesie ewolucji , doboru naturalnego i walki o byt . Hm ....to moze i te moje modly i wyznania na nic sie nie przydadza ? A ja kocham sie tylko w takim wytworze mojej wyobrazni ? Musze to przemyslec . Jesli zdarzy sie jakis cud , ktory potwierdzi moja wiare w realnosc KD to bede watek kontynuowal . A na razie go zawieszam . Kasiulek badz co badz jest realny a najlepsze tego dowody daje Bukowski . A do wiosny jeszcze wiele moze sie zdarzyc . Odpowiedz Link Zgłoś