dudijr 01.09.06, 12:21 CO najbardziej lubicie dostawac na urodziny od mezczyzn ?? czy takie podarunki sie roznia jesli laczy was z darczynca zwiazek lub przyjazn ?? :) Prosze o jakies wyjatkowe odpowiedzi o wyjatkowych prezentach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispana Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:26 zaproszenia na kolacje perfumy, szale, ksiazki, torebki, plyty, wycieczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:34 Kwiaty, perfumy, szale, płyty, drobiazgi do domu, bizuteria... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:43 ... domy, orgazmy, samochody, mega orgazmy, futra, wielokrotne orgazmy :) długo by wyliczać :D Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:45 orgazmy :) wam tylko jedno w glowie :) tu chodzi o milosc, pamiec itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:46 i orgazmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:03 to też :) ale np. perfumy lolita Lempicka - czysty afrodyzjak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:52 hmm...mi wystarczyłby maleńki kwiatuszek zerwany na polnej drodze...najważniejse bym dostała od niego poczucie ze jestem przez niego kochana, szanowana,adorowana, jedyna, wspaniała, jedyna na całym świecie, by mnie mocno przytulił i powiedział, że kocha ;)) Jak ludzi łaczy prawdziwe uczucie,nic z przyziemskich spraw nie ma znaczenia, żaden prezent nie będzie dla kobiety lepszy niz okazana bezgraniczna miłość! Nie ma nic ponad to! Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:00 No! jedna prawdziwa piękna dusza kobieca! A nie tylko materialistki i materialistki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:08 lub nimfomanki :) czasami czytując to forum mam wrażenie że na świecie to co 3 kobieta to nimfomanka niewyżyta :) tylko dlaczego jak ja potrzebowałem kobiety to one wszystkie mieszkały w innej części świata?? Bóg to ma jednak zboczone poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
martha_l Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:12 Hmm chyba wszystkie lubimy dostawać podobne rzeczy. Perfumy, biżuteria, kwiaty, torebki, ja jeszcze lubię bardzo balsamy i inne smarowidełka. Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:13 ale gdzie ja teraz znajde kwiatek ?? juz prawie jesien :( wychladza nam serca wiatr.. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:16 :) mówię ci łatwiej załatw swojej lubej wielokrotny orgazm taki z trzęsieniem ziemi :) a kwiatek na wiosnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 20:22 ojoj...jesienią możesz skomponować piękny bukiet z suchych liści...zimą, przed jej oknem możesz ulepić dla niej bałwanka, wiosną urwać pierwszego przebiśniega...nieważne co...ważne aby wiedziała że ją kochasz i szanujesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:27 my best friens is DIAMANT Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 18:58 Dziękuję bardzo...to miłe... gdyby znalazł się ktoś na świecie, kto naprawdę by to docenił... hultaj78 napisał: > No! jedna prawdziwa piękna dusza kobieca! A nie tylko materialistki i > materialistki! ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:14 bielizne.....a co za tym idzie orgazmy :)i kompelmenty.....najladniejszy: dzien beze mnie nie jest taki jak powinien byc :)) Panowie mowcie komlementy - to nic nie kosztuje a wiele zdziala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:19 a jesli to byla z ktora teraz laczy nas przyjazn ?? z orgazem w takiej sytuacji bedzie gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tulla_p Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:26 kolacja z winkiem perfumy szale torebki ksiązki bukiet kwiatów... Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:28 no wiesz, moze dlatego "byla" ze nie bylo orgazmu...moze z bylej znow stanie sie obecną ;-)albo jednak kwitek..polecam storczyki Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:30 róże! klasyczne i nieśmiertelne :) Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:34 kiedys dostalam od przyjaciela witaminy bodymax ;-) nie powiem..przydaja się Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:36 a ja od byłego... zestaw do parzenia kawy. Jak jeszcze razem byliśmy to mi lekarz kawy zabronił pić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:46 ja mam dzis urodziny i sama jestem ciekawa co dostanę.... Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:47 Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:48 napisz z czego sie dzisiaj najbardziej ucieszylas :) Odpowiedz Link Zgłoś
riccc Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:03 Z uśmiechu i życzliwości innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered DO AXE75 01.09.06, 16:32 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SAMYCH ORGAZMOW!!! Ja ich tez lubie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:57 narazie z tego ze zadzwonil i zapytal o rozmiar...moze nie dostane drugiej szczoteczki elektrycznej ;-)raaaany, co on tam wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:01 :) coś dużego wibrującego i do zabawy :D Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:06 oj lambert lambert....chyba cie zaproszę skoro kupujesz takie prezenty ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:19 kup jej złotą rybkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:21 zły pomysł... a jak ta złota rybka spełni jej trzy życzenia?? I on się nie załapie na liste życzeń :) typu miłość do końca świata?? To co będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:22 lambert...ale to ONA ma urodziny i to sa jej zyczenia...hihi byle go nie zamienila w zabe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:09 a jesli jest to byla kobieta, wypada kupic jej cos zwiazanego ze wspomnieniami jak bylismy razem. mysle tu o ramce ze zdjeciem i napisem "tych chwil nie zampomne nigdy" Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Zwierzeta 01.09.06, 15:58 Marze zeby ktos mi ofiarowal malego kotka, albo malego pieska, najchetniej cocker spanielka :) Po prostu oszalalabym z radosci. I zeby mial kokardke :) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:04 Jak znajome znowu znajdą łaciatego kotka to ci dam znać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dudijr Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:10 a jesli jest to byla kobieta, wypada kupic jej cos zwiazanego ze wspomnieniami jak bylismy razem. mysle tu o ramce ze zdjeciem i napisem "tych chwil nie zampomne nigdy" Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:17 Ale ja nie chce takiego "znalezionego" bo ich naturaly habitat jest na ulicy, i one w domu cierpia. Wole takiego co od pokolen jest trzymany w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:28 MY BEST FRIEND IS DIAMOND Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered do AXE75 01.09.06, 16:35 wszystkiego najlepszego i samych orgazmow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:36 ja by sie ucieszyla z karty platnicej z pinem Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 18:59 niektore w morde. Odpowiedz Link Zgłoś