Dodaj do ulubionych

Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ???

01.09.06, 12:21
CO najbardziej lubicie dostawac na urodziny od mezczyzn ?? czy takie
podarunki sie roznia jesli laczy was z darczynca zwiazek lub przyjazn ?? :)
Prosze o jakies wyjatkowe odpowiedzi o wyjatkowych prezentach.
Obserwuj wątek
    • hispana Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:26
      zaproszenia na kolacje
      perfumy, szale, ksiazki, torebki, plyty, wycieczki....
    • krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:34
      Kwiaty, perfumy, szale, płyty, drobiazgi do domu, bizuteria...
      • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:43
        ... domy, orgazmy, samochody, mega orgazmy, futra, wielokrotne orgazmy :) długo
        by wyliczać :D
        • dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:45
          orgazmy :) wam tylko jedno w glowie :) tu chodzi o milosc, pamiec itp.
          • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:46
            i orgazmy :)
            • krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:03
              to też :) ale np. perfumy lolita Lempicka - czysty afrodyzjak :)
    • ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 12:52
      hmm...mi wystarczyłby maleńki kwiatuszek zerwany na polnej drodze...najważniejse
      bym dostała od niego poczucie ze jestem przez niego kochana,
      szanowana,adorowana, jedyna, wspaniała, jedyna na całym świecie, by mnie mocno
      przytulił i powiedział, że kocha ;))
      Jak ludzi łaczy prawdziwe uczucie,nic z przyziemskich spraw nie ma znaczenia,
      żaden prezent nie będzie dla kobiety lepszy niz okazana bezgraniczna miłość! Nie
      ma nic ponad to!
      • hultaj78 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:00
        No! jedna prawdziwa piękna dusza kobieca! A nie tylko materialistki i
        materialistki! ;)
        • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:08
          lub nimfomanki :) czasami czytując to forum mam wrażenie że na świecie to co 3
          kobieta to nimfomanka niewyżyta :) tylko dlaczego jak ja potrzebowałem kobiety
          to one wszystkie mieszkały w innej części świata?? Bóg to ma jednak zboczone
          poczucie humoru
          • martha_l Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:12
            Hmm chyba wszystkie lubimy dostawać podobne rzeczy. Perfumy, biżuteria, kwiaty,
            torebki, ja jeszcze lubię bardzo balsamy i inne smarowidełka.
        • dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:13
          ale gdzie ja teraz znajde kwiatek ?? juz prawie jesien :( wychladza nam serca
          wiatr..
          • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:16
            :) mówię ci łatwiej załatw swojej lubej wielokrotny orgazm taki z trzęsieniem
            ziemi :) a kwiatek na wiosnę ;)
          • ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 20:22
            ojoj...jesienią możesz skomponować piękny bukiet z suchych liści...zimą, przed
            jej oknem możesz ulepić dla niej bałwanka, wiosną urwać pierwszego
            przebiśniega...nieważne co...ważne aby wiedziała że ją kochasz i szanujesz...;)
        • tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:27
          my best friens is DIAMANT
        • ulala1979 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 18:58
          Dziękuję bardzo...to miłe...
          gdyby znalazł się ktoś na świecie, kto naprawdę by to docenił...

hultaj78 napisał:

> No! jedna prawdziwa piękna dusza kobieca! A nie tylko materialistki i
          > materialistki! ;)
          >
    • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:14
      bielizne.....a co za tym idzie orgazmy :)i kompelmenty.....najladniejszy: dzien
      beze mnie nie jest taki jak powinien byc :)) Panowie mowcie komlementy - to nic
      nie kosztuje a wiele zdziala!!!
      • dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:19
        a jesli to byla z ktora teraz laczy nas przyjazn ?? z orgazem w takiej sytuacji
        bedzie gorzej :)
        • tulla_p Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:26
          kolacja z winkiem

perfumy
          szale
          torebki
          ksiązki

bukiet kwiatów...
        • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:28
          no wiesz, moze dlatego "byla" ze nie bylo orgazmu...moze z bylej znow stanie
          sie obecną ;-)albo jednak kwitek..polecam storczyki
          • krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:30
            róże! klasyczne i nieśmiertelne :)
            • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:34
              kiedys dostalam od przyjaciela witaminy bodymax ;-) nie powiem..przydaja się
              • krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:36
                a ja od byłego... zestaw do parzenia kawy.
                Jak jeszcze razem byliśmy to mi lekarz kawy zabronił pić :/
    • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:46
      ja mam dzis urodziny i sama jestem ciekawa co dostanę....
      • krambambulia Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:47
        Wszystkiego najlepszego :)
      • dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:48
        napisz z czego sie dzisiaj najbardziej ucieszylas :)
        • riccc Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:03
          Z uśmiechu i życzliwości innych ludzi.
      • tatikthered DO AXE75 01.09.06, 16:32
        WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SAMYCH ORGAZMOW!!!
        Ja ich tez lubie!!!
    • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 13:57
      narazie z tego ze zadzwonil i zapytal o rozmiar...moze nie dostane drugiej
      szczoteczki elektrycznej ;-)raaaany, co on tam wybiera...
      • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:01
        :) coś dużego wibrującego i do zabawy :D
        • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:06
          oj lambert lambert....chyba cie zaproszę skoro kupujesz takie prezenty ;-))
          • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:10
            ;)
    • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:19
      kup jej złotą rybkę....
      • lambert77 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:21
        zły pomysł... a jak ta złota rybka spełni jej trzy życzenia?? I on się nie
        załapie na liste życzeń :) typu miłość do końca świata?? To co będzie??
        • axe75 Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 14:22
          lambert...ale to ONA ma urodziny i to sa jej zyczenia...hihi byle go nie
          zamienila w zabe ;-)
          • dudijr Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:09
            a jesli jest to byla kobieta, wypada kupic jej cos zwiazanego ze wspomnieniami
            jak bylismy razem. mysle tu o ramce ze zdjeciem i napisem "tych chwil nie
            zampomne nigdy"
    • maialina1 Zwierzeta 01.09.06, 15:58
      Marze zeby ktos mi ofiarowal malego kotka, albo malego pieska, najchetniej
      cocker spanielka :)
      Po prostu oszalalabym z radosci.
      I zeby mial kokardke :)
      • krambambulia Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:04
        Jak znajome znowu znajdą łaciatego kotka to ci dam znać :))
        • dudijr Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:10
          a jesli jest to byla kobieta, wypada kupic jej cos zwiazanego ze wspomnieniami
          jak bylismy razem. mysle tu o ramce ze zdjeciem i napisem "tych chwil nie
          zampomne nigdy"
        • maialina1 Re: Zwierzeta 01.09.06, 16:17
          Ale ja nie chce takiego "znalezionego" bo ich naturaly habitat jest na ulicy, i
          one w domu cierpia.
          Wole takiego co od pokolen jest trzymany w domu.
    • occasion perfumy 01.09.06, 16:21
      n/t
    • tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:28
      MY BEST FRIEND IS DIAMOND
    • tatikthered do AXE75 01.09.06, 16:35
      wszystkiego najlepszego i samych orgazmow!!!
    • tatikthered Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 01.09.06, 16:36
      ja by sie ucieszyla z karty platnicej z pinem
    • kobieta_na_pasach Re: Kobiety !!! co najbardziej lubicie dostawac ? 02.09.06, 18:59
      niektore w morde.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka