carlabruni 09.09.06, 15:20 czy dzwonicie pierwsze do faceta, który wam się podoba. np. wtedy gdy on sie długo nie odzywa czy dajecie sobie spokój? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_milusmak Re: smieszne pytanie;-) 09.09.06, 15:33 ja przyznam szczerze, ze zdarzylo mi sie pierwszej odezwac! w koncu zyjemy w XXI wieku, obiety sa wyzwolone wiec chyba mozemy czasem przejac paleczke ;) tak wiec sie nie zastanawiaj i skoro myslisz o nim to zadzwon i mysle ze wtedy sie przekonasz czy jest facet tego wart czy nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: smieszne pytanie;-) 09.09.06, 16:03 Ja nie dzwonię. Wychodzę z założenia, że zainteresowany facet nie zniknie :) I zwykle to się sprawdza. Jak niesmiały i się boi odezwać to też dobrze że nie dzwonię bo nie lubię nieśmiałych i niezdecydowanych facetów. Także ostają się tylko ci, których interesuje znajomość ze mną i którzy sa na tyle zdecydowani i odważni że sami dbają o podtrzymanie kontaktu, przynajmniej na początku :) Myślę że to zdrowe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: smieszne pytanie;-) 09.09.06, 17:07 czasem jednak myśle, ze trzeba nie być az taka niedostepną.co mi tam zaszkodzi jeden telefon. juz trzy razy się widzieliśmy i za każdym razem było to z jego inicjatywy;-). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: smieszne pytanie;-) 09.09.06, 17:19 Dezawonie:) Przeciez to nic strasznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkro Nie śmieszne pytanie.Może on też chce wiedzieć,że 09.09.06, 18:37 carlabruni napisała: > czasem jednak myśle, ze trzeba nie być az taka niedostepną.co mi tam zaszkodzi > jeden telefon. juz trzy razy się widzieliśmy i za każdym razem było to z jego > inicjatywy;-). pozdrawiam. ------------- ci na nim zależy. A, nie tylko biernie czekasz na jego ruch. Jeśli już widzieliście się trzy razy i to było z jego incjatywy, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby tak niby nic zadzwonić do niego. Kiedyś może fajnego faceta straciłam. Ale on podobał się mojej przyjaciółce, a to mnie poprosił o telefon. Jak rozmawialiśmy był trochę nieśmiały i potrzebował potwierdzenia, że podobam się mi. Zadzwonił do mnie, ale ja nie mogłam później nic zrobić przez moją przyjaciółkę. Niestety w życiu trzeba czasami być bardziej egoistą, bo ona jak spotkała w końcu swoją miłość, to ja jej już nie byłam potrzebna. Zresztą wszystko i tak do nas wraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Nie śmieszne pytanie.Może on też chce wiedzie 09.09.06, 23:25 pewnie mas racje. wezme to pod uwage. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś