m-a-g-i 02.11.06, 20:02 jaki jest Wasz ideal?jest dla Was bardzo istotny wyglad?albo to kto jakie ma wyksztalcenie,pochodzenie,jak gruby portfel??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: ideal 02.11.06, 20:08 A ja myślę, że każdy ma swój prywatny ideał. Mój ideał na przykład pali papierosy, chociaż podobno do ideału ogólnego to nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ideal 02.11.06, 21:43 ale kaszle przez sen i odpluwa duże ilości flegmy podczas całowania? Ma ciężki i krótki oddech? Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: ideal 03.11.06, 16:13 Ja nie miałam dopóki nie znalazłam swojego faceta. Jest idealny dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: ideal 02.11.06, 20:34 Mój ideał to facet bogaty, przystojny i z pewną przyszłością :) A tak serio to musi mu dobrze z oczu patrzeć i musi być po prostu dobry, miły i ciepły. Wyształcenie jest dla mnie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
alexles Re: ideal 02.11.06, 21:35 Nie ma idealow,ale musi byc dobrym, wrazliwym, uczciwym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
m-a-g-i Re: ideal 03.11.06, 15:40 smieszne to!nie ma idealu bo kazdemu podoba sie co innego,no i w ten sposob kazdy ma swoj ideal(hehe).nie mowie o jakims swiatowym ideale tylko o ideale kazdej z osobna osoby.skoro nie ma idealow (jak mowia niektorzy)to jak to sie dzieje ze tyle malzenstw i par..czyz oni nie uwazaja sie wzajemnie za ideal?! Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: ideal 03.11.06, 16:17 Ale pojęcie "mój ideał" odnosi się na ogół do mężczyzny/kobiety, którego się dopiero szuka, któremu przypisuje się z góry szereg cech, które powinien mieć (np. konkretny kolor włosów, postura, umiejętności). Ja nigdy nie formułowałam takich założeń, mimo że, oczywiście, mogłabym wymienić "ileś" cech, które mi (nie) odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
shangri-la Re: ideal 03.11.06, 15:44 Wykształcenie wyższe , pochodzenie nieistotne, portfel jeszcze bardziej.... Wygląd? Owszem...:) Ale od wyglądu ważniejsza jest duszyczka...sympatyczna duszyczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: ideal 03.11.06, 15:48 Moim idealem jest moj maz. Moze nie calkiem pod wzgledem wygladu - bo kiedys zawsze inny typ urody mi sie podobal (teraz jednak on jest dla mnie najprzystojniejszy na swiecie). Jest dla mnie idealem pod wzgledem charakteru, zachowania, seksu, i teraz rowniez wygladu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cofeina1 Re: ideal 03.11.06, 16:10 hmm moim zdaniem nie ma co szukać ideału bo pomyślcie po co wam facet skoro wiecie jak w danej chwili ma sie zachować, co lubi czego słucha brak jest wtedy jakiekolwiek spontaniczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ideal 03.11.06, 16:27 Można mieć jakiś tam ideał faceta ale rzeczywistość szybko to weryfikuje. Więc lepiej chyba się nie przywiązywać do ideału :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ideal 03.11.06, 16:32 fakt. a potem spotyka się ten ideał przypadkiem, rozdziawia buzię i już tak zostaje :) (co nie zmienia faktu, że ideał jest ode mnie - zupełnie nieidealnie - młodszy) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ideal 03.11.06, 16:35 To chyba lepiej w ta stronę, żeby się na ideał nie nastawiać a potem miło zaskoczyć niż się rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ideal 03.11.06, 16:40 a, no pewnie. nie wyobrażam sobie siedzenia jak królewna w wieży i czekania, aż ideał nadjedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ideal 03.11.06, 16:52 chrzanię rycerzy, sama jestem wystarczająco bohaterska :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ideal 03.11.06, 16:53 No ja też nie lubię odgrywać sierotki. A może powinnam zacząć?? Może taki jest klucz??? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ideal 03.11.06, 16:56 wątpię. to jakiś głupi stereotyp, że faceci lubią słabe i kruche mimozy - ogromna większość znanych mi chłopów woli kobiety z biglem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ideal 03.11.06, 17:04 Pocieszyłaś mnie. Bo na taka bezwolną kruchą mimozę to ja się nie nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś