michelle28 09.11.06, 12:55 Czy któraś z Was jest posiadaczką jednych z nich? Ja oceniacie ich jakość? Spodobała mi się ostatnio jedna para tej firmy i chciałabym wiedzieć czy warto zakupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienka_gruz Re: Luzaki- Kasocki 09.11.06, 14:09 But butowi nierówny - powiedział stary szewc i wyzionął ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle28 Re: Luzaki- Kasocki 09.11.06, 18:45 ;-) Może jednak ktoś jest posiadaczem kozaczków tej firmy i podzieli się swoim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Luzaki- Kasocki 09.11.06, 18:53 Ja kupiłam ze trzy lata temu kozaczko-trzewiczki, tak piszę, bo były sznurowane. Ładne, niezbyt ciepłe, ale i niezbyt tanie, jak na ccc. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Luzaki- Kasocki 09.11.06, 18:58 moja mama wlasnie dzis kupila sobie kozaki Lasockiego sa bardzo zgrabne i z naturalnej skory, mowi ze sa bardzo wygodne i ocieplane , zaplacila 299,99:) a mowi ze polbuty z tej firmy sa nie do zdarcia, ma je juz kilka sezonow Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Luzaki- Kasocki 09.11.06, 19:00 ciekawe, bo co do półbutów mam zgoła inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Kozaki- Lasocki 09.11.06, 19:00 Michelle, wiem co nieco o tej firmie (zreszta firma Lasocki jako taka nie istnieje, to tylko nazwa linii obuwia produkowanej, jesli sie nie myle, przez CCC). Wysylam ci na maila info, bo tak publicznie nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle28 Re: Kozaki- Lasocki 09.11.06, 19:41 Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ida-sierpniowa Re: Kozaki- Lasocki 10.11.06, 08:49 Ja mam, już drugą parę. Poprzednia faktycznie długo była nie do zdarcia. Te nowe też wyglądają solidnie i podobają mi się, zapłaciłam tak samo 299 :) Odpowiedz Link Zgłoś
siciliana Re: Kozaki- Lasocki 10.11.06, 08:59 Mam juz druga pare, sa wygodne i naprawde tanie jak na kozaki, nie niszcza sie jakos specjalnie szybko :) W przyszlym roku pewnie tez tam cos kupie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś