pajdeczka 10.04.03, 11:01 Zrobiła sobie z internetu formę nieszkodliwej dla niej rozrywki. Przypomina mi to ostatnią, głośną akcję łapania snajpera w Stanach, który zabijał z ukrycia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Negra się po prostu nami bawi. 10.04.03, 11:04 A Ty bedziesz forumowym Rutkowskim i pojedziesz na pomoc pobratymcom by ja usidlic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Negra się po prostu nami bawi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 11:09 Ale to nic zlego, ja sie z kolei doskonale bawie Negrą:) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Negra się po prostu nami bawi. 10.04.03, 11:11 Ja też nią bawię, to dobry sposób na Negrę Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Negra się po prostu nami bawi. 10.04.03, 11:22 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ale to nic zlego, ja sie z kolei doskonale bawie Negrą:) Pewnie, że nic złego. Sama tak kiedyś się zabawiałam. W ogóle z tego nie miał być wątek, tylko post do wczorajszego wątku Negry, w którym, o naiwna!, twierdzi, że nas intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Negra się po prostu nami bawi. 10.04.03, 13:41 pajdeczka napisała: > W ogóle z tego nie miał być wątek, tylko post do wczorajszego wątku Negry, w > którym, o naiwna!, twierdzi, że nas intryguje. > > W pewnym sensie musisz przyznać, że tak jest w istocie rzeczy... Pozdrowionka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Negra się po prostu nami bawi. 10.04.03, 11:41 pajdeczka napisała: > Zrobiła sobie z internetu formę nieszkodliwej dla niej rozrywki. Tak jak i ty. I ja, i my wszyscy. > Przypomina mi to ostatnią, głośną akcję łapania snajpera w Stanach, który > zabijał z ukrycia. Ona ucieka a ty łapiesz? Pewnie, że się bawi, specjalnie prowokuje tworząc bzdurne wątki. Odkryłaś to dopiero teraz? Gartuluję. Tylko o jednym zapomniałaś: Nega bawi się nie z nami, tylko z tobą. Dałaś się złapać na jej celownik, sama stworzyłaś jej legendę mnożąc wątki na jej temat, komentując każdą jej wypowiedź. O, np. teraz. Znowu wąteczek z negrą w tytule. Wałkujesz jej temat do znudzenia, gdybyś ją zignorowała, pewnie zwinęłaby manatki lub pod przykrywką innego nicka kadziłaby temu i tamtemu. Przypominasz mi psa policyjnego na emeryturze. Wystarczy, że wiatr otworzy okno, a on już warczy. Nie otwieraj drzwi otwartych na oścież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też baba to było BINGO!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.03, 13:28 śmiesze, że najwięcej popularności negrze (i innym tego typu przypadkom) przysparzają ich najwięksi przeciwnicy nie ma to jak stara dobra metoda dam i dżentelmenów - IGNOROANIE Gratuluję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Faul 10.04.03, 14:13 Gość portalu: też baba napisał(a): > śmiesze, że najwięcej popularności negrze (i innym tego typu przypadkom) > przysparzają ich najwięksi przeciwnicy > > nie ma to jak stara dobra metoda dam i dżentelmenów - IGNOROANIE > Gratuluję :-) Akurat Negry mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 do ts kobiety 10.04.03, 13:43 Słuszne uwagi :) Z tego, co zdążyłam się zorientować popularność Negry jest zależna od aktywności jej przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: tzw olewator 10.04.03, 14:02 moi drodzy, dla mnie negra nie istnieje, wpisalam ja(jego) na liste wrogow i uzylam funkcje "nie pokazuj watkow i postow od wrogow". Ha ale to forum zrobilo sie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Atlantyku 10.04.03, 14:23 atlantis75 napisała: > Słuszne uwagi :) Z tego, co zdążyłam się zorientować > popularność Negry jest zależna od aktywności jej > przeciwników. To słabo się umiesz orientować na FK. Negra pisze, bo ma teraz okres (w życiu), jak jej się znudzi przestanie. I nie mają na to żadnego wpływu ani jej oponenci, ani jej zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: pajdeczko 10.04.03, 14:40 niech mnie ktos posadzi o manie ale powiem Ci, ze atlantis75 to male.serduszko, wiem bo kiedys sie pomylila i odpowiedziala mi z tym nickiem, kiedy to dyskutowalam z malym.serduszkiem o lekcewazeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: pajdeczko 10.04.03, 15:13 rose2 napisała: > niech mnie ktos posadzi o manie ale powiem Ci, ze atlantis75 to male.serduszko, Dobrą masz pamięć :) Ale jako male.serduszko też krótko udzielałam sią na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Dzielna Taka_sobie_kobiecina 10.04.03, 14:12 taka_sobie_kobieta napisała: > Ona ucieka a ty łapiesz? Pewnie, że się bawi, specjalnie > prowokuje tworząc bzdurne wątki. Odkryłaś to dopiero > teraz? Gartuluję. Dopiero teraz, bo nie jestem tak aktywna, jaki inni na wątkach Negry I może raz zdarzyło mi się doczytać jej wątek do końca. Skąd wieć mam wiedzieć o co jej w tych wypocinach chodzi? Tylko o jednym zapomniałaś: Nega bawi > się nie z nami, tylko z tobą. Dałaś się złapać na jej > celownik, sama stworzyłaś jej legendę mnożąc wątki na jej > temat, komentując każdą jej wypowiedź. Nie komentuję jej wypowiedzi tylko ją samą. A to różnica. O, np. teraz. Znowu > wąteczek z negrą w tytule. Wałkujesz jej temat do > znudzenia, gdybyś ją zignorowała, Coś podobnego! Zauważyłam , że są tutaj osoby, które mają większą zabawę w komentowaniu jej wypowiedzi. Jesteś po prostu złośliwa. Starasz się na mnie odegrać. Prawda? pewnie zwinęłaby manatki > lub pod przykrywką innego nicka kadziłaby temu i tamtemu. To nie w jej stylu. Mam wrażenie, że zmienianie nicków to Twoja specjalność. > Przypominasz mi psa policyjnego na emeryturze. Wystarczy, > że wiatr otworzy okno, a on już warczy. > Nie otwieraj drzwi otwartych na oścież. A Ty mi przypominasz sukę, która jak się na kogoś uweźmie to musi chwycić za nogawkę. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_kobieta Re: Dzielna Taka_sobie_kobiecina 10.04.03, 14:28 pajdeczka napisała: > > Dopiero teraz, bo nie jestem tak aktywna, jaki inni na wątkach Negry Policz sobie ile wątków założyłaś na jej temat. >I może raz zdarzyło mi się doczytać jej wątek do końca. Skąd wieć mam wiedzieć o co jej w > tych wypocinach chodzi? Nie wiesz o co chodzi, ale krytykujesz jej osobę... A to dobre. Opinię na jej temat wyrobiłaś sobie wyłącznie na podstawie jej nicka? > Nie komentuję jej wypowiedzi tylko ją samą. A to różnica. To chyba się dobrze z Negrą znacie, skoro nie interesuje cię co ona ma do powiedzenia (a wynika to z jej wątków), a patrzysz się wyłącznie na jej osobowość. >nia, gdybyś ją zignorowała, > > Coś podobnego! Zauważyłam , że są tutaj osoby, które mają większą zabawę w > komentowaniu jej wypowiedzi. Taak? A jakie to osoby? Tylko nie pokazuj palcem, bo to nieładnie. >Jesteś po prostu złośliwa. Starasz się na mnie > odegrać. Prawda? Nie. Nie staram się na tobie odegrać. Za co? Normalne, że skoro w ub. tyg. cię zaatakowałam, to ty nie przeszłaś wobec tego obojętnie. Rozumiem takie reakcje. Już o tym zapomniałam. Nie interpretuj świata wyłącznie ze swojego pun > A Ty mi przypominasz sukę, która jak się na kogoś uweźmie to musi chwycić za > nogawkę. Zadowolona? Spływa to po mnie jak po kaczce. Wiesz dlaczego? Bo skoro porównałam cię do psa policyjnego, daleczego miałabym się wściekać, że ty porównujesz mnie do suki? Logiczny ciąg. Logika - to klucz do zrozumienia zachowań ludzkich. Weź pod taką lupę Negrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez baba a pfe Pajda! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.03, 14:36 zajadłości wiele i obszczekiwania, ale brak Ci klasy, pajda a jej jakies przynajmniej zarysy mają wątki negry (a może to raczej pragnienie posiadnia klasy) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: a pfe Pajda! 10.04.03, 15:00 Gość portalu: tez baba napisał(a): jej (tzn. klasy) jakies przynajmniej zarysy mają wątki negry (a może to raczej pragnienie posiadnia klasy) Klasa??? Pragnienie jej posiadania??? To coś można najwyżej nazwać karykaturą klasy, jak sądzę specjalnie pokazaną w krzywym zwierciadle (jeżeli tak nie jest, to należy tylko biadolić nad tym co poniektórzy za klasę uważają) Błędem jest poważne traktowanie tego co negra napisze i dlatego zaryzykuję stwierdzenie,że: "Chętnie bawię się Negrą" ale tylko wtedy, kiedy to co stworzy uważam za intrygujące. Podsumowując: Wyssane z palca zgrabnie opowiedziane historyjki, napisane ku uciesze autora i tych, którzy nie traktują ich poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś