anahella 13.04.03, 18:28 Jak tak, to moze niech popodnosi watki do gory zeby ten z wieloma @ w temacie przelecial na druga strone. Wtedy strona bedzie wygladac inaczej. Trzeba sie dopisywac do tych ponizej watku _szvvedki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: To chomiczek :) 13.04.03, 18:29 CZeść Anahella Pewnie gapa admin coś zaraz sam z tym zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: To chomiczek :) 13.04.03, 18:33 lyche1 napisała: > CZeść Anahella Pewnie gapa admin coś zaraz sam z tym zrobi :) A oni w niedziele pracuja? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Jest ktos na forum? 13.04.03, 18:32 Hej :) Jestem jestem juz podnosze:) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Thx daffne 13.04.03, 18:43 Juz jest jak trzeba! Porzadek zrobiony mozna popisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Thx daffne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 18:46 tez troche podnioslam, jako "do gory" :) witajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Hej hej 13.04.03, 18:47 Gość portalu: sagan napisał(a): > tez troche podnioslam, jako "do gory" :) > witajcie :) Super czasem trzeba posprzatac jak admini maja wolne:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Hej hej 13.04.03, 18:51 anahella napisała: > Gość portalu: sagan napisał(a): > > > tez troche podnioslam, jako "do gory" :) > > witajcie :) > > Super czasem trzeba posprzatac jak admini maja wolne:) > ------- Witaj sagan anahella ! Bylam trochu zajeta wiec wybaczcie , ze dopiero teraz sie przywitalam :) No i wspolnymi silami udalo sie nam "wypchac" watek szvedki. Teraz juz wszystko ok ? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Hej hej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 18:53 ja nie mialam kloptow nawet z watkiem szwedki, ale jak kaza sprzatac - to sprzatam :) ale powiedzcie mi, po co niektorzy zakladaja takie watki???? jeszcze jakis prowokacyjne czy obrazoburcze to rozumiem - tez mi sie zdarzy poprzeklinac, ale takie idiotyzmy??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Hej hej 13.04.03, 18:56 Moze nie miala nic do powiedzenia albo poprostu Jej sie nudzilo...a jak wiadomo tylko ludziom nudnym sie nudzi :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Hej hej 13.04.03, 18:56 Gość portalu: sagan napisał(a): > ja nie mialam kloptow nawet z watkiem szwedki, ale jak > kaza sprzatac - to sprzatam :) > ale powiedzcie mi, po co niektorzy zakladaja takie > watki???? jeszcze jakis prowokacyjne czy obrazoburcze to > rozumiem - tez mi sie zdarzy poprzeklinac, ale takie > idiotyzmy??? ;) Pamietasz jak bylas mala dziewczynka i gralas w klasy albo skakalas w gume, a tu nagle przychodzi chlopak ze starszej klasy, na waszych klasach pisze cegla brzydkie wyrazy, lapie za gume i strzela nia po nogach i do tego sie smieje. To wlansie taki typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Hej hej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 18:59 e tam, nam chlopaki zazdroscily grania w gume! :) zawsze sie chcieli dolaczyc... ... wiec ich przyjmowalysmy, ale za podwojne "stanie w gumie", zeby resza mogla sobie dluzej poskakac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Hej hej 13.04.03, 19:01 Gość portalu: sagan napisał(a): > e tam, nam chlopaki zazdroscily grania w gume! :) zawsze > sie chcieli dolaczyc... > ... wiec ich przyjmowalysmy, ale za podwojne "stanie w > gumie", zeby resza mogla sobie dluzej poskakac :))) Buhehehehe nie bylo nic smieszniejszego niz chlopak stojacy w gumie:) My tez ich wykorzystywalysmy. Ale ja zazdroscilam chlopakom kapsli. Nawet mi czasami pozwalali grac ale ze nie mialam swoich to dostawalam od nich Zwiazek Radziecki i Albanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Hej hej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 19:10 ja rysowalam najlepsze trasy dla kapsli dookola bloku, wiec zawsze mi za to dobre kaplse pozyczali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalec Re: Hej hej-wątek szwedki IP: *.acn.pl 13.04.03, 19:11 Gość portalu: sagan napisał(a): > ale powiedzcie mi, po co niektorzy zakladaja takie > watki???? jeszcze jakis prowokacyjne czy obrazoburcze to > rozumiem - tez mi sie zdarzy poprzeklinac, ale takie > idiotyzmy??? ;) Mi sie wydaje, ze ten nick-szwedka uczy się forumowania( np. próbuje pierwszy raz) i tak sobie popukała w klawisz małpy. tak se myślę, że tak to być mogło; hu nous . Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Niezla zagadka:) 13.04.03, 19:14 Gość portalu: padalec napisał(a): > hu nous . Dlugo sie zastanawialam co to znaczy, ale sie domyslilam:))))))) W pierwszej chwili myslalam ze to z francuskiego, bo "nous" znaczy "my", tylko to "hu" mi do nieczego nie pasowalo. Fenkju wery macz za te zagadke:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Hej hej-wątek szwedki 13.04.03, 19:48 Gość portalu: padalec napisał(a): > Gość portalu: sagan napisał(a): > > > ale powiedzcie mi, po co niektorzy zakladaja takie > > watki???? jeszcze jakis prowokacyjne czy obrazoburcze to > > rozumiem - tez mi sie zdarzy poprzeklinac, ale takie > > idiotyzmy??? ;) > > Mi sie wydaje, ze ten nick-szwedka uczy się forumowania( np. próbuje pierwszy > raz) i tak sobie popukała w klawisz małpy. tak se myślę, że tak to być mogło; > hu nous . ---------- A moze uczyla sie pisac na klawiaturze i sprawdzala jak dziala "shift" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Hej hej-wątek szwedki 13.04.03, 20:12 daffne napisała: > A moze uczyla sie pisac na klawiaturze i sprawdzala jak dziala "shift" :)))) Wlasnie mi sie z tym uczeniem shifta cos przypomnialo. Pare ladnych lat temu uczylam grupe dziennikarzy pewnej redakcji poslugiwania sie komputerem. Redakcja przechodzila ze skladu goracego na komputerowy. Wszyscy wystraszenie, wiekszosc wczesniej nie miala do czynienia z komputerem, a ci co mieli wlasnie pierwszy raz na oczy zobaczyli mekintosze. Pewien dziennikarz (uroczy pan po 60-tce) nie byl w stanie sie tego nauczyc. W ogole nie rozumial ze tekst trzeba najpierw nazwac, potem zasejwowac. Tym niemnije przychodzil na moje lekcje czesciej niz inni, prosil o otwarcie jakiegos pliku tekstowego i przez pol godziny walil palcem w backspace:) Na pytanie co robi zawsze odpowiadal: "Bo ja droga pani szlifuje umijetnosc kasowania literek":) Po paru latach przynal mi sie ze do tej pory nie uzywa komputera a na zajecia przychodzil bo nie znosil swojej szefowej i przez te godzine nie musial jej ogladac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALEC Re: Jest -JESZCZE -ktos na forum? IP: *.acn.pl 13.04.03, 19:45 ja-padalec-bywam na forach od niedawna. Czytam sobie to i owo;czasem coś dopowiem,skomentuje. Ostatnie 5 lat nie miałam czasu zbyt wiele,ale teraz straciłam pracę i tak sobie to poforuje, to pospaceruje z jamniorem,to poczytam Kołakowskiego ( nic innego czytać już mi sie nie chce ) ale- ale, bo straciłam wątek...powiedzcie mi, co to jest za kuriozum to co kryje się pod nickiem czarnulka28..er-er-error > negra28 < . Czy to szmpańska kretynka-dewiantka, czy szmpański kretyn-dewiant ?? O co chodzi ???? ( - ) Padalec/zdziwiony Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jest -JESZCZE -ktos na forum? 13.04.03, 20:05 Gość portalu: PADALEC napisał(a): > ja-padalec-bywam na forach od niedawna. Czytam sobie to i owo;czasem coś > dopowiem,skomentuje. Ostatnie 5 lat nie miałam czasu zbyt wiele,ale teraz > straciłam pracę Hyhyhy ja tez w takim momencie trafilam na forum:) Nowa prace juz mam (czego i tobie zycze) a na forum zostalam. > powiedzcie mi, co to jest za kuriozum to co kryje się pod nickiem > czarnulka28..er-er-error > negra28 < . Prowokacja - niewazne kto to jest - poczytaj ja sobie. Najpierw sie posmiejesz potem ci przejdzie. Tylko twardziele z nia wojuja a potem odpuszczaja. No bo jak dlugo mozna smiac sie z tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pada-LEC Re: Jest -JESZCZE -ktos na forum? IP: *.acn.pl 13.04.03, 21:15 anahella napisała: > Hyhyhy ja tez w takim momencie trafilam na forum:) Nowa prace juz mam (czego i tobie zyczę.... a na forum zostalam. DZIĘKI ZA ŻYCZENIA.., ALE nie szukam, mam dość tej ostatniej 5-cio letniej katorgi i dominujących służbowo facetów-frustratów .Była to firma zmaskulinizowana, prawie sami faceci.." jak nie wariat - to histeryk " Konfliktów nie miałam, ale kosztował mnie taki status quo b.wiele samozaparcia= = samozaprzeczenia. Od tego się wrzody na żołądku ( i na mózgu ) robią; nie polecam. Teraz basta. Lepiej biednie ale bez tej zależności niewolniczej.(byłam dyrektorem działu w dużej i długo istniejącej,znanej firmie prywatnej)Tyle o tym. W międzyczasie przeczytałam sobie wszystkie posty z wątku jakiegoś AVE cezara Titus'a Flaviusa, pożal się boże, o kobietach w islamie; włosy mi dęba wszystkie staneli, gdy wczułam się w jego T.Fl. mentalność. dużo tam jest mądrych polemik " na contrary" ale do zakutej,skostniałej w rutynie męskiego szowinizmu,pały to nie przemawia. Jdę przymoczyć jeża włosowego - co to mi stanął Dobra noc dla wszyskich ( co są z tej strefy czasu )padalec-padnięty > > Tylko twardziele z nia wojuja a potem odpuszczaja.---TWARDZIELE ??? - z mego oglądu pobieżnego- to raczej idealiści próbują z nią/nim wojować. A jedynie PUCER jaja sobie niezłe z tej-tego czarnulki/czarnulka robi. --- z cygankiem,z cygankiem panowie wy ślubu nie bierzcie.. lalalalala-la-la- lala.. > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jest -JESZCZE -ktos na forum? 13.04.03, 23:26 Gość portalu: pada-LEC napisał(a): > DZIĘKI ZA ŻYCZENIA.., ALE nie szukam, mam dość tej ostatniej 5-cio letniej > katorgi i dominujących służbowo facetów-frustratów .Była to firma > zmaskulinizowana, prawie sami faceci.." jak nie wariat - to histeryk " Wow! to znow mamy ze soba cos wspolnego:) W mojej ex pracy tez prawie sami faceci. Dowcipy o robieniu laski i wonie pochodzace z niedomycie i wczorajszego piwa na porzadku dziennym. :> > > > > Tylko twardziele z nia wojuja a potem odpuszczaja.---TWARDZIELE ??? - z mego > oglądu pobieżnego- to raczej idealiści próbują z nią/nim wojować. A jedynie > PUCER jaja sobie niezłe z tej-tego czarnulki/czarnulka robi. no - twardziele-idealisci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PADALEC ANAHELLA- Re: Jest JESZCZE IP: *.acn.pl 14.04.03, 08:32 anahella napisała: > Wow! to znow mamy ze soba cos wspolnego:) W mojej ex pracy tez prawie sami > faceci. Dowcipy o robieniu laski i wonie pochodzace z niedomycie i wczorajszego piwa na porzadku dziennym. :> <<u mnie inaczej; panowie wyelegantowani,wypucowani,wyperfumowani. Poczucie humoru-finezyjne. Dowcipy o laskach i lodach - nigdy,albo prawie nigdy. ALE...cały modus operandi wskazujący na kompleksy niedowartościowania przez najbliższych domowników.Ewidentnym było, że w domu to oni porządzić nie mogą. Odreagowywali tę głęboką frustrację w pracy; - dąsy,pąsy,minki urażone. przed kobietami trochę starali się trzymać fason i nie obnażać do końca mizerii swojej psyche, ale jak tak ich poobserwować w swoim gronie, jak się zapomnieli np w palarni i tak zatokowali, że niezauważyli,że nie są tylko w gronie jednopłciowym, -to można było zobaczyć i usłyszeć jak sobie świadczą żmijowate uprzejmości. Czasem myślę,że hromozom Y, czyli X z amputowaną nóżką, wykreował jakiś inny gatunek - może homo mutantus ?? To oczywiście spłycające uogólnienia, ale jednak coś jest na rzeczy. > > no - twardziele-idealisci:) << ee - naiwni + idealiści + cierpliwi = ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella ANAHELLA- Re: Jest JESZCZE 14.04.03, 10:48 Gość portalu: PADALEC napisał(a): > > u mnie inaczej; panowie wyelegantowani,wypucowani,wyperfumowani. Poczuc > ie > humoru-finezyjne. Dowcipy o laskach i lodach - nigdy,albo prawie nigdy. > ALE...cały modus operandi wskazujący na kompleksy niedowartościowania przez > najbliższych domowników.Ewidentnym było, że w domu to oni porządzić nie mogą. > Odreagowywali tę głęboką frustrację w pracy; - dąsy,pąsy,minki urażone. przed > kobietami trochę starali się trzymać fason i nie obnażać do końca mizerii > swojej psyche, ale jak tak ich poobserwować w swoim gronie, jak się zapomnieli > np w palarni i tak zatokowali, że niezauważyli,że nie są tylko w gronie > jednopłciowym, -to można było zobaczyć i usłyszeć jak sobie świadczą żmijowate > uprzejmości. Czasem myślę,że hromozom Y, czyli X z amputowaną nóżką, wykreował > jakiś inny gatunek - może homo mutantus ?? To oczywiście spłycające > uogólnienia, ale jednak coś jest na rzeczy. Czyli twoja ex prace od mojej ex pracy rozni w zasadzie tylko won rosiewana przez panow i poczucie humoru:) reszta sie zgadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Jest ktos na forum? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 19:50 Jestem ale napisz co chcesz, czasu mam duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jest ktos na forum? 13.04.03, 23:16 ....no to podnosimy anahello, kupa ,kupa drodzy,kupy nikt nie ruszy........pozdrowka i cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Jest ktos na forum? 14.04.03, 02:57 ellenai napisała: > Ja..zagonona interesami vika-ciotka:-) Do gory? no to siuuuuuup!:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Jest ktos na forum? 14.04.03, 03:00 vika411 napisała: > ellenai napisała: > > > > Ja..zagonona interesami vika-ciotka:-) > Do gory? no to siuuuuuup!:-))))))) A teraz otwieram cykl nowych watkow nt:-) Odpowiedz Link Zgłoś