Dodaj do ulubionych

Negra, moi mili...

IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 22:33
... wiadomo juz jak wyglada. Ma tez cos, za co oddalibyscie sporo kasy -
ladna kuchnie :) Szkoda ze nie lubi dzieci.
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 22:35
      a co nas to obchodzi ????? Dla mnie wszyscy wyglądacie tak samo :)) Na górze
      macie pasek czerwony - kobieta poniżej pasek czarny - autor
      • Gość: renia Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 22:49
        Lyche szczerze Ci powiem, ze mozliwe, ze akurat nic Was to nie obchodzi. Watek
        zalozylam glownie dla Negry, jako ze poczulam sie zobowiazana przeczytawszy
        jej post pt "Atena" - byc moze nie slusznie.

Natomiast to, ze dla Ciebie wszysy wygladamy tak samo, to wcale moim zdaniem
        nie jest takie fajne. Dla mnie nie wszyscy wygladaja na tym forum tak samo,
        mam w glowie jakis tam obraz niemal kazdej osoby, ktorej posty zwrocily maja
        uwage. Natomiast bardzo fajnie jest wymienic sie fotkami i skonfrontowac to
        swoje wyobrazenie z tym, co ktos przysyla jako swoja podobizne. (zakoladam, ze
        wszycy przysylaja swoje zdjecia - autentycznie) Mozna bardzo milo
        sie "rozczarowac" ;))). No i w ogole fajnie jest wiedziec jak wyglada osoba z
        ktora wymieniasz mysli i poglady. Jesli wszyscy wygladaja dla Ciebie tak samo,
        to strasznie uboga masz wyobraznie, a poz tym ja sobie wypraszam - nie
        wygladam tak jak Mario2 :))))))))))

Serdecznosci i luzik Lyche, luzik :)
        • anahella Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 23:02
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Natomiast bardzo fajnie jest wymienic sie fotkami i skonfrontowac to
          > swoje wyobrazenie z tym, co ktos przysyla jako swoja podobizne.

O rety! wszyscy to robia od czasu jak istnieje internet i mozliwosc przesylania
          plikow za jego posrednictwem. Coz wiec takiego? Niektorzy to nawet przysylaja
          mi fotki nieproszeni, wiec nie wiem po co takie halo?
          • mario2 Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 23:04
            Ja nie przesylam!!
            • anahella Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 23:11
              mario2 napisał:

> Ja nie przesylam!!

Jak to nie?:> A kto mi osttnio przyslal zdjecie cycatej blondynki a la Pamela i
              twierdzil ze to twoje poprzednie wcielenie?;)
          • Gość: renia Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 23:09
            Anahello , nie wszyscy to robia, a juz na pewno nie przysyla sie fotek byle
            komu i nie wiadomo z jakiej okazji. Kto tak robi jest nierozsadny. Wymiana
            zdjeciami to powinna byc przemyslana decyzja. A poza tym jest to pewien krok w
            znajomosci internetowej, do ktorego ja osobiscie przywiazuje spora wage.
            • anahella Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 23:18

> Anahello , nie wszyscy to robia, a juz na pewno nie przysyla sie fotek byle
              > komu i nie wiadomo z jakiej okazji. Kto tak robi jest nierozsadny. Wymiana
              > zdjeciami to powinna byc przemyslana decyzja. A poza tym jest to pewien krok
              w
              > znajomosci internetowej, do ktorego ja osobiscie przywiazuje spora wage.

Nie wiem kto jest dla ciebie "byle kto". Jezeli ktos mnie prosi o fotke to
              podejmuje decyzje czy wyslac czy nie. To tak jakby kolega z pracy prosil mnie o
              telefon domowy - nie pisze za kazdym razem o tym na forum. Powiem wiecej: z
              paroma osobami stad sie spotkalam in real (bardzo mile to bylo) i nie trabilam
              o tym, ze kolezance X jest ladnie w berecie albo ze ma fajna naklejke na
              samochodzie. Jezeli nie poprosilam o fotke kogos tam, to znaczy ze nie mam
              ochoty tej fotki ogladac.

Nie chce przynudzac jak stara ciotka, ale pewne zachowania na sieci sa
              normalne. Nikt rozsadny nie rozsyla swoich fotek na prawo i lewo. Jak ludzie
              sie lubia to sie wymieniaja fotkami.

Powiem szczerze: wkurzylam sie kolejnym watkiem z nickiem w temacie i tylko
              dlatego tu zajrzalam zeby napisac co sobie o takim lamerstwie mysle.
              Bo ostatnimi czasy to forum wyglada jak magiel, gdzie sie baby nawzajem
              obgaduja. W ciagu dnia chcialam to zasygnalizowac zartem, ale widze ze
              spamerstwo tu kroluje.
              • Gość: renia Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze IP: *.athens.access.acn.gr 16.04.03, 23:24
                Anahello. Prosze nie denrwuj sie tak, naprawde nie ma powodu. Spamerstwo tutaj
                kroluje nie od dzis i naprawde chyba nie ma powodu, zeby akurat mnie obwiniac
                za upadek morale na tym forum. Napisalam dlaczego zalozylam ten watek -
                wylacznie w "rewanzu" za watek Negry i tylko dla jej przyjemnosci. Bo jak dla
                mnie to tez nasze wymienianie sie fotkami moglo pozostac bez echa, ale widze,
                ze Negra lubi takie zabawy, to chcialam jej sprawic przyjemnosc. A w ogole to
                to wszystko jest z przymruzeniem oka i juz. Myslalam ze to oczywiste.
                Spokojnego wieczoru zycze.
                • anahella Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 16.04.03, 23:42

> Anahello. Prosze nie denrwuj sie tak, naprawde nie ma powodu. Spamerstwo
                  tutaj
                  > kroluje nie od dzis i naprawde chyba nie ma powodu, zeby akurat mnie obwiniac
                  > za upadek morale na tym forum.

To jest nadinterpretacja. Nie posadzam cie o cale zlo tego forum. Po prostu
                  czasem trzeba tupnac nozka jak na publiku odchodzi za duzo prywaty. Nie
                  obchodzi mnie co mysla ludzie o negrze - jest spamerka wiec mam ja w nosie. Ale
                  mialam o tobie opinie bardziej wyrobionej internautki wiec stad moja nerwowa
                  reakcja. O ile negra prawdopodobnie jest internatutka od niedawna, to mozna jej
                  spamerstwo wybaczyc - wyrobi sie dziewczyna to przestanie, o tyle jak ktos daje
                  calkiem solidne podstawy sadzic, ze jest na sieci od dawna to takie zachowania
                  bardziej raza

> Napisalam dlaczego zalozylam ten watek -
                  > wylacznie w "rewanzu" za watek Negry i tylko dla jej przyjemnosci. Bo jak dla
                  > mnie to tez nasze wymienianie sie fotkami moglo pozostac bez echa, ale widze,
                  > ze Negra lubi takie zabawy, to chcialam jej sprawic przyjemnosc. A w ogole to
                  > to wszystko jest z przymruzeniem oka i juz. Myslalam ze to oczywiste.

No i wsadzilas kij w mrowiko:> bo ludzie z forum w wiekszosci reaguja na negre
                  jak pies na kota.
      • capa_negra Re: Reniu powiedz Ty mi szczerze 17.04.03, 07:58
        Dla mnie co prawda nie wszyscy wygladacie tak samo , ale to co macie obchodzi
        mnie jak zeszłoroczny śnieg.
        Jeśli wiec reniu tak cie ekscytuje widok cudzej kuchni ( czytaj kasy) to kiedyś
        sie przymuszę , pstrykne zdjęcie swojej kuchni i ci podeśle - będziesz miała
        kolejne do kolekcji
    • ma-riusz Re: Negra, moi mili... 16.04.03, 22:37
      Renia!!!v Nie mow za duzo!!!
      • mario2 Re: Negra, moi mili... 16.04.03, 22:38
        Sorry łyszeczko- juz jest ok
    • Gość: EWOK Re: Negra, moi mili... IP: 213.241.18.* 17.04.03, 09:52

> ... wiadomo juz jak wyglada. Ma tez cos, za co oddalibyscie sporo kasy -
      > ladna kuchnie :) Szkoda ze nie lubi dzieci.

A planowałaś mieć z nią dzieci? No to szkoda, faktycznie związek bez
      przyszłości. Chociaż... zawsze możesz zacząć chować przed nią pigułki.
    • raszefka Re: Negra, moi mili... 17.04.03, 10:13
      Reniu, przecież Ty nie jesteś głupia dziewczyna! Dotąd lubiłam poczytać, co
      masz do powiedzenia/napisania :) Co Ci przyszło do głowy, żeby takie głupoty
      wysmarować? Że oddalibyśmy kupę forsy za ładną kuchnię Negry????????
      A może ja się za bardzo przejmuję?
      • Gość: renia Re: Negra, moi mili... IP: *.athens.access.acn.gr 17.04.03, 10:35
        NAprawde za bardzo sie przejmujecie. Strasznie powazni wszyscy tacy, ok,
        wesolych swiat zycze i juz sie nie odzywam. Nie robcie z igly wideł bo az
        przykro - troche usmiechu i luzu, ludzie. Dla jaj wątek zalozylam, ok pomylka
        to byla, daj spokoj narodzie, daj spokoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka