negra28 23.04.03, 14:37 Czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia prze prezydenta RP zrezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszek0 Re: Pytanie 23.04.03, 15:29 bardzo fajna zagrywka słowna. operowanie naprzemian plusem i minusem logicznym. mnie się podoba, chociaz muszę stwierdzić, że pytania nie rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pytanie 23.04.03, 15:32 muszek0 napisał: > bardzo fajna zagrywka słowna. > operowanie naprzemian plusem i minusem logicznym. > mnie się podoba, chociaz muszę stwierdzić, że pytania nie rozumię. > rozumiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pytanie 23.04.03, 15:39 kwik napisała: > a ja rozumię. rozumiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj...:) 23.04.03, 15:40 Ty z kagankiem oświaty a oni nic nie rozumieją...:) wot żyzń..:) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Paj...:) 23.04.03, 15:50 kwik napisała: > rozumią, rozumią, nie bojcie sie :) zrozumienie rozumowania i odmiana przez osoby to podstawowe błędy roczników młodego, prężnego pokolenia. p.s. a na sztandarze napisali 'żywiom i broniom', czy 'żywią i bronią'? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Paj...:) 23.04.03, 15:52 ps. napisali "z Żywią i z Bronią". baaardzo smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
agick muszku.. 23.04.03, 15:53 muszek0 napisał: > kwik napisała: > > > rozumią, rozumią, nie bojcie sie :) > > zrozumienie rozumowania i odmiana przez osoby to podstawowe błędy roczników > młodego, prężnego pokolenia. > > p.s. a na sztandarze napisali 'żywiom i broniom', czy 'żywią i bronią'? a co to za różnica..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 chyba żadna, nie czepiajmy się drobnostek :) 23.04.03, 16:02 ale czy ktoś w końcu odpowiedział na pytanie? negujesz, czy nie negujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Paj...:) 23.04.03, 15:43 agick napisała: > Ty z kagankiem oświaty a oni nic nie rozumieją...:) > wot żyzń..:) > E, przekomarzam się, jak zwykle. Przecież tutaj pisze wyłącznie intelektualna elyta to jak mogą się mylić w takim prostym wyrazie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Paj...:) 23.04.03, 15:47 elyta, a jakże. my wszystko fersztejen... ps. gdzie dziś jest słońce..? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Agickuś :) 23.04.03, 16:09 agick napisała: > elyta, a jakże. > my wszystko fersztejen... > > ps. gdzie dziś jest słońce..? > Musi trochę popadać, bo susza straszna i do lasu nie można wchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Aguszku..:) 23.04.03, 16:40 ale ja w big city mieszkam - do lasu mi daleko, to po co mi ten deszcz..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Agick! 23.04.03, 16:44 agick napisała: > ale ja w big city mieszkam - do lasu mi daleko, to po co mi ten deszcz..? > :) > To Ty nie potrzebujesz lasu do spacerów wiosennych i letnich...? Czasem i big city się nudzi i trzeba gdzieś wyjechać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Agusz! 23.04.03, 16:46 ależ ofkorse, że potrzebuję - ale ciężko mi około 16:00 w tygodniu iść na spacer do lasu.. szef krwiopijca raczej by nie zrozumiał mojej potrzeby romantycznego spaceru w godzinach pracy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Agick ;) 23.04.03, 16:51 agick napisała: > ależ ofkorse, że potrzebuję - ale ciężko mi około 16:00 w tygodniu iść na > spacer do lasu.. szef krwiopijca raczej by nie zrozumiał mojej potrzeby > romantycznego spaceru w godzinach pracy...:) Wiem, wiem... ale teraz sobie popada, a w łykendzior będzie słoneczko - odpowiada? To już zamawiam pogodę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Agusz..:) 23.04.03, 16:59 pasi jak cholera..!! czekam na realizację zamówienia.. gdzie składać reklamacje jak nie będzie..? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Agusiu..:) 23.04.03, 17:06 Jak nie będzie pogody, to się chyba przed Toba schowam... Muszę wieczorem paciorek koniecznie zmówić za słoneczko piątek-niedziela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Aguszku..:) 23.04.03, 17:08 to ja też będę mantrę przed telewizornią odprawiać... mantra brzmi: " dobra pogoda na weekend murowana..." i tak po sto razy przed pogodą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Aguszku..:) 23.04.03, 17:10 A jak mam układać moje piękne dłonie, jak wykręcić paluszki do tej mantry - chyba tak się robi, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Aguszku..:) 23.04.03, 17:13 eeee....no nie wiem dokładnie.... ale wydaje mi się, że trzba siedzieć w pozyci kwiat lotosu (ewentualnie w kucki) i mruczeć do siebie mantrę... dłonie jak i całą reszta człowieka powinna być skupiona (??).. no i chyba kiwać się trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku... Re: Pytanie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.04.03, 16:20 kwik napisała: > a ja rozumię. .> R O Z U M I EEEE MMMM !!!! < litera Ę na końcu - tu: bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlaku.. Re: Pytanie IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 23.04.03, 16:27 kwik napisała: > i o to wlasnie chodzi. truchtem :) ... Świńskim truchtem .... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bydlaku.. 23.04.03, 16:38 ... ja myślę, że psim swędem... hi hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 i znowu sie nabijają 23.04.03, 16:42 pewnie myślicie, że napiszę 'psim swędę'? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: i znowu sie nabijają 23.04.03, 16:45 muszek0 napisał: > pewnie myślicie, że napiszę 'psim swędę'? > :) ... pędem nabędę... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: i znowu sie nabijają 23.04.03, 16:49 a więc to tak? dolewasz jeszcze oliwy do ognia? najlepiej znaleść sobie lokalnego głupka i się z niego natrząsać! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Muszku :))) 23.04.03, 16:52 Jaki znowu lokalny... i głupek??? Nie miałam wcale tego na myśli... Poprostu fajnie się w dobrym towarzystwie pośmiecholić troszku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Pytanie 23.04.03, 16:29 kwik napisała: > i o to wlasnie chodzi. truchtem :) jak już to truchtę Odpowiedz Link Zgłoś
kwik DLACZEGO? 23.04.03, 16:49 wiosna to odpowiednia pora na przesadzanie. coroczne Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju e. a to juz wiosna? 23.04.03, 16:51 to normalnie ile polska z korea wygrała? juz po meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik aboco 23.04.03, 16:55 wlasnie konczy sie czwarta tercja. koreanczycy sa slabi w hokeju. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju hhhmmmmm... 23.04.03, 16:58 wydaje mi sie ze cos krecisz.... tylko co? (tupytanie zawisło w powietrzu!) kwik napisała: > wlasnie konczy sie czwarta tercja. koreanczycy sa slabi w hokeju. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ja?????????????? 23.04.03, 17:00 > wydaje mi sie ze cos krecisz.... tylko co? (tupytanie zawisło w powietrzu!) nigdy w zyciu! jakem kwik. a zem nie kwik to juz insza inszosc :P Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju no dobra... przejdzmy do meritum! 23.04.03, 17:03 Pułkownik major bukoski skierował strumien swiatła lampy kwarcowej w strone przesłuchiwanej: - czy mówi ci cos nazwisko stirlitz?!!! zapadłą głucha cisza. twarz przesłuchiwanej zaczeła sie opalac. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik meritum 23.04.03, 17:08 a pulkownik otworzyl ksiazke: "bery i bojki slaskie". rozsmakowywal sie w tej literaturze przez cala sluzbe. i przepustki. Odpowiedz Link Zgłoś