Dodaj do ulubionych

Cherbatki odchudzajace...

14.03.07, 13:53
Ostatnio kolezanki w pracy rozmawialy przy mnie o taki wlasnie cherbatkach...
Nigdy nie probowalam i zalozylam z gory ze nei dzialaja i zadneych efektow po
nich nie ma. Teraz zaczelam sei zastanawiac poniewaz jednak z tych moich
kolezanek ostatnio bardzo schudla. Czy ktoras z was stosowala i jak widoczne
sa efekty(bardzo srednio malo)??? Jesli je stosowalyscie napiszcie co o nich
sadzicie.
Obserwuj wątek
    • krakoma Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 14:01

• normalna.kobieta Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 14:52
        Litości ludzie, nie chcę być brutalna, ale czy wy naprawdę, aż tak bardzo
        niektórzy jesteście na bakier ze słownikiem ortograficznym... Przecież tego co
        czasami piszecie się czytać nie da, bo oczy aż bolą od takich byków:(... Jeszcze
        raz powtórzę to co napisała moja poprzedniczka:) H- E- R- B -A -T- A !!!!
        Zapamiętać koniecznie:))) hehe i bez obrazy:)
    • poopka Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 15:14
      <lol>
      • trypel Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 15:22
        Herbata jest już PO odchudzaniu, przed jest Cherbata z brzuszkiem przed H,
        rzuszek zrzucamy i zostaje Herbata i dowód na skuteczność terapii
        • zoofka Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 15:54
          Dobre :))))
    • pani.ewa Dajcie spokój z tą ortografią... 14.03.07, 15:34
      Ojej, błędy każdemu się zdarzają. Jeśli macie wchodzić na forum bo to, by
      wytykać innym błędy, to lepiej dajcie sobie spokój i nie komentujcie złośliwie !
      Na forum jest mnóstwo tzw.: "Literówek" i gdyby każdy, miał każdemu zwracać na
      nie uwagę, to zamiast by pomagać i odpowiadać , ludzie by sobie wytykali błędy
      !! Bez przesady. A jeśli aż tak bardzo Was to razi, to nie czytajcie takich
      wątków i nie komentujcie ich - proste. Wątek jest o herbacie, a nie o tym, przez
      jakie "H" piszemy słowo "herbata"

A co do tych herbat na odchudzanie, to w sumie mogę powiedzieć tylko tyle, że
      moja Mama kiedyś w sprzedaży wysyłkowej zamówiła, herbatki na odchudzanie od
      Ojca Klimuszki, ale jakoś nie były zbyt skuteczne.
      Nie wiem, czy do końca wierzyć takim herbatkom, tabletkom - dzięki, którym -
      niby chudnie się w ciągu tygodnia np 5 kg.

Pozdrawiam
      • normalna.kobieta Re: Dajcie spokój z tą ortografią... 14.03.07, 16:47
        Literówki to co innego, wynikają z tego jak się pisze bardzo szybko. Fakt
        robienia literówek nie ma nic wspólnego z nieznajomością ortografii, natomiast
        jak ktoś nie umie napisać poprawnie tak prostego słowa jak herbata, to jest to
        tragiczne i moje uwagi złośliwe nie są, raczej są pozytywne, to jest dla dobra
        tych osób, aby zwracały większą uwagę na ortogiafię i trochę ją poprawiły bądż
        podszkoliły...
        • pani.ewa Może dysortografia... 14.03.07, 19:01
          Jeżeli ktoś ma dysortografię, to nawet złośliwie uwagi nie pomogą.
          Tacy ludzie robią błędy nieświadomie, a porady, by się podszkolić też nic nie dadzą.
          • tracer81 Re: Może dysortografia... 14.03.07, 20:59
            >Jeżeli ktoś ma dysortografię, to nawet złośliwie uwagi nie pomogą.
            >Tacy ludzie robią błędy nieświadomie, a porady, by się podszkolić też nic nie >dadzą.

To niech sobie teksty piszą w Wordzie, FF2.0 lub Operze z zainstalowanym pluginem słownika.
            • genovefa Re: Może dysortografia... 14.03.07, 21:02
              no co ty.. wtedy straci przydomek "dyslektyka" czy tez "dysortografika", a
              okaze sie zwyklym nieukiem i leniem.
    • pani.ewa Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 21:45
      Ciekawe czy Wy wszyscy jesteście tacy idealni - do tego stopnia, że nie można
      Wam wytknąć ani jednego błędu.

Nieskazitelni? Bezbłędni? idealni?
      • trypel Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 22:22
        Robienie błędów ortograficznych to brak szacunku dla rozmówcy. Dla lepszego
        zobrazowania to tak jakbym sikał Ci na dywan bo nie chciałoby mi sie pójść do
        toalety będąc u Ciebie. Po prostu olewanie innych.
        • szuwareknocny Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 22:28
          > Robienie błędów ortograficznych to brak szacunku dla rozmówcy. Dla lepszego
          > zobrazowania to tak jakbym sikał Ci na dywan bo nie chciałoby mi sie pójść do
          > toalety będąc u Ciebie. Po prostu olewanie innych.

popieram w 100%!! jak ja zrobie blad to przepraszam - najczesciej pisze,
          szybko wysylam i dopiero jak przeczytam pozniej to te bledy zauwazam

a co do herbatek: moim zdaniem to zwykle placebo, byc moze troche poprawiaja
          trawienie, ale tak naprawde bardziej szkodza i najczesciej maja dzialanie
          przeczyszczajace np. Figura
    • starucha_izergiel Re: Cherbatki odchudzajace... 14.03.07, 23:19
      Nie pomagają, a często mogą rozregulować pracę żołądka i jelit - zwłaszcza te z
      senesem.
      • lil-ka Re: Cherbatki odchudzajace... 15.03.07, 09:35
        a własnie, ze pomagają.
        Te z senesem to juz inna historia,bo senes to zioło przeczyszczające.
        Ale sa inne herbatki ziołowe,które mają wpływ na nasz ogranizm,trawienie,apetyt.
        Na pewno jest to tez efekt placebo,ale wazne ze pomagają.
        Tylko ze od samych herbatek nie schudniesz,tak jak napisałam...one tylko
        pomagają,bo cud tabletek,herbatek,itd nie ma,inaczej wszyscy byliby szczupli;)

a polecam system slim Figura (3 fazy),miete,zielona herbate (ja zaczęłam teraz
        pic czerwoną,wiec jeszcze nie wiem jak działa).
        Sa tez herbatki smakowe,które czasami pomagają odsunąc mysli od slodyczy,u mnie
        w delikatesach sprzedawane sa na sztuki (ok.40 gr jedna),a sa naprawde
        świetne,jezeli ktos lubi herbaty;)

jednak najlepiej odchudza dieta i ćwiczenia;]
        • starucha_izergiel Re: herbatki odchudzajace... 15.03.07, 10:47
          Czerwoną herbatę piję już blisko od 10 lat na zmianę z zieloną. Normalnej nie
          jestem już w stanie wypić. Nie chudnę, nie tyję. Choć może i bym schudła, tylko
          za bardzo kocham czekoladę :) no i nie mam z czego chudnąć...
    • bianna Re: Cherbatki odchudzajace... 15.03.07, 10:18
      Herbatki odchudzają, pod warunkiem, że pijesz same herbatki... I tylko herbatki.
      Jeżeli stanowi twój jedyny posiłek, to gwarantuję efekty, bez względu na to,
      jaki rodzaj będziesz pić
    • panfield1 Re: Cherbatki odchudzajace... 25.03.07, 20:37
      Bardziej niż herbatki pomogą ćwiczenia oraz odpowiednia dieta a nie niewiadomo
      jakiego pochodzenia herbatki, które mogą wyrządzić tylko szkodę. Polecam np.
      pilates:

film.neopolis.pl/sport_fitness/zdrowe_zycie_3_dvd,p446087421
      film.neopolis.pl/sport_fitness/zdrowe_zycie_3_dvd_,p1974963083
      Powodzenia.
      Gonia
    • sephora0505 Re: Cherbatki odchudzajace... 26.03.07, 08:37
      HERBATA!!!
    • twistem Re: Cherbatki odchudzajace... 26.03.07, 09:26
      Od CHerbatek wolę carlsberga :) Zamiast żmudnych ćwiczeń - taniec:))) I mam
      efekty :)))
    • ten.typ.tak.ma Re: Cherbatki odchudzajace... 26.03.07, 09:30
      Pomagają jak je regularnie jesz z papierowymi torebkami.
      • panigazeta Re: Herbatki odchudzajace... 07.04.07, 19:33
        Ja pije wlasnie te slim figura w 3 fazach wlasnie zaczyna druga faze czyli 3
        tydzien, ale oprocz tych herbatek nie jem takze slodyczy, posilkow po 15, robie
        brzuszki i juz sa efekty spodnie i spodnice sa za duze :) same herbatki nic nie
        dadza ale wraz z dodatkowymi silami wspomagania napewno :)beda efekty
        • pimpinellanisum Re: Herbatki odchudzajace... 27.04.07, 23:05
          Ja generalnie jestem ruchliwa osoba, bardzo duzo chodze, bo to lubie... ale bez
          wzgledu co robie waga ponizej 65 nie schodzi (chyba, ze mam okres stresow i
          wymiotuje non stop) i wlasnie mam ochote sprobowac SlimFigura moze uda sie
          troche popchnac wage w dol... chociaz ze 3 kg.
        • hholy Re: Herbatki odchudzajace... 27.04.07, 23:31
          "nie jem posilkow po 15"??????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka