na_forum_na 18.04.07, 14:32 czy cwiczycie systematycznie, codziennie lub prawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita696 Re: brzuszki 18.04.07, 14:35 www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 polecam!jak dla mnie rewelacja i co najwazniejsze po miesiącu widać efekty!! Odpowiedz Link Zgłoś
na_forum_na Re: brzuszki 18.04.07, 14:40 chyba przetestuje. dzisiaj otrzymalam prawie gratulacje z okazji zaciążenia... ;) nikita696 napisała: > www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 > polecam!jak dla mnie rewelacja i co najwazniejsze po miesiącu widać efekty!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: brzuszki 18.04.07, 14:36 na_forum_na napisała: > czy cwiczycie systematycznie, codziennie lub prawie? Ćwiczę dużo bo lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: brzuszki 18.04.07, 14:41 kotkaaaa napisała: > zazdroszcze, dla mnie to okropnie nudne Ale ja nie tylko brzuszki:) A z brzuszkami to już tak sie polubiłam od lat, że oglądając film potrafię zrobić kilkaset:))) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: brzuszki 18.04.07, 17:11 ja zaczelam znow cwiczyc od wczoraj...kiedys cwiczylam regularnie i bardzo mnie to uspokajalo, bo nerwos jestem...i czuje sie po cwiczeniach wspaniale, ale przerazaja mnie umiesnione kobiety, wiec nie rozbudowuje sobie miesni. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: brzuszki 18.04.07, 20:41 chyba mnie zdopingujecie, ile tych brzuszkow trzeba robic dziennie, zeby byl efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: brzuszki 18.04.07, 21:56 nie wazna ilosc...ale dlugosc czasu kiedy robisz te brzuszki...miesiace, ...co drugi dzien i urozmaicone, abys nie cwiczyla tylko jednej partii miesni brzucha, jest ich wiele, poczytaj jakas fachowa literature, ja tam sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: brzuszki 18.04.07, 22:26 To, czy po A6W widac efekty, jest oczywiste. wiadomo, ze po miesiacu regularnych cwiczen widac bedzie progres wobec tego, co bylo wczesniej. A6W to jednak know-how sprzed 10-15 lat. O wiele lepszym programem na brzuch jest ABS II opracowany na Stanfordzie. nalezy jednakze pamietac, ze w 70% o efekcie decyduja geny i dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
halna.na Re: brzuszki 18.04.07, 22:38 Nie. Nie chce mi się. Mimo to mam ładny brzuch. Może bez kaloryferka, ale całkiem niebrzydki. Odpowiedz Link Zgłoś