Dodaj do ulubionych

HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!!

26.05.03, 23:22
Wygralam casting i wlasnie dzis podpisalam kontrakt z agencja modelek Orange.
Bede reklamowac pewien produkt firmy Channel. To najszczesliwsza wygrana w
moim zyciu !! Rok pracy, podrozy i wielkie pieniadze !! Nie wierze w to
jeszcze, chyba sie upije !!
Ciekawa jestem kto mi teraz bedzie zazdroscil a kto mi pogratuluje :))
Obserwuj wątek
    • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 26.05.03, 23:25
      amanda22 napisała:

> Ciekawa jestem kto mi teraz bedzie zazdroscil a kto mi pogratuluje :))

Ja ci gratuluje. A zazdroscic moge ci jedynie szkoly zycia, jaka teraz
      wezmiesz - wynies z niej wszystko co najlepsze. Pozdrawiam i trzymam kciuki za
      ten kontrakt i kolejne (oby nadeszly)
      • vika411 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 26.05.03, 23:41
        Wszystkiego najleprzego!
        Zawojuj najwazniejsze wybiegi swiata ,wszystkie reklamy,ekrany i pierwsze
        strony najwiekszych gazet!:-)
        Powodzenia:-)))))))
        A swoja droga: czy moglabys mi przeslac na skrzynke swoje foto?Chcialabym sie
        kiedys pochwalic kogo wielkiego znam z tego forum.-)
      • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 27.05.03, 00:15
        anahella napisała:

>
        > Ja ci gratuluje. A zazdroscic moge ci jedynie szkoly zycia, jaka teraz
        > wezmiesz - wynies z niej wszystko co najlepsze. Pozdrawiam i trzymam kciuki
        za
        > ten kontrakt i kolejne (oby nadeszly)
        >

Szczerze mowiac mialam cicha nadzieje, ze mi pogratlujesz. I sie nie zawiodlam.
        Czytam na psychologii Twoje wypowiedzi i jestes dla mnie forumowa ciekawa
        osobowoscia. Dziekuje :))

Szkole zycie bede miala na pewno. Pamietam rok temu. Paryz, mieszkanko dziele z
        4 innymi modelkami. Bo nieznanym modelkom agencja nie zaplaci za osobne lokum.
        Pewnego ranka ide pod prysznic, chce myc wlosy, do mojego szamponu ktoras
        zyczliwa dolala farby. Oczywiscie z czerwonymi plamami na czubku glowy nie
        mialam sie co pokazywac na castingu. Jedna konkurentka mniej.. Innym razem
        ktoras zniszczyla moje portfolio, a bez tego ani rusz... Raz jedna zamknela
        mnie w mieszkaniu, ze nie moglam pojechac na dosc wazny casting, a zanim sie
        stamtad wydostalam, bylo po fakcie. Tymbardziej, ze nie znam francuskiego i
        nawet nie wiedzialam jak zawiadomic i pod jakim nr jakas pomoc. W Wawie pewien
        znany gosc z tv powiedzial mi jasno, ze jak nie pojde z nim na gore, to z
        reklamowki nici. No i byly nici, ciagle sie tylko zastanawiam co robila ta
        dziewczyna, ktora w niej zagrala..
        A ja z wrazenia mam dzis noc nieprzespana.. :))

• Gość: albado Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.lanet.wroc.pl 17.08.03, 15:42
        Ja Ci też g r a t u l u j ę
        albado
    • Gość: lady Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.puebla.megared.net.mx 26.05.03, 23:44
      ja Ci zycze, wielu podstaw wiesz czego i udanych wizyt wiesz gdzie;;))
    • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 26.05.03, 23:45
      Wygrałem casting i wlasnie dzis podpisałem kontrakt z wytwórnią. Bede grać
      dzwonnika z Notre Dame. To najszczesliwsza wygrana w moim zyciu !! Piękne
      modelki, przygoda i wielkie pieniadze !! Nie wierze w to jeszcze, chyba sie
      upije jakimś francuskim winiakiem !! Ciekawy jestem kto mi teraz bedzie
      zazdroscil a kto mi pogratuluje... :))

Sorry nie mogłem się powstrzymać...
      • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 26.05.03, 23:56
        Gość portalu: Xanatos napisał(a):

> Wygrałem casting i wlasnie dzis podpisałem kontrakt z wytwórnią. Bede grać
        > dzwonnika z Notre Dame. To najszczesliwsza wygrana w moim zyciu !! Piękne
        > modelki, przygoda i wielkie pieniadze !! Nie wierze w to jeszcze, chyba sie
        > upije jakimś francuskim winiakiem !! Ciekawy jestem kto mi teraz bedzie
        > zazdroscil a kto mi pogratuluje... :))
        > Sorry nie mogłem się powstrzymać...

Hej, a przeciez miales grac Bonda!!! Czyzbys w zamieszaniu podpisal nie ten
        kontrakt co potrzeba? Nie pij tyle bo nastepnym razem w remake'u Czterech
        pancernych wcisna ci role Szarika;)
        • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 00:04

> Hej, a przeciez miales grac Bonda!!! Czyzbys w zamieszaniu podpisal nie ten
          > kontrakt co potrzeba? Nie pij tyle bo nastepnym razem w remake'u Czterech
          > pancernych wcisna ci role Szarika;)
          >
          >

Bonda? Miałem grać rolę diabła w "Raju utraconym"... ta moja naturalnie
          demoniczna natura powaliła reżysera :))
          • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 00:18

> Bonda? Miałem grać rolę diabła w "Raju utraconym"... ta moja naturalnie
            > demoniczna natura powaliła reżysera :))

Nie kloc sie ze mna bo cie zagonie do pompowania mojego roweru;P
            • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 00:22

> Nie kloc sie ze mna bo cie zagonie do pompowania mojego roweru;P
              >

Bo ten facet nie bedzie Ci przychylny czarodziejko... ten o którego mnie
              prosiłaś. Nawet ruszę się na swoich upadłych skrzydłach by ukręcić mu łeb...
              własnoręcznie :P :)))
              • Gość: Anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.crowley.pl 27.05.03, 00:50

> Bo ten facet nie bedzie Ci przychylny czarodziejko... ten o którego mnie
                > prosiłaś. Nawet ruszę się na swoich upadłych skrzydłach by ukręcić mu łeb...
                > własnoręcznie :P :)))

No to ja juz jestem grzeczna:)))
                • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 00:59
                  Gość portalu: Anahella napisał(a):

> Gość portalu: Xanatos napisał(a):
                  >
                  >
                  > > Bo ten facet nie bedzie Ci przychylny czarodziejko... ten o którego mnie
                  > > prosiłaś. Nawet ruszę się na swoich upadłych skrzydłach by ukręcić mu łeb.
                  > ..
                  > > własnoręcznie :P :)))
                  >
                  > No to ja juz jestem grzeczna:)))

No ja myślę czarodziejko :))

ps. Crowley - coś mi mówi to nazwisko... Ten to dopiero prosił mnie o
                  przerażające rzeczy. Aleister już smaży się w 9 kręgu... satanista jeden :)))
                  • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 01:05

> ps. Crowley - coś mi mówi to nazwisko...

To nie moje nazwisko tylko moj host:))) Upal sie skonczyl mozna sie klasc spac.
                    Dobranoc
                    • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 01:07
                      anahella napisała:

>
                      > > ps. Crowley - coś mi mówi to nazwisko...
                      >
                      > To nie moje nazwisko tylko moj host:))) Upal sie skonczyl mozna sie klasc
                      spac.
                      >
                      > Dobranoc

Anahella Crowley - cóż za urocza panna i jaka błękitna krew w jej żyłach
                      płynie. Dobrej nocy Ci :))

• Gość: małgosia Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:23
              Anahello, Xanatos miał grać Bąda, a to coś zupełnie innego
      • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 00:40

>
        >

Slyszalam, ze pewna grupa zakompleksionych facetow nie lubi i wrecz boi sie
        kobiet odnoszacych sukces, bo sa one dla nich malo osiagalne. To zabawne i
        zalosne jak podniecacie sie fotkami np Kurnikowej czy Pameli, sami jednoczesnie
        glosno komentujac wady tej czy siakiej. A swoich kobiet czesto nie doceniacie.
        Na role Quasimodo musialbys jeszcze wieeeele popracowac. Bo Quasimodo mial
        dobre serce i meski charakter, a Ty...?? Co masz ??
        • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 00:52
          amanda22 napisała:

> a Ty...?? Co masz ??

Ja ci powiem co on ma: gebe niewyparzona i za to go lubie. Serio.
          • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 00:59

> Ja ci powiem co on ma: gebe niewyparzona i za to go lubie. Serio.
            >

No ja myślę :))
            • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 01:02

> No ja myślę :))

Ty nie mysl tyle tylko bierz sie do roboty w sprawie tamtego chlopaka;))))
              • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 01:05
                anahella napisała:

>
                >
                > > No ja myślę :))
                >
                > Ty nie mysl tyle tylko bierz sie do roboty w sprawie tamtego chlopaka;))))
                >

To mam go w końcu zgładzić czy uładzić? Tyle mam roboty, że się plączę w
                domysłach... :))
                • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 01:06

> To mam go w końcu zgładzić czy uładzić? Tyle mam roboty, że się plączę w
                  > domysłach... :))

ULADZIC. Powtarzam a ty patrz mi na usta: U L A D Z I C :))))
                  • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 01:10

> ULADZIC. Powtarzam a ty patrz mi na usta: U L A D Z I C :))))
                    >

A jak się pomylę o literkę to chyba przeżyjesz? Dobra, dobra... nie pomylę
                    się, ale oddaj mi swoją duszę. Wyciągnę ją przez kark. Proszę nie broń się, a
                    będzie dobrze :)))
          • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 27.05.03, 19:54
            anahella napisała:

> Ja ci powiem co on ma: gebe niewyparzona i za to go lubie. Serio.
            >

Jeśli niewyparzzona zalej wrzątkiem i będzie wyparzona, a sparzona gratis w
            promocji
        • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! IP: *.acn.pl 27.05.03, 00:54

> Slyszalam, ze pewna grupa zakompleksionych facetow nie lubi i wrecz boi sie
          > kobiet odnoszacych sukces, bo sa one dla nich malo osiagalne. To zabawne i
          > zalosne jak podniecacie sie fotkami np Kurnikowej czy Pameli, sami
          jednoczesnie
          >
          > glosno komentujac wady tej czy siakiej. A swoich kobiet czesto nie
          doceniacie.
          > Na role Quasimodo musialbys jeszcze wieeeele popracowac. Bo Quasimodo mial
          > dobre serce i meski charakter, a Ty...?? Co masz ??

Słucham? Jakim prawem mnie oceniasz? Kto dał Ci prawo oceniać ludzi, których
          nie znasz i nie masz o nich pojęcia? Nie znasz ich intencji? Nie rób tego.
          Twoje sądy są zbyt szybkie i pochopne. To wada 99% ludzkości. Chcesz być jak
          99%?
          Nie boję się kobiet osiągających sukcesy. Kocham je, bo mają siłę.
          Poza tym nie posiadam kompleksów chodź Jung twierdziłby co innego, lecz są
          wyjątki od reguły.... Ciekawe dlaczego w XXI wieku słówko kompleks robi taką
          karierę? Furrorę niczym Matrix 2...
          Mało co mnie podnieca. Mam zimną krew. To mam.

• kraszan1 Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 15:06
          amanda22 napisała:

> Slyszalam, ze pewna grupa zakompleksionych facetow nie lubi i wrecz boi sie
          > kobiet odnoszacych sukces, bo sa one dla nich malo osiagalne. To zabawne i
          > zalosne jak podniecacie sie fotkami np Kurnikowej czy Pameli, sami
          jednoczesnie
          > glosno komentujac wady tej czy siakiej. A swoich kobiet czesto nie
          doceniacie.
          > Na role Quasimodo musialbys jeszcze wieeeele popracowac. Bo Quasimodo mial
          > dobre serce i meski charakter, a Ty...?? Co masz ??

No tak...
          Kto nie z nami ten przeciw nam i w dodatku niemęski i w ogóle się kobiet boi.
          Najpierw na FM mieszasz z błotem facetów w tym kraju, równając wszystkich do
          najniższego poziomu i wychwalasz pod niebiosa obcokrajowców. Nie podejmowałaś
          rzeczowej polemiki tylko rzucałaś mięchem i traktowałaś wszystkich jak
          półgłówków a teraz oczekujesz peanów na cześć twojego wielkiego sukcesu ??

dorośnij
          Kraszan

P.S. Niech zgadnę - zaraz polecisz po mnie od czereśniaków, kaszaneczek i
          wsiowych polaczków.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: QUASIMODO gratuluje!!!!!! 27.05.03, 11:21
        a własnie , że to ja padalcowa, dostałam rolę Dzwonnika z N.D. a nie Xanatos.
        Xanatos kłamie ! /-/ padalec alias Quasimodo.
      • hella100 Re: HUUURRAAA !! Zostałem aktorem!!! 27.05.03, 12:03

> Wygrałem casting i wlasnie dzis podpisałem kontrakt z wytwórnią. Bede grać
        > dzwonnika z Notre Dame. To najszczesliwsza wygrana w moim zyciu !! Piękne
        > modelki, przygoda i wielkie pieniadze !! Nie wierze w to jeszcze, chyba sie
        > upije jakimś francuskim winiakiem !! Ciekawy jestem kto mi teraz bedzie
        > zazdroscil a kto mi pogratuluje... :))
        >
        >

hihihihi - jak zwykle w swietnej formie;-))))))

a Amandzie szczerze gratuluje!
    • kohinor Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 26.05.03, 23:49
      Gratulacje! Brawo! Super! Podziwiam!
      Ale... mam nadzieję, że modlekowanie to tylko etap, epizod. Że w życiu masz
      inne, ważniejsze cele, a pozowanie to tylko dowartościowująca przygoda, która
      ma ułatwić/przyśpieszyć osiągnięcie tego, co dla Ciebie najważniejsze.
      Ale zazdroszczę. I to jest taka zdrowa zazdrość.
      • Gość: anE Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.chello.pl 27.05.03, 11:15
        czesto kariera modelki jest poczatkiem do kariery aktorki..
        kto wie.. powodzenia, pozdr. i gratuluje. wole podziwiac z boku niz
        zazdroscic, :-)))

papa, ja tez poprosze na maila fotke if it is possible... pls, ane@gazeta.pl
        a jezeli nie, to bede miala trochu wolnego mijesca w skrzynce
    • koaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 27.05.03, 14:45
      A ja nie chciałbym być modelem (no chyba że dla dużej kasy – zarobisz ponad
      100000 zielonych w roku?)
      Wolałbym pojechać na wyprawę do Ameryki południowe or na Sumatrę(dejavu-nie
      jestem gangsterem) –i połapać motyle – sklepy internetowe sprzedają okazy po
      50zeta – może uda
      Mi się z jakimś dogadać- tylko czy można przewieść worek motyli bez problemu-
      fajnie jak by tak wyjść na zero(a super zabawa za friko- i przygoda że hej)
      Ps
      Jak by takie przedsięwzięcie było możliwe to nawet na studia entomologiczne
      bym się zapisał.. Nauczył bym się budować pułapki feromonowe – no i jak
      zakonserwować okazy.
      Albo mam lepszy pomysł zrobię dużą kasę i mam gdzieś jakieś tam
      sklepy :)))))))))))))

PS
      Czy Twoje ciałko może się równać z Moim
      Zalety Mojego:
      1 może przebiec 20 km bez większego zmęczenia
      2 jest zdrowe
      3 ma dobrego właściciela

A co potrafi Twoje?

:)))))))))))))))))))))))
      dlatego się nie zamienię:))))))))))
      • Gość: anE Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.chello.pl 27.05.03, 15:17
        Twoje ciałko, koaaa, aż sie rozmarzyłam, :-)
        pozdr.
    • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 27.05.03, 20:09
      Xanatos mnie natchnął, czy Ty zawsze taką weną jesteś

Wlasnie dzis zostałam doktorantem Uniwersytetu Śląskiego.
      Bede rozwijać się, tworzyć moje urbanistyczne Matrixy i szukać nowych
      zastosowań GIS-u. To najszczesliwsza wygrana w
      moim zyciu !! Wygrana? Nie, kiedy po kroku dochodziło się do poziomu to jest
      rezultat pracy, nie wygrana. 4 lata pracy, ćwiczeń ze studentami, wyjazdów
      terenowych, konferencji a może i stypendia, i małe pieniadze !! Nie wierze w to
      jeszcze, chyba sie upije !!
      Ciekawa jestem kto mi teraz bedzie zazdroscil a kto mi pogratuluje :))
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: GRATULUJĘ b. serdecznie!!! 27.05.03, 21:19
        ... trzymaj fason! i dalszych sukcesów !
      • wirkkala Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! 27.05.03, 21:43
        moja kuzynka jest wziętą modelką od kilku lat
        włada biegle trzema językami
        dostała stypendium na zagranicznej uczelni

jest przy tym bardzo sympatyczną i życzliwą osobą
        • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! 28.05.03, 00:58
          wirkkala napisała:

> moja kuzynka jest wziętą modelką od kilku lat
          > włada biegle trzema językami
          > dostała stypendium na zagranicznej uczelni
          >
          > jest przy tym bardzo sympatyczną i życzliwą osobą

Twoja kuzynka jest prawdziwa profesjonalistka, kilka lat w tym biznesie, to juz
          sukces. Jej konto tez musi niezle wygladac. Ja tez studiuje w Monachium, znam
          dwa jezyki obce, aczkolwiek jeszcze duzo, duzo musze sie nauczyc, wiem jak
          latwo mozna upasc, a ja ciagle naleze do tzw "mieczakow", wszystko przezywam
          potrojnie.. A w zyciu niestety trzeba byc twardym. Sympatyczna i zyczliwa
          jestem, ale coraz mniej... Kiedys pewnie w wyniku roznorakich doswiadczen
          zamienie sie w zimna osobke, oby nie.. pozdrawiam :)
        • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 28.05.03, 11:53
          wirkkala napisała:

> moja kuzynka jest wziętą modelką od kilku lat
          > włada biegle trzema językami
          > dostała stypendium na zagranicznej uczelni
          >
          > jest przy tym bardzo sympatyczną i życzliwą osobą

Kryterium przyznawania stypendiów dla studentów to przede wszystkim biegły
          język. Jeśli więc Twoja kuzynka dostała stypendium to należą się jej gratulacje
          za wyćwiczenie do takiego stopnia języków. Ale co ma do składania gratulacji
          bycie modelką. Ma się ciekawą, niesztampową urodę to i o zatrudnienie jako
          modelka nietrudno. Nie ma się albo nie mierzy się min, 175 cm to szans też się
          nie ma. Ale gdzie tu miejsce na własny rozwój. Uczysz się języka brawo. Jesteś
          przystojna - czy brawo? za co? za to, że tylko jesteś.
          • wirkkala Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! 28.05.03, 12:24
            walczę tylko ze schematem :
            ładna, pewnie głupia a już przynajmniej zarozumiała
            a tu jak raz nie !
            no i wot zagwozdka

• anahella Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! 28.05.03, 09:25
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Xanatos mnie natchnął, czy Ty zawsze taką weną jesteś
        >
        > Wlasnie dzis zostałam doktorantem Uniwersytetu Śląskiego.
        > Bede rozwijać się, tworzyć moje urbanistyczne Matrixy i szukać nowych
        > zastosowań GIS-u. To najszczesliwsza wygrana w
        > moim zyciu !! Wygrana? Nie, kiedy po kroku dochodziło się do poziomu to jest
        > rezultat pracy, nie wygrana. 4 lata pracy, ćwiczeń ze studentami, wyjazdów
        > terenowych, konferencji a może i stypendia, i małe pieniadze !! Nie wierze w
        to
        >
        > jeszcze, chyba sie upije !!
        > Ciekawa jestem kto mi teraz bedzie zazdroscil a kto mi pogratuluje :))

Ja gratluje a zazdroscic... moze tylko tego, ze czlowiek na uczelni jest
        mlodszy niz wskazuje na to jego wiek:)
        • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 28.05.03, 11:46

>
          > Ja gratluje a zazdroscic... moze tylko tego, ze czlowiek na uczelni jest
          > mlodszy niz wskazuje na to jego wiek:)

O właśnie anahello, patrząc na 60-latków, którzy zazwyczaj są już myślą przy
          wnukach i podagrze ci z tytułem większym niż doktor zdają się nie wychodzić
          poza obszar zainteresowań swoich własnych studentów. I to jeszcze na takim
          kierunku jak mój, gdzie wyjazy terenowe od maja do września są powszechne i
          zwiększające do granic możliwości stopień integracji między studentami a
          kadrą ;))). A co do mnie, broń bosz abym chciała by ktoś mi zazdrościł, tak
          tylko zirytował mnie pomysł, że pozowania do zdjęć może ktoś zazdrościć. Że w
          ogóle można zazdrościć że jedene jest ślusarzem i zarabia 50 zł za godzinę, a
          drugi doktorem medycyny w państwowej placówce i zarabia 1500 zł na miesiąc.
          Ciekawe co jest bardziej zazdroszczogenne.
          A co do mojej młodości.. nabardziej obawiam się tego, że przyjdę na ćwiczenia a
          studenci sobie wyjdą bo nie może być tak aby nauczyciel młodziej wyglądał niż
          oni, nawet gdyby mieli 19 lat. cóż, z gimnazjalistami mogę konkurować na polu
          wyglądu nie z moimi rówieśnikami. I nie wiem czy śmiać się mam czy płakać ;)
          • anahella Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! 28.05.03, 12:08

> A co do mnie, broń bosz abym chciała by ktoś mi
            > zazdrościł, tak
            > tylko zirytował mnie pomysł, że pozowania do zdjęć może
            > ktoś zazdrościć.

Mysle ze zazdrosc jest wszedzie. Jedni zazdroszcza
            hydraulikowi ze za kilka dni pracy bierze kase, jaka
            pielegniarka zarabia w miesiac, inni modelkom ze sa ladne
            i zarabiaja pieniadze itp.

Mysle, ze kazda droga jest pelna poswiecen i radosci.
            Modelki sa na topie, profesorowie maja wiedze i szacunek
            spoleczny, lekarze piekny zawod itp. Ja mam fajny zawod i
            pasje jego wykonywania. Wiec tego tez mi mozna
            zazdroscic:)))
      • Gość: Xanatos Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! IP: 195.92.39.* 28.05.03, 10:30

> Xanatos mnie natchnął, czy Ty zawsze taką weną jesteś

Tak. Jestem weną w ciele Quasimodo... a tak naprawdę to mało jem. Głód
        rozjaśnia umysł :))
        • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Doktorantem !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 28.05.03, 12:04

> Tak. Jestem weną w ciele Quasimodo... a tak naprawdę to mało jem. Głód
          > rozjaśnia umysł :))

Nie dość, że mało jesz to jeszcze wszysko co zjesz idzie w Twoje koślawe
          członki wzbogacając ich koślawość. Może lepiej było zostać mnichem buddyjskim ,
          ci potrafią nie jeść i miesiąc i dwa. Nie dziwota, że po takiej diecie są
          Jaśnie Oświeceni.
    • Gość: polonista_za dyche Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 27.05.03, 22:22
      a dlaczego modelka przez duże M ?
      • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 00:51
        Gość portalu: polonista_za dyche napisał(a):

> a dlaczego modelka przez duże M ?

A to jakis zwyczaj przywieziony z Europy, gdzie w niektorych krajach
        rzeczowniki pisze sie duza literka :)
    • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 27.05.03, 23:51
      tak? a co to byla z a casting tutaj w polsce do reklamy chanel? wiesz sama
      jestem modelka i wiem cos o tym, odpiszesz mi?
      • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 00:47
        umaa napisała:

> tak? a co to byla z a casting tutaj w polsce do reklamy chanel? wiesz sama
        > jestem modelka i wiem cos o tym, odpiszesz mi?

Wiesz, casting nie byl w pl, a we francji, nie wiem nawet czy w polsce oprocz
        elite model look sa jakies porzadne castingi.
        Najlepiej jak napiszesz e-maila do szefowej agencji i wyslesz swoje zdiecia.
        Jak jej sie spodobasz, to zaprosi Cie na sesje, oczywiscie koszta podrozy itp
        ona pokryje. Kobieta ma klase i choc jest bezwzgledna, to jet w porzadku babka.
        Zawsze mozesz sprobowac, tylko kryteria sa baaardzo khem.. jak to powiedziec,
        wyzsze niz w innych agencjach. Musisz miec 16-24 lata, min 174 cm wzrostu,
        porozumiewac sie minimum po angielsku, byc dyspozycyjna i nie miec zadnej umowy
        z inna agencja, oraz jesli sie wczesniej do innych magazynow rozbieralas, to
        tez juz odpada, itd.. Obejrzyj sobie strone:

www.louisa-models.com
        p.s. zgadnij, ktora to jestem ja ? ;))
        • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 28.05.03, 01:30
          Musisz miec 16-24 lata, min 174 cm wzrostu,

Za stara i za kurduplowata. Nie przyjmą mnie. Chyba siądę w kącie i się
          rozbeczę.

> www.louisa-models.com
          > p.s. zgadnij, ktora to jestem ja ? ;))

są tylko dwie amandy to mam 50 % szans na trafienie
          • amanda22 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 03:02

>
            > Za stara i za kurduplowata. Nie przyjmą mnie. Chyba siądę w kącie i się
            > rozbeczę.
            >

eee tam chrzanisz... Wiekszosci facetow nie podobaja sie chude wieszaki ;))

> są tylko dwie amandy to mam 50 % szans na trafienie

a ja tam jestem pod typowo polskim imionkiem, a amanda to moj nick tutaj ;)
            • sublustris Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 07:45
              No powiedz ktora to Ty? Wszystkie sa b.ladne, mozna sie pogubic. Gratulacje:-)

Ostatnio gdy pani z nowojorskiego Elite powiedzialam ile mam lat, (24
              przekroczone dobrze) to jej twarz zmienila wyraz skrajnie, jest to
              przygnebijace uczucie, mysle ze kolejnym znakiem bedzie, gdy w barze nie
              spytaja sie mnie o id :-(
            • Gość: Richelieu* Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 28.05.03, 12:00
              > > Za stara i za kurduplowata. Nie przyjmą mnie. Chyba siądę w kącie i się
              > > rozbeczę.
              > >
              >
              > eee tam chrzanisz... Wiekszosci facetow nie podobaja sie chude wieszaki ;))

Ja jestem chudym wieszakiem niezależnie od tego jak bardzo się staram aby być
              trochę grubszym wieszakiem. Tylko moja wieszakowatość jest 10 cm za krótka od
              tych waszych dziwnych i niezrozumiałych limitów.
        • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 10:34
          jak sama Ci juz napisalam ja tez jestem modelka, i idzie mi bardzo dobrze,
          adres agencji jaki podalas to adres niemieckiej agencji, a ktora reprezentuje
          Cie w Paryzu?
          • sublustris Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 17:48
            Umaa-nie wiem czy to zbieg okolicznosci nickow, ale jezeli jestes ta "Uma" to
            wiem ktora;-)
    • anula73 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 08:47
      gratulacje i powodzenia :-)))
      obys nie musiala sie juz zmagac z nieuczciwa konkurencja ;-)
    • pajdeczka A od kiedy to zostaje się modelką... 28.05.03, 11:08
      ...po 20tce? Dobra modelka zaczyna od 13, 14 lat.
      No, chyba że to modelka do konkretnych magazynów,, dla panów...
      • anahella Re: A od kiedy to zostaje się modelką... 28.05.03, 12:12
        pajdeczka napisała:

> ...po 20tce? Dobra modelka zaczyna od 13, 14 lat.
        > No, chyba że to modelka do konkretnych magazynów,, dla panów...

No niekoniecznie. Sa modelki i modelki. Wystarczy, ze
        otworzysz pierwsza lepsza gazete kobieca. Kazda jest
        kierowana do odpowiedniej grupy wiekowej i w takim wieku
        sa modelki na ilustracjach. Mode w gazetach czesto
        prezentuja dziewczyny okolo 25 lat.
        • pajdeczka Re: A od kiedy to zostaje się modelką... 28.05.03, 12:40
          anahella napisała:

> pajdeczka napisała:
          >
          > > ...po 20tce? Dobra modelka zaczyna od 13, 14 lat.
          > > No, chyba że to modelka do konkretnych magazynów,, dla panów...
          >
          > No niekoniecznie. Sa modelki i modelki. Wystarczy, ze
          > otworzysz pierwsza lepsza gazete kobieca. Kazda jest
          > kierowana do odpowiedniej grupy wiekowej i w takim wieku
          > sa modelki na ilustracjach. Mode w gazetach czesto
          > prezentuja dziewczyny okolo 25 lat.

A, ajk w gazetach, to nie ma czego gratulować. Kariery raczej nie zrobi
          prezentując modę w Pani domu czy innej Przyjaciółce.
          >
          >
          >
          >
          • Gość: sloooneczko Re: A od kiedy to zostaje się modelką... IP: 212.106.1.* 28.05.03, 13:08
            Ciekawa jestem kto mi teraz bedzie zazdroscil a kto mi pogratuluje ...

mnie to wyglada na prowokacje, nie chec pochwalenia sie sukcesami..

calosc przede wszystkim raczej na probe zwrocenie uwagi na swoja osobe
          • anahella Re: A od kiedy to zostaje się modelką... 28.05.03, 17:19
            pajdeczka napisała:

> A, ajk w gazetach, to nie ma czego gratulować. Kariery raczej nie zrobi
            > prezentując modę w Pani domu czy innej Przyjaciółce.

No akurat Amanda bedzie cos innego robic:) A dziewczyny,
            ktore prezentuja mode w cytowanych gazetach nie zarabiaja
            kokosow, to prawda. Zreszta z tego co wiem to one te prace
            traktuja dorywczo. Najczesciej koncza studia i pozuja
            wtedy gdy maja czas.
    • Gość: Dkenka a mnie pozostało być modelką w życiu;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 13:20
    • ha-jo amanda22...ta to ma wyobraznie:-) 28.05.03, 14:33

naprzod zwiedzala swiat z przystojnymi latynosami, ktorzy ciagali ja od jednej
      romantycznej kolacji do nastepnej.w ten sposob zobaczyla prawie cala kule
      ziemska..pozniej, a moze jednoczesnie...zakochala sie w jednym latino,
      artyscie, ktory jej niczym szatan chrystusowi cale swoje krolestwo, wraz z
      wszelkimi bogactwami poswiecic byl gotow, i to uczynil.co za wspaniali
      mezczyzni.
      teraz amanda22 zostala modelka.dodatkowo zna jezyki obce, i studiuje w
      monachium.
      pewnie najchetniej teraz dopisalaby, ze ja jako facet musze miec kompleksy,
      skoro jej nie wiedze...ale nie, nie mam ich.z checia bym sie z toba nawet
      spotkal, bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w monachium, i dopiero co
      skonczylem tu LMU.co ty na to?

...czy moze akurat jestes w paryzu??
      a gdzie mieszkasz w monachium?

pozdrawiam i gratuluje...wyobrazni.
    • atlantis75 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 28.05.03, 16:07
      Gratulacje :)
      Ja też kiedyś wygrałam jeden casting... :)
    • sharon_stone Orange czy Louisa???? 28.05.03, 18:46
      To w koncu w jakiej jestes agencji Orange czy Louisa???
      • Gość: sylvia_p Re: Orange czy Louisa???? IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 19:32
        No własnie - dość dużo w tej historii sprzeczności i nieścisłości.

1/ w tytule amanda się entuzjazmuje: "zostałam modelką" (z czego mozna by
        wysnuc wniosek, że dopiero zaczyna prace w tym zawodzie), a parę postów niżej
        opisuje perypetie ze swojego życia jako modelki w Paryżu.

2/ pisze, że podpisała kontrakt z Orange, po czsym, na pytania dotyczące
        szczegółów castingu, podaje link do zupełnie innej agencji. Jak to wyjaśnić?
        Widzę dwie mozliwości:
        * Amanda przeniosła się z Louisa do Orange (ale w takim razie dlaczego jej
        portfolio nadal jest na serwerze Louisa?), ewentualnie jest zarejestrowana w
        dwóch agencjach (ale jak to pogodzić ze - wspomnianym przez samą Amandę -
        wymogiem wyłączności stawianym przez przynajmniej jedną z tych agencji?)
        * pomylily sie dziewczynie nazwy (może za duzo tych castingów) i od początku
        miała na myśli Louisa. Nalezy w tym przypadku podziwiać tempo pracy fotografów
        i webmasterów Louisa, którzy błyskawicznie umieścili na www zgrabne portfolio
        amandy. W dalszym ciaglu wątpliwości budzi, dlaczego niemiecka agencja miałaby
        organizowac casting w Paryżu.

• sharon_stone Re: Orange czy Louisa???? 28.05.03, 19:47
          I dlaczego nie podpisala kontraktu bezposrednio z Chanel na twarz produktu??
          • xoxo Re: Orange czy Louisa???? 28.05.03, 20:03
            amanda podpisala umowe nie z "chanel", lecz z "channel", moze z "tele5" albo
            innym programem?

8-)
    • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 31.05.03, 19:36
      dlaczego zamilklas?
      wszyscy jestesmy ciekawi jak Twoja kariera sie rozwija...
      • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 01.06.03, 22:01
        coz, chyba mie jestesmy godni tego aby dowiedziec sie jak dalsza kariera amandy
        sie rozwija...
        • maga19 Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 05.06.03, 17:53
          A ja troche z innej beczki. Czy ktoras z Was wchodzila na podana strone louisa-
          models? Ja przed chwila i az mi kolacja zlozona z salatki z czerwonej kapusty
          stanela w gardle, gdy przejrzalam sobie wymiary tych dziewczyn. U mnie tylko
          numer obuwia sie zgadza:) Nie polecam tej strony osobom lubiacym jesc;)
          A swoja droga ciekawe jak "na zywo" wyglada kobieta, majaca 83 cm w biuscie...
          • Gość: uma Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 21:44
            uwierz mi ze nie tak zle
        • sharon_stone Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 09.06.03, 17:54
          karieraamandy tak sie rozwija jak jezdzenie palecem po mapie, tyle,ze amanda
          jezdzi palcem po myszce komputera,wyszukujac strony netowe agencji.
          • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 09.06.03, 20:19
            do tych najlepszych jakos nie udalo jej sie trafic...
    • umaa Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 16.08.03, 13:29
      amanda i jak Twoja kariera?
      jakos nie slyszalam zeby jakas modelka orange reklamowala w tym sezonie chanel,
      ale moze sie myle?
      • kobbieta Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! 16.08.03, 13:39
        umaa napisała:

> amanda i jak Twoja kariera?
        > jakos nie slyszalam zeby jakas modelka orange reklamowala w tym sezonie
        chanel,
        >
        > ale moze sie myle?

Od poczatku watku bylo bardzo podejrzane np to jak opisuje w jaki sposob inne
        modelki zwalczaja ja jako konkurentke> - i nikt tego nie zauwazyl???
    • Gość: Julka [...] IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 17:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: loko Re: HUUURRAAA !! Zostalam Modelka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.03, 18:59
      Ciekawe, ile lodów będziesz musiała zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka