Dodaj do ulubionych

A mnie jest jeszcze smutniej

IP: *.um.poznan.pl 04.12.01, 12:28
A mnie jest jeszcze smutniej, bardziej ponuro i przygnebiajaco. Coz poradzic...
Takie jest zycie, czasem mile i slodkie jak landrynki (az sie niedobrze robi od
nadmiaru cukru), a czasem ... Zalac smutki??? Moze...
Misia
Obserwuj wątek
    • bukowski27 misia 04.12.01, 12:31
      calvadosem... no powaznie...
      • czarymarybum Re: misia 04.12.01, 12:57
        Calvados??? Moze to i dobra mysl. Chociaz wole martini z lodem...mniam. A moze
        jakis filmik - Kubus Puchatek na przyklad. Zaraz ide trzasnac na jedna noge
        tego calvadosu. Zobaczymy jak bedzie nastrojowo...he he
        Misia
    • evunia Re: A mnie jest jeszcze smutniej 04.12.01, 12:46
      No to mojego smutku nikt nie pobije..Jest mi tak smutno ze nie znajduje slow.
      • Gość: ??? Re: A mnie jest jeszcze smutniej IP: *.eds.de 04.12.01, 13:06
        Gdzie wyslac odsiecz ??
        • czarymarybum Re: A mnie jest jeszcze smutniej 04.12.01, 13:11
          Tutaj tutaj... Kazda odsiecz sie przyda... Drinkowa rowniez. A jaka propozycja
          na zalanie smutkow? Rowniez calvados a moze inny wysmienity trunek? Misia
          • Gość: ??? Re: A mnie jest jeszcze smutniej IP: *.eds.de 04.12.01, 13:19
            Hmmm Na trunkach sie nie znam (czy juz mam przechlapane ?) ale moze jakis inny
            typ odsieczy ?
            • czarymarybum Gosc ??? 04.12.01, 13:30
              Zgoda, co proponujesz?
              • Gość: ??? Re: Gosc ??? IP: *.eds.de 04.12.01, 13:38
                Poszlo mailem.
      • bukowski27 evunia 04.12.01, 13:08
        a tam nie pobije... jasne ze pobije... mój smutek pobije twój... o! i oto
        wychodza... w czerwonym narozniku... smutek bukowskiego... sprezysty, widac ze
        wypoczety... długo nie uzywany... lekko zatacza sie na nogach (podobno jest
        uzalezniony od calvadosa), ale mimo to stoi pewnie, wzrok zdecydowany, zasciska
        piesci... w niebieskim narozniku smutek evuni... lichutki, malutki.. oczka
        rozbiegane... widac ze sie zdewaluował... nooo... drodzy panstwo... smutek
        bukowskiego przy smutku evuni wyglada jak nie przymierzajac andrew gołota przy
        małyszu... (cóz za trafne porównanie jim - cała rzecz dzieje sie w las vegas -
        przy. autora)... smutek evuni rzuca recznik przez walka... i oddala sie...
        uciekł... najzwyczajniej uciekł... smutek bukowskiego najwyrazniej
        rozcarowany... szuka przeciwnika na sali... sala pustoszeje w zastraszającym
        tempie... szkoda ze panstwo tego nie widza...
        • czarymarybum Bukowski 04.12.01, 13:19
          Panie Bukowski, pan masz talent . Komentator sportowy to malo, pan powinien do
          telewizji... Koloryt, dynamika - majstersztyk. Od razu nastroj mi sie
          poprawil... A moze to po calvadosie??? To byl jednak dobry pomysl, zapraszam do
          walniecia na druga noge tego zacnego trunku...MISIA
      • czarymarybum evunia 04.12.01, 13:24
        Evunia, evunia... Rzuc na twarz maly calvadosik za rada Bukowskiego, tak jak ja
        to zrobiwszy i od razu zrobi ci sie troche lepiej. Pociesz sie, ze twoj smutek
        i moj smutek plus troche calvadosu moze dac niezla mieszanke...
        MISIA
        • Gość: Sol psie smuteczki nad rzeczka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 13:30
          a bylo mi tak radosnie rano..... I nawet troche pozniej tez mi bylo radosnie..... Glupio i bezmyslnie radosnie... A
          teraz co? A teraz mi smutno. Juz nie bezmyslnie a myslnie... Moze myslec nie trzeba? Ale jak? I jeszcze te
          cholerne swieta. Na psa urok!
          • czarymarybum Re: psie smuteczki nad rzeczka 04.12.01, 13:35
            Co sie lamiesz, przylacz sie do naszej opcji - na smutki calvados...Precz z
            prohibicja!!!MISIA
          • evunia Re: psie smuteczki nad rzeczka 04.12.01, 13:36
            No widzisz Solku smutek jednak zwyciezyl!
            • evunia Re: psie smuteczki nad rzeczka 04.12.01, 13:39
              bo wiesz smutek ciagnie wdol, z grawitacja, a do radosci potrzebne sa skrzydla
    • evunia Re: A mnie jest jeszcze smutniej 04.12.01, 13:32
      No tak Misiu rozwazam, moze pod wplywem jaki talencik sie ujawni jak w Bukowskim

• czarymarybum evunia 04.12.01, 13:40
        Zycie jest niezle - po 2 calvadosach....MISIA
        • evunia Re: evunia 04.12.01, 13:43
          To moj smutek jednak bije Twoj, bo dwa nie wystarcza. ja juz chyba bredze, a
          nic jeszcze nie pilam
      • bukowski27 moji drodzy 04.12.01, 13:43
        co tu duzo mówic... ja to jestem pełen talentów... jestem prawdziwa studnia bez
        dna talentów... gdybym sie urodził 500 lat temu mógłbym zostac prawdziwym
        człowiekiem renesansu... jak nie przymierzając michał aniou... i nie sa to li
        tylko czcze słowa... na wszystko mam urzedowe dokumenty... a urzedowe dokumenty
        jak powszechnie wiadomo... nie kłamia...
        • bukowski27 a zycie nie zaczyna sioe po 30tce... 04.12.01, 13:48
          tylko po 50tce... a najlepiej dwóch... to tak a propos 2 calvadosów...
          • kasiulek Re: a zycie nie zaczyna sioe po 30tce... 04.12.01, 13:52
            A ja mam taka slaba glowke...:))))
    • kasiulek A wkurzyc Was??? 04.12.01, 13:58
      A MNIE JUZ NIE JEST WCALE SMUTNO!!!!!!
      • Gość: Sol prohibicja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:04
        nie moge wyjsc z pracy, smutek mnie ciagnie i ciaaaagnie (gdzieee mnieee ciaaagnieesz chooleeero?). dajcie no
        tego calvadosu, kurierem czy co. A jeszcze lepiej ginu z tonikiem + cytrynka. Buuuu
      • evunia Re: A wkurzyc Was??? 04.12.01, 14:36
        kasiulek napisał(a):

> A MNIE JUZ NIE JEST WCALE SMUTNO!!!!!!

Kasiulku nie psuj nama zabawy! A raczej ni probuj! Bo my i tak zwyciezymy
        i solidarnie Ciebie zdolujemy!..

p.s. Oj zeby tu tylko censor Jodo nie zawital!
        • kasiulek Evunia 04.12.01, 14:38
          Dzisiaj sie to juz Wam nie uda!!! HA!!!
          • suzume kasiulek 04.12.01, 14:57
            dziń dybry :-)

ale się uśmiałam - zrolują cię solidarnie... hihihi
            zwłaszcza bukowski (a buhaha) pierwszy zaryzykuje...
            • kasiulek Suzume 04.12.01, 15:08
              A dobry, dobry, bardzo nawet dobry:)))

Nie dam sie im!!!!
              Bardzo mi sie poprawilo wlasnie ostatnio i nie ma takiej sily, ktora to moze
              zmienic!!!
              • suzume kasiulek - przyłączam się do wkurzania :-) 04.12.01, 15:16
                bo mi też dzisiaj tak jakoś wyjątkowo i wogóle...
                cho oczywiście nie mam nic przeciwko zniesieniu prohibicji na forum (ciekawe
                ile tych calvadosów ma bukowski???)
                • kasiulek Suzume 04.12.01, 15:26
                  Super dzisiaj dzien, nie? Mnie sie tak w polowie dnia poprawilo i juz sie nie
                  zepsuje!!!!:))))
                  • suzume kasiulek 04.12.01, 15:39
                    dzień jest jeden z lepszych :-)
                    ja tak mam od rana
    • suzume bukowski 04.12.01, 15:09
      a ileś ty, charles, przeszmuglował tego jabola bezcłowo, że już drugi dzień na
      forum polewasz? skończy ci się szybko i co? martini z majonezem pozostanie...
      • bukowski27 e tam... martini to jest dla cieniasów... 04.12.01, 15:41
        kfiat pije martini... to sie z niego smieje... ja tam nic nie
        przeszmuglowałem... tyle co w piersiowce... a ciezeki czasy sie zapowiadaja bo
        opony zimowe kupiłem... cholera... jeden johny walker jeszcze stoi... ale co
        tam... do czech mam blisko to sobie zarzuce jakąs becherovke... a kasiulek jest
        chyba zakochana... jak ją pytałem co jej tak humor poprawiło, to powidziała: a
        nic tam... @ dostałam... jak znam zycie to pewnie z gołymi facetami... no... w
        sumie to sie jej nie dziwie...
        • kasiulek bukowski 04.12.01, 15:52
          Wiesz jak jest... mala rzecz a cieszy... a w ogole to co... nawet jezeli sie
          zakochalam to co...
          • bukowski27 jak to co? 04.12.01, 15:56
            to sie tego trzymaj... a jak on tez zsie w tobie zakocha to juz wogóle sie tego
            trzymajcie... bo taknaprawde to co w zyciu jest wazne? no... moze poza
            miłoscią, to jeszcze calvados i łuk triumfalny... a reszta? no... wiecie jak to
            jest z reszta...
            • kasiulek Re: jak to co? 04.12.01, 16:00
              a reszta jest milczeniem jaki kiedys jeden Angol powiedzial ustami jakiegos
              ksiecia dunskiego...
          • suzume no jak to co? 04.12.01, 15:57
            zazdrosny jest chłopina...
            • bukowski27 kasiulek 04.12.01, 16:05
              jaki angol...? jakis piłkarz? i jakiemu dunczykowi... omletowi...?

suzume: co zazdrosny.. co zazdrosny... ja tam sie nie ten tego... nie
              zazdrosny...
              • suzume bukowski 04.12.01, 16:08
                nieeee?????
                a pitu pitu
              • kasiulek bukowski 04.12.01, 16:13
                Ja tam nie wiem... moze i pilkarz (Paul Gascoigne...? albo cos w tym stylu...
                moze on i pilkarz byl...
                • suzume Kasiulek 04.12.01, 16:16
                  wiesz co? chodźmy sobie wziąć błotną kąpiel - a bukowski niech ustali kwestię
                  omletów dla piłkarzy... (dla mnie może być po jednym)
                  • bukowski27 suzume 04.12.01, 16:23
                    po jednym? znaczy sie czekoladowy przekładaniec? znaczy sie ty to wyrafinowana
                    seksualnie jestes... no no fjufju... kasiluku a wiec to paul gaskoń... czyl ze
                    wszytsko dla mnie stracone? no dajcie spokój... to ja wracam do roboty...
                    marki... dolary... funty... kobiety szukam... kobiety...
                    • kasiulek bukowski 04.12.01, 16:29
                      Znowu kobiety szukasz??? O ja glupia naiwna...
                  • kasiulek Suzume 04.12.01, 16:26
                    Na blotko namowisz mnie zawsze i wszedzie, z najwieksza przyjemnoscia:)))
                    A tych pilkarzy tez mozemy wziac ze soba... hihi..
                    • bukowski27 tak o!? 04.12.01, 16:30
                      wezmiemy sobie piłkarzy? tak o!... tak po prostu... nie ma rady... ide sie
                      rzucic z mostu... albo nie najpierw sie napije a potem rzuce sie z mostu...
                      zegnajcie wszystkie kobiety... zegnajcie...
                      • kasiulek no... 04.12.01, 16:32
                        a ja sie tak dalam nabrac... i co Pan na to, Panie Bukowski???
                        • bukowski27 co ja na to? 04.12.01, 16:35
                          no moje intencje były kryształowo czyste... nie inaczej... nie inaczej... ja,
                          to jak pokocham, to do konca... a nie jakies tam.. skoki w boki... mnie na
                          pewno nie spotkasz z piłkarzami w jacuzzi...
                      • suzume tak o... a co! 04.12.01, 16:37
                        Kasiulek: no, to pojednym i po omlecie...

bukowski: umiesz smażyć omlety? a jak się juz będziesz rzucał, to jednak
                        najpierw wypij - szkoda by było gdyby Ci się jabol do rzeki wylał... i ryby by
                        mogły nie przeżyć...
                        • kasiulek bukowski 04.12.01, 16:39
                          z pilkarzami nie, ale z siatkarkami na przyklad moze tak... kto tam Pana wie...
                          o ja naiwna...
                          • kasiulek Suzume - omlety 04.12.01, 16:41
                            Wiesz co, ja smaze BARDZO dobre omlety... z zurawinka na przyklad albo
                            borowkami... co na to powiesz?
                            • suzume Kasiulek - omlety - MNIAM! 04.12.01, 16:46
                              no to ja kupuję szampana, truskawki i już lecę :)
                              • kasiulek Re: Kasiulek - omlety - MNIAM! 04.12.01, 16:48
                                Och, mniam:))) To ja jeszcze melona do tego, moze byc?
                          • suzume Kasiulek 04.12.01, 16:44
                            szkoda, że kol. bukowski nie sprecyzował co dla niego znaczy "do końca"...
                            znaczy się jak szybko ten koniec nadchodzi...
                            • bukowski27 no cóz suzume... 04.12.01, 16:48
                              kiedy nadchodzi koniec? no twoje aktualne ubrania przestałyby byc modne...

kasiulek pozastanwoieniu sie powiem ci że ja ci po tym omlecie z zurawina to
                              jestem w stanie przebaczyc... twoje watpliwosci i tego piłkarza... a ciachnełas
                              go przynjmniej na pare miljonow funciaków???
                              • kasiulek bukowski oraz suzume 04.12.01, 16:50
                                A jak myslales? Kto mi kupil tego jaguara? Ten gamon angielski oczywiscie!

PS. Omlecik ma byc z ilu jajek dla Pani, a z ilu dla Pana?
                                • bukowski27 niechsuzumje powie najpierw z ilu chce... 04.12.01, 16:52
                                  j apowiem potem... żeby obciachu nie było że mniej...
                                  • suzume ty się tu bukowski 04.12.01, 17:00
                                    suzume nie zasłaniaj, bo ona ma świetną przemianę materii i na apetyt nie
                                    narzeka i nie jeden omlet już przez nia zginął

a aluzję o ubraniach przyjęłam... jak koniec, to koniec... chlip
    • evunia a wy co wyczyniacie zdrajcy? 04.12.01, 16:55
      Co to za balagan? Taki wspanialy homogeniczny smutny watek
      a tu omleciki, kopanie pilki. smichy hihy, a beeee

O smutku gdzie o gdzie wypedzili ciebie ci zloczyncy?

Cos mi sie wydaje ze schowal sie na inny nowy watek!
      • kasiulek Re: a wy co wyczyniacie zdrajcy? 04.12.01, 16:57
        Evuniu, tez Ci usmazyc omlecik?
        • suzume i szampana wystarczy 04.12.01, 17:01
          a piłkarzy jest przynajmniej jedenastu - częstuj się :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka