Dodaj do ulubionych

mieszkanie samemu

25.06.07, 15:19
czy ktos z was mieszka sam? jak dajecie sobie rade? nie jest Wam smutno? jak
organizujecie sobie wolny czas? mnie to czeka juz niedługo i szzcerze móiwac
jestem troche przerazona:/. a Wy jakie macie wrażenia? napiszcie cos wiecej :)
Obserwuj wątek
    • kinia901 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:23
      a co sie dzieje?
      ja mieszkalam z rodzicami a potem z chlopakiem od razu, nigdy sama
      • kontik_71 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:24
        Gdy mieszkalem sam to kupilem sobie kota.. swietny na wszelkie stany humoru i
        samopoczucia :)
    • nadinka_nadinka Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:25
      czas mozna sobie organizowac tak samo mieszkajac samemu, czy tez z kims. faktem
      jest, ze z kims razniej, bo jest do kogo przyslowiowa gebe otworzyc. aktualnie
      nie mieszkam sama, ale nie mieszkanie w pojedynke nie jest dla mnie problemem.
      • candy24 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:27
        mieszkałam z rodzicami , póki nie poszłam na studia, potem z kolezankami,
        kolezanki wyjezdzaja do domu ja mam prace, faceta tez ( ale jego rodzice, moi
        tez sprzeciwiaja sie mieszkaniu razem). i wychodzi na to ze bede mieszkac sama.
        • kontik_71 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:28
          A co rodzicom do Waszego wspolnego mieszkania? jestescie dorosli i pelnoletni..
    • figgin1 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 15:36
      Ja już niedługo zamieszkam sama... I nie mogę sie juz doczekać.
      • salimis Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 16:05
        Ja już od jutrzejszego popołudnia będę mieszkała sama bo mąz wyjeżdża do
        Anglii.Na szczęście mam dwa koty,zawsze to jakieś towarzystwo ; P
    • asia96301 Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 16:09
      Ja mieszkam sama. I mi z tym bardzo dobrze. Chociaz mieszkam to za duże słowo.
      Ja tam zazwyczaj tylko śpię, bo mam jakąś dziwną skłonnosc do szwędania się po
      świecie :-)
    • butterflymk Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 16:10
      ja tez mieszkam sama i jest świetnie,
      bo nigdy nie jestem sama tylko zawsze zapraszamo moich świetnych przyjciół
      a jak chcę być sama np żeby się wyspać to nikt mi nie przeszkadza ;D
    • zaskoczyl_mnie Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 16:12

ja tez mieszkam sama - generalnie jestem z tego zadowolona ale jak kiedys przez
      pol roku moja kolezanka u mnie mieszkala z racji remontu to czulam sie duzo
      lepiej. fajnie jest z kims rano kawe wypic i pogadac i fajnie jest nie wracac
      dzien w dzien do pustego mieszkania. mozna sie posmiac na biezaco z wielu
      rzeczy no i jest weselej!

candy24 napisała:

> czy ktos z was mieszka sam? jak dajecie sobie rade? nie jest Wam smutno? jak
      > organizujecie sobie wolny czas? mnie to czeka juz niedługo i szzcerze móiwac
      > jestem troche przerazona:/. a Wy jakie macie wrażenia? napiszcie cos wiecej :)
    • trypel Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 16:24
      Nie jest smutno bo nie ma wolnego czasu. Rany jakbym chciał miec troszke wolnego
      czasu... tak godzinke sie posmucić chociaż że jestem sam.... ale nie ma :(
    • pani.misiowa Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 19:07
      przez 24 lata mieszkalam z rodzicami, po zakonczonych studiach przeprowadzilam
      sie do innego miasta
      przez ponad rok mieszkalam w wynajetych mieszkaniach z roznymi wspollokatorami
      i mimo ze byli to swietni ludzie to bardzo sie cieszylam, gdy moglam wreszcie
      zamieszkac sama
      mieszkalam sama przez ok rok i bylo mi cudownie
      smutna nie bylam ani razu
      od kilku miesiecy mieszkam z facetem i to dopiero jest super :)
    • iberia.pl Re: mieszkanie samemu-SUPER 25.06.07, 21:50
      candy24 napisała:

> czy ktos z was mieszka sam?

no ba :-)

> jak dajecie sobie rade?

??? normalnie jak kazdy rosoly czlowiek.

>nie jest Wam smutno?
      ???? a to czemu?

>jak organizujecie sobie wolny czas?

roznie.

> mnie to czeka juz niedługo i szzcerze móiwac
      > jestem troche przerazona:/. a Wy jakie macie wrażenia? napiszcie cos wiecej :)

nie wyobrazam sobie mieszkac z rodzicami.
      • tunrida81 Re: mieszkanie samemu-SUPER 25.06.07, 22:02
        Są różne typy ludzi. Jedni są typem samodzielnych i moga wszystko robić sami:
        mieszkac sami, wyjeżdżać za granicę sami, chodzić do teatru, kina, pubu sami i
        im to nie przeszkadza - czuja się z tym dobrze i nie przeszkadza im to,
        natomiast innyi nie daliby sobie rady tak żyć. Wszystko zależy od tego kto jaki
        ma charakter. Jedynacy sa często zdani na siebie i potrafią żyć sami realizując
        się w projektach jako jedna osoba. No i jak to się mówi do wszystkiego człowiek
        może się przyzwyczaić.
    • ma_gala Re: mieszkanie samemu 25.06.07, 21:58
      ja mieszkam sama.. na początk było strasznie - do tego stopnia, ze prosiłam
      koleżankę zeby ze mną czasami pobyła, spała u mnie. Później przez pół roku
      mieszkałam z koleżanką i było super, bo: było się do kogo odezwać, ale też nie
      wchodziłyśmy sobie w drogę, każda robiła co chciała! teraz mieszkam sama...
      znoszę to dużo lepiej, ale tylko dlatego, ze juz chyba się przyzwyczaiłam do
      samotności... czasami naprawdę mi smutno, no bo ile można siedzieć na necie
      albo ogladać filmy, słuchać muzyki, czytać?? najczęściej staram się tak
      organzować czas (szczególnie latem) żeby jak najmiej czasu spedzać w domu. Mam
      znajomych, singli, ale widać, że też już każdy powoli układa sobie życie. Ja
      też próbowałam/próbuję - ale na razie z miernym skutkiem! Bardzo chciałabym
      mieszkac z kimś, być z kimś, ale wiem, ze to nie będzie takie proste! Mam juz
      swoje przyzwyczajenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka