krzysiek1042 21.09.07, 08:22 Popijam kawencję prze dwyjściem do pracy (11.45) :\ )i jeśli ktoś chce,do dawać tu ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limonka3 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:27 cześć Krzysiu! to dziś i ja się napiję chętnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:30 krzysiek1042 napisał: > Popijam kawencję prze dwyjściem do pracy (11.45) :\ )i jeśli ktoś chce,do > dawać tu ! :) Cześć Krzychu! Ja piję w pracy. jeszcze nie zdążyła do końca wystygnąć - więc szybciutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:35 Cześć wszystkim. Takie odczucie mnie ostatnio tknęło na tym forum. Zauważyłem ,że im więcej tu coraz "świeższych" nicków ,tym bardziej się tu czuję jak stary wyga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka3 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:37 krzysiek1042 napisał: > Cześć wszystkim. Takie odczucie mnie ostatnio tknęło na tym forum. > Zauważyłem ,że im więcej tu coraz "świeższych" nicków ,tym bardziej się tu czuj > ę > jak stary wyga :)) uuuu to w tym temacie nie mam nic do powiedzenia -bo ja raczej świeższy nick jestem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:37 krzysiek1042 napisał: > Cześć wszystkim. Takie odczucie mnie ostatnio tknęło na tym forum. > Zauważyłem ,że im więcej tu coraz "świeższych" nicków ,tym bardziej się tu czuj > ę > jak stary wyga :)) Czy Ty nie byłeś aby na wakacjach ostatnio? Bo nie widziełem Ci jakoś... Nie wiem, gdzie przepadła Nutopia - zdecydowanie się nam coś zdeaktywizowała... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:46 drugą połowę sierpnia spędziłem na wakacjach. Fakt Nutopia ,o ile w sierpniu pojawiała się mocno sporadycznie,tak we wrześniu jej nie widziałem. Zresztą od wakacji ,już kilka nicków ,"stałych forumów" poznikało. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:51 Dzień dobry :) i to wyjątkowo, bo jutro lecę na wakacje!!!! Gorace late poproszę i miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:55 Dzień doberek ! Ja niestety nie jestem starą wygą, raczej stary obserwator, ale uczestniczka aktywna od niedawna :) Ale kawy chyba mogę sie z Wami napić ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 08:56 Wiesz, ja właściwie też tak trochę na krzywy r.. się wprosiłam na te kawę, bo w żadnym aspekcie staro się nie czuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 08:58 Po co mi kawa, jak mam od piątkowego rańca zawsze pałera, że hej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 08:59 ze względu na walory smakowe oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:02 W domu mogę sobie poszaleć z ekspresem, a tu tylko rozpuszczalka :) To ja już wolę Anatola, z dzieciństwem mi się zbożówka kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:02 wolę Anatola, z dzieciństwem mi się zbożówka kojarzy :) Anatola to wczoraj piłyśmy i sucharami zagryzałyśmy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:07 I dzięki temu do późnej starości (czyli do wieku 32 lat) będziemy rześkie i zdrowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:20 funny_game napisała: > I dzięki temu do późnej starości (czyli do wieku 32 lat) będziemy rześkie i > zdrowe ;) A jak sucharkach połamiecie sobie ząbki? Bedziecia miały wtedy zabki, jak perełki. Z tym, ze nie takie lśniące i równe, tylko takie rzadkie... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:23 Będziemy miały sztuczne szczęki turbo light - nie pytaj mnie, co to znaczy, wiem tylko, że to po młodzieżowemu. A tak w ogóle, to cześć. Poczytałam Ciebie i Miszpata w Kolankowym wątku i jestem pod wrażeniem Waszej dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:27 funny_game napisała: > Będziemy miały sztuczne szczęki turbo light - nie pytaj mnie, co to znaczy, wie > m > tylko, że to po młodzieżowemu. To jeszcze muszą być zajefajne na maxa. > A tak w ogóle, to cześć. Poczytałam Ciebie i Miszpata w Kolankowym wątku i > jestem pod wrażeniem Waszej dyskusji :) Cześć. A cóż Ci ona wraziła? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:33 upus76 napisał: > To jeszcze muszą być zajefajne na maxa. Pewnie tak. Chcesz ponosić, to Ci pożyczę ;) > Cześć. A cóż Ci ona wraziła? Wraziła mi przekonanie, że dać niektórym ludziom choćby minimalną pożywkę dla ich wyobraźni, a będzie się działo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:34 funny_game napisała: > upus76 napisał: > > > To jeszcze muszą być zajefajne na maxa. > > Pewnie tak. Chcesz ponosić, to Ci pożyczę ;) > > Pewnie bedzie się koherentnie komponować z moim plecakiem :) > > Cześć. A cóż Ci ona wraziła? > > Wraziła mi przekonanie, że dać niektórym ludziom choćby minimalną pożywkę dla > ich wyobraźni, a będzie się działo ;P > A czym się żywiła nasza wyobraźnia? Amerykańskim kolankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:38 lupus76 napisał: > Pewnie bedzie się koherentnie komponować z moim plecakiem :) Na szyi zamierzasz ją nosić, jak japońscy turyści wiatraczki? > A czym się żywiła nasza wyobraźnia? Amerykańskim kolankiem? "Trochę" odbiegła od tematu. Nie wiem, czym się żywiła. Przesłuchanie, czy co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:40 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > Pewnie bedzie się koherentnie komponować z moim plecakiem :) > > Na szyi zamierzasz ją nosić, jak japońscy turyści wiatraczki? > Ta, bo plecak - kjak sama nazwa wskazuje służy do noszenia go na szyi... > > A czym się żywiła nasza wyobraźnia? Amerykańskim kolankiem? > > "Trochę" odbiegła od tematu. Nie wiem, czym się żywiła. Przesłuchanie, czy co? > :P > Dociekliwość starego, oldskulowego zgreda :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:46 lupus76 napisał: > Ta, bo plecak - kjak sama nazwa wskazuje służy do noszenia go na > szyi... Wrrr... Mój tok rozumowania: skoro na plecach plecak, to dla przeciwwagi i klarowności kompozycji sztuczną szczękę sobie zawiesisz na szyi. > Dociekliwość starego, oldskulowego zgreda :D Nie wystarczy, że się podobała. Trzeba jeszcze wiedzieć dlaczego. To nie starość, to nie dociekliwość, to nie oldskul, a punk to nie łaskotki, to upierdliwość i szukanie dziury w całym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:48 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > Ta, bo plecak - kjak sama nazwa wskazuje służy do noszenia go na > > szyi... > > Wrrr... Mój tok rozumowania: skoro na plecach plecak, to dla przeciwwagi i > klarowności kompozycji sztuczną szczękę sobie zawiesisz na szyi. > E nie. nie byłoby widać całości kompozycji :D > > Dociekliwość starego, oldskulowego zgreda :D > > Nie wystarczy, że się podobała. Trzeba jeszcze wiedzieć dlaczego. Oczywiście, ze trzeba, żeby było więcej podobających się wątków. To nie > starość, to nie dociekliwość, to nie oldskul, a punk to nie łaskotki, to > upierdliwość i szukanie dziury w całym ;))) > > A wiesz co to jest dziura? Nic oblepione czymś! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:55 lupus76 napisał: > E nie. nie byłoby widać całości kompozycji :D Byłoby, gdybyś chodząc wirował w rytm piosenki "A planety szaleją, szaleją, szaleją" ;) > Oczywiście, ze trzeba, żeby było więcej podobających się wątków. Będzie, niezależnie od wiedzy na temat, dlaczego są podobające się :) > A wiesz co to jest dziura? Nic oblepione czymś! Ha, ha, ha :P To szukać dziury (w sensie skupiać się na błędach i potknięciach), czy czegoś, co ją oblepia (w sensie materiału na konstruktywną dyskusję)? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:00 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > E nie. nie byłoby widać całości kompozycji :D > > Byłoby, gdybyś chodząc wirował w rytm piosenki "A planety szaleją, szaleją, > szaleją" ;) > Wtedy mógłbym stracić Twoją własność. I gdzie szukałabyś tych mega- hiper-fajowych ząbków? > > Oczywiście, ze trzeba, żeby było więcej podobających się wątków. > > Będzie, niezależnie od wiedzy na temat, dlaczego są podobające się :) > > Taka wiedza zwieksza jednakowóż prawdopodobieństwo ich wystąpienia. :) > > A wiesz co to jest dziura? Nic oblepione czymś! > > Ha, ha, ha :P > To szukać dziury (w sensie skupiać się na błędach i potknięciach), czy czegoś, > co ją oblepia (w sensie materiału na konstruktywną dyskusję)? :) > > No właśnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:04 lupus76 napisał: > Wtedy mógłbym stracić Twoją własność. I gdzie szukałabyś tych mega- > hiper-fajowych ząbków? NFZ by mi nowe zrefundował :) > Taka wiedza zwieksza jednakowóż prawdopodobieństwo ich > wystąpienia. :) Aczkolwiek zmniejsza występowalność wątków fajnych spontanicznie :) > No właśnie nie wiem. W końcu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:11 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > Wtedy mógłbym stracić Twoją własność. I gdzie szukałabyś tych mega- > > hiper-fajowych ząbków? > > NFZ by mi nowe zrefundował :) > > Obawiam się, że mogłabyś nie dożyć terminu... Umarłabyś z głodu. > > Taka wiedza zwieksza jednakowóż prawdopodobieństwo ich > > wystąpienia. :) > > Aczkolwiek zmniejsza występowalność wątków fajnych spontanicznie :) > > A jak odróżnisz spontaniczny od nie-spontanicznego??? I po co Ci taka wiedza? Ma być fajny i tyle :D > > No właśnie nie wiem. > > W końcu ;P > Nie tylko w końcu. Na całej długości. W końcu Ty jesteś specjalistką szukania dziury w całym... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:17 lupus76 napisał: > Obawiam się, że mogłabyś nie dożyć terminu... > Umarłabyś z głodu. Takie babcie jak ja robią awantnurkę ze sceną omdlewania w najbliższym oddziale NFZ i mają wszystko "na wczoraj" ;) > A jak odróżnisz spontaniczny od nie-spontanicznego??? I po co Ci > taka wiedza? Ma być fajny i tyle :D Nie odróżnię i właśnie cały czas zmierzam do tego, że mi ta wiedza do niczego nie jest potrzebna. Ma być fajny i tyle ;))) > Nie tylko w końcu. Na całej długości. W końcu Ty jesteś specjalistką > szukania dziury w całym... O qrza twarz mokrą ścierka nakryta, ale pojechałeś :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:38 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > Obawiam się, że mogłabyś nie dożyć terminu... > > Umarłabyś z głodu. > > Takie babcie jak ja robią awantnurkę ze sceną omdlewania w najbliższym oddziale > NFZ i mają wszystko "na wczoraj" ;) > Takie babcie "z zębem"? > > A jak odróżnisz spontaniczny od nie-spontanicznego??? I po co Ci > > taka wiedza? Ma być fajny i tyle :D > > Nie odróżnię i właśnie cały czas zmierzam do tego, że mi ta wiedza do niczego > nie jest potrzebna. Ma być fajny i tyle ;))) > > No to mnie ta wiedza jest potrzebna, żeby fjniście tworzyć. A jak Miszpat nas czyta - też bedzie miał tą wiedzę :) Cos w rodzaju badań zachowań konsumenckich :) > > Nie tylko w końcu. Na całej długości. W końcu Ty jesteś specjalistką > > szukania dziury w całym... > > O qrza twarz mokrą ścierka nakryta, ale pojechałeś :PPP > > Dokąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 11:01 lupus76 napisał: > Takie babcie "z zębem"? Z zębem czasu lub w ząbek czesane, ale z pazurem ;) > No to mnie ta wiedza jest potrzebna, żeby fjniście tworzyć. A jak > Miszpat nas czyta - też bedzie miał tą wiedzę :) Cos w rodzaju badań > zachowań konsumenckich :) Jestem beznadziejnym respondentem, zawsze szukam dziury w całym ;PPP > > O qrza twarz mokrą ścierka nakryta, ale pojechałeś :PPP > Dokąd??? Z Biurem Wycieczek Osobistych, a dokąd, to się okaże, albo i nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:17 > > NFZ by mi nowe zrefundował :) Mi NFZ rolki zrefundowało, powiedziałam, że potrzbuję żeby dojeżdżać do kościoła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:39 kurpianeczka napisała: > > > NFZ by mi nowe zrefundował :) > > Mi NFZ rolki zrefundowało, powiedziałam, że potrzbuję żeby dojeżdżać > do kościoła :))) Niedzielny Fundusz Zakrystialny? Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:23 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > I dzięki temu do późnej starości (czyli do wieku 32 lat) będziemy > rześkie i > > zdrowe ;) > > A jak sucharkach połamiecie sobie ząbki? > Bedziecia miały wtedy zabki, jak perełki. Z tym, ze nie takie > lśniące i równe, tylko takie rzadkie... Spokojnie, radzimy sobie :) Suchary popijamy Anatolem, nie musimy ich gryźć, miękną od zbożówki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:27 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > I dzięki temu do późnej starości (czyli do wieku 32 lat) > będziemy > > rześkie i > > > zdrowe ;) > > > > A jak sucharkach połamiecie sobie ząbki? > > Bedziecia miały wtedy zabki, jak perełki. Z tym, ze nie takie > > lśniące i równe, tylko takie rzadkie... > > Spokojnie, radzimy sobie :) > Suchary popijamy Anatolem, nie musimy ich gryźć, miękną od > zbożówki :)) To Wy się juz żywicie, jak - nie przymierzajc - Mocher Power. Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:31 lupus76 napisał: To Wy się juz żywicie, jak - nie przymierzajc - Mocher Power. Hehehe...od kilku dni z dziewczynami urządzamy sobie pogaduszki babciulek...wszystkie jesteśmy w okolicach 30 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:32 kurpianeczka napisała: > > Hehehe...od kilku dni z dziewczynami urządzamy sobie pogaduszki > babciulek...wszystkie jesteśmy w okolicach 30 :)) o wypraszam sobie, dyskusje babciulek, ja jestem piękna, młoda,inteligentna,zmysłowa....:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:35 polla.k napisała: > kurpianeczka napisała: > > > > > > Hehehe...od kilku dni z dziewczynami urządzamy sobie pogaduszki > > babciulek...wszystkie jesteśmy w okolicach 30 :)) > > o wypraszam sobie, dyskusje babciulek, ja jestem piękna, > młoda,inteligentna,zmysłowa....:PPP > > ... i skromna :P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:36 lupus76 napisał: > ... i skromna :P Jakoś trzeba dbać o dobre samopoczucie,prawda? :D > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:38 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > ... i skromna :P > > Jakoś trzeba dbać o dobre samopoczucie,prawda? :D > > > > Pewnie, sze tak... Hik!. Winka, psze Pani??? Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:40 lupus76 napisał: > Pewnie, sze tak... Hik!. Winka, psze Pani??? Taa,poziomkowego polej koleś :P > Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:41 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > Pewnie, sze tak... Hik!. Winka, psze Pani??? > > Taa,poziomkowego polej koleś :P > > A może nalewkę babuni ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:42 nalewkę?? No co Ty, nieekonomiczna :PP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:44 kurpianeczka napisała: > polla.k napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Pewnie, sze tak... Hik!. Winka, psze Pani??? > > > > Taa,poziomkowego polej koleś :P > > > > > A może nalewkę babuni ?:)) Szanowne Panie. Zaproponowywać mogiem Wam tylko tie wiśniufkiem. Humor u Szanownych Pań będzie dobry jeszcze przez tydzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:46 lupus76 napisał: Szanowne Panie. Zaproponowywać mogiem Wam tylko tie wiśniufkiem. > Humor u Szanownych Pań będzie dobry jeszcze przez tydzień :D Tzn. jak to mówi mój przyjaceil dobrze wali w cyngiel ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:50 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > Szanowne Panie. Zaproponowywać mogiem Wam tylko tie wiśniufkiem. > > Humor u Szanownych Pań będzie dobry jeszcze przez tydzień :D > > Tzn. jak to mówi mój przyjaceil dobrze wali w cyngiel ?:))) Jak to mawia moja siostra - nieważne co, ważne, żeby dobrze sponiewierało. Jak studiowałem - też tak miałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:36 polla.k napisała: o wypraszam sobie, dyskusje babciulek, ja jestem piękna, > młoda,inteligentna,zmysłowa....:PPP Polla.k nie denerwuj się, nerwy na urodę szkodzą :) Jak chcesz zobaczyć o czym gadają babciuli to poczytaj nasz wątek "Witam "stare 30-tki" i "Kiedy zaczyna się starość u kobiety? " Niektóre dziewczyny kazały nam skończyć bo mało się nie posikały ze smiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:37 kurpianeczka napisała: > > Polla.k nie denerwuj się, nerwy na urodę szkodzą :) > Jak chcesz zobaczyć o czym gadają babciuli to poczytaj nasz > wątek "Witam "stare 30-tki" i "Kiedy zaczyna się starość u kobiety? ależ ja jestem najspokojniejszą istotą na świecie ;P > > Niektóre dziewczyny kazały nam skończyć bo mało się nie posikały ze > smiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:33 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > To Wy się juz żywicie, jak - nie przymierzajc - Mocher Power. > > Hehehe...od kilku dni z dziewczynami urządzamy sobie pogaduszki > babciulek...wszystkie jesteśmy w okolicach 30 :)) Ja już jestem po :) Ale kawa z sucharkami na myśl by mi nie przyszła. Głosowanie na biznesmena z Torunia - też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:35 A sucharki beskidzkie z kminkiem są pyszne! A Toruń jest fajny! A ten znowu o świecie byznesu i polityki... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:37 funny_game napisała: > A sucharki beskidzkie z kminkiem są pyszne! A Toruń jest fajny! A ten znowu o > świecie byznesu i polityki... ;P Sucharków z kminkiem nie jadłem, choc mieszkam w bezpośredniej bliskości Beskidów. A z Torunia sa dobre pierniki. I kojarzą się nawet ze starowinkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:39 I "Teatralne". Nie jadłeś nigdy "Teatralnych" w kinie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:42 funny_game napisała: > I "Teatralne". Nie jadłeś nigdy "Teatralnych" w kinie? ;) > Nie lubię nic jeść w kinie. pl.youtube.com/watch?v=-NERWg7egyA Mam mniej więcej taki pogląd na kino :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:45 lupus76 napisał: Nie lubię nic jeść w kinie. Ja też nic nie jem w kinie, zawsze skupiam się na tym co oglądam i nie cierpię jak ktoś za mną albo obok szeleści otwieranymi opakowaniami..cukiereczki, paluszki, chipsy... Ale jedni przychodzą do kina, a inni na film :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:51 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > Nie lubię nic jeść w kinie. > > Ja też nic nie jem w kinie, zawsze skupiam się na tym co oglądam i > nie cierpię jak ktoś za mną albo obok szeleści otwieranymi > opakowaniami..cukiereczki, paluszki, chipsy... > Ale jedni przychodzą do kina, a inni na film :)) Mamy z moją A. takie jedno kino, gdzie często bywamy sami. Wtedy idziemy do kina, nie na film :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:53 lupus76 napisał: Mamy z moją A. takie jedno kino, gdzie często bywamy sami. Wtedy > idziemy do kina, nie na film :) hehe...a jak jednej osobie spodoba się film, a druga ją rozprasza ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:58 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > Mamy z moją A. takie jedno kino, gdzie często bywamy sami. Wtedy > > idziemy do kina, nie na film :) > > hehe...a jak jednej osobie spodoba się film, a druga ją rozprasza ?:) Zdarza się:) Moja A. przeszkadzała mi na "Jasminum", ja jej na jakimś romansidle, którego tytułu już nawet nie pomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:51 Heh :) Ale "Teatralne" to od zawsze wyjątek. Na "Niebieskim Kocyku" się bez nich nie dało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:52 funny_game napisała: > Heh :) > Ale "Teatralne" to od zawsze wyjątek. Na "Niebieskim Kocyku" się bez nich nie > dało ;) > a co do nich dodają? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:01 funny_game napisała: > Legendę... I to dobrze działa na poprawę humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:05 Niekoniecznie, ale lepiej smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:16 funny_game napisała: > Niekoniecznie, ale lepiej smakuje :) > Lepiej w kinie jeść ciasteczka Niż się nudzić zdeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:18 :D Twórczość nieśmiała własna? Wydaje mi się, że szukasz dziury w "Teatralnym" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 10:40 funny_game napisała: > :D > Twórczość nieśmiała własna? > > Wydaje mi się, że szukasz dziury w "Teatralnym" ;))) > Zawsze piszę lepieje, Gdy się coś śmiesznego dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 11:02 :) To jak się zbierę na odwagę, to może będzie lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 11:15 funny_game napisała: > :) > To jak się zbierę na odwagę, to może będzie lepiej ;) lepiej pisz lepieje wtedy humor nie marnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 11:21 Lepiej w pracy humor mieć, Zwłaszcza gdy twój szef to cieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 11:26 funny_game napisała: > Lepiej w pracy humor mieć, > Zwłaszcza gdy twój szef to cieć :) Ja słyszałam ostatnio fajne określenie...cieciu gumowy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 12:17 kurpianeczka napisała: > funny_game napisała: > > > Lepiej w pracy humor mieć, > > Zwłaszcza gdy twój szef to cieć :) > > Ja słyszałam ostatnio fajne określenie...cieciu gumowy :DDD Lepiej cieciem być gumowym niz w małżeństwa wpaść okowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:03 ja w dzieciństwie nie znosiłam zbożówki, zwłaszcza tej "przedszkolnej", bleee Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:08 :) Ja też średnio, ale wolałam zbożówkę, niż zupę mleczną (w którą potrafiłam nahaftować na sam widok). To teraz tak mi przypasił ten smak, na starość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:12 Tfu, demencja! Na młodość, a nie dziecięcość mi przypasował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:10 funny_game napisała: > :) > Ja też średnio, ale wolałam zbożówkę, niż zupę mleczną (w którą potrafiłam > nahaftować na sam widok). To teraz tak mi przypasił ten smak, na starość :))) Taka wodnista ta zupka, gryźć nie trzeba, akurat na te nasze stare szczęki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:12 no fakt. Taką zupkę można nawet słomką wciągać :) Szczerbaty byłby zadowolony :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:13 Znowu się porzygam :D Nie piszcie o zupie mlecznej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:15 Może, ale nie zupie mlecznej :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:30 funny_game napisała: > Znowu się porzygam :D > Nie piszcie o zupie mlecznej, co? Wyobraź sobie ten dlikatny, śmietankowy smak mleka i jedwabistą konsystencję makaronu pieszczącą Twoje podniebienie... Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:31 lupus76 napisał: > Wyobraź sobie ten dlikatny, śmietankowy smak mleka i jedwabistą > konsystencję makaronu pieszczącą Twoje podniebienie... Ty sadysta jesteś normalnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:36 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > Wyobraź sobie ten dlikatny, śmietankowy smak mleka i jedwabistą > > konsystencję makaronu pieszczącą Twoje podniebienie... > > Ty sadysta jesteś normalnie :D Eeee tam. Tylko lekko cyniczny, ironiczny, sarkastyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:39 lupus76 napisał: > > Eeee tam. Tylko lekko cyniczny, ironiczny, sarkastyczny :) No fantastycznie :) Swoją drogą, zupa mleczna z makaronem to paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:44 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > > > Eeee tam. Tylko lekko cyniczny, ironiczny, sarkastyczny :) > > No fantastycznie :) Swoją drogą, zupa mleczna z makaronem to paskudztwo! > > Sa gorsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:45 lupus76 napisał: > > > Sa gorsze :) Nie wierzę :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:52 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > > > > Sa gorsze :) > > Nie wierzę :) > > > > Na przykład Kaczka po Belwedersku :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:16 krzysiek1042 napisał: > no fakt. Taką zupkę można nawet słomką wciągać :) Szczerbaty byłby zadowolony : > D Szczerbaty to tą słomkę mógłby włożyć nawet między zęby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:17 funny_game napisała: > Porzygam się... ;P Tylko nie rzygaj mi do mojego wątku ,bo ścierać będziesz sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:24 Jak będę ścierać, to będę znowu rzygać, więc się zastanów jeszcze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:46 funny_game napisała: > Porzygam się... ;P Kisiel z kota w polewie??? No prosze, jaka inwencją się Kolezanka wykazuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:02 funny_game napisała: > Po co mi kawa, jak mam od piątkowego rańca zawsze pałera, że hej? ;) Ja jakoś ostatnio też mam powera, aż sama się sobie dziwię bo u mnie z tym optymizmem życiowym i humorem to czasami ciężko bywało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:02 Z tą zawartością % we krwi musi być wesoło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanmarti Witam wszystkich :D 21.09.07, 09:16 Właśnie zaczynam pić kawke :D i humorek mi dopisuje bo dzisiaj juz jest PIĄTEK!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:19 funny_game napisała: > Po co mi kawa, jak mam od piątkowego rańca zawsze pałera, że hej? ;) To pewnie po kisielu z kota :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A młodzizna zbożówkę :) 21.09.07, 09:25 Aaaa! Tuś mi z tym kontrowersyjnym tematem! Mam kota na punkcie kotów i ten kisielek to nie dla mnie żart :) Jak lubisz eksperymenty w kuchni, to polecam "Kuchnię pełną niespodzianek" i słynną kiełbasę z dymem na wodzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 09:15 a ja zaraz popije sobie herbatke z sokiem malinowym Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 10:40 Może polejemy w końcu coś mocniejszego zamiast kawy ? :)) W końcu już prawie weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 10:56 kurpianeczka napisała: > Może polejemy w końcu coś mocniejszego zamiast kawy ? :)) > W końcu już prawie weekend :) To może 100% sok marchwiowy. Ten ma w sobie moc! Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 10:57 lupus76 napisał: > > To może 100% sok marchwiowy. Ten ma w sobie moc! moc beta-karotenu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 10:59 polla.k napisała: > moc beta-karotenu :) > Już Tobie POlla.k beta-karoten to nie potrzebny, strzaskasz się na heban na urlopie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:01 kurpianeczka napisała: > polla.k napisała: > > moc beta-karotenu :) > > > > Już Tobie POlla.k beta-karoten to nie potrzebny, strzaskasz się na > heban na urlopie :)) taa, a potem bedę wyglądać jak rodzynka :PP Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 10:58 lupus76 napisał: To może 100% sok marchwiowy. Ten ma w sobie moc! 100 % to on będzie jak sama go sobie zrobię :)) A gdzie ja tu w pracy będę marchewkę trzeć ?:) Mogę jedynie chrupać i w ustach wyciskać z niej sok :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:00 kurpianeczka napisała: > 100 % to on będzie jak sama go sobie zrobię :)) > A gdzie ja tu w pracy będę marchewkę trzeć ?:) > > Mogę jedynie chrupać i w ustach wyciskać z niej sok :DDD - i pluć do szklanki :PP no normalnie przy biurku :P Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:03 Normalnie.... Pomidor!!! :)) kawy łyk, marchwi chrup, miłego dnia - dzień dobry znaczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:15 miszpat napisał: > Normalnie.... > Pomidor!!! > :)) kawy łyk, marchwi chrup, miłego dnia - dzień dobry znaczy. :) To wyjdzie mix warzywno-kawowy :) A fujjj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:17 kurpianeczka napisała: > miszpat napisał: > > > Normalnie.... > > Pomidor!!! > > :)) kawy łyk, marchwi chrup, miłego dnia - dzień dobry znaczy. :) > > To wyjdzie mix warzywno-kawowy :) > A fujjj :) Wolisz zupę mleczną, he? Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:21 lupus76 napisał: Wolisz zupę mleczną, he? Ja lubię zupę mleczną :) Jedynie mam złe wspomnienia z przedszkola jak na śniadanie była kasza manna :/ Zupy mlecznej nie lubi funny_game, to ona chciała się po.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 12:18 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > Wolisz zupę mleczną, he? > > Ja lubię zupę mleczną :) > Jedynie mam złe wspomnienia z przedszkola jak na śniadanie była > kasza manna :/ > > Zupy mlecznej nie lubi funny_game, to ona chciała się po.... :) Właśnie o zupę przyprawioną przez funny pytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 12:29 lupus76 napisał: Właśnie o zupę przyprawioną przez funny pytałem :) ojj..niesmaczne to było :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 14:13 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > Właśnie o zupę przyprawioną przez funny pytałem :) > > ojj..niesmaczne to było :/ Nie wiem, nie próbowałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 14:16 lupus76 napisał: ojj..niesmaczne to było :/ > > Nie wiem, nie próbowałem :D Niesmaczne było to co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 14:24 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > ojj..niesmaczne to było :/ > > > > Nie wiem, nie próbowałem :D > > Niesmaczne było to co napisałeś. Też nie próbowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:16 kurpianeczka napisała: > lupus76 napisał: > To może 100% sok marchwiowy. Ten ma w sobie moc! > > 100 % to on będzie jak sama go sobie zrobię :)) > A gdzie ja tu w pracy będę marchewkę trzeć ?:) > No to wyjmij tą sztuczną szczękę i do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:19 lupus76 napisał: > > > No to wyjmij tą sztuczną szczękę i do dzieła! noi wyobraziła, sobie koleżankę dociskającą sztuczną szczękę na biurku...potem kolanem ją, jak nie da rady tej marchewce :DD > Odpowiedz Link Zgłoś
kurpianeczka Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 11:24 polla.k napisała: > lupus76 napisał: > > > > > > > No to wyjmij tą sztuczną szczękę i do dzieła! > > noi wyobraziła, sobie koleżankę dociskającą sztuczną szczękę na biurku...potem > kolanem ją, jak nie da rady tej marchewce :DD > > No i połamałam sztuczną szczekę przez te wasze pomysły wyciskania soku :))) NFZ już mi jej nie zrefunduje bo ostatnio dopłacił mi do rolek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Starszyzna pije kawę :D 21.09.07, 12:19 kurpianeczka napisała: > polla.k napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > > > > > > > No to wyjmij tą sztuczną szczękę i do dzieła! > > > > noi wyobraziła, sobie koleżankę dociskającą sztuczną szczękę na > biurku...potem > > kolanem ją, jak nie da rady tej marchewce :DD > > > > > No i połamałam sztuczną szczekę przez te wasze pomysły wyciskania > soku :))) > NFZ już mi jej nie zrefunduje bo ostatnio dopłacił mi do rolek :)) To spróbuj szklanym okiem... Odpowiedz Link Zgłoś