anciax 05.11.07, 19:28 CZy ktoś z Was chodzi na terapię indywidualną dla DDA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra21 Re: terapia 05.11.07, 19:41 lepiej poszukaj na www.dda.pl, ja skończyłam terapię ale grupową Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: terapia 05.11.07, 19:48 Pytam tutaj, to chyab nie grzech. tu jest wiecej ludzi niz na dda. Odpowiedz Link Zgłoś
anciax Re: terapia 05.11.07, 22:21 CZy ktoś z Was chodzi na terapię indywidualną dla DDA? Chodzi mi o to jak taka terapia wygląda gdy jest na kasę chorych. Jak często są spotkania? Czy dała Wam cos ta terapia? Zmianę nastawieni do siebie? Przewartosciowanie swojego życia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yooasia78 Re: terapia 05.11.07, 22:26 znam z praktyki...nie ma znaczenia czy na kase chorych czy nie na kase...wazne kto prowadzi i jakie ma doswiadczenie...jest to terapia grupowa i tylko wyjatkowo cos omawiane jest indywidualnie...daje bardzo duzo pod warunkiem silnej motywacji do zmian...pozwala oderagowac i zrozumiec...mysle ze warto...mnie pomogła bardzo Odpowiedz Link Zgłoś