prom_do_szwecji 04.02.08, 14:48 a wraz z nią tyle fajnych spraw... Ja najbardziej tęsknię za żeglowaniem....A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:49 prom_do_szwecji napisała: > a wraz z nią tyle fajnych spraw... Ja najbardziej tęsknię za > żeglowaniem....A wy? a ja za jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:53 > a ja za jesienią Eeee no weź idź stąd. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:02 kitek_maly napisała: > > > a ja za jesienią > > Eeee no weź idź stąd. :-P > o nie już dziś byłam na Zdrowiu i zachorowałam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: idzie wiosna -gdzie?kiedy? 04.02.08, 14:49 ja tesknie za zielenia, bezchmurnym niebem i sloncem:-). Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: idzie wiosna -gdzie?kiedy? 04.02.08, 14:55 dziś widziałam faceta bez płaszcza w samym garniturze. I kolesia w sweterku. I dziewczyny w rozpiętych kurtkach. idzie wiosna jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: idzie wiosna -gdzie?kiedy? 04.02.08, 15:28 prom_do_szwecji napisała: > dziś widziałam faceta bez płaszcza w samym garniturze. I kolesia w > sweterku. I dziewczyny w rozpiętych kurtkach. idzie wiosna jak nic siedze w biurze caly dzien to mnie takie widoki omiajaja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: idzie wiosna -gdzie?kiedy? 04.02.08, 15:34 ja jade do pracy przez pół miasta. Tramwajem. Sporo wtedy widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:50 rower, rower, rower... jak tylko bedzie powyzej 10st i bez wiatru to wsiadam i trenuje... w tym roku plan na wakacje: rowerkiem nad adriatyk (czechy, austria, slowenia, chorwacja, wegry, slowacja) :)) i oby.. wiosna kalendarzowa juz za 45 dni:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:57 ja sie zima nie nacieszylam ;/ snieg widzialam tylko 3 razy jak bylam w Rzeszowie ;/ dobrze, ze na swieta byl bo bym plakala a tak to tesknie za siedzeniem na lawce z buzia do slonca, psem lezacym w trawie i gapieniu sie na ludzi ;D tesknie za widkiem dziewczyn ktore ubieraja obcasy w ktorych nie potrafia chodzic i oblepiaja stopy 100plastrow ;D ale LANS robia w mini i obasach ;] tak tesknie za latem ;] a teraz Was dobije 15 jade na tydzien opalac tylek chyba na Madery -juz nie pamietam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:59 za lataniem oczywiście :) jeszcze tylko 8 tygodni i wio :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:37 a jak ten twoj latawiec ????? unosi w gore na błoniach? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:46 ano nie. bo zerwałam sobie mięsień i nie było żadnych takich zabaw przez ostatnie 3 miesiące... tym goręcej czekam na kwiecień. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:02 ja swojego akrobatycznego latawca tez nie puszczałem bo kiedy miałem czas to wiatr słabiutki Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 14:59 Za rolkami, za rowerem, za krótkimi spódniczkami :D za słoneczkiem, za morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:43 masz paniusiu łyzwy po co ci rolki????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:04 a jeździłeś kiedyś w kółko w tłumie na łyżwach? Eeee tam :) Rolki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:06 ja duzo jezdze na łyzwach w tłumach i nie tłumach zalezy od godziny i obiektu Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:09 Wadą łyżew jest to, że kiedy się na nich jeździ to jest ZIMNO. Zima. Przenikliwy wiatr. Brrr. Rolki, świeci słoneczko i sobie mkniesz dokąd chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:11 chyba na łyzwach nie jezdziłas mi jest zawsze za goraco i niezle sie poce a na rolkach to mozesz sobie pojezdzic w wawie w kilku miejscach bo sa fajne parki a gdzie indziej to zostaje tylko ulica i smierdzace auta Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:00 Za wiosenną miłością. Tendencyjnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:01 Ciepły piasek pod stopami..Morze, plaża, ptaków śpiew..:D Byle do lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:32 A ja się już nie mogę doczekać swojego tradycyjnego wiosenno-letniego "szwędacza". Za bardzo zasiedziała się chyba zrobiłam, dawno żadnego zamku, koncertu większego niż w Mózgu, wypadu dalej niż nad morze... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:38 szweda sie tylko latem wiosna za zimno aby spac byle gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:41 Wiosną też można. Pod namiotem może za zimno, ale są inne opcje noclegowe. Ale łazi się super. Niektórych miejsc latem tak nie schodzisz, bo padniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:43 moja opcja noclegowa jak sie szlajam to pociag ewentualnie pod chmurka (kto by tam dzwigał namiot )hehge Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:59 A ja jestem specjalistką od wyszukiwania fajnych, tanich noclegów. W Pradze przy Petrinskych Sadach za 35 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
yllajali Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:33 Wiosna już nie idzie a biegnie i to wielkimi susami:) To może tak na przywitanie jakies małe babskie spotkanie? Do wszystkich Wrocławianek i tych, którym nie straszne są trudy podróży - mam namiary na fajne wiosenne warsztaty:) Najważniejsze: nie będzie żadnego męskiego marudzenia i pouczania! Mają być warsztaty fotograficzne, nowe trendy makijażu - co prawda każda z nas i tak ma już swoje znane tricki, ale jakieś nowości i tak się przydadzą, i najciekawsze – troszkę o tym jak poderwać (i zostawić hi hi !) faceta. Zresztą same zobaczcie: www.experto.edu.pl/warsztaty_dla_kobiet.html Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 15:35 gdzie sie tak spieszysz ja jeszcze chce pojechac na narty i snowboard Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 16:17 a ja chetnie pojezdze na lejku:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: idzie wiosna :)))) 04.02.08, 17:47 nic piekniejszego jak narty wiosną wysoko w gorach (ostatecznie Kasprowy). T-shirt i rękawiczki, do tego piwko schłodzone w śniegu i niesamowita lampa która piecze na mahoń. Już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś