mnop2 10.02.08, 18:25 Dzięki dziewczyny! Dzisiaj pierwszy raz wkroczyłam na ścieżkę tego forum i od razu mi lepiej po tym koszmarnym dniu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Dzięki 10.02.08, 18:28 ależ nie ma sprawy :) PS: wpisowe na najbliższą dekadę pobieramy z góry, numer konta na Kajmanach dostaniesz na priva ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Dzięki 10.02.08, 18:35 nie wiem, czy bedzie ci lepiej kiedy stwierdzisz uzaleznienie od FK;) no ale witamy, witamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Dzięki 10.02.08, 20:00 no tu sie muszę zgodzić z Ditą... Forum bardzo uzależniające jest. Ja jadę na 2tygodniowy odwyk do Hiszpanii ...mam nadzieję, że poskutkuje bo muszę się uczyć, a przez ostatni semestr zrobiłam tyle co nic ;) dita.von.teese napisała: > nie wiem, czy bedzie ci lepiej kiedy stwierdzisz uzaleznienie od FK;) no ale > witamy, witamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzięki 10.02.08, 19:58 No to teraz uważaj, bo właśnie nadejszłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzięki 10.02.08, 20:03 Moje hobby to bezinteresowne psucie ludziom dobrego nastroju, poprzez odgryzanie im głowy. To chyba widać na zdjęciu z wizytówki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Dzięki 10.02.08, 20:26 Funny, nie strasz ludzi.Ty to jesteś kobitka "do wypitki i do wybitki".A potwory to inną przybrały postać na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzięki 10.02.08, 20:38 W każdym drzemie potwór, podobno. Przecież się swojego nie wyprę, taka wyrodna nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Dzięki 10.02.08, 21:01 Ja tam na wizytówce widzę rozkoszne i milutkie zwierzątko futerkowe, aż się chce psytulić :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzięki 10.02.08, 21:06 No z tynkiem zaraz ze ściany odpadnę ze szczęścia, że w końcu ktoś zobaczył prawdziwą naturę zwierzątka :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dzięki 10.02.08, 22:30 :DDD W sumie, w tych forumowych okolicznościach przyrody, lepsze jest CZEPIANIE SIĘ, więc posłucham Twojej rady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Dzięki 10.02.08, 22:33 I tego i niepowtarzalnych :P Funny ścienna z kukułką :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Dzięki 10.02.08, 22:44 Dżizes, może być nawet ze szpachelką i frędzelkami :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Dzięki 10.02.08, 22:55 A czemu nie, taka modernistyczna, futurystyczna, industrialna, brand new kukułka :P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Dzięki 11.02.08, 09:52 Lepiej, lepiej. Dzisiaj rano to nawet ptaki darły się ze szczęścia. A funny to taki swój wróg, do serca przytul psa! Odpowiedz Link Zgłoś