angelisme 23.03.08, 15:58 Proszę o opinie dotycząca pomysłu szkoleń w temacie: Kobieta Zmysłowa. Więcej informacji na stronie: kobietazmyslowa.com napiszcie co o tym sadzicie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Kobieta Zmysłowa 23.03.08, 16:02 jakiś koleny sztuczny sexi (po)twór Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Kobieta Zmysłowa 23.03.08, 16:10 Wyciąganie pieniędzy z kieszeni, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
aasb Re: Kobieta Zmysłowa 23.03.08, 17:48 Moim zdaniem żadne szkolenie nie nauczy zmysłowości, albo się ją ma, albo nie...powiem więcej uważam, że każda kobieta potrafi być zmysłowa, jeśli tylko uwierzy w swoją kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ha! to jest to o czym pisali w "Wysokich"? 23.03.08, 19:49 hahaha! Akcja "Jak zarobić na bogatych żonach bogatych troglodytów". Poza tym, dlaczego mam za friko podsuwać pomysły komuś, kto na nich zarobi? Umówmy się na cenę za pomysł i prowizję od klientki, to porozmawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
disa ja jak KochanicaJa jak Kochanica+ 23.03.08, 20:10 moge Ci poprowadzic techniki uwodzenia czyli: Jak poderwa frajera patrzac sie na niego 3 razy :D Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ja jak KochanicaJa jak Kochanica+ 23.03.08, 20:31 frajera to i ja mogę poderwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ja jak KochanicaJa jak Kochanica+ 23.03.08, 20:36 ja mam tendencje do mowienia "frajer" na wszystkich ktoryh nie darze sympatia :D Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ja jak KochanicaJa jak Kochanica+ 23.03.08, 20:39 wygląda na to że to duża ilość ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: ja jak KochanicaJa jak Kochanica+ 23.03.08, 20:40 OGROMNA :D ale jestem realistka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Kobieta Zmysłowa 24.03.08, 10:35 Właśnie przeczytałam o tym artykuł w jakiejś przeterminowanej Polityce. Masakra. Stado nabzdyczonych bab ubranych jak Superman (gacie na rajstopy) uczy się robić striptiz i dowiaduje się mnóstwa pożytecznych rzeczy, typu: faceci wolą białą, lub bordową bieliznę, albo: jak się zdejmie przy striptizie majty to trzeba nimi rzucić w faceta i zdjąć je tak, żeby nie zahaczyć o obcas i nie rymnąć czasem na twarz, bo wtedy facet padnie ze śmiechu, a nie z wrażenia :P Odpowiedz Link Zgłoś