cala_w_kwiatkach 05.04.08, 17:45 na sobote sewuje nastepujace ciacha: babskiswiat.net/album_cat.htm?cat_id=2&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=120 mniam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Coś dla nas kobiety! 05.04.08, 18:32 wow!mrau! kurde jak to bylo? ;-DDD tylko ten z wlochatym t.ylkiem fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks BERTA! 05.04.08, 18:33 Gdzie Ty się podziewasz? Jazda szukać sąsiada! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: BERTA! 05.04.08, 19:37 > Gdzie Ty się podziewasz? Jazda szukać sąsiada! :D:D Właśnie wróciłam do domu cała happy po fajnie spędzonym dniu, otworzyłam komputer, weszłam na ten wątek w FK i dobry humor szlag trafił! Przypomniałam sobie, że ja nie mam takiego sąsiada. ;( Jak ich nakłonić, żeby się sprowadzili na moje osiedle? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: BERTA! 05.04.08, 20:23 No co Ty, nie wiesz? Siła sugestii... martw się tylko, jak ich znajdziesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: BERTA! 05.04.08, 20:25 Ci by się nadali. Tylko jak ich skłonić do przeprowadzki? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: BERTA! 05.04.08, 20:26 Mówię Ci, najpierw ich znajdź, a reszta to już nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: BERTA! 05.04.08, 20:41 Jak ich zidentyfikuję i zlokalizuję to dam ci znać. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: BERTA! 05.04.08, 20:45 To najpierw podaj swoje typy, żeby nie doszło do gorszących scen :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: BERTA! 05.04.08, 21:52 Najpierw muszę ich wszystkich dokładnie obejrzeć, potem prześlę ci numery seryjne wybrańców. Potrzebuję jednak trochę czasu, bo jest tych potencjalnych sąsiadów całkiem sporo. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 18:35 Nie płacz, Kontiku. Idź na siłkę, może w wieku pięćdziesięciu lat będziesz wyglądał choć trochę tak dobrze, jak Mariusz Zalejski... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 18:51 Wiesz, nie ma im czego zazdroscic.. wiekszosc tych panow w wieku 50 lat nie bedzie mialo watroby a worki skorne beda im zwisaly w makzym miejscu ciala.. organizmu nie oszukasz i tabletki dzialaja tylko przez pewiem czas a potem gleba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 18:52 Niektórzy nie stosują sztucznych wspomagaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 18:55 Tak a ja mam na imie kaczor.. nie musza to byc anaboliki, ale aby osiagnac taka sylwetke trzeba tez przejsc na swpecjalne diety... a one nie sa specjalnie zdrowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 18:58 bo ileż można jeść ryż i kurze piersi :> Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 19:01 I ile mozna sie "tuczyc" specjalnym dodatkami bialkowymi, witaminowymi itp.. mialem kiedys takiego szefa.. zona twierdzila, ze ciacho w 100%, ale ja widzialem czym on sie co chwile musial karmic aby tak wygladac jak wygladal Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 19:03 To prawda, że żeby uzyskać TAKI efekt, trzeba dużo wyrzeczeń... Ale kto Ci każe wyglądać AŻ TAK? :> Ja mam szpanerski zarys kraty na brzuchu, a powiem Ci, że ćwiczyłam tylko raz dziennie po pół godziny zwykłe Weidery. Planuję znowu trochę poćwiczyć, żeby to utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 19:05 NIe wiedzialem, ze rozdawalem gdzies moje foty topless.. oceniasz moj wyglad bez jakichkolwiek podstaw do tego.. hmmmm dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 19:09 No już się nie urażaj! Każdego satysfakcjonuje coś innego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 19:11 sie nie urazam.. tylko dziwuje...:P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:21 kontik_71 napisał: > Tak a ja mam na imie kaczor.. nie musza to byc anaboliki, ale aby > osiagnac taka sylwetke trzeba tez przejsc na swpecjalne diety... a > one nie sa specjalnie zdrowe.. ale buzie albo ma się ładną albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:25 nekomimimode napisała: > ale buzie albo ma się ładną albo nie A propos buzi - moją brzydką mordę już dodali. Na to, że mam brzydką mordę, wpadłam przed półgodziną :( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:28 co ty wymyślasz? ładną masz mordkę =) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:35 Stwierdziła nagle, że brzydką. Bo znalazłam na wizażu zdjęcia takiej ślicznej Pani po trzydziestce, która wygląda jak dwudziestka :( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:40 a Ty wygladasz jak 16tka i co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:43 Tu nie chodzi o to, że młodo wygląda, bo mi chyba do końca życia nikt piwa bez dowodu nie sprzeda, ale o to, że ona ma ładną buźkę! Rany, od wczesnego gimnazjum nie miałam takich "problemów" :P Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:45 to schowaj ta fotke;p Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:46 No co Ty? Na dysk se ukradłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:46 Tzn. mam zamiar ją powiadomić, bo ona robi makijaże i pozwala kopiować pod warunkiem, że jej się powie. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:52 hahaha, spoko, ale mialam na mysli Twoja fote skoro wprawia Cie w taki stan myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:53 Nie patrzyłam akurat na swoją fotę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:43 mini_kks napisała: > Stwierdziła nagle, że brzydką. Bo znalazłam na wizażu zdjęcia takiej ślicznej > Pani po trzydziestce, która wygląda jak dwudziestka :( no i? ty też będziesz w tym wieku wyglądać na dwadzieścia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:45 Czytaj wyżej ;) W sumie ona ma mój typ urody, ALE - umie się malować - i ma mój pożądany kształt buzi ot, cała hist(e)oria. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:48 mini nie pieść się drogie dziecko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Okropne bleee..... :( nt 05.04.08, 20:18 a ty jesteś mniam? daj fotkę i powiedz jaki dla ciebie nie jest okropny Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Coś dla nas kobiety! 05.04.08, 20:16 dzięki =*. fajny ten z gwiazdką na ramieniu muaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś