milleniusz Re: NUDA 12.05.08, 21:13 ginder7 napisała: > niech zgadnę, który to troll ;P Trudno wyczuć. Nie ma numerka. Jednak moja teoria jest dobra. Przynajmniej byśmy mieli ich ponumerowanych. Ponadto nadal utrzymuję, że "trolizm" i "trolica" pisze się przez jedno "l". Troll, trolica, trolizm. O tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: NUDA 12.05.08, 21:17 hm dziwne... bardzo dziwne ... właśnie Ciebie miałam na myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: NUDA 12.05.08, 21:54 > właśnie Ciebie miałam na myśli :D No Ty masz numerek. I to ładny. Niski taki i szczęśliwi. Mogłabyś zostać królową trolic. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ginder7 Re: NUDA 12.05.08, 22:10 :)))) Ale ja nie komentuję forum tak nagminnie jak Ty - na zasadzie durnowatości wątków lub tego , czy jest tu fajnie czy nie :) Pasuje bardziej do Ciebie ;) No ale wiem, że nie skompromitujesz na tyle swojego melodyjnego nicka, aby się przyznać, jeśli to Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game DOOPA! PRYK! 12.05.08, 21:36 Mam Zespół Tourette'a i zmarzłam jak ch.... Albo nie, jak cholera :F Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: DOOPA! PRYK! 12.05.08, 21:53 funny_game napisała: > Mam Zespół Tourette'a i zmarzłam jak ch.... Jeśli chodzi o narząd męski to on nie marznie. Zmarzły mi już stopy, dłonie, nos, uszy, a on nie. Chyba jest to ważny narząd, bo ciało zostało zaprojektowane tak, że ta część odmarzłaby chyba na samym końcu. A co to jest zespół tureta? Odpowiedz Link Zgłoś